- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz headhunter #54514 üzenetére
Nem tudom, a pontos részleteket nem olvastam el.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
törölt tag
válasz headhunter #54514 üzenetére
Ez engem is érdekelni fog, mert ha majd lejár a hűségem a Telekomnál az HBO MaxPak-ra tekintve, ezen hozzászólásom tartalmára, akkor majd nekem is csak az HBO GO fog kelleni. Ami a UPC-nél alapból olcsóbb még a Telekom áránál is. Persze jelenleg, addig van még két év, lehet módosítják hátrányosan az árakat.
-
dangerzone
addikt
válasz headhunter #54570 üzenetére
Kipróbáltam az origo.hu-t próba kedvéért, 17 csomag után meguntam, 100%-os loss.
-
tomp
félisten
válasz headhunter #54803 üzenetére
Átlagosan 7-10napot.
Eddig a max 14nap volt de egy Chromecast fw bug újraindíthatja a routereket ami kihatással van a Connect Boxra is. Eddig 2x lőtte ki a CB-t.
14napos üzemidőnél is tökéletesen ment. 240-es net 258Mbps-en ment, ping 7-11ms volt. -
kabelmania27
Topikgazda
válasz headhunter #54878 üzenetére
Csak netelőfizetésnél notv szűrő kötnek be ami csak a modem frekiket engedi át.
-
4Grider
nagyúr
válasz headhunter #54880 üzenetére
A kopasz bekötés mögött lesz kábeltv előfizetés is...
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz headhunter #54880 üzenetére
Ha nincs szűrő akkor bejönnek az analógok és a 26kódolatlan dvb-c, viszont idővel visszakerül a szűrő ha karbantartásnál végigjárják a környéket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz headhunter #54965 üzenetére
Nos nálam még nincs ennyi ideje üzem alatt az új, de eddig jól muzsikál:
UPC Fiber Power 240 - Uplay - Watch_Dogs 2 (26,47 GB) letöltés - Youtube
UPC Fiber Power 240 - Batman: Arkham Knight Premium Edition - Steam (50,1 GB) - Youtube
-
vargalex
félisten
válasz headhunter #54965 üzenetére
Hihetetlen jól sikerülhetett ez a csoda HGW, ha a 11 napos uptime már nagy eredménynek számít...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
o.gaby
tag
válasz headhunter #55364 üzenetére
Nekem az előző fw verziónál a gépem 1300-al a telom 866-al csatlakozott. Az új verzióval 700 körül tudnak csak csatlakozni. Szerintem vmit elcsesztek, de nem jutottam velük előrébb mert nem értették meg a problémát.
-
Latency
senior tag
Nekem a tabletem (Google Pixel C) 867-el csatlakozik, a telefonom (HTC M8) csak 433-al. Attól is függ a linksebesség, hogy hány antennája van a készüléknek, egy antennával nem fog menni a 867.
-
MadMancs
veterán
Attól függ. Usb port vagy az eszköz amihez csatlakoztatod az USB 2.0 vagy 3.0? Mert USB 2.0 nál port miatt 480mbps lesz a plafon így is úgy is akármennyivel kapcsolódik.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Topikgazda
válasz headhunter #55720 üzenetére
Ettől még azért "messze" vannak? [link]
Jó is lenne ha ilyen verseny helyzet volna minálunk is, csak sajnos mindenhol ragaszkodnak a föld kábelezéshez, ami jelentősen drágítja a beruházást, annak ellenére is, hogy törvénytelen.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
pjen
félisten
válasz headhunter #55720 üzenetére
Semmi extra.A pózna tetején megy a vastag villany drót.A alatta kb fél méterre kb 10cm közökkel a három kábel.
-
pjen
félisten
válasz headhunter #55733 üzenetére
Simán,hasonló nálunk is csak a hálózat nem szabadvezeték,hanem egy vastag kábel.Az a kérdés a digi megtud e egyezni a helyi művekkel,egyéb hatalmasságokkal.
-
gduck
addikt
válasz headhunter #56556 üzenetére
Ez így szép leírva, de ez akkor lenne igaz, ha 2db független eszközt szerelne be a UPC. De mivel a hardver ugyanaz, csak szoftveresen van szétválasztva, simán lehet vele gond. Régebben páran panaszkodtak is wifi gondokra. Persze ettől függetlenül működhet/működik gond nélkül a wi-free
[ Szerkesztve ]
-
mikk2000
őstag
válasz headhunter #56556 üzenetére
Csak nekem csak most kösz, és a többieknek is kösz az infókat.
-
golfvariant
aktív tag
válasz headhunter #59453 üzenetére
Nekem sikerült átváltanom erre
Habár lehet csak azért, mert felhozta az elérhető ajánlatok között! -
MODERÁTOR
válasz headhunter #59453 üzenetére
Az árából ítélve szerintem ez csak olyan területen érhető el, ahol van DIGI is, és valószínűnek tartom, hogy csak a hűséged vége felé engednek ebbe, amikor már fenn áll a veszélye, hogy átszerződsz máshova.
Nyilván nem véletlen, hogy a honlapon nem is szerepel a csomagajánlatok között.
De ez csak tipp, lehet megcáfolnak.
[ Szerkesztve ]
-
pjen
félisten
válasz headhunter #60544 üzenetére
-
ates2
senior tag
válasz headhunter #60677 üzenetére
Es azzal mit erek? Engem az kur fel hogy x eve ugyfel vagyok es dragabb mint az uj usernek :/ ellenben ismeros is 2 eve ugyfel meg is adnak neki kedvezmenyt.
[ Szerkesztve ]
-
válasz headhunter #60677 üzenetére
Ez azárt fura mert a júliusban életbe lépett(?) törvény betüje szerint "az új, határozatlan idejű szerződésben meghatározott, az előfizetői szolgáltatásra vonatkozó szerződési feltételek nem lehetnek az előfizetőre nézve hátrányosabbak az új előfizetők részére határozott időtartamra kínált szerződési feltételeknél"
Persze ehhez az kell, hogy lejárjon a jelenlegi hűséged, és már másnap megkaphatod az aktuális akciós feltételekkel.
ates2
Ez azért fura mert szintén ez a módosítás 12 hónapban maximalizálja a hűségidőt.
"A határozott időtartamú előfizetői szerződés - a (4c) bekezdés kivételével - legfeljebb 12 hónapra köthető meg azzal, hogy a szerződés megkötését megelőzően fel kell ajánlani a határozatlan időtartamú előfizetői szerződés megkötésének lehetőségét, és be kell mutatni annak részletes feltételeit."Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
interstate76
addikt
válasz headhunter #61246 üzenetére
A netes csomagajánlójuk szerint sajnos nem elérhetőek nálam az ajánlataik, de azért majd rájuk csörgök, köszi!
(#61249) dbocskai Kösz neked is!
(#61253) hardverlog Veszprémben. Úgy látszik, hatott rájuk az Invitel árcsökkentése.
[ Szerkesztve ]
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
MODERÁTOR
válasz headhunter #61452 üzenetére
Ez attól függ mennyi volt a lease time, tudtommal lehet akár 48 óra is, de ha még ez után sincs kiosztva a korábbi ip címed másnak, akkor nincs kizárva, hogy a lejárat után is azt kapod vissza. Ha használsz saját routert a CB után, akkor annak a WAN MAC címét megváltoztatva kaphatsz új IP címet "azonnal" is.
-
MODERÁTOR
válasz headhunter #61458 üzenetére
Hmm... UPC nem szolgáltat IPTV-t, de ha más szolgáltatónál is van előfizetésed, vedd fel velük a kapcsolatot, hogy oldják fel a tiltást.
-
MODERÁTOR
válasz headhunter #61480 üzenetére
Igen, értettem elsőre is, csak azt próbáltam jelezni, hogy ha ezért a szolgáltatásért fizetsz, akkor a szolgáltatónál kérd, hogy oldják fel az IP bant, ha meg warez, akkor itt sem tudunk hozzá segítséget nyújtani.
-
ArthurShelby
addikt
Nekem anno azt mondta kabelmania27, hogy egy modem/router mód váltással is új ip-t lehet kapni
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
headhunter
addikt
20 óra után is visszajött a régi IP...
-
4Grider
nagyúr
válasz headhunter #61540 üzenetére
Kábelneten napok kellenek. A biztos megoldás a Mac address klónozása, ami ugye megváltoztatja a router mac-jét, ahhoz meg ugye új IP kerül kiosztásra.
-
4Grider
nagyúr
válasz headhunter #61751 üzenetére
A törvény hatálybalépése előtt persze hogy bepróbálkoznak - mert bepróbálkozhatnak - a két évvel.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz headhunter #61882 üzenetére
Modemértékek rendben vannak.
-
blakey
titán
válasz headhunter #61960 üzenetére
Van, de ezt már írtam, 68-92% közötti a jelszint, jelminőség 100%.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
ArthurShelby
addikt
válasz headhunter #61960 üzenetére
w80c-nél nálam is baj volt 40%-os jelerősség körül. Most megcsináltam a hálózatot és 60% fölött van és tökéletes.
Vidd át a kisebb tv-t esetleg a másik helyre, próbaképp. Vagy szimplán a modemmel szaladgálj/méricskélj.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
blakey
titán
válasz headhunter #61976 üzenetére
Azt írtad, hogy splitternél megfordítottad a kábeleket és semmi változás, most már csak 1 dolog van hátra, a kisebbik tv-t átviszed a másik szobába és ott is megnézed, utána jöhet a kábelezés. A Cabelcon cuccok jók, nekem is vannak olyanok.
A legolcsóbb megoldás ha modemmel méred, azaz minden ponton csatlakoztatod és megnézed a jelszinteket. Támpontnak az is megfelelő.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz headhunter #61976 üzenetére
Ezek jófajta csatlakozók, nézd meg analóg adásoknál az alsófrekis csatornákon milyen a kép ha kábelprobléma van akkor látni fogod.
Az a kérdés, hogy tapasztalsz- e dvb-c vételi problémát kockásodást akadást, ha nem akkor felesleges szétszedni a hálózatot mert csak rosszabb lesz. Modemértékek alapján megfelelő a bejövő jelerősség.
Ha megcseréled a két tévét és ugyanezeket az értékeke fogják kiírni akkor a készülékek így viszonyítanak.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz headhunter #62064 üzenetére
Akkor ennyi, más a tuner érzékenysége.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kabelmania27
Topikgazda
-
blakey
titán
válasz headhunter #62083 üzenetére
-
Watercolour
aktív tag
válasz headhunter #62123 üzenetére
Nekem már az újabb, 5.01-es hardver verziót adták kb fél évvel ezelőtt, a firmware verzió az, amit linkeltél.
Latency spike-ok megvannak és továbbra is DoSolható, tehát nem javítottak semmi lényegeset. Mindezt modem módban.[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz headhunter #62144 üzenetére
a puma6 soc 32/8 ED3.0 tudással rendelkezik
sokszor leírtuk már hogy ED3.0-nál ne nagyon várjatok nagyobb feltöltés
főleg hogy most még sok helyen van ED2.0 modem
több helyen van 8/4-es Cisco, Technicolor vagy Ubee
és ugye egy ideig mindenkinek CB-t adnak ami 32/8-asterülettől függően 14-15DS freki van lefelé, felfelé meg 2-3-4-5 attól függ hol milyen a hálózat
ezen a 4US-en 108megabiten osztoznak az emberek
nem fognak 22megabittől többet adni sajnosED3.1 pedig még sehol nincs, marha drága, mindent át kell alakítani
akkor már jobban tenné UPC ha dobná az egész marha drágán üzemeltethető koax hálózatot és GPON-ra állna át hiszen a node-ig már mindenhol van optika nekik csak a node és az előfizető közé kellene kihúzni ami mehet oszlopon vagy ahol föld alatti kábelezés van simán a földben menő műanyag csőbenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
kabelmania27
Topikgazda
3.1-hez első kőrben ki kell cserélni a modemet és a cmts-t, utána lehet gyorsabb csomagot kiadni.
[ Szerkesztve ]
-
gduck
addikt
Connect box: látszik hogy hova "fejleszt" a UPC ... NEM DOCSIS 3.1-re, az tuti.
50 UP: 3.0-nál nem valószínű hogy valaha is lesz. Továbbra sem értem miért nem elég az 1GB/6-7perc sebesség... A nagyobb UP szerintem nem tömegigény...
Ráadásul technológiai (és analóg csatorna, amiket már rég el kellett volna felejteni) korlátjai vannak, de ez már jó párszor le lett írva. Ez a hálózat nem tud 200 analóg és 200 digitális csatit, meg ÓÓÓRIÁSI feltöltési sebességet egyszerre. ( mert ugye erre lenne igény )
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz headhunter #62148 üzenetére
Én itt olvastam h 32/8-at tud a Puma 6
[link]Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Watercolour
aktív tag
válasz headhunter #62192 üzenetére
Sajnos számunkra ez a teszt nem túlságosan releváns, mivel Magyarországról pingelve a legközelebbi szerverüknek is elég nagy a pingje, ezért nem látszódik túl látványosan a szórás.
(#62190) gduck:
Neked ott rendesen szétesett valami. Winpcap-et feltetted? Nem rontottál el valami beállítást?[ Szerkesztve ]
-
mike710
aktív tag
válasz headhunter #62192 üzenetére
Érdemes lenne kérni a cserét egy Cisco-ra?
-
mike710
aktív tag
válasz headhunter #62258 üzenetére
Pont emiatt fogjuk holnap vissza mondani az amúgy is laggolós 500mbites netet :/
-
DeFranco
nagyúr
válasz headhunter #62290 üzenetére
basszus tényleg. pedig kerestem az emailek között de valahogy elkerülte a figyelmemet. köszönöm szépen.
-
pinnacle
nagyúr
válasz headhunter #62258 üzenetére
Ez mit jelent? Nem lehet többé hűséghez kötni az előfizetést? Itt valami olyat írnak, hogy 12-24 hónap is lehet az előfizető kérésére, készülék vásárlásnál. UPC-s előfizetőként csak a routert kapom, ami a UPC tuljdona. Akkor október 24-től semmi hűséget nem kérhetnek? Remélhetőleg az erős konkurencia miatt áremelés sem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz headhunter #62311 üzenetére
Le vagyok maradva. 1Évre állnak vissza? Azért rohamoznak gyorsan 2évet aláiratni?
-
pinnacle
nagyúr
válasz headhunter #62324 üzenetére
Akkor csak az ügyintézők nem tudnak semmit? Állították, hogy most már mindenkinek Connect Boxot adnak, és sehogy sem tudok másikat kérni, hiába jó nekem a használt is. Korábban meg azt modnták, hogy 120-as nethez nem jár a Connect Box, csak valami egyszerűbb router. Akkor Ciscot mondtak.
Köszi kabelmania27! Csak ha van még új TC7200, Cisco EP3925, akkor minek erőltetik a Connect Boxot? Én inkább nem vennék routert a UPC hibája miatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest