Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#251) shteer válasza Nyugdíjas (#250) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ha 7-es a cső akkor jónak kell lenni rá, ha 6-os akkor nem

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#252) Nyugdíjas válasza shteer (#251) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

No,ennek utánajárunk...

Juteszembe: az ''árú''-t sikerült elküldeni? Az őrzését remélem jól megszervezted,nehogy valaki meglovasítsa eme értékes kincseket :D

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#253) Oibacsi válasza Nyugdíjas (#250) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

11/8-assal sztem jó lenne, 1,5-es ugye a fal

[Szerkesztve]

Mottóm: Ami nincs a jelútban, az nem ront a hangon!

(#254) juliabrilke válasza Oibacsi (#243) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Jó a teszt...csak nem látom, hogy milyen procival tesztelték. :F

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#255) dtss

dtss
(tag)

Hali
HTF3 Dual 240 radim van és érdeklődnék hogy mi a jobb ha fujja vagy ha szívja a levegőt a vanti a radiról? Most a CPU és a VGA van hűtve vizzel.

Nexxos XP High-Flow Socket 754/939/940/AM2
Heatkiller GPU-X X1800/1900+MOSFET
X2O

Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz 9-9-9-24 Vengeance, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Antec Twelve Hundred, Corsair 850TXV2EU

(#256) Oibacsi válasza dtss (#255) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

nálam ugyanolyan hatékony, csak a fújás hangosabb

(#257) Oibacsi válasza juliabrilke (#254) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

Zum Testaufbau:
Der Zern PQ wurde an unserer Teststation mit 90 Watt Verlustleistung betrieben.
Die Raumtemperatur betrug während des Tests 20°C
Wir ermitteln dabei den Differenzwert zwischen Wasser- u. CPU-Temperatur. Diese Temperaturdifferenz dient als Wert für unsere Kühler-Charts. Je niedriger der Wert um so besser der Kühler.

Hier nun die Ergebnisse unseres Tests:

Wassertemperatur: 28,8°C
CPU-Temperatur: 39,0°C
Differenzwert: 10,2°C

(#258) vlcvlc válasza Oibacsi (#234) üzenetére

vlcvlc
(kvázi-tag)

Annyit nem irtam hogy ez nem idle, hanem jópár órás terhelés utáni érték.
átnyomtam 8 dvd filmemmet divx-be, a két mag folyamatosan 100% közeli terhelésen dolgozott, előtte meg amig rippeltem és előkészítettem a batch-et, az is volt 1-2 óra (idle) szöszmötölés.

http://web.t-online.hu/tomika69/machines

(#259) flegos

flegos
(senior tag)

Üdv!

MAG cpu blokkja van valakinek, tapasztalat?
Vagy jobbak a nem plexivel fedett blokkok?

Köszi

''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen http://www.flickr.com/photos/flegos/

(#260) OC válasza flegos (#259) üzenetére

OC
(őstag)

A nem plexis blokkok teljesítményben nem jobbak, pontosabban ugyanannál a kialakításnál a tető anyaga nem szól bele érdemben a teljesítménybe. A MAG pedig szvsz az egyik legjobb ár/teljesítmény arányú blokk jelenleg, ráadásul alacsony ellenállású is, ami sokaknál szempont lehet.

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#261) Oibacsi válasza vlcvlc (#258) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

én tőgázas terhelésnél mértem, orthos futott 3 órája...

[Szerkesztve]

(#262) Joshi válasza dtss (#255) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Ne fúúújd! :( Szíííd! :DDD

(#263) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Esetleg kell valakinek ilyen Zern PQ Plus? Rendeltem, de sajnos nem tudnak 4 darabot küldeni, csak 1-2 darabot. Csak 754/939/940/ (talán AM2) foglalatokhoz.

(#264) Aygor válasza juliabrilke (#263) üzenetére

Aygor
(tag)

Te te igavonó .............

nem kell megsértődni csak azon örjöngök, h

Hát mé nem 775 ös foglalatú, négyprocis AMD-nek sem emberi a lefogatása :DDD :DD :U

Már az alaplapvásárlás, házkeresésnél néztem h mi lesz ebből, de ez a vizetrá projekt (főleg az egybeblokk dolog) őrület már engem is az őrületbe csigáz :W :DD :C

(#265) varga911

varga911
(senior tag)

Sziasztok!

Olvasgattam a topikot és az előzményeit is, és arra szántam el magam hogy vizesítem a gépemet. Olyan 40k-m lenne jelenleg induláshoz(kicsivel több is lehet), CPU és NB hűtés szükséges, VGA-ra egyelőre nem kell, január fele cserélve lesz úgyis. Első körben arra gondoltam hogy valamilyen erős szivattyú és radiátor kellene, így ezeket nem kellene sokáig lecserélni, plussz a két blokk. Nincs szükségem csúcsteljesítményre, inkább jó ár/érték érdekelne, ráérek a bővítéssel míg tájékozódottabb leszek a témában. A hely nem jelent gondot, óriási fekvő házam van. Olvastam hogy az egy rendszerben lévő réz és alu elemek kikezdik egymást kémiailag, ez mennyire vészes?

Egyszóval röviden: Hol? Mit? Kitől? Hogyan? Mikor? Mennyiért? :DDD :DDD

Üdvözletem :R

(#266) OC válasza varga911 (#265) üzenetére

OC
(őstag)

Szia!

Új cuccok:[link]
de gyébként elég sok vizes cuccot árulnak az apróhírdetéseknél is...

[Szerkesztve]

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#267) juliabrilke válasza Aygor (#264) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Még csak nagyon-nagyon terv,de sokba lenne nagyon. Mrad valami nagy batár heatpipe hűtés.

(#268) varga911 válasza OC (#266) üzenetére

varga911
(senior tag)

Köszi az infót. Sima PVC cső megfelelő csőnek? Vagy érdemes plusz pénzt áldozni a jobb műanyagokért?

(#269) OC válasza varga911 (#268) üzenetére

OC
(őstag)

Én például snassz, no name 11/8-as csövet használok és a legjobb, amivel eddig találkoztam. És még kék is :DDD

(#270) Nyugdíjas válasza varga911 (#268) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Én sem épp a legdrágábbat használom... ;)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#271) Joshi válasza varga911 (#268) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Én sem. :D :))

(#272) varga911

varga911
(senior tag)

Köszönök mindent! :R MSN-en folytatom a beszélgetést néhány kollégával, így nem szemetelődik tele a topic. :)

Most látom hogy kvázi-tag lettem! :DDD

(#273) flegos válasza OC (#260) üzenetére

flegos
(senior tag)

Köszi a választ! :R
De vajom a plexi fedelü blokk kevesbe tartós? Olvasgattam dolgokat, a hütö folyadekrol, viz egyeb keverek aranya, es hat valoszinu nem fogom elcseszni a dolgot de a plexi tetos blokkok gyorsabban karosodhatnak (rossz hütöfolyadek miatt) es persze konnyebben megrepedhet mint a fem tetös, ez igy igaz?
8800GTS vga-ra mit ajanlatok Zalman hutoblokkot vagy van attol jobb, illetve zalman tokeletesen megfelelo? (nem olcso az se)

''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen http://www.flickr.com/photos/flegos/

(#274) dtss válasza Joshi (#262) üzenetére

dtss
(tag)

Köszi :))
Neked is Oibacsi :R

Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz 9-9-9-24 Vengeance, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Antec Twelve Hundred, Corsair 850TXV2EU

(#275) OC válasza flegos (#273) üzenetére

OC
(őstag)

Szerintem az, hogy a fém strapabíróbb, mint a polikarbonát, az elég egyértelmű.
Normális használat (megfelelő folyadék, nem barbár módon történő szerelés) esetén a polikarbonátnak is bírnia kell. Ettől függetlenül én kész rendszerembe nem szeretnék sehová polikarbonátot.

A Zalman teljesen jó, nézd csak megy Rob210 kollága eredményeit!

(#276) Joshi válasza OC (#275) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Plexitetős blokkot eleve az vesz, aki szeretné ha mások is látnák a ledekkel megvilágított rendszerét. Természetesen plexi oldalu házban. Nekem is így van megoldva és szerintem nagyon feldobja a gép hangulatát és látványát(este). :D

[kép]

(#277) hokitojas

hokitojas
(lelkes újonc)

Hi all!

Szeretném kérdezni h mi a véleményetek erröl a két vizhütöröl: bigwater 670i, bigwater 735? Akarok venni egy vízhütőt de nem akarom h nagyon drága legyen de jo legyen, a 735-ös az jonak tünik. Véleményt kérnék kinek mi a tapasztalata e kettöröl és ki mit tudna ajánlani??

elöre is köszi

(#278) flegos válasza OC (#275) üzenetére

flegos
(senior tag)

Ksözönöm a kimerítö valaszt, akkor vga-ra Zalman lesz :DD

(#279) Oibacsi válasza hokitojas (#277) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

mennyit szánnál rá és mit kellene hűteni?

(#280) hokitojas válasza Oibacsi (#279) üzenetére

hokitojas
(lelkes újonc)

cpu, chipset, meg majd esetleg 8800gts-t szeretnék hüteni vga az még nem biztos.
árban nem igazán tom ne kerüljön sokba 30e kb.

(#281) Oibacsi válasza hokitojas (#280) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

én ezt venném kevés pénzből:
[link][link][link]
meg persze csatik és csövek meg 2 olcsó venti.
tartály és szivattyú van a hirdetések között.

(#282) Oibacsi válasza Oibacsi (#281) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

jaj, hülye vagyok, ilyen radi is van a hirdetések között

(#283) shteer válasza Oibacsi (#282) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

vanám ;)

Nyugdíjas: sajnos még nem sikerült feladnom a csavarokat, minden posta 5kor zár a környéken, holnap megpróbálom vkivel feladatni

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#284) szacsee

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hali!
Ha lomizok rézlemezt bontóba és csinálok belőle tartályt, akkor ez jó úgy, vagy valamivel felületkezeltetni kell? :R

(#285) Oibacsi válasza shteer (#283) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

egyből leesett:D

(#286) bim válasza shteer (#283) üzenetére

bim
(PH! kedvence)

jóképű 1x12 nincs occsóért?

(#287) shteer válasza Oibacsi (#285) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:DDD

szacsee: felületkezelés nélkül is mehet, kívűlről annyi csak h nem esztétikus mert a vréz foltosodik - külsejét festheted, lakkozhatod

bim: elvágjam? :D de akkor mind2 1x12-est meg kell venned :))

(#288) szacsee válasza shteer (#287) üzenetére

szacsee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi! 1000 hála! :R

(#289) Pukkancs válasza hokitojas (#277) üzenetére

Pukkancs
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

thermaltake bigwaterröl nagyon sok rosszat lehet hallani YODA mester is akart venni egyet, de az eladó lebeszélte róla, mert azt mondta, hogy egy kalap

(#290) Nyugdíjas válasza shteer (#283) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Semmi gond,azt mondta a srác nem égető,de mondjuk gondolom ez nem azt jelenti,hogy ráér októberben is :D

(#291) Relic81

Relic81
(tag)

Pár nap múlva megkötöm üzletem Zolival :P
Azért az itt lévő embereket is megkérdezném,hogy mit vegyek?
Teljes vízhűtés lenne a cél az utolsó csavarig.
config: Asus P5B Deluxe,CD2 E6600,8800GTX. ezeket szeretném egyenlőre csak hűteni+tuningolni.Az árlistát ismerem,de az másodlagos :) előre is thx :R

(#292) Oibacsi válasza hokitojas (#280) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

nézz szét a komplett rendszerek között:D

(#293) Cs(|)be válasza Relic81 (#291) üzenetére

Cs(|)be
(tag)

Majdnem tök ugyan az a konfigunk van (a házad nem tudom milyen). Zolitól én a következő ajánlást kaptam:

Radiátor: Nexxxos Extreme II + Nexxxos Extreme III
CPU blokk: Nexxxos XP S775
Szivatttyú: Laing DDC Pro
Tartály: Noise Isolator
VGA blokk: Zalman 8800

Ezen felül kértem még egy ilyen Heatkiller konfigot a fetekre. Ez a stuff létezik a te lapodra is.
[link]

Üdv, csibe

ui.: készülj fel, hogy sokat kell várni a cuccokra, én 3 hete várom már.

Gigabyte p35-DQ6, E6420 @ 3.8 Ghz (24/7), Crucial Ballsitix Tracer 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 3x500GB WD RE2, 2x1TB Samsung F1, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Vista64bit

(#294) Reac^ válasza Cs(|)be (#293) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Komolynak tűnik ez a HK szett. Csak a fetekre mennyibe lesz?! :F

Én most szemezgetek egy P35-DS3R-el. :B

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#295) Cs(|)be válasza Reac^ (#294) üzenetére

Cs(|)be
(tag)

Olyan 100 euró körül láttam, német online shopokban. Ez tartalmazza az SB meg az NB blokkot is (asszem)
Én is DFi -ről váltottam Gigabyte-ra, még nem tudok mit mondani róla tuning terén, amig nincs meg a vizes cucc.

Gigabyte p35-DQ6, E6420 @ 3.8 Ghz (24/7), Crucial Ballsitix Tracer 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 3x500GB WD RE2, 2x1TB Samsung F1, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Vista64bit

(#296) Reac^ válasza Cs(|)be (#295) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

húh, akkor hasonló cipőben járunk ugyanis nekem a legnagyobb problémám hogy nagyno hozzászoktam a DFi szolgáltatásaihoz így több év és több mint 3 lap után. Tehát nekem vmi DFi-hez közeli tudás alaplap kéne... Te pedig ritka eset vagy aki ugyanúgy volt mint én most úgy hogy számolj ám be bőségesen!!! :Y :R

100jurró az komoly összeg pár blokkért, akkor inkább kimaratom őket. Legalábbis a kép alapján nem lehetnek vmi bonyolul felépítésű blokkok. Mondjuk fet-re meg csipszetre sosem kellett bonyolult felépítés. :B

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#297) Aygor válasza juliabrilke (#267) üzenetére

Aygor
(tag)

:F Ha egyáltalán elférnek a denevérek egymás mellett :DDD

(#298) Aygor válasza Aygor (#297) üzenetére

Aygor
(tag)

Ott csapkodnak majd a szárnyukkal és egyrészt nem tudsz majd aludni, másrészt ráddobják a házat álmodban :DDD :DD

(#299) Joshi

Joshi
(PH! addikt)

Szeretnék készíteni a meglévő vízhűtési rendszeremhez egy dupla(2db winyónak) winyóblokkot. Szerintetek milyet érdemes csinálni? :U

(#300) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

Sziasztok!
Melyik origi mutatja legmegbízhatóbban a proci hőmérsékletét? Egyébként az alaplapban, vagy a prociban van a mérőke?
Azért kérdem, mert sztem a víz melegebb, mint a proci... :F
Köszi! :R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.