Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Szűkös készlettel indít az iPad Pro OLED?

    ma Állítólag meggyűlt a Samsung baja az iPad képernyőkkel, az LG viszont a kívánt mennyiségben szállítja a paneleket.

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz mefistofeles #1039 üzenetére

    "az oldal eléggé lehúzós!
    először is, ha egy termékre a licit mondjuk 1 forint, az nem forintban értendő (pedig azt írják ki), hanem BID pontokban. egy ilyen BID pontot 12 - 17 forintért lehet megvenni. így lehet az, hogy pl most is megy egy aukció egy logitech egérért, ami 23000 forintba kerül, és a licitek most tartanak 6200 Ft-nál, ami persze 6200 BID pont valójában. számoljunk 12 forint értékű BID pontokkal, akkor is már kb 75000-ért licitálnak egy 23000 forintos egérre.

    a következő trükk az aukció lezárásának idejével van. ami alapvetően nincs :D na jó, van, de csak akkor, ha már nincs több licit. ami annyira nem egyszerű, hiszen be lehet kapcsolni egy automatát, ami az utolsó pillanatban még licitál ha még van BID pontod (be lehet állítani, max hányszor licitáljon), és ekkor kitolja a lezárás időpontját 10-20 másodperccel. így lehet, hogy egy adott időpontra kiírt aukció, órákkal az eredeti lezárási időpont után is még tart. természetesen ilyenkor még licitálhat bárki manuálisan is, ha akar.

    a végső döfés pedig akkor jön, amikor lezárul az aukció. ugyanis, akár nyersz, akár NEM, a licitként feltett pontjaid elvesznek. tehát, ha van két licitáló, akik automatikusan licitálnak, akkor 1-1 ponttal növelik a licitet, amíg valamelyiknek el nem fogy a pontja, vagy el nem fogy az automatába beállított licitszám. mondjuk az egyik 9 a másik 10 pont téten áll, akkor a 10 pontos nyer, és mind a 19 pontot elnyeli a rendszer.

    mivel én csak a regisztrációnál kapott ajándék 10 BID ponttal próbáltam ki (amivel lényegében esélytelen bármit is venni), nem tudom mi van a sikeres licitálás után, de lehet, hogy ott is van még valami turpisság.

    az egész olyan, mint az idióta tv-be betelefonálós játék, ahol van esély rá, hogy nyersz, de valószínűbb, hogy nem ;)
    ezek után pedig simán kinézem belőlük, hogy van pár bot, ami húzza fel az árakat...

    ha valaki mégis megpróbálná, annak azt tanácsolom, hogy vásároljon valamennyi BID pontot, és licitálható BID pontokra menjen rá. ha elég pont gyűlt össze, akkor érdemes elkezdeni licitálni valami tárgyra.

    ps: azt azért még érdemes megemlíteni, hogy nem magyar a székhely (aszem ciprusit olvastam), szóval gondolom reklamálni sem nagyon lehet, ha gebasz van :D"

    Sejthető volt. :)

    mod.

    Még egy cikk.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák