dedede
ott a pont 
Euronicses vagy? 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
B@bL3ve5
(senior tag)

rankesz
(PH! addikt)

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)
Ja és a fenevad! Mielőtt elfelejtem
!
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

B@bL3ve5
(senior tag)
fúúúúúúúj ![;]](/dl/s/v1.gif)
Cuki jószág!
Ha nincs szerencséd akkor ebihalak fognak úszkálni a vizedben 
Different songs for different moods.
Már csak az hiányozna
!
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
Ebből lehet főzni valamit? Még mindig a mocin dekkol szerencsétlen - pedig zuhog az eső!

B@bL3ve5
(senior tag)
a combjait fokhagymás, tejes pácba rakod s másnap kirántod 
úgy kell h megnyúzod s az egyik lábát átfűzöd a másik lábon...ennyi 
köretnek szalmaburgonya 
szerk : bár egy kis olivaolajas madársalátán jó előétel egy kis dióval... 
[ Szerkesztve ]
és
és 
Legközelebb jobban vigyázok, hogy mit kérdezek
!!

B@bL3ve5
(senior tag)
most mi a baj nem teccik? 
wow, te tényleg tudsz szakácsul! 
nem ínyenc 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

B@bL3ve5
(senior tag)
ez csak úgy jön észből. aztán ha elszúrom lehet máshonnan jön más valami
![;]](/dl/s/v1.gif)
Ez nagyon beteg......
Majd bef.stm a röhögéstől 
[ Szerkesztve ]

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Gyérökök lenne egy kérdésem..:
Vizisperma leledzéséről lenne szó..
.akinek zárt tartálya van annál is előfordult-e a kis populáció?
Nálam nyitott tartálynál jött elő, most zárt a tartály, ha nem fog létrejönni, akkor Yuppiii... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Játékos
(PH! addikt)
Sajna akkor is... 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Nekem nagyon nagyon zárt! Mégis van..... 
Azé közben rájöttem, hogy kicsit kevés adalékot használok, úgyhogy a következő szerelés után reteszt.
Egyébként kereken egy évvel ezelőtt lezártam egy kevés ioncserélt vizet - valvos cuccal bekeverve - és abban is van vizisperm' ! És még fehér is
!!!!

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Úgy látom vizisperma az akármicsinálsz van és kész
Én most gyógyszertári alkohollal veretem, kiváncsi vagyok erre mit lépnek. Kb. vodka szintre kevertem,azt már csak nem szeretik állandóra
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Delta Laca intenzíven hinti a magjait...pedig rajtam röhögtetek, amikor megpusziltam a blokkot.. 

Játékos
(PH! addikt)
Megpusziltam-megpusziltam
...gyakorlatiag orálisan közösültél vele!
Még jó, hogy nem látunk bele...
Béke! 
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

yakuza.tora
(PH! addikt)
"...gyakorlatiag orálisan közösültél vele!"
Szerinted, a felesége erről tud? De megnéznék egy ilyen válópert! Amikor a bíró megkérdezi a feleséget:
- Asszonyom! Miért nyújtotta be a keresetet?
- Mert a férjem közösült a család személyi számítógépének processzor blokkjával!

Alléz Olympique de Marseille!

Játékos
(PH! addikt)
És még ki tudja...mi csak ennyit láttunk... 

Játékos
(PH! addikt)
Majd elindul, ha lesz valami jó történés valahol... 

yakuza.tora
(PH! addikt)
RTL Klub - Mátrix! 

Játékos
(PH! addikt)
Én nem nézek TV-t

yakuza.tora
(PH! addikt)
Elvből??? 

Játékos
(PH! addikt)

Felfordul tőle a gyomrom... 
[ Szerkesztve ]

B@bL3ve5
(senior tag)
naaaaa...nem hiradót kell nézni 

B@bL3ve5
(senior tag)
karatemester : akkor 13-14h között zsír lenne.
én viszek amit viszek Te pedig pls akkor azt amit...
utóbbi jóétvágyat.. 

Játékos
(PH! addikt)
Nagyon jó meglátás! Meg fokuszt
.....

B@bL3ve5
(senior tag)
a sok hírt amúgy is már csak kitalálják meg kamu az egész. igaz 100szor bebizonyosodtt az ellenkezője de csak a hülyeséget mondják. am mit láttál a fókuszba? 
szerk : jaaaj a dragonball meg estimese mi?

[ Szerkesztve ]

dvdbackuper
(senior tag)
lehet nem ide kéne, de van egy eladó Tody-féle s775 v1.1-es cpu blokkom...ha érdekel vkit, priv...
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

B@bL3ve5
(senior tag)
apró öccse apró :S én is oda dobtam a blokkom jóó? máskor pls IDE pont ne

dvdbackuper
(senior tag)
akkor nem IDE, hanem SATA...
hehe...sorry... 
USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

yakuza.tora
(PH! addikt)
Nekem is, de én nem hagyom magam!
A Zone Europa néha egészen jó kis filmeket sugároz! Az EUROSPORTON pedig a Sumo és a K1 a két nagy kedvencem. 

yakuza.tora
(PH! addikt)
OKÉ!
Gap-pad + Backplate...
és a póker Gyuribácsival? 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

yakuza.tora
(PH! addikt)
Kártyajátékokban gyenge vagyok, de az Öreg néha tényleg fergeteges.
"És megadja! All in!"
[ Szerkesztve ]

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
naneee! nyomás aludni
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Csak az a baj, hogy aki poker -ezik, az ha meghallja az öreget - vagy megérzi a jelenlétét - elmenekül legalább három csatorna távolságra
!!

Játékos
(PH! addikt)
Volt egy idő, mikor életem párjával számolgattuk a hírekben, hogy hány db. volt jó hír, és mennyi rossz. Kb 1:10 hez arányban voltak...
Mutogatják, hogy itt ennyit lőtt le a diák, ott annyit robbantottak fel, a cigány halálra tapossa a tanárembert, amott meg ismét árviz, meg tornádó, meg mindenhol annyira rossz, a Magyar paraszt meg legyen abban a tudatban, hogy itt milyen jó minden...
A Magyar Gárda meg diktatúrát akar, meg mindenkinek ellensége...
Nézni azt a sok kommunista tetvet, mert meg kellett szavazni a vörösöket, nem volt elég még a kommunizmusból...
A sok esti show-ról ne is nyilatkozzak ( a Fábrisó kivételt képez
) meg a barátok közt...
Természetesen Discovery, Spektrum, és társai, azok mehetnek
Egyébként, 2 éve, mikor a párommal összeköltöztünk, erősen elgondolkodtunk, hogy egyáltalán legyen-e TV-nk, aztán a mi szobánkbó ki is vágtam a csába. A gyerekeknek van egy, de azt is kidobnám szívem szerint. Láttad, milyen mesék vannak mostanában?
Dragonball? Legalább arról nem akarják beadni, hogy valóság.
Bár kb. annyira hihető, mint amit a csuda kereskedelmi csatornákon láthatsz...
Azt szeretném kérni, hogy ha esetleg van erről a témáról véleménye valakinek, akkor írja nyugodtan, de én nem fogok erről diskurálni, mert kibújik belőlem a kisördög, és még a végén kizárnak az oldalról, azt pedig végképp nem szeretném!!!
Inkább ilyen békés maradnék!
BÉKE! 
a hyrszolgáltatásnak van egy betegséga amit úgy hívnak: szenzáció
és a jó hír kevésbé szenzációs mint a rossz... sőt a rosszat mindig úgy adják elő, hogy még rosszabbnak tüntetik fel, mert arra kapják fel az emberek a fejüket, így
és ez mind a nézettségért van, és lassan a közszolgálati hírszolgáltatásba is átterjed
mert nézettség nélkül nincs pénz
Sajnos ez így működik - régen már az is hír volt, ha egy nő szoknya helyett nadrágban ment el a szombati misére. Most meg már az sem mindig éri el az emberek érzékenységi küszöbét, ha "csak" egy ember koncolnak fel. Úgyhogy igyekeznek minden kiszinezni.
Lényeg, hogy odakössenek a TV elé, hogy elfogyaszd a neked szánt reklámadagot.
Nem kell TV -t nézni és kész, akkor talán megmarad a lelki békéd, illetve talán egy kicsit meg tudsz őrizni a veled született szociális érzékenységből.....
Szóval kitartás - nem vagy egyedül
!

Játékos
(PH! addikt)
Rohadjanak meg...
Mondom, nem beszélgetek erről... 
fuzik

[ Szerkesztve ]