Skilled-en már elég nehéz a Deathmatch, úgy látszik elpuhultam az évek során
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Nagyon kemények a botok, percek alatt szétkapnak. Én asszem először adept-re raktam, s nyögni se bírtam, olyan 0 fraget nyomtam. 

Soak
(PH! nagyúr)
Ugyan nem játszottam elötte sose UT-t . Skilled ellen nyomom TDM-be, de ezek a diszno botok wh-znak
. Mikor a sniperrel kinéznék az ablakon pont telibe ver egy plazma gömb. Vakon találnak el 10ből 5ször
photofreak.me
én 2. nehézségen simán ownoltam a deathmatchet... bár tudom az noskill egy utzőnél 
régen sokat Q3ztam igaz botok ellen főleg de suliban nyomtuk a multit is rendesen.
Drizzt: Bioshock is fix 60 fps fullon nálam
, én inkább a Crysist mondanám másik pólusnak...
[ Szerkesztve ]
iPhone 4S
Experienced lesz a tuti

Foxmulder89
(fanatikus tag)
Én régebben adept-masterfulon nyomtam le a gépeket de ez msot itt valahogy nem jött be kijöttem a gyakorlatból
Bioshock nálam is egész jól ment, 1024 max kb úgy mint UT3,Crysist nem próbáltam asszem a bétához valami kulcs kellett vagy az már megvan oldva 

mr.cow
(újonc)
Az én gépem már ugyan veteránnak számít ilyen játékhoz, de egész jól fut.
Fraps-el csináltam tesztet, TDM 5bottal, Screen Percentage: 100 többi beállítás 1-en:
1024x768
Avg: 37.393 - Min: 21 - Max: 49
800x600
Avg: 40.152 - Min: 24 - Max: 57
AthlonXP 2200MHz, 1GB ram, 6600GT + 163.75 forceware
nekem is kajak jól ment 1280*800-ban minden max kivétel az antialasing és a v-sync.....stabil 30-40fps 6-8 emberkénél....
konfig :MSI M677x-002-es noti
x2 1,6os procko
1giga ram 677
go 7600 256mb
driverekből meg még csak nem is a legújabb....
le a kalappal az optimalizáláson a fiúknak,bár sztem közel sem ez a vége a grafikának.....sztem a teljes sokkal szebb lessz....

shader-x
(kvázi-tag)
hi! a demo az használ dx10 es effecteket és a teljesbe lessz majd élsimitás???

Szuperboci
(senior tag)
1600x1200 minden maxon,10 fps
frapsba benyomta a rec et is 2-3 fps
1024- low-med en élvezhetően lehet játszani a konfigommal.
Silent World...Just once pls....

Foxmulder89
(fanatikus tag)
Dx 10-et nemtudom mivel nekem még csak Dx9-es kártyám van, de az élsimítást az Unreal3 motor nem támogatja, viszont rálehet erőltetni valahogy,de nem tudom hogyan 
[ Szerkesztve ]

Zeratul
(PH! addikt)
Érdekes radeonnal látni ahogy UT motor tölti be a texturákat a VGA memóriába. Maga a játék határozottan nem rossz.
Mikoron a hegyek újra megremegnek, morajló hangjától a PHE seregnek... A francia tankok nem szarok, másképpen jók...
GFnél is, de nem vészes, csak pár sec.
iPhone 4S

Frigo
(őstag)
Nhancer nevű progival (AA compability füllnél) :

jaffa 2843
(senior tag)
hali!
valaki ráhött már hogyan lehet XP x64 alatt indítani a gamet?
##################Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!##################
Na én is teszteltem, ezek a képek születtek kb 60-70fps mellett:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Őszíntén én ilyen grafikát még életemben nem láttam 
[ Szerkesztve ]
˘˘°°UP°°˘˘Szeresd az embereket...Hisz ők sem szeretnek téged...Nem az a baj, hogy nagy az isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!!
(#817) Kareszovics válasza Foxmulder89 (#806) üzenetére
"Én régebben adept-masterfulon nyomtam le a gépeket de ez most itt valahogy nem jött be kijöttem a gyakorlatból"
Mintha csak magamat hallanám; Gothic 3 után kicsit fura volt 

Frigo
(őstag)
Letöltöd ezt a hotfixet utána menni fog :

Gave
(senior tag)
UT2004-ben inhuman botokat aláztam , instaban még godlike-ot is
,de UT3-ban ...hááát bekeményedtek ... Hardcore botok az tuti 

jaffa 2843
(senior tag)
jíííháááááá 
ezer thx for the help young padawan 
próba indul 

jaffa 2843
(senior tag)
hmm egy a baj.. hogy már a telepítő sem megy, ehhez pedig fel kellene elöször installálni a gamet... hogyan lehetne településre birni? 
GoW is jó lesz, ugyanez a motor 
amúgy experienced már nem annyira gyenge, 2. TDM mapon meg kellett dolgozni a nyerésért, elsőn viszont vesztettünk (főleg a darkwalker miatt)
4v4 volt.
iPhone 4S

DarthPeeter
(fanatikus tag)
Dettó én is így votlam vele. Mikor meg lanoztunk 1-2 óra után nem akartak velem játszani

laci666
(senior tag)
Az miért van hogy felmegyek a netre Multiplayerbe és azt irja hogy csak egyedül vagyok fent peddig 30perccel ezelött jot csatáztunk ugyanott és ezt már több pályán is eljátszota már.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
mert szar bugos a netes MP rész, reméljük csinálnak valamit...
ezer év a csatlakozás, ha egyáltalán csatizik, és még ekkor is marha nagy lag van
iPhone 4S

laci666
(senior tag)
Amikor sikerül csatllakoznom akkor frankon megy mindne.
Gigabyte MA790GP-UD4H-PhenomIIX2550(@3mag)-SapphireRadeonHD5850-Mushkinddr285002x2GB-AcerP223W-NZXTTEMPEST.
Örülj neki, nekem alapból a legkisebb ping vagy 180.

Gave
(senior tag)
Nekem pillanatok alatt csatlakozik..már ,ha épp nincs fullon egy szerver..az én problémám ,hogy random ledobál
...tegnap is kb 15 perc játék után azon vettem észre magam h mindenki a falnak rohangál én meg lövök ,de semmi skuló nem repül ...és 5mp múlva diconnect...
nagyon remélem ,h ezt kijavitják...
Mert a "becsületes" kiadók fontosabbnak tartják a játékosok érdekeinél, hogy a rendes optimalizálás plusz pénz meg idő nekik, és csak addig optimalizálják, hogy elfusson vhogy, ne vigyék vissza a boltba...
Persze az Epicnek érdeke, hogy minél jobban fusson, mivel low fps-ekkel senki nem akar multizni, de eddig is csak becsületes munkát adtak ki a kezükből, ennél jobban már nehéz is lenne optimalizálni. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.
kb 2 éve haverokkal mennyit ámuldoztunk hogy hú milyen brutálul fog kinézni biztos a legjobb gép kell hozzá hogy eldöcögjön... és láss csodát, régebbi gépeken is elég jól elmegy normal grafikán.
iPhone 4S
Lehet, hogy csak a demó szerverekkel van baj. Nem lenne szép egy optimalizálatlan netkódon elbukniuk, mikor egy ilyen gamet hoztak össze. 
A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

Gave
(senior tag)
Így van.., a játék az frenetikus.. a hangulat meg ,hogy pörgös nagyon egyben van...remélem igazad lesz és foglalkoznak a netkóddal
Nyugi, nem véletlenül mondják rá, hogy bétás, szerintem pont a netkód része a gáz még, azt mondták azért adják ki, hogy a gépigénnyel kapcsolatos dolgokat teszteljék.

Apophis
(őstag)
A SP demo alapján nekem tetszik. A fegyverek karakterisztikája jobban átjön, a grafika újabb mérföldkő, a mozgás nekem kicsit furcsa, nem negatív értelemben. A dodgejumpot hiányolom. A képi világ szerintem sokkal hangulatosabb a 2k4 kopár textúrái után, de jól átlátható. Multit nem tudtam kipróbálni, pedig ezen áll vagy bukik az egész: 2k4-ben nem tudtam lagmentes servert találni, hiába volt 50-es ping, a karakterek darabosan mozogtak.
"... ami van, széthull darabokra."

laci666
(senior tag)
[ Szerkesztve ]

jaffa 2843
(senior tag)
valaki tudja hogy működik a telepítés XP x64 alatt?
ez a hibaüzi telepités kezdésekor: 1628: Failed to Complete Installation

SEMTEX
(őstag)
Igazából nem olyan nagy szám ez a játék, aki játszott az ut2004-gyel, az tudja...
Ugyanaz, csak a grafika nívósabb, bár a robbanások elég ótvarok... 
...

Gave
(senior tag)
Én is tok egy jót...
[link]
még délután csináltam....fiygeljétek meg a végén amikor forgatom a kamerát a karim körül...bele lesz süppedve a lába egy picit a betonba

[ Szerkesztve ]

laci666
(senior tag)
Elég szépen apritotad a népet.De én jobban
Nekem is az eggyik kedvenc pályám.

Gave
(senior tag)
"Nekem is az eggyik kedvenc pályám."
a 3 közül?
a fraps miatt voltam laza ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
valaki majd csinálhatna szervert és mehetnénk PHsok játszani oda, akár botok ellen is, ha nem lennénk elegen 
iPhone 4S
Én benne vagyok, hogy kapjatok az arcotokra... ![;]](/dl/s/v1.gif)

laci666
(senior tag)
Én is benne vagyok. 
Csak én hiányolom a dodgejumpot? Tényleg nincs benne?
Kicsit furcsa 2k4 után, de megszokható. Kár, hogy csak 1024-ben tolhatom full grafikán hogy normálisan menjen
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

Gave
(senior tag)
Őőő mien játékmod lesz ...?
....,ha lesz 

harry
(PH! kedvence)
A 2* jobbra -> jobbra ugrás, vagy a dupla felugrás nálam működik. Előre nem próbáltam. Ha szervert akartok csinálni sztem elég a sima DM. Többihez több ember kell (egyszerre több). Ha nincs gond szerverrel, fut mindenkinél és megbeszélünk egy nagyobb wart vmelyik napra akkor lehet vmi vctf vagy tdm.
[ Szerkesztve ]
the weak will fall, the strong remain - no pain, no gain
megnézünk haverral egy botos Hamachis lant, aztán meglátjuk mi lesz 
iPhone 4S

vazimódó
(senior tag)
Még a végén nagy Unreales deathmatch partikat fogunk nyomatni. 
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
2xjobbra majd ugrás. A 2x jobbra az kevés, az ugrással hozzá viszont igen jó sebességgel lehetett haladni
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ