Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) hzcs

hzcs
(senior tag)

Van nekem egy asus wl-167g usb wifi adapterem, és szeretnék rá külső antennacsatlakozót ráeszkábálni, hogy jobban fogja a jeleket.
Találtam egy leírást, hogyan kell elkészíteni: http://www.oberkommando.org/asus_wl-167g/antenna_hack/pics/

Viszont nekem valamivel újabb van, mert nincs rajt az a kis "antenna", amit leforrasztottak, helyette van egy inverted f antenna.

én wl-16g-m

Kérdésem? ilyenkor hova mit kellene forrasztani? Illetve a kép bal felső sarkán U43-as csatlakozó lehet az antennacsati?

(#2) hzcs

hzcs
(senior tag)

talán valaki hozzáértő épp most nézi a fórumot :)

(#3) Shono válasza hzcs (#1) üzenetére

Shono
(fanatikus tag)

Ez egy nagyon jó topik lenne. A tervem nekem is hasonló, csak nekem egy Gigabyte GN-WB01GS USB WiFi adapterem van. Mondjuk a belseje annak is RaLink RT2571WF és a nyák is elég hasonló a linkben lévő képeken láthatóhoz.

Ha esetleg jutottál azóta valamire, azt lécci :-) tedd közzé. THX!

(#4) trézsi67

trézsi67
(újonc)

j

(#5) csizs

csizs
(fanatikus tag)

nekem egy dlink go dwa123-as wifi usb adapterre kellene egy antennát ráeszkábálni. Kérdés hogyan?

(#6) strigosa

strigosa
(újonc)

Üdv Mindenkinek
Van egy Huawei K3765 modemem, amivel mobilinternetezek. A modem CRC9 csatlakozóaljzattal rendelkezik. A HSPA vétele nagyon gyenge és instabil a lakhelyemen, ezért gondoltam, hogy egy külső antennával erősítem és stabilizálom.
Szívesen venném segítségeteket, hogy milyen antennát vegyek a modemhez? Köszönöm előre is: strigosa

(#7) csizs

csizs
(fanatikus tag)

most meg egy tp-link antenna nélküli változatára cseréltem ki a dlink go-t, de sokkal erősebb, ezért azt nem ajánlom, viszont erre is szeretnék antennát! Ezzel kapcsolatosan valakinek nincs infója? Bár azt tapasztaltam, hogy a kártya kb olyan erős, mintha lenne rajta egy 8DBi-s antenna egy levehető antennás változatnál. Legalábbis Win 7 mércéje szerint.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.