Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) Játékos válasza fuzik (#149) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Itt vér fog folyni :DDD
Egyébként jó reggelt!

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#152) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Velemmeg nemtom mi lett,de 11:50-kor riadtam fel valamiért:U
Pedig lett volna dolgom rendesen. Na biddegy.

fuzik: Én bizok benned, te vagy az erősebb ;]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#153) fuzik válasza Thrawn (#150) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

:K Minden bizonnyal tud ;] ... megpróbált lepisilni :)) ! De ehez korábban kellett volna felkelnie, vagy 20x ekkorára nőnie!

Játékos: Én nem vagyok olyan!!!! Jó reggölt neked is!

Nyugdíjas: Én voltam! Rátelepítettem a régi simsonomra. Most onnan nézelődik!

Jah - el ne mondjátok mi a végeredménye az F1 -nek!!!!! Még nem néztem meg!

[ Szerkesztve ]

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#154) Thrawn válasza fuzik (#153) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdemes megnézni, 7-en értek célba.

Different songs for different moods.

(#155) shteer válasza fuzik (#153) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

azt nem mondjuk meg ki hányadik lett, csak h ki mennyi pontot kapott :DDD

elég jó volt, csak kómás voltam... sztem megnézem újra :U

[ Szerkesztve ]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#156) Nyugdíjas válasza Thrawn (#154) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

7en értek célba? Akkor ott volt pogó, az már engem is érdekel:DDD

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#157) Soak válasza fuzik (#149) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Mi is ma üzemeltük be faterral a kutat... ez mindig ilyen 3órás müvelet ,most 30perc alatt megvolt :))

photofreak.me

(#158) fuzik válasza Soak (#157) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Az nekem még hátra van..... először a hűtés ;] utána a szórakozás!

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#159) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Raikkönen rajongóknak: [link]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#160) yakuza.tora válasza fuzik (#153) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Megcsókoltad? Sose lehet tudni! Hátha valami álruhás királylány?! :DDD

Alléz Olympique de Marseille!

(#161) Játékos válasza yakuza.tora (#160) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Lehet, hogy nem is béka, hanem valami teve, vagy ilyesmi... :DDD

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#162) Nyugdíjas válasza Játékos (#161) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

vagy gőte

Esetleg egy búvárhencser:DDD

[ Szerkesztve ]

(#163) fuzik válasza yakuza.tora (#160) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja - mintha még egy nőre szükség lenne itthon...... elég a feleségem, meg a lányom. Úgyhogy maradjon csak béka az a béka!

(#164) fuzik

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyre sűrűbben jöbbek az őrültek ;] !

(#165) fuzik válasza fuzik (#163) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Még mindíg a simon dekkol a mocsok!

(#166) Nyugdíjas válasza fuzik (#164) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Gondolom te is hallottad, hogy bezárták a lipótot. MIndenhol panaszkodnak, hogy több lett az agyilag szerényen bútorozott egyed. Valószinüleg ezzel van összefüggésben ez is...

(#167) G^zC^mp€r válasza fuzik (#165) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

lol, rugd seggbe, lehet odébb áll ;]

Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

(#168) yakuza.tora válasza Játékos (#161) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Fuzik féle Viziteve? :DDD

(#169) yakuza.tora válasza fuzik (#163) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:DDD megértelek!

(#170) Játékos válasza Nyugdíjas (#166) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Szerényebb nívójú intellektusúnak imponáló egyedek... :DDD
Egyébként volt ott enyhény szólva magasabb iQ-val is beteg, nem minden psychiátriai kezelt alacsony intellektusú! (Sőt!)
:R

[ Szerkesztve ]

(#171) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

800ezret értékesítettem délután 3ig ebben a fos üzletben :) :DDD
remélhetőleg a köv fizum mégse lesz olyan vékony mint a mostani :U
nem jár senki amúgy a gödöllői tesco környékén mostanság? benézhetne az EP-be :DDD

(#172) shteer válasza B@bL3ve5 (#171) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hehh, haverom is EP-ben dolgozik és szintén panaszkodik - persze Dombóváron még nehezebb a melója... múltkor épp csak 100%-ja lett meg

messze van gödöllő :P pedig épp kellene egy nagy tv :DDD

(#173) B@bL3ve5 válasza shteer (#172) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

áhá...neki legalább meg lett a terve...én két hónapja 60K-t kapok. szoal semmit. de mostmárt úgy lesz h alapbér+jutalék. eddig az alapot is ki kellett termelni :F
ahogy tudok megyek a Hiltonba csak az még 1-2 hónap :) :DDD
nagy TV : van 42colos Samsung, LG és Panasonic plazmánk jó pénzé. vagy 40colos LCD még jobbért. hozd be a régi Yunoszt TVd s engedünk az árból :DDD

[ Szerkesztve ]

(#174) shteer válasza B@bL3ve5 (#173) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

a terv se biztos, h ugyanaz :) sajna csak poén volt a tv, pedig jó lenne... de most annyi pénzem sincs, hogy átmenjek belőle az út túloldalára :D

(#175) fuzik

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebből a kút bizniszből valszeg nem lesz semmi. Kb. félig sikerült feltölteni a rendszert. Innentől kezdve meg sem moccan a cucc - asszem kell szereznem egy rendes szivattyút :(( .

(#176) Thrawn válasza fuzik (#175) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha a víz nem jön fel akkor a gépet kell levinni :D
Ha a hegy nem jön Mohamedhez...

Different songs for different moods.

(#177) yakuza.tora válasza fuzik (#175) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ereszd le a gépet a kútba! :DDD
Én időben szóltam, hogy oda egy izmos búvárszivattyú kellene! :))

[ Szerkesztve ]

(#178) Soak válasza fuzik (#175) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Meg sem moccan? mármitn megy a szivattyú de nincs viz vagy nem megy a szivattyu?

Szerk: mi is ezzel szoktunk szivni mire felkapja a vizet a kutból a cucc, kicsit kell járatni mire felszivja meg töltögetni bele, de utánna jó... mondjuk nekünk több is mint erős szivattyu van éppen :D

[ Szerkesztve ]

photofreak.me

(#179) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

nekünk egy hidrofor van a fúrt kútra állítva :) csaptiszta vizet hoz fel. ez nem talajvíz :)

(#180) fuzik

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyszerűen két D5 -el sem lehet feltölteni. Nem bírja megemelni a vízoszlopot ami odelent összejött.... :O

(#181) Játékos válasza fuzik (#180) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Mivel a D5 szívó oldalán nincs semmi nyomás. Ha már körbe lenne víz, akkor nem lenne nagy bajban sztem a 2 szivattyú. Nem tudsz nekik segíteni szájjal? :DDD Fent szívhatnád, mint az őrült! :K :K :K

(#182) B@bL3ve5 válasza fuzik (#180) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

vagy próbáld meg úgy h egy lopótökbe szívsz egy kis vizet s a rövidebb végéra rakod a D5-öt :DDD

(#183) fuzik válasza Játékos (#181) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Szájjal ;] - - nem vagyok én pumpa! És egyébként sem akarok az osztályodon kikötni!

:C Egyébként körbeért a víz!!!! Lehet rászánom magam, és bekötöm a rendszerbe!

(#184) shteer válasza fuzik (#183) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:C :Y hogy sikerült?

(#185) fuzik válasza shteer (#184) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Szép lassan feltölcséreztem mindkét ágat....

Most már csak döntenem kéne, hogy kössem be most, vagy várjak egy picit, és hőcserélővel kössem be - független körként.

(#186) Játékos válasza fuzik (#183) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

És egyébként sem akarok az osztályodon kikötni!

:F

(#187) fuzik válasza Játékos (#186) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Te dolgozol "beteg" helyen nem ;) ?!

(#188) Játékos válasza fuzik (#187) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ezt értem, de egy kis szájmunkától miért kerülne oda az ember? :U
Mindegy.. :R

(#189) fuzik válasza Játékos (#188) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát az nem kevés "szájmunka" lett volna! Hidd el megpróbáltam - kb mintha egy ceruza belét akartad volna kifújni.

:R

(#190) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

még jó h csak szájmunka s nem kézmunka ;] :DDD báááár....szájmunka is van :D

(#191) fuzik válasza B@bL3ve5 (#190) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Teeeee.....! ;]

(#192) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

néz még vmelyikőtök a naplót?
mai kérdés: Hogy hívják a cigányzenekarban az elsőhegedűst?Ű

há Gázsi :DDD

(#193) shteer válasza fuzik (#189) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

lehet szívni kellett volna... de gondolom szívtál vele eleget ;]

(#194) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

lol..ma bejön egy nő, asszonygya hajvágót akar venni. mutatom a Philips CQ 5002-est (ez egy tök eccerű 4000Ftos cucc de nagyon jó). asszonygya és ez h működik? nincs hozzá másik fej? mondom a gép hátulján megnyomuk azt a kis pöcköt s kkijjeb toljuk s egyből hosszabra haggya a hajat. juuuj s én ezt h fogom használni? ajjaj....
majdnem megérdeztem h hölgyem ön hülye? :F

szerk : az ilyenek fárasztanak le a nap végére :S
multkor megkérdezték h milyen kristájjal van töltve az LCD? hegyi? :F

[ Szerkesztve ]

(#195) fuzik válasza B@bL3ve5 (#194) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

""multkor megkérdezték h milyen kristájjal van töltve az LCD? hegyi? :F

Mé' nem mondtad neki, hogy folyékonnyal vazze! Mekkorát nézett volna :DDD !

(#196) B@bL3ve5 válasza fuzik (#195) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

mondtam. erre megkérdezte h mennyivel? :F

(#197) fuzik válasza B@bL3ve5 (#196) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Erre szokás .357 -essel válaszolni ;) !

(#198) B@bL3ve5 válasza fuzik (#197) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

ml? dl? mg? g? dkg? :DD

(#199) fuzik válasza B@bL3ve5 (#198) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

MAGNUM ;]

(#200) rankesz válasza B@bL3ve5 (#194) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

mutatom a Philips CQ 5002-est
az nem QC? csak hogy a nap végére kötözködjek :))
szakmai ártalom ;) minőség, olcsó szakértőktől a munkahelyem hejj
tudnék mesélni én is,hjajj de rossz holnap mehetek megen...

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.