Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) fuzik válasza B@bL3ve5 (#49) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem azt mondtam, hogy nincsen, azt mondtam, hogy egyre kevesebb van - bár a tavalyi évben tényleg volt pár szép darab.

Sarokbuli: Végülis megértem. Sajnos ilyesmi időnként előfordul az emberrel. Én egyszer egy csipsetet végeztem ki így - azóta használok keretet, vagy gap pad -et - vagy gap pad -ból vágok ki keretet.

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#52) B@bL3ve5 válasza fuzik (#51) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

hmmm...az nem rossz ötlet :)
valahol esetleg ahol négyzetméterenként árulják? :DDD
szerk : hát kimásnál mint yakuzánál :D

[ Szerkesztve ]

(#53) yakuza.tora válasza fuzik (#47) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Igen, asszem Timothy Daltonra gondolsz...

Alléz Olympique de Marseille!

(#54) shteer válasza B@bL3ve5 (#38) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én kérek elnézést, amiért csak mot kerítettem rá sort :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#55) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#52) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:DDD na mi a helyzet? kellene egy kis gap-pad?
majd viszek egy táblával. csak azt mondd meg, hogy 3 v. 4 rétegű kell?

(#56) B@bL3ve5 válasza shteer (#54) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

hát igen kicsit le vagy maradva :D próbálj felzárkózni hozzánk... :DDD

(#57) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#55) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

őő..minek mi az előnye? :) de szerintem jelenleg semmire nem tudom felhasználni...
ami végülis nagyon zavar h szerintem kicsit meg van hajolva a lapom a blokk álltal :F

(#58) Laraxior válasza yakuza.tora (#43) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:B :DD

"Csak egészség legyen, a többit majd megvesszük" =)

(#59) shteer válasza B@bL3ve5 (#56) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ok :) már izzik a billentyűzet az ujjaim alatt

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#60) fuzik válasza B@bL3ve5 (#57) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Használsz back plate -et a prociblokkhoz?

shteer: Vizet neki :D !

[ Szerkesztve ]

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#61) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

én meg azt hittem h senki nem fog ideírni :D de ez legyen tele ezzel ne a szakmai topik nemde? :))

(#62) B@bL3ve5 válasza fuzik (#60) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

nem mert nem volt hozzá :F kéne faragni egyet nem tévedek? :D

(#63) shteer válasza B@bL3ve5 (#44) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nyírd ki a hdd-t is :DDD

különben emg mit kerestek a gép előtt? nyomás az utcára zavarogni!!! :DDD

(#64) shteer válasza fuzik (#60) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem szabad, azt már eljátszottam idén ;]

(#65) B@bL3ve5 válasza shteer (#63) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

csak semmi zavargás. nem megyek a nácik közé :(((
nem szivesen nyírnék ki egy terrányi cilindert :D

(#66) fuzik válasza B@bL3ve5 (#62) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor használj. Az segíteni fog.

shteer: Ellenőrzött körülmények között bármikor adagolható egy kis víz :)) ....

(#67) fuzik válasza shteer (#63) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Miért zavargás van? Hol - hol - hol ?

(#68) B@bL3ve5 válasza fuzik (#66) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

ahaaaam...kivágatok egy olyasvalami back platet ami jó oda s még dizájnos is s a lap meg a plate közé mehet gap pad..nemde? :)

(#69) B@bL3ve5 válasza fuzik (#67) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

pesten a sok idióta :S de ez legyen egy politika mentes hely pls :R

(#70) fuzik válasza B@bL3ve5 (#68) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

A back plate meg a lap közé mindenképpen kell tenni valamit - de az nem feltétlenül gap pad kell legyen. A gap pad hővezetésre való - és puha.

A lap és a back plate közé elektromosan szigetelő, de kemény dolog kell. Ha puha dolgot teszel oda, akkor továbbra is hajolni fog egy kicsit a lap.

Politika: Én sem szeretném, ha itt politizálnánk. Nem mintha a vandalizmusnak bármi köze lenne a politikához.... de ne is menjünk bele, hátha valaki megsértődik!

(#71) B@bL3ve5 válasza fuzik (#70) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

ühüm...pl valami bakelit féle jáó? márcsak kérdés ki vág nekem fainots back platet :D
de egyszerűbb ha rendelek egyet Nyugdíjastól nem? csak lehet kapni az XSPC-hez

(#72) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#57) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Akkor neked nem gap-pad kell, hanem BACKPLATE! :K
Tomikát kellene zaklatnod! Acélból olyat tud csinálni... :K

[ Szerkesztve ]

(#73) fuzik válasza B@bL3ve5 (#71) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyszerűbb, ha készen veszel, mintha te rohangálsz utána.

(#74) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#72) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

azis van? :D
Fuzik : hol láthatok olyat szerinted?
szerk : oké megvan :D

[ Szerkesztve ]

(#75) szacsee válasza fuzik (#70) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ááá mink nem vagyunk sértődősek.. ;] .max az sértődik meg, akinek azt mondják, hogy:
Mongyáá már le ...de az meg beleszarik mindenbe, mert van kesh dögivel, a paraszt meg hadd szopjon csak...
Jó kis színjáték a felső 10000 etetésére, a nép meg bekajolja, hogy ezek politizálnak....na mindegy sztem a parlamentbe a most ott ülők közül senki sem való..
Politika vége...

Egy kis ON:
Csináljunk egy segítsünk Játékosnak mozgalmat.. :K .minden nap küldhetnénk neki fotót vízhűtéses GT-ről, hogy erőt merítsen, amíg realizálódik nála a helyzet.. :B :D

(#76) shteer válasza fuzik (#67) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tőlem 10 percre volt, ferenc körúton :) de télleg csak viccnek szántam, no politics! :DDD

(#77) fuzik válasza szacsee (#75) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

:DD De gonosz vagy ma!

(#78) szacsee válasza fuzik (#70) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Te mit ajánlassz alá? :F

(#79) shteer válasza szacsee (#75) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

cagy írjunk tömegesen Eddynek, hogy csináljanak a GS-nyákos GT-hez is blokkot, de tüstént :)

(#80) szacsee válasza shteer (#79) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor meg kell venni még 1x neki... :(
A nem gyó, mert azzal csak az öreget gazdagíccsuk, a nyugdíjasok meg minden évben kapnak fizetésemelést.. ;]
A Gainwardot kell beperelni, hogy eltért az NV ref-től... ;]

(#81) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#74) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Az is van...persze saját.
Ha szépen kérsz, még az is lehet, hogy eladom neked. Úgyis lesz egy FET és SB blokk rendelésem Tomikától, és mindegyik alá gyártatok vele backplatet, szóval egy cpu-val több, v. kevesebb. Nekem úgysem mostanában lesz összerakva a víz...

(#82) fuzik válasza szacsee (#78) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Én műanyag lemezt tennék alá.

shteer: Elég nagy mennyiséget rendelnénk belőle.... mondjuk 1 darabot :P !

(#83) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#81) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

hanem egy hónap mulva :DDD
mennyiért adnád backplatet? gap pad most még nem kell :DDD

(#84) fuzik válasza szacsee (#80) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Tessék ;) !

(#85) szacsee válasza fuzik (#82) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az irattömböknél használt kemény műanyaglap jó lenne, vagy túl vékony szted?
Má csak azért kérdem, mert nekem gap-pad van és hajolik még mindig, ha erősen megtépem...na meg a tökéletességre való törekvés hajt előre... ;]

(#86) B@bL3ve5 válasza fuzik (#84) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

:C :C :DD
szerk : mellesleg szakács az egyik szakmám :D
backplate : szerintem mivel elég hosszú csavarokat adtak az XSPC-hez így lesz a sorrend bizti ami bizti : lap, kicsi szivacs, kemény műanyag, backplate

[ Szerkesztve ]

(#87) szacsee válasza B@bL3ve5 (#86) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szivacsot ne rakj alá sztem, mert akkor azon tud hajladozni.. ;)

(#88) fuzik válasza szacsee (#85) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Ha vékonyat akarsz betenni, akkor olyat válassz, amit kifejezetten ilyen célokra gyártanak (pl.: tápban a nyák alá, vagy a hűvezető fajtából, amit az alkatrész és a hűtőborda közé tesztnek) de ezek elég drágák sajnos. Én DVD vagy CD tok -ból szoktam kivágni. Ha vékony kell, akkor a nagyméretűből - ha vastag, akkor meg a sima áttetszőből.....

(#89) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

már alig van agyam... ezt a filmet nézem: Gyilkos bohócok az űrből (1988) :C

megláttam torrenten és nem tudtam ellenállni... az a producer aki erre pénzt adott... hát remélem éhenhalt már :))

(#90) B@bL3ve5 válasza szacsee (#87) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

mértis?picikét, vékonyat akarok csak. félek h valamit megsért az a müanyag a lap hátulján :F egy sarkazás után már nem próbálkozok :D
szerk : és ha a 19/13as maradék csövemből végnék odaillő darabokat? :U

[ Szerkesztve ]

(#91) fuzik válasza shteer (#89) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Én a kontrollt nézem a miaszatyoron... ez a film még mindig nagyon zsííír :DD !

bi bíííp

(#92) szacsee válasza shteer (#89) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A múltkor én is hasonlóan jártam, csak egy új Steven Segal filmel. :W ..hát mit mondjak..eléggé fos volt. :O
Most is láttam egyet, de nem mertem megnézni, sztem ugyanaz a sztori.. :DDD

(#93) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#83) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Hát kb. :DDD persze ez már Tomikán is fog múlni...
Annyiért, amennyiért vettem. Kő kemény 700 forintért!
Azt nem értem, hogy a kb. 1,5mm-es gap-pad is túl vastag lenne a Backplate alá?

(#94) Laraxior válasza shteer (#89) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

gyilkos paradicsomok támadása?...ez is komoly lehetett..és több részes :DDD

"Csak egészség legyen, a többit majd megvesszük" =)

(#95) B@bL3ve5 válasza szacsee (#92) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

halálod napján vagy mi film volt az :D
jajj de gyenge volt :D a tuning autókat kölcsön kérték a halálosabb iram-ból :DD

(#96) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#93) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

Tomika? Ő ki? :B s mért fog rajta múlni? nem nálad van? tudodmit? hozz egy 3rétegű gap padat is :D

[ Szerkesztve ]

(#97) shteer válasza B@bL3ve5 (#95) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

akkor legyen blokkellenoldalstabilizátor :)

(#98) B@bL3ve5 válasza shteer (#97) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

alaplapi cpu foglalat körüli hajlst meggátló lemezdarab :DDD
szerk "és ha a 19/13as maradék csövemből végnék odaillő darabokat? " <-- mármint a backplate meg a lap közé...

[ Szerkesztve ]

(#99) shteer válasza yakuza.tora (#93) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nálam bevált a gappados bp :C meg a tygon is jól teljesít :DD

amúgy ma szóltam tomikának, hogy jó lenne pár bp :) szal lesz 1-2 "fölös"

(#100) szacsee válasza B@bL3ve5 (#95) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az utcai igazság volt az, de elötte haver adta a Mennydörgést vagy Égszakadást vagy mit, hát...deletért kiálltott az is... :D

Fuzik: Kösz a receptet.. :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.