Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#751) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#750) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Jaj! Persze! Én is rühellem az ilyen csilli-villi hülyeségeket! :(

Ezt már láttad?[link] Kicsit drágább, de van hozzá ventiszabályzó is!!! :Y No meg a színe is változtatható. Akár sima fehérre is...

[ Szerkesztve ]

Alléz Olympique de Marseille!

(#752) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#751) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

nah az nagyon teccik. jöhet is belőlle 2db :DDD

(#753) Nyugdíjas válasza B@bL3ve5 (#752) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

newegg-ről én is akarok mostanában rendelni,csak épp RAMot. Lehet beszélhetnénk majd róla. De trükkösen kell,mert nem szállitanak Balkánra:(

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#754) B@bL3ve5 válasza Nyugdíjas (#753) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

balkán :D hát igen..sajnos így gondolnak ide.
akkor, hogy trükkösen? :F

(#755) Nyugdíjas válasza B@bL3ve5 (#754) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Kell valaki aki USA-ban él... Ő megrendeli, és elküldi ide...

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#756) B@bL3ve5 válasza Nyugdíjas (#755) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

őszinte leszek. lenne...utánnajárok...

(#757) Nyugdíjas válasza B@bL3ve5 (#756) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Járj,mert nekem kicsit bonyolult lenne...

(#758) Balika911 válasza yakuza.tora (#744) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Innét egyszer próbáltam rendelni, 10K-m bánja. Megjött a visszaigazolás, átutaltam a pénzt, eltűntek. E-mailre nem válaszoltak, csak a pénzt nyelték be.

Rohadt egy cég, kerülétek el messzire!

Ebben a topicban ugye lehet ilyet:
Ha jövő héten sem érkeznek meg a cuccaim, piacra vágom a gépem, s eliszom az árát, a rohadt életbe mán! :((( Ez persze csak vicc volt. :D

szerk.: Ja, nem, ezek mások voltak. Levonták a pénzt, majd közölték, hogy nincs raktáron a cucc (1 db kábel), de emiatt egy hónapig visszatartották a rendelés többi részét is. VGA, blokkok, egyebek, nem kis értékben. Telefonon jól le lettek cseszve, nem egyszer, kétszer, vagy háromszor, utána elküldték a pakkot. De csak mert érkezett a kábelből. Szóval a vastag betűs rész érvényes marad.

[ Szerkesztve ]

(#759) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#752) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nekem is 3db :K

Balika: Akkor mi a megoldás? Európai oldalakon nem látok ilyen méretű ventit... :( Vagy tévedek? :U Az a baj, hogy nekem nem él rokonom az USA-ban...

[ Szerkesztve ]

(#760) B@bL3ve5 válasza Balika911 (#758) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

Balika lécci légy mér pontosabb. meik cégtől rendeltél s Te meiktől nem ajánlod, hogy rendeljünk? :F :DDD össze-vissza írtál s a végén már azt se tudom, hogy mivan....

(#761) Balika911 válasza B@bL3ve5 (#760) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A Performance-PCs volt az, amelyik fizetés után egy hónapig nem csinált semmit.

Amelyik benyelte a pénzt annak már nem emlékszem a nevére. Főleg modding dolgokkal foglalkozott, rövid, fekete SATA kábelt rendeltem tőlük. :)

Más megoldást én sem tudok mint berendelni a cuccost ismerőshöz USA-ba, s onnét hazakülde(t)ni bízva abban, hogy ezúttal minden normálisan megy majd.

(#762) yakuza.tora válasza Balika911 (#761) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Őszinte részvétem...

Erről [link] van valami infód? :U

[ Szerkesztve ]

(#763) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

Kellemes Húsvéti Ünnepekete kívánok az összes fórumtársnak :C :R

(#764) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#763) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:R Neked is! :R
Szemmel láthatóan komolyan kitört a nyuszizás! Halottak a topikok... :DDD

(#765) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#764) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

ááá azért én még délután 1-2-ig itt vagyok :DDD
holnap valahogy el kell menni locsolkodni de másnaposan nem tudom, h fog sikerülni :DDD

(#766) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#765) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Az "itt" a munkahelyedet jelenti, vagy a topikot? ;)
Másnaposan sima ügy locsolkodni. Csak rá kell tölteni az előző napira! :DDD
Egyébként azt nagyon szokták szeretni a vendéglátók, ha egy locsoló reggel beúl, és délután 6-ig felzabálja az összes sonkát, tojást és még a házigazda borát is megissza... :C

(#767) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#766) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

itt a topikban :)
azért én olyan nem vagyok. rokonokhoz megyünk csak ott meg ilyenkor jó sütik vannak s csak azokat kell félteni :D lúdláb, hatlapos...wááá....fincsiiii :DDD

(#768) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#767) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ne is mondd! Most nyeltem egy hangosat... :DDD

(#769) Balika911 válasza yakuza.tora (#762) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

A termékről nincs, a Neweggről van. Ők megbízhatóak, viszont nem szállítanak akárhová az USA-n belül sem, legalábbis normális áron biztos nem.

Konkrétabbat sajnsos nem tudok, meg kellene érdeklődni valahogyan.

Én is boldog húsvétot kívánok mindenknek! Tojásfestékkel meg lehet színezni a gépben a hűtővizet? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#770) Nyugdíjas válasza Balika911 (#769) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Azzal nem,de jóféle házipálinkát lehet kérni pluszba, hogy legyen anti-korro adalék ;]

OFF: minekk offoló az off-topicba?:D

(#771) yakuza.tora válasza Balika911 (#769) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Kár... :O

(#772) yakuza.tora válasza Nyugdíjas (#770) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:DDD
És kend hogyan áll a venti problémánkhoz? Nem tud valami jóféle 250mm-es példányt itt Európában? :U ;)

(#773) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

napot az uraknak! :R
Kicsit kipihentem magam, úgyhogy nem vagyok most annyira hülye :DDD

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#774) Balika911 válasza Nyugdíjas (#770) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Jah kérem, hogy itt szabadon lehet offolni? Akkor majd sűrűbben járok erre. :D

Házi pálinkát inkább magamba töltöm mintsem a gépbe. Ma is volt jófajta szilva meg vilmos, bár utóbbi nem házi. De azért finom. :)

yakuza.tora: Az elejéről lemaradtam: mégis hova kell Nektek az a lób.... nagy venti? :D

Pulsar: Tetszik a koncepció! :DDD

Azt még mondja meg valaki, hogy a bronzkerben csak méretre vágják a lemezt és vihetem, vagy derékszögben meg is tudják hajlítani, ill. kifúrni adott helyen? Vagy ilyen igényeket ne támasszak velük szemben?

[ Szerkesztve ]

(#775) Pulsar válasza Balika911 (#774) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

itt CSAK offolni lehet :DDD

[ Szerkesztve ]

(#776) fuzik válasza Pulsar (#775) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Jah.. ON -olni alapvetően nem lehet... de mivel egy off topikban az on az off ezért mégiscsak lehet :)) .... ha egyszer off...

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#777) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

sok locsolót holnapra mindenkinek! :DD

álom ez a fekete cső, még meg is lehet benne borotválkozni :))

Nyugdíjas: kösz a képeket meg a galériát :R

fuzik: Ön nyert ;) majd a 7en letesztelem, mit bírnak a passzív bordák egy jó kis terhelés alatt

25cm-es venti engem is érdekelhet, bár lehet inkább összetoldok pár 12-est nyárra - ki kell számolnom melyik éri meg jobban

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#778) Pulsar válasza fuzik (#776) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Heee???

(#779) Laraxior válasza shteer (#777) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én már locsolkodtam...a gépen belül :DDD

"Csak egészség legyen, a többit majd megvesszük" =)

(#780) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

shteer: Háá ez a minimum bháászkijj

Balika: Itten kérem csak offolni lehet. Há látod, nem?:DDD

Yakuza: Szemmel kisértem az eseményeket,de sajnos tanácstalan vagyok. Pedig a sok MO-RA tulajnak lehetne belőle értékesíteni egy párat ;]

(#781) Laraxior válasza Nyugdíjas (#780) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

fater! löksz egy árat nekem privibe hogy milyen szivattyúid is vannak? leégett az enyém :) :W :R

[ Szerkesztve ]

"Csak egészség legyen, a többit majd megvesszük" =)

(#782) Nyugdíjas válasza Laraxior (#781) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

hogyispersze!

(#783) Pulsar válasza Nyugdíjas (#782) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem meg a p/n-eket :)

(#784) Nyugdíjas válasza Pulsar (#783) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Már 2x rászántam magam,aztán mégse. Lusta vagyok kikapcsolni a gépet. Rohadt akksit meg ki köll venni,mert persze blül van az adattáblája:U

(#785) Balika911 válasza Nyugdíjas (#784) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

"Lusta vagyok kikapcsolni a gépet."

Vagy csak függő. :DDD ;]

Amúgy ez a HDD oldalára hővezető nagy ötlet, jól le is koppintom. :) Azt hiszem rendelek a Conradtól 0.25-ös lapkát, jó lesz a memóriára meg a VGA-ra is.
Utóbbiról leszedtem ugyanis a blokkot, s látom, hogy kettő memóriachip fölött alig lett pasztás a lemez. A memóriákra ezért inkább hővezető lapot teszek majd.

A blokkot azért szedtem le, mert a Tygon csövekről lemosom a feliratot, a kábelek spirálozva vannak, azokon sem látszik felirat, a blokkhoz járó csövekre viszont rá volt gányolva valami írás, feltételezhetően mordori nyelven. Ember legjobb barátja (nitrohigító) azonban megoldotta a problémát. :D

Amúgy alapjáraton nem vagyok ennyire idióta, csak nem bírok úgy várni, hogy semmit nem csinálok a géppel. :))

[ Szerkesztve ]

(#786) Pulsar válasza Nyugdíjas (#784) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha rajta a töltő kivehetet az aksit, nem kapcsol ki! Vagy még mindig kísérgetsz, és Te az utcán nyomod "lopott" wifiről wifire? :DDD

(#787) szacsee válasza Pulsar (#786) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha látsz ilyen kocsit, akkor az öreg ül benne és kalózkodik a hálón.. :D

(#788) Nyugdíjas válasza szacsee (#787) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ja, tudom, hogy ki lehet kaccsolni, leginkább a ph!-tól nem tudtam olyan hirtelen elszakadni:D

BTW: néztétek? Nem is gondoltam, hogy ilyen kevesen vagyunk addiktok, meg őstagok:U MOndjuk az is igaz, hogy egy addikt/őstag anyámtyúkja azért többet pofázik, igy többnek tűnünk;)

(#789) Nyugdíjas válasza Pulsar (#786) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Inkább ide irom,mert ha már van eccő off-topic:D
1800 Quad?:Y Tehát 1800db Q6600?:Y OMG!
Csak magyarországon élünk ezek szerint. Én is dolgoztam elektronikai cuccokat gyártó cégnél, onnan is egy raklappal tűnt el Panasonic MP3-as autó-rádió, vagy hogyhijják ezeket...:D Pedig pár éve ez még azért nem vót óccsó cucc:U

(#790) szacsee válasza Nyugdíjas (#789) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem vagyok rasszista, de a szinesfémkereskedők lehettek..
A kupak rézbül van, kis polír és látszik is. 1800 db hány dekát nyomhat? Ennyire elhordták a rezet, hogy mán Quadot kellett lopnyi...miért nem E2100-at vittek el? :DDD

(#791) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Viszont találtam a hűtőben egy Guiness-t:D
Csak nem lehet már olyan angy baj:U

(#792) Pulsar válasza szacsee (#787) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ez LOL :D Legközelebb figyelek, hátha látom... bár elöbb fogja az HIF bemérni, mint én meglátni :DDD

Nyugdíjas: Hát jah.. volt kihozatal nem kevés. cirka 80milla veszteség ezen... dehát HP ezekszerint megbírja.. :D

(#793) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van tudomásotok nem zöld színű referencia GT-ről? Ha nincs, akkor esetleg GTS-ről? :U
Köszi szépen. :R

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#794) Nyugdíjas válasza Játékos (#793) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

ÉN még csak zöldet láttam. Csak nem arra gyanakszol, hogy cseberből vederbe?:U Vagy csak a szine nem tetszik?

Csak mert ha utóbbi,akkor ki kell, hogy ábránditsalak, én mindent! megnéztem, és nincsen eekből csak zöld:(

(#795) szacsee válasza Játékos (#793) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Má itt nem válaszolok nézz vissza a gt topikba... ;)

(#796) Játékos válasza Nyugdíjas (#794) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Olyan szép volt a peeros :K , a fekete meg még szebb lenne...mindegy, akkor marad ződ. :O GTS sincs? :U

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#797) Nyugdíjas válasza Játékos (#796) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Én GTS-t kerestem, és feketét. Nem találtam sajnos:U

(#798) yakuza.tora válasza Nyugdíjas (#780) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Csak készülünk a nyárra... :DDD tényleg jó lenne valami megoldás erre a 25cm-es venti dologra! Nem tudom elhinni, hogy nincs senki, aki behozna Magyarországra egy nagyobb mennyiséget! :( Állítom, hogy pillanatokon belül el tudná adni! :K

Balika: Egyet dobnék a ház oldalára, egyet-egyet meg a MO-RA tetejére, ha túlságosan befűtenének nekünk a nyáron... ;]

Azt már meg sem említem, hogy mennyire padlón van a dollár! Most érné csak meg igazán rendelni az USA-ból! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#799) Soak válasza Nyugdíjas (#788) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Nagyúrak milyen kevesen vagyunk ;]

photofreak.me

(#800) yakuza.tora válasza Soak (#799) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Az ki tudja megmondani, hogy mi alapján kapjuk az egyes "rangokat"?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.