ja, a realtemp az reális értéket mutat.

wolfdale-re nem szabad mást használni.
vízhűtéses bazárom: http://href.hu/x/6cvd

ja, a realtemp az reális értéket mutat.

wolfdale-re nem szabad mást használni.
Minnyá hívok segítséget, meg jól jön, ha ijesztegetni akarlak vele... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Ma kimondottan hisztis vagy nem?! 

Gorni: ÁÁÁ, hosszú a hét, fáradt vagyok már.
[ Szerkesztve ]
Inkább foglalkozz magaddal... ;)

#6984 ill. #6985 - re tudja valaki valami érdemleges választ adni? 
Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

Jó estét!
Shteer merre van, nem tudjátok? 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

bazz, mostantól realtemp-et fogok használni. minden magra 5 fokkal kevesebbet ír, mint coretemp és hwmonitor. 

Akkor nekem a proci hűsebb lenne mint a szobahőmérséklet. 
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Te vagy az átverős-bazáros? 

vidéken-otthon. Net nuku. Szerencsés ember 
Telefonnyán kell főhini, ha valami nagyon köll
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Dombóváron nincsen netje? 

Felőlem így is hívhatsz. 
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

Azt hittem, megsértettem, és maga ellen cselekedett... 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Velem korrekt volt!
Attól lehet, hogy mással nem. 

http://phmegbizhatosag.atw.hu/
ő vezeti a megbízhatatlansági listát 11-el.
viszont van 13 pirospontja is.
de személyes tapasztalatom nincs.
[ Szerkesztve ]

Én ezt nem vitatom, a lényeg, hogy velem korrekt volt...
Nem mondom, hogy nem volt izgalmas, amikor vártam a VGA-t.
Viszont ma is halomra lőttük egymást fírben! 

Juteszembe, láttam pikcsöröket a gépedről, elöször is:
Gyönyörű!
Másodszor emg ott vírit benne a volt vga-m. 

Nem is virít. Csak úgy zöldell!

Mit emgnem adnék msot azért, hogy +0ft-ért az én kártyám helyett egy HD48xx piruljon... 

Fekete HD 48xx nincs? 

Eddig nem láttam, de ATI-kból ritka a fekete, bár nekem is az kéne. 

Ez nálam is nagyon kedvező 

Én egyiknek se hiszek... 

Jól van na, mi még nem üzleteltünk, azaz pozitívról indulsz, ha összefutunk.
Amúgy magi 20-nak is van legalább ennyi feketéje.
[ Szerkesztve ]

4870x2 fekete lesz ;)

Most látom csak, hogy eddig hülye vótam, hogy halgattam ezekre a fosokra.
Eddig 32 és 55 között ingadozott coretemp értéke, de realtemp megnyugtatott, hogy előreláthatólag nem kell proci blokkot cserélnem egyhamar.
[link]

Mondjuk az is egy megér egy misét, mert tudom, van vaj a fülem mögött, de magi20, meg egy másik srác(nevét most nem tudom)szerintem ennyi feketepötty után, szintén repülhetne.De nem szólok...
Cyberbeni: Nem kell új táp...

[ Szerkesztve ]
Lassan itt az Enzó blokkom, örülök már nagyon
ám most megyek nézni House-t, mert nálam most ez az etalon 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

Ne hazuggyááá...

Ha becsempészek egy hőszenzort a détekfúzió és a céppéjú közé, akkor csökkenni fog a hatásfok, vagy romlik a hővezetés? Szerintem valamennyit biztosan.

Nem tudom milyet akarsz becsempészni ,de amiket én ismerek azok annyira elemelnék a blokkot hogy a hatásfoka kb 0 lenne 
szerk: És sok értelme nincs mert ugy sem a magokat fogod mérni ,hanem a proci sapkát
[ Szerkesztve ]
photofreak.me

Ok, jól sajtoltam. A hülye ötlet elvetve.

Hát ezt most nem tudom megállni, sorry 
Ilyen ritka hülye egy értetlen, aktiv-uninteligens gyereket, mint ez a gyikarc
Sokféle hülyével találkozok pályafutásom alatt, de ez..ezz

szuszá
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Akarsz beszélni róla?
Amúgy ki ez a hőnszeretett alak? 

gyiku Beszédes a neve is

linket linket... vagy privi vót? 
szójjá ha kellően felbasztad magad, írok még én is pár hülyeséget priviben 
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Vót nekije egy párja is. Ketten már egészen jól elchatelgettek a hirdetésemben. Aztán szótam. Nem használt. Töröltettem egykét hsz-t. Akkor az egyik eltávozott,de ittmaradt ez az oktalan élőlény. De priviben is fáraszt. Jószándékú amugy szerintem, csak izé... IQ negativ.

jövhéten délelőtt be tok meni érte HA odaadják nekem
szal nem gond... az átalakítót meg vissza adom amikor megkapod a kajajegyeidet oks?
Öreg: ez már annyira hülye hogy aranyos
najó csak szánalmas...
irjak neki egy "rövidke összefoglalót" ? 

Rövidet úccse tucc 

jovan de utánna már tuti nem fog merni kérdezni

Odaadjak neked is, nem kell azt nekik tudni ki vagy te valojaban.
Szepen odafirkalod a nevem, ahol latod nyomtatva oszt jovan. Meleg kaja + internet kell legyen benne. Jovan, akko adaptert is kapok jovo heten.
My password is ' or '1'='1' -- ' - Elado felkonfig - http://bit.ly/IGCQGz

Aláírás menni fog.... anno is rendszeresen irtam helyetted alá a Ritánál
hamib akkor a jutalékom?

Khmmmm.... nem kéne finoman szólni a kollégának, hogy ennyiért már blokkot is lehet venni???? 
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

Egyből üzletrontás&mod ért fog kiáltani ha beírom hogy sajnos ez a blokk meglehetősen érgi és gyenge kialakításu. Hozzáteszel még 2k-t és veszel egy normális blokkot ami blokk és nem egy rézdarab... 

Igazából azt irnám neki szivem szerint hogy egy szar réztömböt árul amiben valami fémevő hernyó rágott egy jukat... és kb 0 a hatásfoka... kb... de nem tehetem
mert ez már erős üzletrontás lenne.

na most postFARM-olok:
Nézzétek meg milyen faintos kis házi CPU blokkokat csinált
nagyon durva... CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK !!! ÉS CSAK ERŐS GYOMORRAL !!! 
*kicsit lejjebb kell scrollolni de ott van... megéri megnézni

Azt hiszem megvan a D-Tek Fuzion+Quad Nozzle blokkom utódja... 

Hát akkor hajrá vedd meg! Gyerünk !!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Más.:
Nya bepofátlankodtam a hirdésébe egy objektív véleményt. Nem üzletrontás csak infó a blokkkról nehogy valami kezdő megvegye mert ocsó... 
Szerk.:
Te vagy az nygma aki minden topicba minden hülyeséget beirogatott hogy meglegyen a "rangja"?
*bociszemek*
[ Szerkesztve ]