Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz MuzikJunkie #1096 üzenetére

    A saját véleményem a következő.

    Hatékonyságban nálam a Vatera eddig a nyerő. Elkezdtem az évek alatt felgyülemlett dobozokban lévő cuccaimat értékesíteni. Máshol már meg sem hirdetem, mert hiába van egyik másik helyen ingyenes lehetőség, nem vették meg. Például hibátlan VGA kártyát - nyilván nem potomáron hirdettem meg, hanem rendesen árában - a Vaterán megvásárolták méghozzá villámáron, ami magasabb mint a kikiáltási ár!

    Aztán ott van a Vaterafutár, ami háztól házig viszi a csomagjaimat 950 Ft-ért. Azért is érdekes ez, mert a többi helyen nincs ilyen, bár a Vateránál is nem is nem olyan régen fedeztem fel, mert nem is gondoltam, hogy ilyen jó, és olcsó, azaz nem klikkeltem rá, így a korábbi vevőimnek sima MPL csomaggal ment vagy ajánlva a küldemény, azaz ők fizettek többet a termékért, mert az ajánlott levélkénti küldemény itt a postán 1000-1200 Ft, az MPL pedig 1690 Ft-tól kezdődik, és akkor még nekem kell felmenni, meg ott megírni a kitöltendő nyomtatványokat.

    Aztán az egyik vevőm mondta, hogy lenne ez a Vaterfutár dolog, ugyanaz a posta viszi el, MPL-es kocsi, és nem kell felmennem a postára, csak kinyomtatom a szállítási dokumentumot, odaadom a csomaggal együtt + a futárdíjjal és 950 Ft-ból le van tudva az egész.

    A %-os részesedést pedig belekalkulálom az árba.

Új hozzászólás Aktív témák