Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#2001) shteer válasza yakuza.tora (#1996) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

vegyél tőlem egeret :DD

fuzik: whitemouse info? :B

szerk: így elb***ni egy 11-est :(

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#2002) B@bL3ve5 válasza Soak (#2000) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

nem..a vizes azért nem pörög mert a nagyok otthagyták. mért? mert túl sok volt ill van is OFF és a magasröptő beszélgetések :F
nekem még a diszperzites vödrös gyerek baszta fel az agyam..azóta alig írok oda....ilyenektől meg az olyanoktól akik megveszik 100ezrekért a gépet s úgy jönnek be oda h olcsó de jó vízhűtés kéne a QQ15650-es procimra és a 8x2 magos ATI nVidia hibrid kártyámra de nagyon olcsó legyen. max 30K...ne mennyen fel az agyam?
s miközbe ez kibontakozott belőllem elfelejtettem h mit akartam igazán ;]
megvan...most nem szeretlek Soak :DDD te írtad a 2000.ik HSZT-t :P

(#2003) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#1999) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Én már nem is haragszom! :DDD
A bekötés legyen a legnagyobb baj! A "járda" bírni fogja! :K

Soak: Ez nálam nem fog bejönni! :P De egy McFly-nak senki sem mondhatja, hogy: "Nyuszi" :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#2004) Nyugdíjas válasza Soak (#2000) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Észrevettétek amugy amiota van ez a topik, a vizes alig pörög?

jóhogy:D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#2005) Soak válasza B@bL3ve5 (#2002) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Épp erre probáltam célozni ,hogy az OFF kivonult ... az meg nem is igazán nagy aki nem lát el a plebs felett :)

most nem szeretlek Soak :DDD te írtad a 2000.ik HSZT-t :P

Szerelmem innentől plátói? :O

photofreak.me

(#2006) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#2003) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

én voltam az ötletgazda :B :DDD

(#2007) B@bL3ve5 válasza Soak (#2005) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

ennyi..vége :DDD

(#2008) yakuza.tora válasza shteer (#2001) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Most még nem tartok ott, de később szó lehet róla! :K Csak fehéret nem!

Bableves: Ez mostanában tényleg trendi lett a vizes topikban! Azonnal mondjunk egy komplett vízhűtést, ami max. 30K és passzívan szobahő alá hűt egy 5gHz-re húzott quadot! :W

(#2009) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

most is nézem a totyikot s tele van új emberekkel. kezdőkkel. ok én is kezdő vagyok de nem szemetelem tele (annyira:DDD) a topikot mint ők. tisztelet a kivételnek. végignézek a neveken és hümmögök. pl kiez a yakuza gyerek? egyfolyt írkál mindenfélét :F
:D:D:D:D:D:D:D
Shteer meccset nézel mi? :D
azt is onnan tudom h meccs megy, h fater ordibál :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2010) fuzik válasza shteer (#2001) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Ne is kérdezd... totál tilten vagyok a rendelések miatt....

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#2011) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#2009) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ja! Ezzel a yakuza sráccal csak a gond van! Veszi itt ész nélkül a radikat... :DDD :P

Milyen meccs? :F

[ Szerkesztve ]

(#2012) shteer válasza Nyugdíjas (#2004) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#2013) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#2011) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

szerintem készül a télre :D panelba veszi helytakarékosság miatt :DDD
meccs : passz....nem nézek TV-t

[ Szerkesztve ]

(#2014) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#2013) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:DDD
Szumót és K1-et sem?! :Y

(#2015) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#2014) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

hol megy hol megy?????:DDD

(#2016) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#2015) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Most éppen sehol, de az EuroSporton majdnem minden késő este/éjjel nyomják a K1-et. Szumó tornaösszefoglaló csak ritkán és szintén éjjel van, de bármilyen későn is kezdődik én meg szoktam nézni. Ha van rá igény, akkor a későbbiekben majd jelzem! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2017) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#2016) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

én 11kor ülök vagyis fekszem a TV elé s kukkantom a szószparkot :D
discoveryn meg van az a skac akit kidobnak egy repülőgépből pl a sivatag felett s a levegőbe eszkábál egy ernyőt magának. a forró nap alatt meg elefánt szarból préseli ki a vizet h túlélje..kicsit túlzás de tök komoly :D
vagy a piszkosmelók..az is zorall :)
sajna amit sajnálok h nincs FixTV-nk :(

(#2018) Nyugdíjas válasza B@bL3ve5 (#2017) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

hamár itt tartunk, én Háúszt nézek. Kell valahonnan tirpákságot tanulni:D ;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#2019) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#2017) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Nekem a Spectrum és a TV Paprika hiányzik... :O

(#2020) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#2019) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

jajj azok megvannak ;] egyiken dzséjmi telivér másikon a nagy magyar szakácsok :) nagyonzorall...

(#2021) Cyberbeni válasza B@bL3ve5 (#2017) üzenetére

Cyberbeni
(őstag)

nincs e? az mindenkinek van
katt!

vízhűtéses bazárom: http://href.hu/x/6cvd

(#2022) B@bL3ve5 válasza Cyberbeni (#2021) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

erre nem gondoltam :B
:R

(#2023) Soak válasza yakuza.tora (#2019) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Az utobbi időben tv paprika függő vagyok

photofreak.me

(#2024) Cyberbeni

Cyberbeni
(őstag)

volt valaki rajtam kívül a macskák 25. évfordulós előadásán? (én 8. sorból néztem)

(#2025) Nyugdíjas válasza Cyberbeni (#2024) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

ááááá, mi kockák vagyunk. tudod....

(#2026) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

olyan aranyoooooos :B [link]

(#2027) r-chee válasza B@bL3ve5 (#2026) üzenetére

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Csupasz kézzel fogja?? (igaz én még nem tapsztaltam ki élőben, hogy bök-é vágy nem :) )

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#2028) B@bL3ve5 válasza r-chee (#2027) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

...de ahogy csámcsog a végén az haláli :D:DDD :B

(#2029) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

wáááháháháhááááá :D:D:D:D

(#2030) Cyberbeni válasza B@bL3ve5 (#2029) üzenetére

Cyberbeni
(őstag)

és hagyják neki hogy egye a nyalókát? én megvárnám míg lefogy.
damjanics 74

[ Szerkesztve ]

(#2031) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

Yakuza!!!! nah erre költsééél :D:D:D:D

(#2032) fuzik válasza B@bL3ve5 (#2029) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez naon kemény :DD ! Eszembe jutotta régi büntimódszer az általános suliból. Satuzásnak hívtuk - és a technika teremben történt a végrehajtása ;] . Gondolom nem kell részleteznem :U

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#2033) B@bL3ve5 válasza fuzik (#2032) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

nálatok is nagy fa satuk voltak? :D nálunk kb/sac 2x2m-es fa asztalok voltak a sarkukon fa satuval. a tanár vagy a kulcscsomót vagy a tömör fakockát dobálta ha nem kussoltunk :DDD

(#2034) fuzik válasza B@bL3ve5 (#2033) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Nálunk mögédsettenkedett és rádcsapott egy nagyot a naplóval.

Na zúzok aludni :) .

(#2035) r-chee válasza B@bL3ve5 (#2029) üzenetére

r-chee
(senior tag)
LOGOUT blog

Erről csak az jut az eszembe, hogy "hö dagi bumm-bumm" :DDD .

Origin (BF3) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog első bejegyzés >> BFBC2 játékoslista, multiplayer és egyéb infók *** Szebb jövőt!

(#2036) Nyugdíjas válasza B@bL3ve5 (#2033) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

kulcscsomó az megvan nálunk is:D

(#2037) Cyberbeni

Cyberbeni
(őstag)

ha a hirdetés beállításai között lehet up-olni a hirdetést(2db/nap), akkor miért nyomatja mindenki orba szájba a hsz-es uppot?
legalábbis karácsonykor még ilyen volt a rendszer. (azóta nem volt apróhirdetésem, de akkor is csinálták ezt)

(#2038) Cyberbeni válasza Nyugdíjas (#2036) üzenetére

Cyberbeni
(őstag)

nálunk nem ilyen kegyetlenek a tanárok. fizika tanár csak lefröcsköli néha vízzel azt aki nem figyel.

(#2039) Nyugdíjas válasza Cyberbeni (#2037) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Régen még "fórumos rendszerben" mentek az aprók is, igy az volt legelől,amihez legutoljára szóltak hozzá. Kb. megszokásból, meg egy féle "gesztusként" nyomja mindenki ezt azóta is...

(#2040) Játékos válasza Nyugdíjas (#2039) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Meg mert nem tud mit kezdeni az idejével, meg mert 0,1 HSZ-t ér... :DDD

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#2041) Nyugdíjas válasza Játékos (#2040) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

nyomós indokok. ;]
Bár aki nem tud mit kezdeni az idejével az inkább OFF-topic-ba irkálgat hajnali fél egykor:DDD ;]

(#2042) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#2031) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Na kész! Ez tényleg kemény! :W :DDD

Cyberbeni: A netes elérhetőség nekem sem jutott az eszembe! :( De jó ötlet! A macskák nekem nem jön be. Most a Mark Knopfer koncertre gyúrok! Még izgatni kell a Stones-os baráti kört, hogy jöjjenek! :K

(#2043) Játékos válasza Nyugdíjas (#2041) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Francokat! Én nem a saját időmmel, hanem a munkaidőmmel nem tudok mit kezdeni... :DDD Mondjuk mostmár fáradt vagyok, mert koraeste edzettünk egyet, most meg a vacsi utáni film elálmosított... :DDD Szerintem itthagyom a csába ezt a melót! :))

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#2044) Pulsar válasza Játékos (#2043) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mé, mi a munkaköröd? Teszt emberke vagy, hogy hogyan bírod alvás nélkül az éjszakát unatkozva? :D

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#2045) Játékos válasza Pulsar (#2044) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

:DDD nem egészen...

(#2046) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

Mit szóltok ehhez az okossághoz?
[link]
Nekem tetszik! :K Kicsit lehetne jobb a dizájn és a szín, de okos kis darab! :C

(#2047) fuzik válasza yakuza.tora (#2046) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Csini darab.... de mire is jó? Kevés embert ismerek, aki pucér vinyókkal zsonglőrkődik...

(#2048) Nyugdíjas válasza yakuza.tora (#2046) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Zsiráf...:D

gy.k.: Aranyos állat,de otthonra nem kellene ;]

(#2049) yakuza.tora válasza fuzik (#2047) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

"Csini darab.... de mire is jó?" - Hogy pucér vinyókkal is tudj zsonglőrködni! :DDD

Nyugdíjas: Ha nem, nem! De azért ennyire ne légy ellenséges a zsiráfokkal! Végy példát Fuzikról! Még saját békát is tart! :DDD

(#2050) Nyugdíjas válasza yakuza.tora (#2049) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Békák nekem is jöhetnek,nade hova tesző egy zsiráfot?:D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.