Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1001) Játékos válasza B@bL3ve5 (#1000) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Az enyém is ilyen, csak GT-re! :K Vélemény: biztosjó! :DDD
Tygon meg elfér itthon, sztem minden háztartásban van 10-15 méter legalább, ha bármi történne, tudod! :DDD :DD

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#1002) B@bL3ve5 válasza Játékos (#1001) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

bíztató :DDD
rakd főő s muti majd mit hoz :) ;)

(#1003) Játékos válasza B@bL3ve5 (#1002) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

A GT eleve nem fűt annyira, persze a gyári kúlert azonnal lerúgtam róla, de akkorse fűt úgy, mint a G80 GTS-em! Nagyon izgatott lettem a hír hallatán! :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#1004) B@bL3ve5 válasza Játékos (#1001) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

3000/métere...jobb ha most van. hátha késöbb drágább lesz :DDD
3-m-el megdobhatnál persze jópénzé :D

(#1005) Játékos válasza B@bL3ve5 (#1004) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

1 métert rendeltem, nem vagyok én milliomos! A gyerekek így is csak a nagyszülőknél jutnak élelemhez hétvégente... :DDD
De he eljössz hozzám, megdoblak egy méterrel, oszt mehetsz haza! :DD

[ Szerkesztve ]

(#1006) B@bL3ve5 válasza Játékos (#1005) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

wehh :D ingyéé? :DDD
kellen vagy 3méter :)
de az tuti h lesz is ;] ;]
csak legyen meg az új melóhely. bár lehet, hogy akkor kevés lesz a 3 kell majd vagy 5 ;] ;] :DDD
gyerekek : iskolába menza? :D nálatok otthon zsíroskenyér hagymával nagyszülőknél homár,osztriga meg szarvasgomba mi? :DDD
hát inkább a zsíroskenyeret választanám ecetes hagymával :))

[ Szerkesztve ]

(#1007) Játékos válasza B@bL3ve5 (#1006) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

5 méter? Mi a ráknak? Sztem csak a gép belébe tegyél! Vagy látszik kívülről is? :U
Nekem a gépen kívüli csövek igen rejtve vannak, oda a franc se tesz ilyen aranykábelt... :(

Na megyek kaját rendelni, mert így senki se fog enni ma az osztályon... :DDD :DDD

mod: hülye vagyok, nem is nagyszülőket akartam mondani, hanem "pótszülőket"...mindegy, ez hosszú story... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1008) B@bL3ve5 válasza Játékos (#1007) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

ma este hol rendelsz kaját s milyet? :F
megint dolgozol? akkor hosszú lesz az este :DDD

(#1009) shteer válasza Játékos (#1005) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

arra épp elég, hogy rendelj majd még 3m-t ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#1010) Játékos válasza B@bL3ve5 (#1008) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Dolgozok hát, ha kell, ha nem...
Nekem kell az összes beteg kajáját megrendelni, de most nézem, hogy ELFOGYOTT a nyomtatvány!!! :Y :O :O :W :W Most honnan a picsából szerezzek? :W :W :O Megnézhettem volna 8-kor is... :(

shteer
nem a rendelés ütközik akadályba, hanem az, hogy ki kell fizetni... :DDD szarok én a kajarendelésre... :B

[ Szerkesztve ]

(#1011) B@bL3ve5 válasza Játékos (#1010) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

meki nincs a közelbe?:DDD

(#1012) Nyugdíjas válasza Játékos (#1010) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

nyomtassá:D
Mint XSPC-ék. Nade ez egy msik történet... Mingy jövök a dokumentációval..:D

Addig is találóskérdés:
Adott egy vizhűtés-alkatréseket gyártó cég, teszemazt taiwanon, mondjuk.... Vagy a franctuggya hol,de tudjuk, hogy minden hamisitvány ami nem kínai(vagy taiwani:D), szóval ott. Mit tesznek ők, ha kifogy a szines nyomtatóból a patron(merthogy biz. ők tintasugarassal nyomtatják a dolgokat nagyüzemileg ;] )?

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#1013) Játékos válasza Nyugdíjas (#1012) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Fekete festék? Fénymásolás? :U
Meki? :DDD Örülnének neki az ulcusos betegek is, meg a diabetesesek, meg a roboráló, meg a stb... :DD

(#1014) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

[link] <-- ez kib@szott nagy LOL :DDD :DD
Nyugdíjas ilyet is hozol rendelésre? :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1015) Nyugdíjas válasza Játékos (#1013) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ön nyert!

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#1016) Nyugdíjas válasza B@bL3ve5 (#1014) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

persze! ha kell;)

(#1017) Játékos válasza Nyugdíjas (#1015) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

A többi cuccot is léccilécci!!!

(#1018) Nyugdíjas válasza Játékos (#1017) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

már be vannak csomagolva. Remélem nem haragszol azért nagyon...

(#1019) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Ámberek!

Valakinek egy nagyobbik fajta(tehát 12g-os) AS5?
Occsóé?
Örök életre elég ám:D

Vagy már mindenkinek van Mx-2-je?:D

(#1020) Játékos válasza Nyugdíjas (#1019) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

mennyire óccsó? kéne...

(#1021) Nyugdíjas válasza Játékos (#1020) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

irtam privit...

(#1022) Játékos válasza Nyugdíjas (#1021) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

haggyöjjön :K

(#1023) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#995) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:R Köszönöm! Nagyon meghatódtam. Ilyen szépen még senki sem köszöntött fel itt a PH-n! :K
Hát akkor mindenkinek boldog szülinapot, aki ma lett egy kerek évvel öregebb! :C

Alléz Olympique de Marseille!

(#1024) yakuza.tora válasza Nyugdíjas (#1016) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

És kordagyurit is tudsz hozzá rendelni? :DDD

(#1025) fuzik válasza yakuza.tora (#1024) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Tuti! És mondjuk a te lapjaidat fogja kommentálni, miközben shitts -el játszol 2000$ -os s'n'g -t ;] !

Szerk: Én inkább aquatuning csajt rendelnék hozzá :)) ....

[ Szerkesztve ]

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#1026) Balika911 válasza yakuza.tora (#969) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Ez brutális! :)

Ja és boldog szülinapot, Isten éltessen! Az ajándékot az Öregtől átveheted. :D

Ezzel együtt nekem is megjött a három hónapja várt RAM blokkom, plusz kettő bilincs - bár ebből valószínű a Faboryban kapható változat lesz a befutó.

11/8-as csövem még mindig nincs! ;] :D

Játékos (#1001): Nálam csak 12 méter van. :D De ha a 30 centin múlt, miért nem szóltál? Meg tudtuk volna oldani gyorsan okosban. :)

(#1027) yakuza.tora válasza fuzik (#1025) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

"Én inkább aquatuning csajt rendelnék hozzá"

Ha nekem a Gyuri megoldható, akkor neked tuti berendeli a Klárikát! :DDD (de egy szemét vagyok! :K )

(#1028) yakuza.tora válasza Balika911 (#1026) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Köszi! Az ajándék ma 11-kor kerül átvételre... ;]

Már azt hittem, hogy senki sem nézi meg a belinket fotókat! :(
Tényleg f@sza. A film is...Iraki misszió. Alcím: Egy nap Irakban.

Hoppá! Megjött a MIPS???!!! :Y Dobsz majd róla képeket? De nagyon magyon megtapogatnám! Az a helyzet, hogy én is erősen gondolkodom rajta, de előtte szeretném szemrevételezni.

"11/8-as csövem még mindig nincs!" - Ezt legközelebb le se írd! Tudjuk. :DDD

(#1029) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#1028) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

wattafak MIPS? :B

(#1030) yakuza.tora válasza B@bL3ve5 (#1029) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Ő lenne az: [link] finom darab! :K

(#1031) fuzik válasza B@bL3ve5 (#1029) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

pl...

Szerk: OMG leelőztek!

Szerk2: ... a yakuza nem viccel :P !

[ Szerkesztve ]

___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

(#1032) Balika911 válasza yakuza.tora (#1028) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

De lehet, hogy ma már lesz. Hétfőn pedig nagyon-nagyon valószínű, szinte biztos. :B

Igen, itt a nikkelezett Freezer! Shteer és Nyugdíjas szerint masszív, férfias darab. :D Már alig várom, hogy beszerelhessem! Képet sajna nem tudok feltenni, fényképezőm eddig sem volt, most viszont gépem sincsen. :D
De ha gondolod, péntek este vagy vasárnap élőben is tudom prezentálni, csak ne kelljen vele messzire mennem. :)

(#1033) yakuza.tora válasza fuzik (#1031) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Egy yakuzánál csak egy másik yakuza lehet gyorsabb! :DDD

(#1034) B@bL3ve5 válasza yakuza.tora (#1030) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

megkóstoltad? :P
nekem nem teccik ;] azt a zacsis mem hűtőt már sehol se lehet kapni? :((
a reteké beszéltetek rá a vízhűtésre :(( egyfolytába azt nézem mit kéne még venni a cucchoz :DD

[ Szerkesztve ]

(#1035) Balika911 válasza B@bL3ve5 (#1034) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Képen nekem sem tetszett. Aztán láttam egyet élőben. :D És valahol itt kezdődött a kálvária, de ezt majd úgyis megírom, csak lenne már min. :))

(#1036) fuzik válasza B@bL3ve5 (#1034) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem lesz hamarosa eladó zacsis koolance blokkom 2db ;] !

(#1037) B@bL3ve5

B@bL3ve5
(senior tag)

:C :C

(#1038) fuzik válasza B@bL3ve5 (#1037) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát akkor már nem is eladó :DD ! Hacsak nem gondolod meg magad...

[ Szerkesztve ]

(#1039) B@bL3ve5 válasza fuzik (#1038) üzenetére

B@bL3ve5
(senior tag)

:R :R :DDD Mission accomplished ;]
szerk : Tessééééék?!?!?! :(( :((( ;]

[ Szerkesztve ]

(#1040) Nyugdíjas

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Xar lég, meg minden, bele nem raknám a gépembe,de szerintem jól néz ki akkor is:D
Ez-é

(#1041) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Jó reggelt Mindenkinek!

fuzik
milyen blokk az? Procira való?

Balika:
köszi szépen, eszembe se jutott ez az alternatíva, de egyébként az 2x 30cm, vagy még egy kicsit több is, tehát elfér az az egy méter a csomagban... :K

Nyugdíjas:
ííííííííííííííjjjjjjjjjjjjj jógyerek! Ez tényleg iszonyatosan jól néz ki! :Y Pláne a fekete nyákon... :K

[ Szerkesztve ]

(#1042) fuzik válasza Játékos (#1041) üzenetére

fuzik
(senior tag)
LOGOUT blog

Memóra való :) !

Nyugdíjas: Szép szép, de nem kevés rajta a venti? ;] A fordulatszámmal mondjuk nem lehet gond - biztos megvan a 2,5k. Mindenesetre tényleg gyönyörű darab.

(#1043) szacsee válasza fuzik (#1042) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha a magadhoznyúlós csávó veszi meg, elötte gombostűvel adj neki... ;]

(#1044) Balika911 válasza Játékos (#1041) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Az ám, memóra! S ha minden jól megy, három hónap várakozás után már a kezemben foghatom! :R :D
Közben megjött Conradból a hővezető lapom is, hétfőn át is veszem. Aztán megyek Fabory-ba bilincsért meg csavarért, este meg remélhetőleg a 2 méter Tygon csőért. Utána fúrás-faragás-ragasztás és beröffentjük a gépszörnyet! De be ám, Drágaszág! :DDD

Következő lépésben pedig ráakasztok egy LE-40N87-et (fali tartón) és akkor már nagyjából olyan lesz a konfog, mint amilyennek réges-régen elképzeltem. :B

[ Szerkesztve ]

(#1045) Játékos válasza fuzik (#1042) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Mipéz az ára a kúlenszblokknak? :U

(#1046) Nyugdíjas válasza Balika911 (#1044) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Hasonló kategória Philipsben? Lehet tudok kispénzért;)

(#1047) Nyugdíjas válasza fuzik (#1042) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Jaja, én is úgy értettem, hogy nem raknám be a gépbe, hogy akkor se, ha léghűtésem lenne. A 2500 tuti megvan ahogy ezeket ismerem:D Élet 1000RPM alatt? Áhhh! Eztet csak mi ismerjük ;]

(#1048) Balika911 válasza Nyugdíjas (#1046) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Köszi, de az nem biztos, hogy szereti, ha gépre kötik. Márpedig ez gépre lesz kötve. :D Megaztán a Samsung nagyon bejön, kívül-belül tetszik, s most, hogy jönnek a 2008-as modellek, talán még csökken is az ára. :)

Fél 7 körül otthon vagy? Hazafelé benéznék a blokkért meg a két bilincsért. (Válaszolhatsz privátban is, csak azért kérdezem itt, mert úgyis offtopic, meg lusta voltam annyit kattintani. :D)

Amúgy nálam volt élet 1000 RPM alatt. Meg majdnem 70 fokos CPU és HDD hőmérséklet is. :Y :(

[ Szerkesztve ]

(#1049) Nyugdíjas válasza Balika911 (#1048) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Én is lusta vagyok kattintgatni ;] Bezzeg otthon a szép új rágcsálóval:D Na mind1...:D
Jöhetsz, lezsek addigra. 6kor zárok, és eltűnök szélsebesen ;]

(#1050) Balika911 válasza Nyugdíjas (#1049) üzenetére

Balika911
(PH! kedvence)

Új egér is van? Nohát, majd jól becsekkolom azt is. :D

Az AT táppal amúgy mi a helyzet? Működik az, vagy kilehellte a lelkét?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.