Sziasztok!
Tudtok róla hogy betette a lábát az ACN magyarországra? IP alapú "vezetékes" és videotelefon és vannak még a tarsolyában meglepetések
Hallottatok már róla?

Sziasztok!
Tudtok róla hogy betette a lábát az ACN magyarországra? IP alapú "vezetékes" és videotelefon és vannak még a tarsolyában meglepetések
Hallottatok már róla?
valami infód is van, vagy csak a cégnek dolgozol, és reklámozod?
egyébként meg nekem nem szimpi az a cég, akinek így kezdődik a weboldala:
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Tény hogy a cégnek dolgozom, ezért van infóm, különben nem tudnám
Most mentem fel a weboldalra, semmi baj nincs vele www.acneuro.com

Tény hogy a cégnek dolgozom, különben nem lenne infóm
Most mentem fel a weboldalra, nálam semmi baj nincsen vele.
Reklám céllal nem nyitunk itt topikot, ezért zárásra kerül.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

Újoncbetegség-türelmetlenség-duplán 
igen, mert ehhez egy kiegészítő kell, hogy írja.
a felhasználói visszajelzések alapján a weboldal nem megbízható.
"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

Léci informálj, összezavarodtam......hogyhogy nem megbízható?