én is látom neked se megyen
"eladás oka : 9800GX2" 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
B@bL3ve5
(senior tag)

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
de akkó aztat irjad
Amugy azt én se vennék. Főleg mer minek?
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

B@bL3ve5
(senior tag)
nem hiszitek el
csurig volt a tartály s megint csobog a szemét 
lehet h talált ismét egy kis levegőt? ennyi idő után?
vagy párolog vagy mia retek má? 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
radiban bizti volt még levegő. Főleg ha bekötötted a MORA-t. Abból még jövő ilyenkor is fog jönni levegő
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

B@bL3ve5
(senior tag)
neeem neeem még sajnos azt nem sikerült
melózok egyfolytába..majd péntek
akkor rendezem a kábeleket is meg csinálok szép képeket s rakom fel mutizgatni 

B@bL3ve5
(senior tag)
Játékos másik topikba ahol a házakkal villognak egyesek
ott nem értetted félre a szövegem ügye? 

Játékos
(PH! addikt)
Nyugi! Nem értettem félre!

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

B@bL3ve5
(senior tag)
hülyén fogalmaztam ennyi
sry ezért 

Játékos
(PH! addikt)
No para, de most melóhelyen vagyok, úgyhogy egy pár epizód Dragonballt meg kell néznem!
Majd benézek ide is... 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

B@bL3ve5
(senior tag)
lol
nekünk lejött a GT. én azt nézegetem eccer ha átkerül hozzám

Játékos
(PH! addikt)
Nekem is otthon van a GT, de még van vagy 5 epizód a Z-ből... 

B@bL3ve5
(senior tag)
akkor hama nézd meg őket. ilyen Szent dolog figyelemmel kisérete közben nem zavarnálak 
Én meg végre hazaértem...
elcseréltem ma egy az egybe egy p5wdg2sw pro lapot egy p5e ws pro ra!! 
elmondhatom, hogy jó napom volt 
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
ezt nem kellett volna. Nekem meg rossz napom lett ettű

Játékos
(PH! addikt)
Ne gúnyolódj, TEEEEE! Már növelem is a KI-met, átváltozok Super Saiyajin3-ba, és annyi a Földnek!
ÁÁÁÁááááááááááááááááááááá!

B@bL3ve5
(senior tag)
s mi értelme egy 60ezres lapnak? 
pedig már éppen ki akartam kukázni, mert lecseréltem a p5wdg2....... egy p5k prémiumra, erre felhívott egy ember, hogy neki pont olyan lap kéne, ami nekem van, és adna helyette egy p5e ws prot - sőt még rá is akart fizetni - de azt már nem hagytam.
B@bL3ve5: Semmi.... de miért is kéne neki értelem?
[ Szerkesztve ]
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

B@bL3ve5
(senior tag)
lol
igaz csak asszony ne tudja meg mi?
am ha itt tartunk h kinek milyen napja volt : holnap felmondok. tököm tele ezzel a sz@rrágó céggel....röviden

Játékos
(PH! addikt)
Mééé'? 

B@bL3ve5
(senior tag)
meik mééé? 
V@zze - a párom sokkal többet tud arról, hogy mennyi pénzt szórok el, mint hinnéd. Egyébként amíg a családi célok em sérülnek, addig miért ne... ráadásul ez a biznic - ha érték arányosan nézem - kb 30k pluszot jelentett.
Egyébként meg: Nemonggyáá' le! Amíg nincsen új melóhely!

B@bL3ve5
(senior tag)
jolvannaaaaa
sry
felmondok mert van másik. áthívtak máshova.
Te maradnál egy olyan helyen ahol 59ezer a fizud két hónapja?
multhéten felszólítottak, hogy ha nem szedem össze magam cé. vas 800K-t forgalmaztam. egyből eslő helyre kerültem egy két dologba. erre ma azt mondják, hogy még egy hónap határidő. nah ne szórakozzanak máá....

Játékos
(PH! addikt)
Az a baj, hogy itt nem lehet komcsizsidózni, úgyhogy nem is mondok semmit...
Nincsen harag, csak felesleges olyannal próbálkozni, amire nem ugrok! Találj ki valami újat
!
Akkor meg fürgyé' le szépen, küld el őket oda ahová valók, és menj el a másik helyre melózni. Egyébként én el sem mennék oda melózni, ahol éhbérért güriztetik az embert, és még azt hiszik, hogy ők tesznek szivességet. Na az ilyenek megtehetnek egy szivességet....
Megyek aludni, mert már én sem értem magam tökéletesen.

B@bL3ve5
(senior tag)
h jön ide a kormány? 

Játékos
(PH! addikt)
Ez frappáns volt, jót nevettem!

B@bL3ve5
(senior tag)
nem is akarlak felugrítani. csak Off
nah meg magamból indulok ki
ha tudnák itthon, hogy mennyibe volt a gép ![;]](/dl/s/v1.gif)

B@bL3ve5
(senior tag)
figy. politizálni nem akarok de én tuti h megyek külföldre. vasárnap után nem tudunk már soha többet felzárkózni. nah de mind1......
s semmi köze nincs a kormánynak ezeh za szarrágó elektroponthoz
ez a cég alapból fos. ..
Fejétől bűzlik a hal!!!
Amilyen az asztal olyan a terítő!!!
.....
Na mind1 - télleg húzok aludni!
Jó éjt!

Szép álmokat!

B@bL3ve5
(senior tag)
ehez kicsi vagyok
nem értem mier célzol... 
cakát 
Estét az uraknak! 
...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

Játékos
(PH! addikt)
Szegény párom, nekem sem sejti, hogy mibe is kerül ez a hobbi...
Mit csinálsz külföldön? 

B@bL3ve5
(senior tag)
szakácskodom.....vagy rendezvénytszervezekk.....
Pulsar viszont neked is... 
ilyen jól főzöl? asszonkád akkor biztos boldog lehet 

Játékos
(PH! addikt)
Ahhoz mást kell jól csinálni...nem feltétlenül a konyhában "ügyeskedni"... 

B@bL3ve5
(senior tag)
vasárnap volt egy hete, hogy nincs barátnőm 

B@bL3ve5
(senior tag)
azért az elején egy nőnél valahogy el kell jutni oda s ez sokban hozzásegít 
Miért, lehet azt a konyhaasztalon is... 
oh... bocs, részvétem 
Egyébként nemtom, de álltalában nálam szinte az összes barátnőmmel úgy volt, hogy sosem főzőcskéztünk elösször... 
[ Szerkesztve ]

B@bL3ve5
(senior tag)
jobb ez így...
gondok nem voltak csak....hosszúú... 

Játékos
(PH! addikt)
Főzni?
Ja, rezsón... 
Bableves:
Sajnáljuk 

B@bL3ve5
(senior tag)
am a melóhelyen jó a hangulat

B@bL3ve5
(senior tag)
jaaj de nem erről van szó
lehet fiatal vagyok de én inkább előbb megszeretem hódítani a csajt s utánna pedig megszeretem......... 
hú vazz... annyit láttam, olvastam már B@bL3ve5 hsz-eit, és egészen mostanáig, még le nem írtad, nem esett ám le, hogy az bableves
De dúrva LOL vagyok 

Játékos
(PH! addikt)
Melyik fiatal vagy Te? Egyébként a vizes topikot szépen telefirkáljuk azé'...
Egyébként mindenki mutogassa azt, amije van... 
Pulsar:

[ Szerkesztve ]
ő, hát ehez annyit, hogy akkor vagy igazán jó, hogyha úgy hódítod meg, hogy nem is tudsz róla, és akkor lehet mingyárt az ággyba... vagyis a konyhába kezdeni 

B@bL3ve5
(senior tag)
furfangos mi? 
Pul54r 

B@bL3ve5
(senior tag)
amelyik hülyébb fejet vág az vagyok én 
s mutogatom majd azt amim van ha kész lesz...

bazz.. mé gmding ezen röhögök, hogy belámultam ez