ha 7-es a cső akkor jónak kell lenni rá, ha 6-os akkor nem
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
ha 7-es a cső akkor jónak kell lenni rá, ha 6-os akkor nem
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

No,ennek utánajárunk...
Juteszembe: az ''árú''-t sikerült elküldeni? Az őrzését remélem jól megszervezted,nehogy valaki meglovasítsa eme értékes kincseket 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

11/8-assal sztem jó lenne, 1,5-es ugye a fal
[Szerkesztve]
Mottóm: Ami nincs a jelútban, az nem ront a hangon!
(#254) juliabrilke válasza Oibacsi (#243) üzenetére

Jó a teszt...csak nem látom, hogy milyen procival tesztelték. 
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

Hali
HTF3 Dual 240 radim van és érdeklődnék hogy mi a jobb ha fujja vagy ha szívja a levegőt a vanti a radiról? Most a CPU és a VGA van hűtve vizzel.
Nexxos XP High-Flow Socket 754/939/940/AM2
Heatkiller GPU-X X1800/1900+MOSFET
X2O
Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz 9-9-9-24 Vengeance, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Antec Twelve Hundred, Corsair 850TXV2EU

nálam ugyanolyan hatékony, csak a fújás hangosabb
(#257) Oibacsi válasza juliabrilke (#254) üzenetére

Zum Testaufbau:
Der Zern PQ wurde an unserer Teststation mit 90 Watt Verlustleistung betrieben.
Die Raumtemperatur betrug während des Tests 20°C
Wir ermitteln dabei den Differenzwert zwischen Wasser- u. CPU-Temperatur. Diese Temperaturdifferenz dient als Wert für unsere Kühler-Charts. Je niedriger der Wert um so besser der Kühler.
Hier nun die Ergebnisse unseres Tests:
Wassertemperatur: 28,8°C
CPU-Temperatur: 39,0°C
Differenzwert: 10,2°C

Annyit nem irtam hogy ez nem idle, hanem jópár órás terhelés utáni érték.
átnyomtam 8 dvd filmemmet divx-be, a két mag folyamatosan 100% közeli terhelésen dolgozott, előtte meg amig rippeltem és előkészítettem a batch-et, az is volt 1-2 óra (idle) szöszmötölés.
http://web.t-online.hu/tomika69/machines

Üdv!
MAG cpu blokkja van valakinek, tapasztalat?
Vagy jobbak a nem plexivel fedett blokkok?
Köszi
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen http://www.flickr.com/photos/flegos/

A nem plexis blokkok teljesítményben nem jobbak, pontosabban ugyanannál a kialakításnál a tető anyaga nem szól bele érdemben a teljesítménybe. A MAG pedig szvsz az egyik legjobb ár/teljesítmény arányú blokk jelenleg, ráadásul alacsony ellenállású is, ami sokaknál szempont lehet.
Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

én tőgázas terhelésnél mértem, orthos futott 3 órája...
[Szerkesztve]

Ne fúúújd!
Szíííd! 

Esetleg kell valakinek ilyen Zern PQ Plus? Rendeltem, de sajnos nem tudnak 4 darabot küldeni, csak 1-2 darabot. Csak 754/939/940/ (talán AM2) foglalatokhoz.
(#264) Aygor válasza juliabrilke (#263) üzenetére

Te te igavonó .............
nem kell megsértődni csak azon örjöngök, h
Hát mé nem 775 ös foglalatú, négyprocis AMD-nek sem emberi a lefogatása

Már az alaplapvásárlás, házkeresésnél néztem h mi lesz ebből, de ez a vizetrá projekt (főleg az egybeblokk dolog) őrület már engem is az őrületbe csigáz

Sziasztok!
Olvasgattam a topikot és az előzményeit is, és arra szántam el magam hogy vizesítem a gépemet. Olyan 40k-m lenne jelenleg induláshoz(kicsivel több is lehet), CPU és NB hűtés szükséges, VGA-ra egyelőre nem kell, január fele cserélve lesz úgyis. Első körben arra gondoltam hogy valamilyen erős szivattyú és radiátor kellene, így ezeket nem kellene sokáig lecserélni, plussz a két blokk. Nincs szükségem csúcsteljesítményre, inkább jó ár/érték érdekelne, ráérek a bővítéssel míg tájékozódottabb leszek a témában. A hely nem jelent gondot, óriási fekvő házam van. Olvastam hogy az egy rendszerben lévő réz és alu elemek kikezdik egymást kémiailag, ez mennyire vészes?
Egyszóval röviden: Hol? Mit? Kitől? Hogyan? Mikor? Mennyiért?

Üdvözletem 

Szia!
Új cuccok:[link]
de gyébként elég sok vizes cuccot árulnak az apróhírdetéseknél is...
[Szerkesztve]
Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!
(#267) juliabrilke válasza Aygor (#264) üzenetére

Még csak nagyon-nagyon terv,de sokba lenne nagyon. Mrad valami nagy batár heatpipe hűtés.

Köszi az infót. Sima PVC cső megfelelő csőnek? Vagy érdemes plusz pénzt áldozni a jobb műanyagokért?

Én például snassz, no name 11/8-as csövet használok és a legjobb, amivel eddig találkoztam. És még kék is 

Én sem épp a legdrágábbat használom... 
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

Köszönök mindent!
MSN-en folytatom a beszélgetést néhány kollégával, így nem szemetelődik tele a topic. 
Most látom hogy kvázi-tag lettem! 

Köszi a választ! 
De vajom a plexi fedelü blokk kevesbe tartós? Olvasgattam dolgokat, a hütö folyadekrol, viz egyeb keverek aranya, es hat valoszinu nem fogom elcseszni a dolgot de a plexi tetos blokkok gyorsabban karosodhatnak (rossz hütöfolyadek miatt) es persze konnyebben megrepedhet mint a fem tetös, ez igy igaz?
8800GTS vga-ra mit ajanlatok Zalman hutoblokkot vagy van attol jobb, illetve zalman tokeletesen megfelelo? (nem olcso az se)
''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen http://www.flickr.com/photos/flegos/

Köszi 
Neked is Oibacsi 
Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz 9-9-9-24 Vengeance, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Antec Twelve Hundred, Corsair 850TXV2EU

Szerintem az, hogy a fém strapabíróbb, mint a polikarbonát, az elég egyértelmű.
Normális használat (megfelelő folyadék, nem barbár módon történő szerelés) esetén a polikarbonátnak is bírnia kell. Ettől függetlenül én kész rendszerembe nem szeretnék sehová polikarbonátot.
A Zalman teljesen jó, nézd csak megy Rob210 kollága eredményeit!

Plexitetős blokkot eleve az vesz, aki szeretné ha mások is látnák a ledekkel megvilágított rendszerét. Természetesen plexi oldalu házban. Nekem is így van megoldva és szerintem nagyon feldobja a gép hangulatát és látványát(este). 
![[kép] [kép]](http://images.netbag.hu/20070808/12331021801.jpeg)

Hi all!
Szeretném kérdezni h mi a véleményetek erröl a két vizhütöröl: bigwater 670i, bigwater 735? Akarok venni egy vízhütőt de nem akarom h nagyon drága legyen de jo legyen, a 735-ös az jonak tünik. Véleményt kérnék kinek mi a tapasztalata e kettöröl és ki mit tudna ajánlani??
elöre is köszi

Ksözönöm a kimerítö valaszt, akkor vga-ra Zalman lesz 

mennyit szánnál rá és mit kellene hűteni?

cpu, chipset, meg majd esetleg 8800gts-t szeretnék hüteni vga az még nem biztos.
árban nem igazán tom ne kerüljön sokba 30e kb.

jaj, hülye vagyok, ilyen radi is van a hirdetések között
vanám 
Nyugdíjas: sajnos még nem sikerült feladnom a csavarokat, minden posta 5kor zár a környéken, holnap megpróbálom vkivel feladatni
Hali!
Ha lomizok rézlemezt bontóba és csinálok belőle tartályt, akkor ez jó úgy, vagy valamivel felületkezeltetni kell? 

egyből leesett

jóképű 1x12 nincs occsóért?

szacsee: felületkezelés nélkül is mehet, kívűlről annyi csak h nem esztétikus mert a vréz foltosodik - külsejét festheted, lakkozhatod
bim: elvágjam?
de akkor mind2 1x12-est meg kell venned 
Köszi! 1000 hála! 
thermaltake bigwaterröl nagyon sok rosszat lehet hallani YODA mester is akart venni egyet, de az eladó lebeszélte róla, mert azt mondta, hogy egy kalap

Semmi gond,azt mondta a srác nem égető,de mondjuk gondolom ez nem azt jelenti,hogy ráér októberben is 

Pár nap múlva megkötöm üzletem Zolival 
Azért az itt lévő embereket is megkérdezném,hogy mit vegyek?
Teljes vízhűtés lenne a cél az utolsó csavarig.
config: Asus P5B Deluxe,CD2 E6600,8800GTX. ezeket szeretném egyenlőre csak hűteni+tuningolni.Az árlistát ismerem,de az másodlagos
előre is thx 

nézz szét a komplett rendszerek között

Majdnem tök ugyan az a konfigunk van (a házad nem tudom milyen). Zolitól én a következő ajánlást kaptam:
Radiátor: Nexxxos Extreme II + Nexxxos Extreme III
CPU blokk: Nexxxos XP S775
Szivatttyú: Laing DDC Pro
Tartály: Noise Isolator
VGA blokk: Zalman 8800
Ezen felül kértem még egy ilyen Heatkiller konfigot a fetekre. Ez a stuff létezik a te lapodra is.
[link]
Üdv, csibe
ui.: készülj fel, hogy sokat kell várni a cuccokra, én 3 hete várom már.
Gigabyte p35-DQ6, E6420 @ 3.8 Ghz (24/7), Crucial Ballsitix Tracer 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 3x500GB WD RE2, 2x1TB Samsung F1, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Vista64bit
Komolynak tűnik ez a HK szett. Csak a fetekre mennyibe lesz?! 
Én most szemezgetek egy P35-DS3R-el. 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

Olyan 100 euró körül láttam, német online shopokban. Ez tartalmazza az SB meg az NB blokkot is (asszem)
Én is DFi -ről váltottam Gigabyte-ra, még nem tudok mit mondani róla tuning terén, amig nincs meg a vizes cucc.
Gigabyte p35-DQ6, E6420 @ 3.8 Ghz (24/7), Crucial Ballsitix Tracer 4x1Gb DDR2-8500 , Gigabyte 8800GTX, WD Raptor 150GB, 3x500GB WD RE2, 2x1TB Samsung F1, DELL 24'' TFT, Cooler master Stacker, Vista64bit
húh, akkor hasonló cipőben járunk ugyanis nekem a legnagyobb problémám hogy nagyno hozzászoktam a DFi szolgáltatásaihoz így több év és több mint 3 lap után. Tehát nekem vmi DFi-hez közeli tudás alaplap kéne... Te pedig ritka eset vagy aki ugyanúgy volt mint én most úgy hogy számolj ám be bőségesen!!!

100jurró az komoly összeg pár blokkért, akkor inkább kimaratom őket. Legalábbis a kép alapján nem lehetnek vmi bonyolul felépítésű blokkok. Mondjuk fet-re meg csipszetre sosem kellett bonyolult felépítés. 
1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+
(#297) Aygor válasza juliabrilke (#267) üzenetére

Ha egyáltalán elférnek a denevérek egymás mellett 

Ott csapkodnak majd a szárnyukkal és egyrészt nem tudsz majd aludni, másrészt ráddobják a házat álmodban

Szeretnék készíteni a meglévő vízhűtési rendszeremhez egy dupla(2db winyónak) winyóblokkot. Szerintetek milyet érdemes csinálni? 

Sziasztok!
Melyik origi mutatja legmegbízhatóbban a proci hőmérsékletét? Egyébként az alaplapban, vagy a prociban van a mérőke?
Azért kérdem, mert sztem a víz melegebb, mint a proci... 
Köszi! 
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...