Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#4001) shteer válasza Nyugdíjas (#3997) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hurráhurrá! ö&b :DD fura lesz újra hozzászokni :)

Balika911: enyémmel is voltak gondok, szerencsére egy kondicsere után újra van gyújtás :)) pedig haver öccse már hozta a jól bevált fejszét mosolyogva mikor még csak a gyertyacserén voltunk túl :DDD vasánap meg is hajtottam, kezd megjönni az ereje, nekem meg a kedvem egy komolyabb kétkerekűhöz. ideje eladni :)

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#4002) Soak

Soak
(PH! nagyúr)

Nem tudjátok ,hogy melyik az az autoszimulátor gép ami hidraulikusan mozgatja az ülést és ezáltal téged? Nem találom ,pedig régebben volt kedvenc belőle .... általában piros csőből van

photofreak.me

(#4003) yakuza.tora válasza shteer (#4001) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

A mocival csak óvatosan! Nagyon óvatosan! Sajnos elég sok barátom/ismerősöm halt már meg! :W :O

Alléz Olympique de Marseille!

(#4004) shteer válasza yakuza.tora (#4003) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem is kívánok egyelőre 50ccm-nél feljebb lépni, bár ez sem jelent semmit... nézegetem a kínálatot de kéne még 60k ( APRILIA TUAREG RALLY) - most nem lesz új motor úgy gondolom

Soak: egy piros csőből készült dolgot ismerek, az óvodai mászókát. nagy volt (hozzánk képest akkor) és gömb alakú - nagyon szerettük :DDD

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#4005) Soak válasza shteer (#4004) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

kicsit kisebb az élvezeti faktor, de nem rossz egy lehetőségnek

photofreak.me

(#4006) yakuza.tora válasza shteer (#4004) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Azzal a kategóriával meg nekem vannak rossz élményeim... :B 14 évesen akkorát buktam egy Romettel, mint az ólajtó!!! :(((

(#4007) shteer válasza yakuza.tora (#4006) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:D vasárnap én is majdnem eltévesztettem egy kanyart ismeretlen terepen :)) szerencsére mind2 fék jó - ha a gép nem is indul mindig :DDD

Soak: túl nagy igényeid vannak

(#4008) yakuza.tora válasza shteer (#4007) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:Y
No akkor most mi van? DVD Shrink kódolási folyamatában 6-7%-on mennek a magok. Ez normális, vagy csak egyszerűen valamit elfelejtettem beállítani?

Ez komoly lesz! [link] Fuzik! Te most ne nézz ide! ;)

(#4009) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

na hello nép :)

kicsit elhanyagoltam a topikot :) mizujs? nekem nagy öröm volt hazatérnek balatonról :DDD
aki kiváncsi egy csapat részeg emberre akik épp koreográfiát próbálnak tanulni szóljon :D
uccsó este fél vagy talán egy órát feküdtem a folyosón a szönyegen :D az pl kiesett :DDD

(#4010) shteer válasza yakuza.tora (#4008) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én is ma csináltam olyat :DDD nem nagyon használja a cpu-t, ennyi kell neki szvsz

(#4011) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#4009) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Szépen nézhettek ki! Remélem skótszoknyáról gondoskodtatok! :DDD

Shteer: Fura, mert vannak olyan részei a filmnek, - főleg az elején és a végén - ahol felgyorsul és akár 70%-ot is kihasznál... :U

(#4012) Bulitt

Bulitt
(őstag)

na végre kicsit javul a gépem állapota :DDD

Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

(#4013) yakuza.tora válasza Bulitt (#4012) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Éspedig? :U

(#4014) nygma válasza yakuza.tora (#4013) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Magától meggyógyul... :DDD

(#4015) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

nah végigtoltam a Crysist :) a végére elég izgalmas lett, de nem is volt olyan nehéz :)

(#4016) nygma válasza B@bL3ve5 (#4015) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Vége felé az igaz,hogy lassul a játék... :U

(#4017) Bulitt válasza yakuza.tora (#4013) üzenetére

Bulitt
(őstag)

new vga :DDD rem egy radi :DDD és egy pumpa :DDD

Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

(#4018) nygma válasza Bulitt (#4017) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Végre... :DDD

(#4019) szacsee válasza Soak (#4002) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Force Dynamics..kepeszt benne a csóka.
Utána láttam egy olyat is ahol egy fellépő volt mozgatva, ergo nem az ülést, hanem az alatta levő "talajt' is mozgatták.. ;]

(#4020) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vak vezet világtalant.. (nem Rusherre gondoltam, de szerintem kitotóztátok). :DDD

(#4021) Nyugdíjas válasza Soak (#4002) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Na, azért, ha most azt mondod, hogy vételi szándékkal érdeklődsz utána, akkor lehet hogy csúnyát mondok;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#4022) Játékos válasza szacsee (#4019) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ez kiba.. jó lehet! Fokozni lehetne, ha kissé szélesebb lenne a látvány, mondjuk legalább 1-1 moncsi még a két oldalra, valamint az egészet egy dobozba kéne zárni, hogy a környezet nem vonja el a figyelmet! De így se lehet szar! :C

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#4023) szacsee válasza Játékos (#4022) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaja, bár én a vész hányós zacsit hiányolom róla. :D

"Én befejeztem egy időre a gépem építgetését..." - ez felhasználható Ön ellen.. ;] :DDD
GT200, 4870 fekete nyákkal.. :B

(#4024) Balika911 válasza szacsee (#4019) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Annak idején a Lurdi házban ki is volt állítva egy, ki lehetett próbálni - bár azt hiszem az a 301-es modell volt. Sajnos lemaradtam róla, így csak elmondásból értesültem erről.

Amúgy elég durva ára van ezeknek, olyan 100K-ról indul a gáz-fék pedál, a kuplungos jóval drágább, s ebben még semmi erővisszacsatolás nincs. A nem FFB-s kormányok is 100K-nál kezdődnek, az egész cucc pedig... a videón látható a 401-es induló ára $52000. :DDD

Annyiból viszont már bőven megvan a nálam etalonnak számító Subaru Legacy, azzal nyomulni még nagyobb élmény. :D Azt, hogy miket műveltünk vele tesztvezetésen inkább nem írom itt le - lényeg, hogy megy mint az állat. :D Ráadásul az csak a hurka 2.0-s változat volt. :B

[ Szerkesztve ]

(#4025) Játékos válasza szacsee (#4023) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Diplomatikusan fogalmaztam: "egy időre"! Lehet, hogy ez holnapra lejár... :DD
Akkor is ezt mindtam, mielőtt megtudtam, hogy egy kedves fórumtársunknak ott porosodik egy D5 a szekrényben. Most az én gépemben "porosodik". :DD
Az igazat megvallva, nem állok én olyan anyagi szinten, hogy minden hónapban 10k-kat dobáljak a gépbe. Meg egyébként minek? :F Nem sok minden indokolja! :(
Most venni szeretnék valami tükörreflexes digitális gépet, mert "kinőttem" a TZ-1-et. Aztán meg nagyon régóta vágyok egy HD projektorra is...
Ha mindig a PC-re költök, akkor egyéb értelmes dologra nem marad. :( Persze a 4 gyerkőcöt meg nem is emlegetem... :DDD
:R

Balika:
csak, ha a Subaruval csinálsz egy olyat, mint a csóka a video végén, az vicces lesz anyagilag... :DDD
Mondjuk 50000 dolcsi :Y az baromság! Annak a 10%-a értheő lenne monnyuk... :R

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#4026) szacsee válasza Játékos (#4025) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Eccerü meg lehet csinálni 10% alatt is.
Kell hozzá 3 billencs IFA hidraulika dugattyú (ami emeli a platót), 3 5KW-os hidraulikaszivattyú, meg valami elektronikai guruval csináltatunk vezélrő-elektronikát.
Ilyenkor nem kell a gépbe pumpálni a lét, elég ha a 10K-t pluszba az EON-nak adod, ja és kíméletes funkcióval egy bölcsőt ha ráraksz még hintázhatnak is a gyerekek. :D

(#4027) Játékos válasza szacsee (#4026) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:DD hihihi! Te bolond vagy! :DD :C

(#4028) shteer válasza Balika911 (#4024) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez is érdekes [link]

(#4029) Játékos válasza shteer (#4028) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:Y Bhásszkyy! Ez komoly!

(#4030) Soak válasza szacsee (#4019) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Ez az, köszi :D

Nyugdijas ... tudom ,hogy azért még szeretsz :D

photofreak.me

(#4031) nygma válasza szacsee (#4019) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Ez marha jó... :Y

Mennyi egy ilyen... :F

(#4032) Nyugdíjas válasza nygma (#4031) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

[link]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#4033) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Milyen jól elvagyok ezzel a linuxal:D De esküszöm élvezem, hogy szivat;]

(#4034) Laraxior válasza shteer (#4028) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezt én is megcsinálnám...itt a 6-on :) biztos örülnének itt alattam :C

"Csak egészség legyen, a többit majd megvesszük" =)

(#4035) nygma válasza Nyugdíjas (#4032) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Ennyiért egyenlőre azt hiszem kihagyom,bár nagyon jó kis cucc... :C

:R

(#4036) shteer válasza Nyugdíjas (#4033) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ez is az extrém mazochizmusnak egy változata :)

(#4037) Bulitt

Bulitt
(őstag)

Varga911-el és Gael kollegával meg volt a biznisz :D MInden simám ment. Mind ketten korrektek :R

Ez az repeszt a 9600GT :C

(#4038) Nyugdíjas válasza Bulitt (#4037) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Aranyos vagy,de legalább a "Kivel érdemes..."-be is beirtad, vagy csak velünk osztottad ezt meg?:D

(#4039) Bulitt válasza Nyugdíjas (#4038) üzenetére

Bulitt
(őstag)

nyugi mindenkivel :D amugy tese fogsz kimaradni majd az ossztásból :)

(#4040) B@bL3ve5 válasza Bulitt (#4039) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

há Te mit fényezed már a radikalmodon is a karid? :DDD meg se kaptad... :D

(#4041) nygma válasza B@bL3ve5 (#4040) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Ne rontsd el a kedvét.... :DDD

(#4042) Bulitt válasza B@bL3ve5 (#4040) üzenetére

Bulitt
(őstag)

mi van beszoltál? :D gyere ki a hóra, lenyomlak mint egy tál bablevest :DDD mit nem kaptam meg? milyen karit? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#4043) nygma válasza Bulitt (#4042) üzenetére

nygma
(PH! kedvence)

Ami a gépben van R modon gondolom arra céloz. :U

(#4044) Bulitt válasza nygma (#4043) üzenetére

Bulitt
(őstag)

jah :DDD de hisz ott van :DDD az az megkaptam :DDD

(#4045) Thrawn

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link] :Y :R

Different songs for different moods.

(#4046) Bulitt válasza Thrawn (#4045) üzenetére

Bulitt
(őstag)

nagyon király :DDD lávalámpa mellé milyen zsír lenne :D

(#4047) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

szavazzatok az AnotherDay nevű zenekarra! :R [link]

(#4048) Bulitt

Bulitt
(őstag)

mindenki punyad? csak egy legény van talpon a topicban?

(#4049) shteer válasza Bulitt (#4048) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

az éjszakai parti után csoda h élek :DDD

szavaztál? ;]

(#4050) Nyugdíjas válasza Bulitt (#4048) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Engem meg az ópenszorsz fárasztott le. Kissé agyhalott vagyok a sok

#root@Xubuntu:sudo -s

-től:D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.