Ezt a megállapításodat hamarosan megcáfoljuk
Nagyon nagy tévhit él az emberekben radiátorok terén 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
R.Zoli
(őstag)

R.Zoli
(őstag)
A két tripla is eléggé húzós már, de én megcsinálnám poénból ha egyszer lenne ilyenre időm és kedvem...
Eléggé kompakt és erős rendszert lehetne összehozni 

jugeen
(PH! addikt)
a link is egy tesztet mutat be, függetlent. remélem minimum ilyet csináltok OC-vel

••• OCTeamHungary™ ••• www.octeamhungary.hu •••
(#954) belaazallat válasza R.Zoli (#945) üzenetére
- Privát
- 2007-09-01 12:45:48

belaazallat
(őstag)
Hali!
Köszi! Passzív táp az a következő nagyobb beruházás lesz. Most gépfejlesztés, meg esetleg bővítem a cora-kat, mennyit lenne érdemes venni pluszba, h a ne nagyon érezzem meg a bővítést? Köszi!
Üdv!
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

OC
(őstag)
Közel sem lesz ennyire részletes, de lényegretörő az igen. Ja és a föggetlenséghez hozzátartozik a tesztet elkövető fórumozó aláírásában a 400x68px-es Thermochill logó
Ezt nemkell komolyan venni, nem kételkedek a tesztben, főleg, hogy még nem rágtam át.
Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Bazzeg ez állat

"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Én megcsináltam... Remélem majd megfelel a szakmai kívánalmaknak 
Lesznek képek,eredmények mégtalán ma,de legkésőbb holnap,majd kérek kritikát,szakmai véleményeket a guruktól 
[Szerkesztve]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

jugeen
(PH! addikt)

#957 nekem az alkotás nem megy. fikázni ér? 
[Szerkesztve]

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Tudod mit? Neked ér! De senki másnak 
[Szerkesztve]
Hány fok külömbség lehet mondjuk egy 2*12cm-es rézcsöves és alu lamellás és egy full réz 2*12cm-es radik között?
Powered by: Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 --- Intel Core I3-2100 --- Asus ENGTX460 TOP ---Geil 1333MHZ 2X2gb in Silverstone Sugo SG05

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Van egy sanda gyanúm,hogy erre hamar rá fogunk jönni 
Igazam van OC? 

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Hali Zoli!
Akkor miként tudok hozzájutni,és mikor a cuccokhoz,amiket kifizettem? Én holnap estétől vagyok pesten,mint mondottam volt...
Számottevő a külömbség?
Powered by: Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 --- Intel Core I3-2100 --- Asus ENGTX460 TOP ---Geil 1333MHZ 2X2gb in Silverstone Sugo SG05

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Húvázzeg,ez privi akart lenni,ezer bocs

Speed
(PH! addikt)
Nol vannak az eredmények? 
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

OC
(őstag)
Igen, holnap már fent lesz a cikk. Érdekes eredmények születtek, mindazonáltal elég egyértelműek is.
Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

OC
(őstag)
Igen, holnap már fent lesz a cikk. Érdekes eredmények születtek, mindazonáltal elég egyértelműek is. Ja és amitől féltem, az nem következett be, tehát igencsak mérhető különbségek vannak radik között.

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)
Várjuk,várjuk... 

OC
(őstag)
Na ez hogy sikerült? 

Játékos
(PH! addikt)
Tehát MA, vasárnap? Nagyon kiváncsi vagyok rá! A subcoolingon lesz?
Köpi pépen 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Igen a subcoolingon lesz majd a teszt.

Játékos
(PH! addikt)
mikormá'?
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Ezt OC-től kell kérdezni.

jugeen
(PH! addikt)
tesztet akarunk! tesztet akarunk! 

Játékos
(PH! addikt)
Miskolcon már délután van...

jugeen
(PH! addikt)
akkor itt meg már kora este?
szóljál a napnál fűtőknek, hogy elfelejtették lekapcsolni a világítást 

Speed
(PH! addikt)
Engem nyugdíjas tesztjei érdekelnének 
\\\--->>> HUN eXtreme OC Team <<<---///

Játékos
(PH! addikt)
Te nyugatra lax tőlem, nem keletre...

jugeen
(PH! addikt)
nálam van korán :S kicsit koma vagyok. 

OC
(őstag)
Fent van a cikk...

jugeen
(PH! addikt)
remélem sikerül rendszeressé tennetek a tesztek elkészítését. sok sikert a munkához! 

OC
(őstag)
Én is remélem, de azért teszek is érte.

Remélhetőleg komolyabb, részletesebb teszteket is tudonk majd készíteni.
Közben kicsit pofoztam még rajta,kiegészítettem itt-ott, szóval érdemes ránézni még.
És köszönjük szépen. 
[Szerkesztve]

ABnormal
(őstag)
na bazz,erre nem megy az oldal... 
http://href.hu/x/ggsb <-- eladó cuccaim

OC
(őstag)
Megy...

ABnormal
(őstag)
és most valóban megy 
http://href.hu/x/ggsb <-- eladó cuccaim

djyuri
(őstag)
Óvakodjatok a Wet-protect-ről

Hát úgy befürödtem ezzel a peltieres dologgal,hogy egy évre hazavágtam magam.....
Befolyt ez a spray a processor alá (amúgy alapon oda sem árt fújni víztelenítőt) és ez a cucc simán lemarta a lábakat a procimról

Így igazi ritkaság 3.06Ghz-es northwood-nak kampeca.....mondhatom nagyon fasza..
Egy ilyen hűlyeség miatt gép nélkül maradtam....pont most vettem egy 19-es LCD monitort....
ilyen a világon nincs

ha nem tudom szétszedni a proci foglalatot,akkor a lapnak is annyi...mert pár láb benne maradt....nem látok a méregtől

http://nightmarecorp.5mp.eu/web.php?a=nightmarecorp&o=7bNYgEISLh

Muréna
(őstag)
privi ment!
[Szerkesztve]
Akinek valamivel elvagyok maradva az privizzen rám PLS!

djyuri
(őstag)
Szia!
A válasz is
Mutatom ide is a képeket,hogy lehessen látni a wet-protect hatását TISZTÍTÁS UTÁN!!!
Amikor rajta volt a folyadék,akkor naggyon durva fekete massza volt az egész

[link]
[link]
beteszem a kicsit félre sikerült képeket is:
[link]
[link]
[link]

djyuri
(őstag)

OC
(őstag)
Nagyon sajnálom a történteket, de az első ezzel kapcsolatos hozzászólásban leírtad a történteket és ennyi. A továbbiak már nem tartoznak a topicba. Ha keresel, találsz a fórumon emberkéket, akik valszeg megtudják csinálni a lapodat, talán még a procidat is. De ez nem ide való.

Játékos
(PH! addikt)
Gratula a cikkhez, nagyon örülök neki!
Méginkább izgis lenne, ha passzív radikat is bemutatnátok. Egyébként az jutott eszembe, hogy a hőt az alu nem vezeti olyan jól, mint a réz, viszont jobban megszabadul tőle, tehát könnyebben adja le a levegőnek. Ezért nincs akkora előnye a full réz radiknak...
Meg írok PÜ-t is... 
[Szerkesztve]

djyuri
(őstag)
Igen
....csak egy 90 hsz-el visszább már folyt a dolog a peltieres dologról...csak azóta nem tudtam írni,mert vártam a blokkot...aztán a ragasztót...stb....most meg már ráérek,mert így jártam
Szerencsére jelzett egy szaki
....most vele PM-ezek
....ráleltem a forszemekre a CPUn..így lehet van esély.
Győr nem itt van,de proci sincs több,ahogy elnézem.
Köszönöm az együttérzéset
....és okuljon mindenki a spray negatív hatásából! 

R.Zoli
(őstag)
Ezt a hamis állítást amit most leírtál több helyen lehet olvasni... Most akkor leírom újra: A réz MINDEN tekintetben megveri az aluminiumot, semmifél előnye nincs hőleadásban egy alu radiátornak csak hátránya egy full réz radiátorhoz képest... A cikk pontosan erről szólt ,hogy az alu gyengébb mint a réz mégis jobb radikat gyártanak mert a mai réz radiátorokat elcseszik azzal ,hogy nem mindenhol vörösréz a radiátor mint olvashatod magad is és a 2 különböző anyag között (sárga- és vörösréz) pedig nem olyan tökéletesen megoldható a hőátadás mint a tiszta alu radinál... Ennyi a lényeg...
- Privát
- 2007-09-02 19:37:17

ritkamadár
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Hétvégén én sem untatkoztam, le cseréltem a szivattyút (aqua jet pfn 350 --> lang ddc-1-re) + 3 blokkot a rendszerben (proci, nb, sb) [link], [link], [link].
Hát drasztikus változás nem állt be (vga -4 fok), szóval aki a radira tippelt az nyert... 
Remélem jövő héten megjön a tripla radi azt helyre áll a rend. 
Végeztem egy tesztet kíváncsi voltam mennyit számít a folyadék áramlási sebessége a rendszerben:
E6600 3.2Ghz @ 1.3V valós fesszel full-ra terhelve (Orthos), Laing DDC-1 7V-on:
Külső hőmérséklet: 24C
Folyadék hőmérséklete: 37C (tartályban mérve)
Radinál a ventik által kinyomott levegő: 35C
Proci: 51C (magok: 54/54)
Menet közben 7V-ról 12V-ra növeltem a szivattyú feszültségét és vártam a változást, az eredmény számomra meglepő volt egyik szenzor sem mutatott változást... 

Játékos
(PH! addikt)
Én ezt most hallom életemben először!!! Haljon meg a lovam, ha nem így van...
Hát én azt hittem hogy jobban fognak szerepelni a full réz radik.
Az a full réz radi az nem is 12cm-es.