Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#501) Nyugdíjas válasza Pulsar (#500) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Jaja, plus kondik. Elvileg segit, hogy kevesebbet dropoljon a lap,meg kisebb fesszel viszi ugyanazt az órajelet a proci benne. prmcsk-nak működött, gondoltam én is kipróbálom. Nálam nem jött be:D

Mondjuk a Giga p35-DQ6-nak komolyabb tápáramköre van, mint ennek, szóval nemcsoda:D

De túlélte végül a lap. Azóta is gond nélkül(bár nem Vmod nélkül ;] ) megy itt a msik asztalon, lakótárs gépében:)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#502) Pulsar válasza Nyugdíjas (#501) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DDD betegek vagtok! :D
szerintem lassan tervezzünk saját alaplapot. van itt bent BGA-zó gép, azzal le lehet szépen szedni az északi hidat meg a többi IC-t :DDD

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#503) Nyugdíjas válasza Pulsar (#502) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

ne kísérts ;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#504) Pulsar válasza Nyugdíjas (#503) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:DD hülye :D :C :R

(#505) Pulsar válasza Nyugdíjas (#503) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hamár asus lap.. nekem ez életem első (és talán utolsó) asus lapja. Hogy hívja asus bácsi az fsb-t? nem tudom tuningolni a procit, mert egyszerűen nem találok benne fsb állítást! csak qdr-t találok! vag yaz lenne az?

[ Szerkesztve ]

(#506) Pulsar válasza Nyugdíjas (#503) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Így szereljük mi itten a hp laptopokat :DDD
kép1
kép2
:DDD

(#507) fuzik válasza Pulsar (#502) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

;] pci-e foglalatot nem tudtok véletlenül cserélni - esetleg csak leszedni?

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#508) Játékos válasza fuzik (#507) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Leszedem én Neked! Harapófogód nincs? :U :DDD

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#509) fuzik válasza Játékos (#508) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

:Y Már megint túl sokat aludtál :P !!! Majd megbeszélem a lap tulajdonosával, hogy megfelel e neki ez a megoldás ;) - de lehet észrveszi magától is a lehetőséget, és lecsap rá :)) !

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#510) Játékos válasza fuzik (#509) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Azé' mondom, segítek szívesen! :DDD

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#511) szacsee válasza Játékos (#438) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

(#512) Játékos válasza szacsee (#511) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Nekem valamiért az IE jobban kézreáll... :K

(#513) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

reggelt...
hideg van kint?:D

(#514) Nyugdíjas válasza B@bL3ve5 (#513) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

én fáztam széldzsekiben, pedig csak a metróig kellett mennei. Szóval inkább maradj otthon:D

(#515) B@bL3ve5 válasza Nyugdíjas (#514) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

áhh...yakuzával ütközünk..van egy kis elintézni valónk egymást köz :DDD

(#516) Nyugdíjas válasza B@bL3ve5 (#515) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

sapka, sál...

(#517) shteer válasza B@bL3ve5 (#515) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

box lesz? :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#518) B@bL3ve5 válasza shteer (#517) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

:DDD ;]

(#519) fuzik válasza shteer (#517) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Az kizárt! Mindenki tudja, hogy a yakuzával nem szabad packázni :)) !

[ Szerkesztve ]

(#520) Nyugdíjas válasza fuzik (#519) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

főleg,ha alkudni akar ;]

(#521) Játékos válasza fuzik (#519) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Nem biztos, hogy mindenki tudja... ;)

(#522) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ezt én most látom. Nemsemmi... Hogy egyeseknek mik nem jutnak eszibé:D

(#523) shteer válasza Nyugdíjas (#522) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

no moving parts :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#524) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

nah megjöttem harci sebeimmel övezve. nehezen de nyertem a meccset hozzávetőlegesen 35centivel :DDD Yakuza az első körbe karate vágásaival próbált felém kerekedni amikor én a farzsebembeől elővettem két dobócsillagot. ekkor Ő megvillantotta hosszú szakéban érlelt kardját és kivédte őket....nehéz volt nehéz volt de Horitónál a csatát megnyertem de a háborúnak koránt sincs vége :DDD

(#525) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

hülye kérdés de hol lehet venni faintos plexit táblába? :B
azért kérdezem itt előbb mert gondolom ti tudtok jó helyet ahol pl olcsó meg van mindenféle méretbe, vagy esetleg még ki is vágják nekem azt az alakzatot...:)

[ Szerkesztve ]

(#526) Játékos válasza B@bL3ve5 (#525) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Például...

(#527) B@bL3ve5 válasza Játékos (#526) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

:R
pont ezt néztem én is :DDD
szerk : gó főzés... :B

[ Szerkesztve ]

(#528) fuzik válasza B@bL3ve5 (#527) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

B@bl3ve5 l352? ;]

[ Szerkesztve ]

(#529) Játékos válasza fuzik (#528) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:C :C megfejtettem... :C

(#530) B@bL3ve5 válasza fuzik (#528) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

n3m:D épp 42 3113nk32őj3 :DDD b0r5ó l3v35 I\/I3g túró5 té52t4 t3p51b3I\I :D

(#531) Játékos válasza B@bL3ve5 (#530) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:C beszarás! :R
Ja, és jó étvágyat! Én meg most takarítottam! :Y Én... :O

[ Szerkesztve ]

(#532) Nyugdíjas válasza Játékos (#531) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ha ez vigasztal én is takaritok délután,ha hazaértem :O

(#533) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

most készül. csak lesz belőlle valami :D vagy megy valahova :D

(#534) Nyugdíjas válasza B@bL3ve5 (#533) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

jajjjnee! :YFőnököm is mindig ezt tolja:"Vagy valami, vagy megy valahova:U"

[ Szerkesztve ]

(#535) fuzik válasza B@bL3ve5 (#530) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

:Y

(#536) Játékos válasza Nyugdíjas (#532) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:C nem vigasztal... :( de én már túl vok rajta. :K

Mozillában hogy a rákba tudok új lapot nyitni? :U

[ Szerkesztve ]

(#537) shteer válasza Játékos (#536) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ctrl+t

(#538) Játékos válasza shteer (#537) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

és tényleg :C

(#539) shteer válasza Játékos (#538) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

vagy a lap melletti üres területre duplaklikk :K vagy Fájl > Új lap

mint a zekszlórerben :DDD

[ Szerkesztve ]

(#540) Játékos válasza shteer (#539) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:R most ismerkedünk :K

(#541) shteer válasza Játékos (#540) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nagyon helyes... és amit most látsz az csak a jéghegy csúcsa :)

(#542) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

héjj héjj héjj...Safarival ismerkedj. meglepődnél ;)

(#543) Nyugdíjas válasza shteer (#541) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Jósok add-ont még nem is látta:D

[ Szerkesztve ]

(#544) shteer válasza Nyugdíjas (#543) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

arra céloztam :K
de akkor csak annyit mondok: FEBE :DD

(#545) Játékos válasza shteer (#544) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

WTF is FEBE? :F
Nyugdíjasnak meg feketepont, mert nem küld nekem ingyen egy D5-öst... :O :P

[ Szerkesztve ]

(#546) Nyugdíjas válasza Játékos (#545) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

ehun-e
Van nek előzménye is, nyilván ugyi kettő,de azokat rád bizom, hogy megkeresd:D

(#547) Játékos válasza Nyugdíjas (#546) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Na menjen a ...ennyi szart... :F

(#548) Nyugdíjas válasza Játékos (#547) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

De várjá. Türelmes legyé. Vannak nagyon jók is ám köztük;)

Főleg az első két irásban vannak a hasznosak, csak ez jött először "szembe":D

[ Szerkesztve ]

(#549) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Egy Zalman Fanmate minuszban vagyok:D Nemtúl diszkrét füst kiséretében eccercsak eltávozott az egyik a másvilágra:U

(#550) B@bL3ve5 válasza Nyugdíjas (#549) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

hopp hopp hopp..abból nekem is van kettő. mennyi ideig bírták?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.