Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#12001) Shkiz0 válasza Shkiz0 (#11982) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:W
Úgy néz ki a moncsim is képcsöves készűl lenni.
Csodálatos hogy minden olyankor jön elő, amikor kurvára nincs keret ilyenekre, sőt semmire se :O

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#12002) Balika911 válasza Shkiz0 (#12001) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

:O

(#12003) shteer válasza P00By (#11998) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ezt már mi is megállapítottuk az öreggel :)

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#12004) Nyugdíjas válasza shteer (#12003) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nem, mi nem ezt állapítottuk meg. Mi azt állapítottuk meg, hogy egy hányadék, ahogy ezek kinéznek ;]

rii: Részvét. Nekem nem találtál valami monitort igy farzsebbe? :D

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#12005) shteer válasza Nyugdíjas (#12004) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hmm.. valóban így volt :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#12006) Bulitt

Bulitt
(őstag)

nem megy az msn-em :(((

am jó reggelt :DD

Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

(#12007) P00By válasza Bulitt (#12006) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

(#12008) Bulitt válasza P00By (#12007) üzenetére

Bulitt
(őstag)

Thx, de jobban szeretem a sajátomat :D Érdekes mert Idő beállításra vonatkozó hibakódot dob ki ez a vacak egyből ahogy rányomok a csatlakozásra. Pedig a dátum és idő is jól van beállitva

Blogom: 32mg/100ml hazai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

(#12009) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link]

meghaloooook ... váááá :D gyáá.... heeee...

(#12010) Thrawn válasza shteer (#12009) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Different songs for different moods.

(#12011) P00By válasza shteer (#12009) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Nem rossz :D

(#12012) Bulitt válasza shteer (#12009) üzenetére

Bulitt
(őstag)

gyááá :DDD nagyon kemény :DD

(#12013) Bulitt

Bulitt
(őstag)

[SA-PT160]
[SA-PT160
Mélyláda

Kollégák, vettem egy ilyen házimozi fejegységet. 300W max terhelhetőség, DTS,THX,Prologic2, DVD ram, divix, mp3, jpg, usb stb...

Ma kipróbáltam mit tud a beépített erősítő :Y

Nagyon durva :C Az a mély láda ami a képen van, majdnem szétszakad ezalatt a kis "vacak" alatt :C :C Darabokra szedi a lakást :D Tudom ajánlani karácsonyi ajándéknak :C

(#12014) Bulitt válasza Bulitt (#12013) üzenetére

Bulitt
(őstag)

I'm topik killör :O

[ Szerkesztve ]

(#12015) P00By válasza Bulitt (#12014) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Rossz linkekkel nem csoda... ;]

(#12016) shteer válasza Bulitt (#12014) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

menjél dolgozni :P túl pihent vagy

jah, igen. a linkeket majd javítsd ;)

szerk: inkább javítom én :DDD Bulitt hangcucca mert ő nem tud linkelni ;]

[ Szerkesztve ]

(#12017) Balika911

Balika911
(PH! kedvence)

Na átpasztáztam ezt a szart! :((

Úgy néz ki, 55 fokra állt be az északi híd üresjárati hőmérséklete. Hát elég jelentős, de ez van sajna. Az vigasztal, hogy a VGA sem hűvösebb... bezzeg majd ha felkerül a Scythe Musashi! ;]

E8600 1,25 V-on 4 GHz-en 33-35 fok között megy idle, Orthos-t nem merek ráengedni, majd csak a jövő héten. De nem lesz ez rossz, nem ám... :K

(#12018) jenei92 válasza Balika911 (#12017) üzenetére

jenei92
(senior tag)

Rákattantál a Scythe termékekre? :D

(#12019) Balika911 válasza jenei92 (#12018) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Jaja! :K

Ugyanaz a design, mint a CPU hűtő. :)
Amúgy meg a VGA elég hangos tud lenni, főleg az idegesít, amikor bekapcsolásnál felpörög, bahh! :(

Ráadásul jövőre Scythe tápot is tervezek venni. Computermode-ban külön kiemelték, milyen halk, s hogy két év gari is van rá. Namost az utóbbi nálam kb. két napig fog élni, mert már most látom, hogy alapjaiban szét lesz döntve szegény tápegység! Már alig várom! ;]

[ Szerkesztve ]

(#12020) P00By válasza Balika911 (#12019) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

mikor bekapcsolásnál felpörög, bahh! :( ez azért van, h a port kinyomja :U
Nem tudom mi probléma van azzal a 3 másodperccel :F :)

(#12021) jenei92 válasza Balika911 (#12019) üzenetére

jenei92
(senior tag)

Igen igen én is néztem azokat a tápokat!
Nagyon frankóak,csak már jönne ki valami ár rájuk.. :)

(#12022) Nyugdíjas válasza Balika911 (#12019) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Nem szótá, igy nem mentem,de gondolom a megjavult NB hűtés feletti örömödben felejtettél el engem :D

Én meg beüzemeltem a konfigot a házban.

Van még bőségesen mit javitani rajta. Főleg a táp 24pin, és PCI-e kbeleinek hülye szine zavar, azokat még nam harisnyáztam be ugyanis.

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#12023) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

The silent anodized Monster is here :DD

Nagyon tetszik ;]

(#12024) Balika911 válasza P00By (#12020) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Nem olyan nagy gond az, de ha a cserehűtővel amúgy is halkabb, hűvösebb és szebb a kártya, akkor miért ne? :)

Nyugdíjas:

Pedig eszemben volt, tényleg. Annyira azért nem örülök, mert így is olyan meleg a chipset, mint a felvonulás - a többieknek kb. 10 fokkal hűvösebb. De legalább tudom, hogy ez a paszta miatt van. Mostanában szét nem szedem, jövőre úgyis lesz Scythe hűtőzsír, max. majd azzal átnyomatom. :D

Viszont ezt a potméteres vackot szinte biztos, hogy nem fogom bekötni, szóval ha ehelyett tudsz hozni két hagyományos ventilátort, annak örülnék. Addig meg lesek valami GTX+-t, állat lesz a gépezet, nyamm. :)

Rohadt Vista, 10x400-as Core 2-re csak 5,8-as élményindexet ad, hogy képzeli ezt? :D

(#12025) Shkiz0 válasza Shkiz0 (#11987) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megoldódott.
Ősember ismét bizonyította hogy korrekt.
Nagyon minimális összegért jövőhéten kapok új ramot, de nem mertem már még 1x crucialt venni, ezért most gskill lesz.

F2-8500CL5D-2GBPI
spec.: 2x1 1066 5-5-5-15

Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500

(#12026) Nyugdíjas válasza Shkiz0 (#12025) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Hát igen, néha csak szeretnék olyan lenni mint Ősi.
Komolyan mondom, szerintem ez nála valami jellembeli dolog, amiért én csak pedálozhatok.

Soha senkit/semmit el nem felejt, és mindig megértő a vásárlókkal.
Minden bizonnyal kötélből vannak az idegei :D

(#12027) Shkiz0 válasza Nyugdíjas (#12026) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a teljes sztori az hogy adom, a szar kitet +4k-t és nem kell foglalkoznom a garival, illetve kapom az új ramot.
3k-ba nekem is bennelenne az angliai postázgatás, szal +1k-t megér.

(#12028) szacsee válasza Shkiz0 (#12025) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én meg Gskill-ről váltottam Crucial-ra.
Kösd fel a gatyád! :DDD

Nálam 4 2Gb-os modul volt, 2-t bedobtam a gépbe, 2-t a polcra.
P5K-val nem ment mind a 4 gondoltam P35 nem komálja a 8Gb-ot..
P45-be beszórtam a 8-at, ebben sem indult...ekkor már kezdett bosszantani, hogy USER ERROR-t akasszák rám a fórumon, így beteszteltem őket külön-külön.
Meglepetésemben az egyik döglött volt, pedig 0km-es. :Y
Nosza Ösemberrel felvettem a kapcsolatot, hogy csere mibe van, aztán gondoltam egyet, látván, hogy Tatának hogy mennek a Crucial memók...
6K-ba volt a posta és a csere használt cuccosról új ramokra....
Nem bántam meg, csak a Giga lapot kell még rávennem, hogy ha letiltom az XMP-t akkor le is legyen tiltva, mert ez a szutyok csak 400-as MCH Latch-al akar indulni 400-as FSB fölött.
Igaz 1:1-ben hajtom, a ramok is bírják elég faszán.. :K
Nálad hűtve voltak? :F

(#12029) shteer válasza Balika911 (#12024) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

E2140@3,2 5,7-es élményindexet kap ;]

(#12030) Thrawn válasza shteer (#12029) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy 2,8 GHz-es X2 meg 5,3-at :P :D

(#12031) shteer válasza Thrawn (#12030) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

most azt akarod lemérjem a TL-50-em? ;]

(#12032) Thrawn válasza shteer (#12031) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most, hogy így mondod :D

(#12033) shteer válasza Thrawn (#12032) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ne offolj az offba mert szólok egy modinak :DDD

(#12034) Thrawn válasza shteer (#12033) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Offban off az onnak számít, ti meg onoltok ami off :P :DDD

(#12035) rii

rii
(PH! nagyúr)

mingyá' jön a nagy a szörös a piros meg a fehér .... :U

akárkivót'tevótá

(#12036) Bulitt válasza shteer (#12016) üzenetére

Bulitt
(őstag)

visszamennyé :DDD :DDD tudok linkelni csak nem úgy akartam ahogy te csináltad

(#12037) shteer válasza Thrawn (#12034) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

épp azé :)

rii:

(#12038) shteer válasza Bulitt (#12036) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

(#12039) rii válasza shteer (#12037) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

:K azezaz

akárkivót'tevótá

(#12040) Shkiz0 válasza szacsee (#12028) üzenetére

Shkiz0
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen kezdetektől egy ocz xtc hűti. Ez nekem már a második ballistixem, ami meghalt.
Az elsőt még egy éve sincs hogy cseréli kellett, mert egyik napról a másikra elkezdett hibázni, hiába adtam +feszt akkor is, sőt ha 800-on néztem akkor is. Ez még a régi fajta "zárt" tetős volt, azt cserélték ki a "felül nyitott" kétoldalt ragasztott fajtára.
Most meg az egyik ram végkép meghalt, nem hajlandó a gép vele bekapcsolni.
A legjobb az egészben hogy nem is volt húzva, a régi ram az 1066-on ment 2,1v-al, a mostani meg 1000-en 4-5-4-15-ben 2,05v-al. Ősi mondta is hogy rengeteg volt a hibás darab a crucialnak is, szal te is felkötheted :DDD

(#12041) jenei92

jenei92
(senior tag)

Mért dob le a Crysis fél óra játék után? :((
semmit nem ír ki a Windows.Mintha normálisan kiléptem volna.. :W

(#12042) Nyugdíjas válasza jenei92 (#12041) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Mikulás van (lesz), és rossz voltál... :F

(#12043) jenei92 válasza Nyugdíjas (#12042) üzenetére

jenei92
(senior tag)

Ezé nem megy a crysis? :U
Megátkoztál mert nem mentem az sflexért tegnap?...

[ Szerkesztve ]

(#12044) Balika911 válasza shteer (#12029) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Q6600 meg alapon 5,9-et. Az a vicc az egészben, hogy sokkal pörgősebb így rendszer, az élményindex viszont csökkent. Mindegy, ez legyen a legnagyobb baj. Max. teszek fel egy Linuxot, ott nincsenek ilyen baromságok. :)

(#12045) Nyugdíjas válasza jenei92 (#12043) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Én nem. A Télapó vót ;]

(#12046) Thrawn válasza shteer (#12037) üzenetére

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mizé? :D

Apropó, hol a teszt? :U

(#12047) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

(#12048) rii válasza P00By (#12047) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

húúú (-:

ez a smiley-ok meggyalázása (-:

akárkivót'tevótá

(#12049) jenei92 válasza jenei92 (#12041) üzenetére

jenei92
(senior tag)

Megoldódott!Csak feszt kellet adni a procinak... :B

(#12050) P00By válasza jenei92 (#12049) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Szépen kitesztelted a beállításodat... :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.