Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Zinyo

Zinyo
(újonc)

Hát van egy nvidia geforce fx 5700LE 256mb,128bit,8x agp,250/400mhz-es karim.Tudom hogy nem nagy durranás,csak nekem a szivemhez nőtt és szeretném megjavíttatni!Várom a hozzáértők hozzászólásait!Tudom nem a legjobb széria az 5xxx de most sajna nincs rá lovetta hogy vegyek másikat. :( Volt már egy emberkénél javításon,aki azt mondta hogy tudja mi a baj,csak alkatrésze nincs hozzá. ;) Valami ic füstölt el benne aszthiszem,de ez nem tuti.A hibajelenséget szerinte nem nagyon kell ecsetelnem,nem is veszi észre a gép. :((( Várom a hozászólásokat.

[Szerkesztve]

(#2) Lolek válasza Zinyo (#1) üzenetére

Lolek
(fanatikus tag)

szvsz ha tényleg valami ic szállt el benne szerintem esélytelen, mert nem hiszem hogy lehet, ilyet szerezni...
De aztán ki tudja, azért sok szerencsét!

(#3) Zinyo válasza Lolek (#2) üzenetére

Zinyo
(újonc)

Köszi lolek!Remélem lesz valaki,aki tud mondani valami jót.Lehet,hogy kondi szált el nem tom.

(#4) Lolek válasza Zinyo (#3) üzenetére

Lolek
(fanatikus tag)

Hát a kondin álltalában látod, hogy ki van pukkanva...:) vagy csak simán púpos !
Ha csak kondi akkor van rá esély, hogy újra működjön a kártya!

(#5) Jim Karéj válasza Zinyo (#3) üzenetére

Jim Karéj
(kvázi-tag)

Hali, figy én szoktam csinálni hasonló dolgokat igaz általában véve csak magamnak, és csak jó tanácsként irom, hogyha valami elromlik annak az okát kellene kideríteni, és ilyen bonyolultságú kártyáknál már elég nehéz, mert ha smd kondi akkor nehéz lesz kitalálni hogy milyen volt, az ic pedig nem egyedül szokott meghalni,sztem ne költs rá pénzt (de ez csak saját vélemény).....de hátha valaki... :)

''Én már annyi különöset láttam, hogy semmit sem találok különösnek.'' Különös

(#6) Zinyo válasza Jim Karéj (#5) üzenetére

Zinyo
(újonc)

Köszi a véleményt!Azért még próbálkozok.Különben mi a véleményed erről a tipusról?

(#7) Jim Karéj válasza Zinyo (#6) üzenetére

Jim Karéj
(kvázi-tag)

Mármint a kártyáról? Nekem volt abit fx 5700-asom 128 és 256 megás is, elég jól lehetett húzni őket, de szvsz ahol előjött a dx9 ott bizony nagy bajban volt a kari. Mikor kicseréltem árában egy 9600xt-re mintha egy kő esett volna le a gépemről ;] ebben a kategóriában a lehető legrosszabb választás sztem. Nagyon olcsón lehet már kapni egy jó vga-t.

''Én már annyi különöset láttam, hogy semmit sem találok különösnek.'' Különös

(#8) zsolti189

zsolti189
(újonc)

Van egy ATI Readon HD5450-es DDR2-es 1GB-os videokártya hibás ki akartam takartitani és csavarhúzóval véletlenül hozzáértem,szikrázott egyet,éget szaga nincs,ha bekapcsolom a gépet a monitoron nincs kép.Azt szeretném kérdezni,hogy javítható-e.Ha igen mennyi lenne?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.