Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) shteer válasza Játékos (#199) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1200 ft akkor volt a 2db csati, amikor még csak 1-2 cég foglalkozott a forgalmazásával... :DDD

ha jól tudom már 300-ért be lehet szerezni darabját, ha a pk-t meg tudjátok oldani okosan, akkor nem olyan vészes az ár érte - a homemade blokkom került több mint 5k-ba

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#202) _voodoo_

_voodoo_
(tag)

Hali!

Erről a [link] szivattyúról kellene info.
Használ vki ilyet régebb óta? Mennyire lehet megbízható? Megér ennyi pénzt?
Egyébként a linkelt oldal szállítási feltételeiről tud vki vmit? Mennyi időre szállítanak, mennyi a száll.költség stb.?

Thx

(#203) OC válasza _voodoo_ (#202) üzenetére

OC
(őstag)

Szia!

van itt pár fórumozónak ilyen szivattyú, majd biztos jönek és elmondják a véleményüket. A webshop üzemeltetője is szokott it ''röviden'' ( :DDD ) írogatni, de most szabin van.

Ellenben nekem van egy jobb ajánlatom ettől a szivattyútól...privi megy.

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#204) Játékos

Játékos
(PH! addikt)

OC légyszi válaszolj a privire, mert fontos lenne... :U :R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#205) Aygor válasza xXxPongi (#184) üzenetére

Aygor
(tag)

Érdekes újraindulgatásokkal próbálkozz a memóriákkal!!!
Ha több van vedd ki egyenként, ha 1 kérj valakitől próbára.....

Nekem is ezt csinálgatta a szemét... naná h a legnagyobb memkó volt a ludas....
bezzeg haver gépében működött.... ki érti a gépek lelkét .... :((( :U :DD

(#206) Aygor válasza _voodoo_ (#202) üzenetére

Aygor
(tag)

Nem azért de ott van az oldalon a vélemények ''kocka''/gomb kattints rá és rögtön láthatsz 2 értékelést róla (katints rá azokra is, volt vásárlók visszajelzései)

(#207) _voodoo_ válasza Aygor (#206) üzenetére

_voodoo_
(tag)

Azzal kezdtem... ;)

(#208) juliabrilke

juliabrilke
(PH! kedvence)

Erről tud valaki infót mondani?
[kép]

:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.

(#209) Oibacsi válasza juliabrilke (#208) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

engem is érdekelne, hátha van valakinek ilyen pq plus...

Mottóm: Ami nincs a jelútban, az nem ront a hangon!

(#210) djadji

djadji
(senior tag)

INtel 775-re lehet kapni lefogatót külön? hol?

http://djadji.fw.hu

(#211) juliabrilke válasza Oibacsi (#209) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Csak azért kérdezem, mert tudnék szerezni pár darabot. Neked egyébként mennyiért érné meg? Nekem is kellene pár darab, ha jó lenne.

Esetleg ismered?

(#212) Oibacsi válasza juliabrilke (#211) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

r.zolinál láttam a webshopban.ebben a topikban egyik belinkelt tesztben majdnem a legjobb volt...lóvém csak fizu után lesz, 24-én
annyit tudok hogy mikrocsatornás és zern pq plus a neve:)
ja és nekem csak az s775-ös verziója lenne jó...

[Szerkesztve]

(#213) OC válasza juliabrilke (#211) üzenetére

OC
(őstag)

Annyira nme nagy bumm az a blokk szerintem. Bár ha annyira jó árban van..

Érdekes, hogy mostanában annyi vizes cucc van jó árban. Vajon honnan fúj a szél? Nem akarok tippelni, mert többet is tudnék és mind találna! :DDD

Oibacsi: Nofene. Megnézem már a linkelt teszteket, mert régebbről én nem emlékszem nagy csodára...

[Szerkesztve]

Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

(#214) juliabrilke válasza Oibacsi (#212) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Úgy látom, hogy csak socket 940 és társaira lenne jó, mert csak ilyen van neki. Árat meg megnézem. De mintha név alapján 9,5k lett volna. :F

(#215) juliabrilke válasza OC (#213) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

:D Ez teljesen legálisan lenne külföldről. Csak tesztet nem láttam sajnos róla.Eléggé dicsérték, (mondjuk ez nem jelent semmit) Viszont legalább nem plexis és ára sem vészes.

(#216) .mf válasza OC (#213) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Én ennek csak örülök, hogy itt is kezdenek végre normális árban lenni a dolgok ;)

(#217) OC válasza juliabrilke (#215) üzenetére

OC
(őstag)

Nem szokott érdekelni, mennyire legális vagy sem, nem tartozik rám, csak poénból írtam, mert sok vizes motyó cserél gazdát mostanság, és van köztük új cucc is bőven.

Én meg úgy emlékszem, hogy nem volt olyan jó a teljesítménye, ellenben az ellenállása elég nagy volt és koszolódik is rendesen.

Bocsi, de holnap korán kelek, nézzetek utána, én is Googlet használok...

Azért ez bíztató:[link]

.mf: Nem is mondtam, hogy bajom van a dologgal :)

[Szerkesztve]

(#218) Joshi válasza juliabrilke (#215) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Legalább nem plexis?! :F A plexihez érzés kell, ami sok emberből hiányzik. ;]
Nem feltétlenül attól hűt jobban egy blokk, hogy széttépjük a lefogató csavarokat. :U

(#219) Bivaly válasza juliabrilke (#208) üzenetére

Bivaly
(tag)

Egyelőre konkrét infóm nincs, csak az OC által linkelt teszt, ami alapján én is vettem ezt a blokkot. Azért nincs még infó, mert majd a VENUS kapja meg a blokkot. :)

Az ellenállása: sztem semmivel nem nagyobb egy átlagos blokknál, csak arra kell figyelni, hogy olyan csatlakozót kell beletekerni, aminek nem túl hosszú a 1/4''-os menetes része, mert akkor túl közel kerül a csati nyílása a blokk aljához, ami okozhat ellenállás növekedést, sőt, sztem okoz is (belefújós tesztelés alapján).
Úgyhogy most esztergályosnál van 2 csatim, várom, hogy leszedjen belőle.

Life begins at 140!

(#220) Joshi válasza Bivaly (#219) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Ezt nem hiszem el! :Y Nem voltál képes lefűrészelni a menetből 2-3 millimétert? :F :O :O :O

(#221) xXxPongi válasza juliabrilke (#215) üzenetére

xXxPongi
(fanatikus tag)

kis betekintés a blokk-ba:
fficial%26sa%3DN" target="_blank">[link]

Ma szétszedtem megtisztogat, faragtam másik blokkot fet-re és merevítőt kapott minden blokk az alaplap aljára (vagyis a lefogatónak).
bios-ban cpu beállítások belőttem (mivel kivettem azt is), ami a lap szokása volt eddig is:
néha bios mentés után a szokásos után dob még egy restartot (gondolnám 965chipset), de a bios beállításokat megváltoztatja (általában értelmetlenül).

win-ben sajna volt már egy restart megint, de akkor talán még everest cseszhetett be, cpu hőmérsékletet nem olvasta be, csak a magokat :F (bios sem ad cpu hőmérsékletet)

Ram-ot úgy tudom elképzelni, hogy nem romlik el, ha szakszerüen van használva :DDD
Vagyis nem adtam neki plusz feszt, tuning sem volt és a lényeg, hogy eddig működött rendesen (olyan lehet, hogy a ram az új bios-al nem kompatibilis) :F érdekes lenne

...

Sajnálom, de olvashatatlan az aláírásom!

(#222) Játékos válasza xXxPongi (#221) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

''Ram-ot úgy tudom elképzelni, hogy nem romlik el, ha szakszerüen van használva ''
Pedig hidd el, a RAM is úgy szokott elromlani, hogy egyszercsak! :DDD
Tehát eddig, jó, innétűl meg nem... én is jártam így, és nem gondoltam volna, hogy memóriahiba! :R

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#223) djadji válasza xXxPongi (#221) üzenetére

djadji
(senior tag)

Hiren-nel lehet tesztelni a RAMot.. ha hibás az tuti kidobja...

http://djadji.fw.hu

(#224) OC válasza djadji (#223) üzenetére

OC
(őstag)

Ja-ja, és van már 9.2-es... :U

(#225) juliabrilke válasza xXxPongi (#221) üzenetére

juliabrilke
(PH! kedvence)

Köszi az infót! :R

Nekem elsőre így tetszik , csak az árát kellene pontosan megtudni, meg hogy mennyire érné meg nekem elhozatni Ausztriából.Egyébként az eredeti ára 36,25€ lenne. Ennél szerencsére olcsóbbra jön ki még postával is.

(#226) Bivaly válasza Joshi (#220) üzenetére

Bivaly
(tag)

Micsoda? Fűrésszel álljak neki? Persze, ez is egy megoldás.
De, ha már van esztergályos ingyen, akkor miért ne legyen igényesen megcsinálva?

Life begins at 140!

(#227) Oibacsi válasza OC (#217) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

mennyire koszolódnak ezek a mikrós blokkok?

(#228) Oibacsi

Oibacsi
(őstag)

másik kérdés: kb 200w-al fűt a proci, és 29 fokos szobában kb 36,5 fokos a víz, 3db 700-as ventivel. mennyi lenne kb egy jobb blokkal a proci? most zalman wb4-esem van, a proci pedig d805@3800, maximum 66 fok volt.
ezt és a sima pq-t néztem ki mert sajna túl sok lóvém nincs.

[Szerkesztve]

(#229) Viewsonic válasza Oibacsi (#228) üzenetére

Viewsonic
(fanatikus tag)

privi ment

[Szerkesztve]

Aprilia Mille R Factory rox! :D

(#230) vlcvlc válasza OC (#217) üzenetére

vlcvlc
(kvázi-tag)

Watercoolplaneten mi a három delta t?

memtest86 összes variánsa nálam elhasalt,
Arra az egyre jó, hogy ha hibát ir ki, akkor biztos hogy sz@r a ram, viszont sajnos nem talál minden hibás ramot hibásnak :(

Méregettem tegnap pár cuccot az alaplapomon

Szoba: 29
Víz: 37
Fetek ahol nincs rajta borda: 66
Tekercsek? a proci körül: 72 !!!
Ram: 41
NB Borda (a rárakott blokk alatt) 42
Fet borda (ahol volt) 45
CPU 44 fok
GPU 46 fok
MB 49 fok

A proci korüli kis fekete kockák hőmérséklete kicsit aggaszt :D 72 fok

Ez a 37 fokos viz ez nem sok egy kicsit ?

http://web.t-online.hu/tomika69/machines

(#231) vlcvlc válasza Oibacsi (#227) üzenetére

vlcvlc
(kvázi-tag)

Enyémben volt egy papirzsepi darab, ami fogalmam sincs hogy hogy került oda, mert újan vettem :D
Sűrített levegő, meg penge segitett neki eltávozni :D

(#232) Oibacsi válasza Viewsonic (#229) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

vissza is

(#233) Oibacsi válasza vlcvlc (#231) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

:D
de úgy mégis...milyen időközönként kellene takarítani?

(#234) Oibacsi válasza vlcvlc (#230) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

nekem triplaradim van, és mégis kevesebb fél fokkal...a te radidnak sokkal jobbnak kéne lenni, nem?

(#235) OC válasza vlcvlc (#230) üzenetére

OC
(őstag)

Csak a Watercoolplanetre: 3 áramlási sebességet jelöl: 54,57L/h, 82,87L/h és 143,13L/h.

(#236) dvdbackuper

dvdbackuper
(senior tag)

sziasztok! vettem egy ilyen blokkot[link], és 2 gyorscstit hozzá, de nem fér el egymás mellett a 2 csati, nem tom beletekerni mindkettőt...vki tudna nekem adni 2 csatit, amit bele tudok tenni ebbe a blokkba? akár postán, akár személyesen Debrecenben...esetleg tudok adni 2 csatit cserébe...10/8-as csőhöz kellene... :R

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#237) Nyugdíjas válasza dvdbackuper (#236) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Kizárt dolog,hogy nem tudod beletekeni,nekem is ilyen van,simán belement az összes féle csatlakozó eddig.
Milyen gyorcsati? Önzárős,vagy hollanderes?

Úgy próbáltad,hogy elfordítod egy negyed fordulatnyit (vagy amit enged) és utánafordítod a másikat? Nemtom érthetően magyarázok-e? Lehet nem... :F
Gondolom ez a része akad: [link]

Tekints el attól,hogy a képen nem gyorscsati van,attól még gondolom erről a hatoldalú részéről van szó a csatlakozónak...

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#238) dvdbackuper válasza Nyugdíjas (#237) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

no csináltam 2 képet picit homályos, de láccik rajta...
[link]
[link]

USB DVB-T digitális TV tuner, microSIM kivágás, LED-es szelepsapka, és sok más egyéb

(#239) Nyugdíjas válasza dvdbackuper (#238) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

No ez baj. Hollenderes csati nem jó? Azt tudok neked küldeni,és meg is nézem itthon,hogy bele megy-é. Gyorcsati (mármint a plug-in)sajna nincsen,mert én abban nem bízok :U

Ilyen: [link]

[Szerkesztve]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#240) dvdbackuper válasza Nyugdíjas (#239) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

persze jó lenne az is...én se nagyon bízok ebbe a gyorscsatiba...nekem be kellett tekerni szigetelőszalaggal a radin lévő csövet, mert ha mozgattam, mellette folyt a víz...de így stabil, csak nehezebb szétszedni...8-as csőre való igaz? kell hozzá vmi szorító is? mennyi lenne?

(#241) Nyugdíjas válasza dvdbackuper (#240) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

pü...

(#242) vlcvlc válasza OC (#235) üzenetére

vlcvlc
(kvázi-tag)

Akkor a ''teszt'' szerint lassúvíznél akkor ''gagyi'' a blokkom :)
Mondjuk D5 5. fokozaton biztos nem lassú :D

(#243) Oibacsi

Oibacsi
(őstag)

találtam egy tesztet a pq plushoz:
[link]

[Szerkesztve]

(#244) vlcvlc válasza Oibacsi (#234) üzenetére

vlcvlc
(kvázi-tag)

Szerintem évente nem árt majd kipucolni, én nemrég raktam csak össze, úgyhogy most nem szedem szét...
Illetve szétszedtem volna, ha valaki szánt volna rám 1 hónap alatt 30 másodpercet hogy felugorjak egy ''készleten lévő'' alkatrészért. :)

Nem tudom hogy víznek ez jó hőfok vagy sem, de fűti a procim, a gpu-m, valamint az NB és a hozzákötött heatpipe-os cuccok :)

(#245) Joshi válasza dvdbackuper (#240) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Talán a képen [link] kivehető a gyorscsatlakozók kinézete, láthatod hogy messze jobb minőségű mint a tiéd(full fém az egész). Ilyen rendszereknél pedig kerülendő a puha, hajlékony cső mert hasonló jelenséget okoz mint nálad. :U A képen az is kivehető, hogy elég nagy íveket kellett alkalmaznom a cső merevségéből adodóan. Ha az előbb leírtakat betartjuk nem folyhat a rendszer. ;)

[Szerkesztve]

(#246) dvdbackuper válasza Joshi (#245) üzenetére

dvdbackuper
(senior tag)

gyári asetek watechill-em van, a hozzá kapott csövet használom, szval nem értem, miért engedett...ez lenne a rendszerben az első nem gyári blokk, de már van megoldás...ugyanolyan házam van :D

(#247) Oibacsi válasza vlcvlc (#244) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

nekem fűti kb 200w-al a proci, egy 965-ös nb és egy ich8-as sb

(#248) Nyugdíjas válasza dvdbackuper (#246) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

Azok 10/8-as csövek? Mármint a gyári... Nehogy elb@szarincsuk :U

(#249) Oibacsi válasza Nyugdíjas (#248) üzenetére

Oibacsi
(őstag)

a waterchill elvileg 10/7-es

(#250) Nyugdíjas válasza Oibacsi (#249) üzenetére

Nyugdíjas
(PH! nagyúr)

akkor az érdekes lesz egy 10/8-as hollanderessel :U
Akkor lehet mégsem tudok csatit küldeni dvdbackupernek :U

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.