Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) B@bL3ve5 válasza rankesz (#200) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

dedede :) ott a pont :)
Euronicses vagy? :D

(#202) rankesz válasza B@bL3ve5 (#201) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

:B

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#203) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

nah Yakuza megtalált valamit :)

(#204) fuzik

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja és a fenevad! Mielőtt elfelejtem ;] !

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#205) B@bL3ve5 válasza fuzik (#204) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

fúúúúúúúj ;]

(#206) Thrawn válasza fuzik (#204) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Cuki jószág!

Ha nincs szerencséd akkor ebihalak fognak úszkálni a vizedben :D

Different songs for different moods.

(#207) fuzik válasza Thrawn (#206) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

:DDD Már csak az hiányozna ;] !

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#208) fuzik válasza B@bL3ve5 (#205) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebből lehet főzni valamit? Még mindig a mocin dekkol szerencsétlen - pedig zuhog az eső!

(#209) B@bL3ve5 válasza fuzik (#208) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

a combjait fokhagymás, tejes pácba rakod s másnap kirántod :)
úgy kell h megnyúzod s az egyik lábát átfűzöd a másik lábon...ennyi :)
köretnek szalmaburgonya :)
szerk : bár egy kis olivaolajas madársalátán jó előétel egy kis dióval... :C

[ Szerkesztve ]

(#210) fuzik válasza B@bL3ve5 (#209) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

:Y és :Y és :Y

Legközelebb jobban vigyázok, hogy mit kérdezek ;] !!

(#211) B@bL3ve5 válasza fuzik (#210) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

most mi a baj nem teccik? :D

(#212) Thrawn válasza B@bL3ve5 (#209) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

wow, te tényleg tudsz szakácsul! :)

(#213) shteer válasza B@bL3ve5 (#211) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

nem ínyenc :))

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#214) B@bL3ve5 válasza Thrawn (#212) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

ez csak úgy jön észből. aztán ha elszúrom lehet máshonnan jön más valami :D ;]

(#215) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

ezt meg kell néznetek :DD

(#216) fuzik válasza B@bL3ve5 (#215) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez nagyon beteg......

Majd bef.stm a röhögéstől :O

[ Szerkesztve ]

(#217) Nyugdíjas válasza fuzik (#216) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

kovbojok durván csapják. Van még egy pár nekik...
ez még nagyon nagy, meg ez is.

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#218) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gyérökök lenne egy kérdésem..:
Vizisperma leledzéséről lenne szó.. :D .akinek zárt tartálya van annál is előfordult-e a kis populáció?
Nálam nyitott tartálynál jött elő, most zárt a tartály, ha nem fog létrejönni, akkor Yuppiii... ;]

(#219) Játékos válasza szacsee (#218) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Sajna akkor is... :O

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#220) fuzik válasza szacsee (#218) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem nagyon nagyon zárt! Mégis van..... :O

Azé közben rájöttem, hogy kicsit kevés adalékot használok, úgyhogy a következő szerelés után reteszt.

Egyébként kereken egy évvel ezelőtt lezártam egy kevés ioncserélt vizet - valvos cuccal bekeverve - és abban is van vizisperm' ! És még fehér is ;] !!!!

(#221) Nyugdíjas válasza fuzik (#220) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Úgy látom vizisperma az akármicsinálsz van és kész:D
Én most gyógyszertári alkohollal veretem, kiváncsi vagyok erre mit lépnek. Kb. vodka szintre kevertem,azt már csak nem szeretik állandóra:DDD

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#222) szacsee válasza Nyugdíjas (#221) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Delta Laca intenzíven hinti a magjait...pedig rajtam röhögtetek, amikor megpusziltam a blokkot.. :DDD

(#223) Játékos válasza szacsee (#222) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Megpusziltam-megpusziltam ;] ...gyakorlatiag orálisan közösültél vele! ;] :Y
Még jó, hogy nem látunk bele... :DDD
Béke! :R

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#224) yakuza.tora válasza Játékos (#223) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

"...gyakorlatiag orálisan közösültél vele!"
Szerinted, a felesége erről tud? De megnéznék egy ilyen válópert! Amikor a bíró megkérdezi a feleséget:
- Asszonyom! Miért nyújtotta be a keresetet?
- Mert a férjem közösült a család személyi számítógépének processzor blokkjával! :DDD :DDD :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#225) Játékos válasza yakuza.tora (#224) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

És még ki tudja...mi csak ennyit láttunk... :DDD

(#226) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

nagyon becsendesült a topik :(

(#227) Játékos válasza B@bL3ve5 (#226) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Majd elindul, ha lesz valami jó történés valahol... :K

(#228) yakuza.tora válasza Játékos (#227) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

RTL Klub - Mátrix! :K

(#229) Játékos válasza yakuza.tora (#228) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:C
Én nem nézek TV-t :((
:R

(#230) yakuza.tora válasza Játékos (#229) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Elvből??? :F

(#231) Játékos válasza yakuza.tora (#230) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:K
Felfordul tőle a gyomrom... :K

[ Szerkesztve ]

(#232) B@bL3ve5 válasza Játékos (#231) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

naaaaa...nem hiradót kell nézni :D

(#233) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

karatemester : akkor 13-14h között zsír lenne.
én viszek amit viszek Te pedig pls akkor azt amit... ;)
utóbbi jóétvágyat.. :DDD

(#234) Játékos válasza B@bL3ve5 (#232) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:C :K Nagyon jó meglátás! Meg fokuszt :Y :O :O :W
.....

(#235) B@bL3ve5 válasza Játékos (#234) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

a sok hírt amúgy is már csak kitalálják meg kamu az egész. igaz 100szor bebizonyosodtt az ellenkezője de csak a hülyeséget mondják. am mit láttál a fókuszba? :)
szerk : jaaaj a dragonball meg estimese mi? :D :DDD

[ Szerkesztve ]

(#236) dvdbackuper

dvdbackuper
(senior tag)

lehet nem ide kéne, de van egy eladó Tody-féle s775 v1.1-es cpu blokkom...ha érdekel vkit, priv...

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#237) B@bL3ve5 válasza dvdbackuper (#236) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

apró öccse apró :S én is oda dobtam a blokkom jóó? máskor pls IDE pont ne

(#238) dvdbackuper válasza B@bL3ve5 (#237) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

akkor nem IDE, hanem SATA... :DD hehe...sorry... :B

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#239) yakuza.tora válasza Játékos (#231) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nekem is, de én nem hagyom magam! :DDD
A Zone Europa néha egészen jó kis filmeket sugároz! Az EUROSPORTON pedig a Sumo és a K1 a két nagy kedvencem. :K

(#240) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#233) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

OKÉ! :K
Gap-pad + Backplate...

(#241) shteer válasza yakuza.tora (#239) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

és a póker Gyuribácsival? ;)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#242) yakuza.tora válasza shteer (#241) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Kártyajátékokban gyenge vagyok, de az Öreg néha tényleg fergeteges. :D
"És megadja! All in!"

[ Szerkesztve ]

(#243) Thrawn válasza B@bL3ve5 (#237) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

(#244) Nyugdíjas válasza Thrawn (#243) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

naneee! nyomás aludni:D

(#245) fuzik válasza yakuza.tora (#242) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak az a baj, hogy aki poker -ezik, az ha meghallja az öreget - vagy megérzi a jelenlétét - elmenekül legalább három csatorna távolságra :DDD !!

(#246) Játékos válasza B@bL3ve5 (#235) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Volt egy idő, mikor életem párjával számolgattuk a hírekben, hogy hány db. volt jó hír, és mennyi rossz. Kb 1:10 hez arányban voltak... :O
Mutogatják, hogy itt ennyit lőtt le a diák, ott annyit robbantottak fel, a cigány halálra tapossa a tanárembert, amott meg ismét árviz, meg tornádó, meg mindenhol annyira rossz, a Magyar paraszt meg legyen abban a tudatban, hogy itt milyen jó minden... :F
A Magyar Gárda meg diktatúrát akar, meg mindenkinek ellensége...
Nézni azt a sok kommunista tetvet, mert meg kellett szavazni a vörösöket, nem volt elég még a kommunizmusból... :(
A sok esti show-ról ne is nyilatkozzak ( a Fábrisó kivételt képez :K ) meg a barátok közt... :O :O :O
Természetesen Discovery, Spektrum, és társai, azok mehetnek :K Egyébként, 2 éve, mikor a párommal összeköltöztünk, erősen elgondolkodtunk, hogy egyáltalán legyen-e TV-nk, aztán a mi szobánkbó ki is vágtam a csába. A gyerekeknek van egy, de azt is kidobnám szívem szerint. Láttad, milyen mesék vannak mostanában? :F
Dragonball? Legalább arról nem akarják beadni, hogy valóság. :K Bár kb. annyira hihető, mint amit a csuda kereskedelmi csatornákon láthatsz... :C
Azt szeretném kérni, hogy ha esetleg van erről a témáról véleménye valakinek, akkor írja nyugodtan, de én nem fogok erről diskurálni, mert kibújik belőlem a kisördög, és még a végén kizárnak az oldalról, azt pedig végképp nem szeretném!!! :(
Inkább ilyen békés maradnék! :K
BÉKE! :R

(#247) shteer válasza Játékos (#246) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a hyrszolgáltatásnak van egy betegséga amit úgy hívnak: szenzáció :( és a jó hír kevésbé szenzációs mint a rossz... sőt a rosszat mindig úgy adják elő, hogy még rosszabbnak tüntetik fel, mert arra kapják fel az emberek a fejüket, így :Y és ez mind a nézettségért van, és lassan a közszolgálati hírszolgáltatásba is átterjed :(( mert nézettség nélkül nincs pénz

(#248) fuzik válasza Játékos (#246) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos ez így működik - régen már az is hír volt, ha egy nő szoknya helyett nadrágban ment el a szombati misére. Most meg már az sem mindig éri el az emberek érzékenységi küszöbét, ha "csak" egy ember koncolnak fel. Úgyhogy igyekeznek minden kiszinezni.

Lényeg, hogy odakössenek a TV elé, hogy elfogyaszd a neked szánt reklámadagot.

Nem kell TV -t nézni és kész, akkor talán megmarad a lelki békéd, illetve talán egy kicsit meg tudsz őrizni a veled született szociális érzékenységből.....

Szóval kitartás - nem vagy egyedül :D !

(#249) Játékos válasza shteer (#247) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Rohadjanak meg... :(((
Mondom, nem beszélgetek erről... ;)

fuzik
:C :K :C :R :K :C :R :R

[ Szerkesztve ]

(#250) yakuza.tora válasza fuzik (#245) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Van egy stílusa! :DDD inkább nem részletezném.... ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.