Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#5501) Akybron válasza Feree13 (#5499) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

A szokott 18:00 körül "előkerülök" majd.

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#5502) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

In-Game kommunikáció hogy zajlik??

sz: Csatlakoznék 18:00-kor, ha lehet.

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#5503) Akybron válasza TESCO-Zsömle (#5502) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

"T" gomb megynyomása, majd szöveg beírása. Ezt az ellenfél csapata is látja.
Ha csak a saját csapatodhoz akarsz szólni, akkor "Y" gomb. Magyar billentyűzet esetén érdemes átállítani Z-re (Az angolon itt az Y). Könnyen előfordulhat, hogy heves harc közepén véletlen megnyomod, és mire feltűnik, addigra halott vagy.

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#5504) old gray

old gray
(PH! addikt)

A kedvenc Unreal oldalam, minden amit az Unreal szériáról tudni szeretnél:

Beyond Unreal - Liandri Archives

Itt minden egyes pálya, fegyver, jármű, power up stb. részletes leírása megtalálható.

De, hogy ne kelljen annyit keresgélni a pick up-ok regenerálódási ideje:

Jump Boots: 27,3sec
Berserk: 82sec
Damage Amplifier: 82sec
Invulnerability: 109sec
Invisibility: 82sec
Health Vial: 27,3sec
Health Pack: 27,3sec
Big Keg O' Health: 54,5sec
Shield Belt: 54,5sec
Armor Vest: 27,5sec
Thigh Pads: 27,5sec
Helmet: 27,5sec

És ami érdekes az a két új béta patch:

Patch 5 Beta 1 3803 March 20th, 2009 Version 2.1 Beta 1[8]
Patch 5 Beta 1 3805 March 21st, 2009 Version 2.1 Beta 1[9]

Ezek szerint már tényleg kiadták belső tesztelésre. :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5505) old gray válasza old gray (#5413) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Egy video a felturbózott Unreal Engine 3-ról: [link]

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#5506) old gray

old gray
(PH! addikt)

Megpróbálok egy TS szervert "kölcsönvenni", ha sikerül lesz ingyen TS. :))

(#5507) old gray

old gray
(PH! addikt)

Ferykee megtennéd, hogy frissíted a szervert a köv. pályákkal:

DM-Codex-CE
DM-Flustered-FE
DM-Heatray-CE
DM-TempestX
DM-Campgrounds-]i[
DM-Turbine

Előre is thx. :R

(#5508) old gray

old gray
(PH! addikt)

Beindult a délelőtti szófosás részemről :DDD , szóval: az jutott eszembe, hogy szépen végigmegyünk az összes pályán és minden pályán mindenki megmutatja a saját trükkjeit, pálya-stratégiáját. A többiek spectatorban követik, ha tudnak az adott helyzetre jobb megoldást, akkor stop és megbeszéljük, hogy min és hogyan kellene változtatni. Holnap kezdhetjük az arsenal-biohazard-carbon fire trióval, következő alkalommal a köv. 3 pálya, abc sorrendben. És az adott napon csak az adott pályákon játszunk. Mindegyiken gyakorolni kell(ene)! Vélemény? Szükség van erre szerintetek?

Probléma: privát szerverre hogyan lehet spectatorban belépni :F Erre még nem jöttem rá...

(#5509) Akybron válasza old gray (#5508) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Szerintem szükség van rá.
A spectatorról annyit, hogy ha nem megy, max "élőben" követik a bemutató embert (Mint Ferykee-t múlt kedden), és nem lövik le közben ;]

Bio: egyesek szerint a legjobb stratégia kalapáccsal menni ész nélkül előre :DDD

Ha minden igaz, holnap szerzek egy mikrofonos fejhallgatót, így TS kompatibilis leszek.
Van valami hangátvitel mód az UT3-ban is (B gomb alapértelmezetten). Használta már valaki?

(#5510) old gray válasza Akybron (#5509) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Igazad van, de spectatorban sokkal jobban látható az adott személy mind a 1st person mind a behindview módban, ill. lehet, hogy a többiek le fognak maradni. ;] A Biohazard--al kapcsolatban ne hidd azt, hogy nincs használható taktika, gondolj csak arra, hogy lentről, shock combo-val a fenti sznten tartózkodókat milyen szépen ki lehet lőni.

Hangátvitel: passz, soha nem használtam. :U

Fontos: eszembe jutott, hogy a Prohardver név viselésének jogi vagy egyéb akadályai lehetnek, ezért felvetettem a kérdést itt.

(#5511) Feree13

Feree13
(őstag)

Szerintem nagyon jó ötlet a pályák egyenkénti közös trükkjeinek bemutatása.
Kimondottan teccik.
Akár egy napra befoghatunk csak egy pályát is és kivesézzük meg nemkeveset nyomunk rajta.
Támogatva.
TS felőlem ok, mikim van, csak elő kell kotorni...
Tök örülök hogy így fellendült az egész kommunity meg a topik... :DD

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#5512) Akybron válasza old gray (#5510) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Szerintem a szerver listánál alul mindenképpen ott van a néző mód, ha privát, ha nem. Én úgy gondolnám kéri a jelszót, és lehet nézelődni (vagy nézéshez nem is kér). Holnap ki kell próbálni.
Mikor kezdtem az UT-t, akkor mindenkit trutyival meg raksival próbáltam kinyúvasztani, mostanában sűrűbben használom a combot is. Ha látom, hogy az ugratónál van, már megy is a gömb, és általában beválik.
Kalapácsot igazából csak akkor használok, ha már minden egyéb fegyverem kifogyott (ez ritka, mert elöbb szoktam meghalni :) )
A bio játszhatósága nagyban függ attól, kik vannak ott. Ha sok a kalapácsos, akkor nem túl élvezetes. Fel sem éledek, és már nekem is jött valaki.
A névhasználatot már akartam én is kérdezni, de akkor már nem kell :)

Gondoltam arra, hogy minimális html "tudásomat" felhasználva összeütök valami statikus oldalt, amin első nekifutásban a tagok listája lenne egy pár soros bemutatkozással, esetleg fényképpel. Meg egy link erre a fórumra.

[ Szerkesztve ]

(#5513) old gray válasza Akybron (#5512) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

WOW ez a kép ütős lett! :Y :C

Ha esetleg ez egy készülőben lévő pálya, beléphetnénk és odaállhatnánk a felirat elé egy csoportkép erejéig. :DD

Spectator: és ha nincs a szerver a browserben :F

Weboldal: jó ötlet, de várjunk még egy picit míg "összeszokunk" és borítékolható lesz, hogy nem csak egy próbálkozás az egész team-dolog, hanem tényleg működik. Addig itt elég jól elvagyunk szerintem.

(#5514) Tisztogato válasza old gray (#5508) üzenetére

Tisztogato
(újonc)

Megoldás a kérdésedre :) open ip:port?spectatoronly=1

(#5515) kabalababa válasza Tisztogato (#5514) üzenetére

kabalababa
(kvázi-tag)

Te, itt? :DDD

Aky: azt nem mondd, hogy emiatt csináltál egy "pályát" :)
Amúgy tetszik, grat!

[ Szerkesztve ]

(#5516) Feree13 válasza Tisztogato (#5514) üzenetére

Feree13
(őstag)

Jah tisztogato itt van és egyre idegesítőbben jól tisztogat. :D
Vicc nélkül szerintem tisztogató nagyon sokat fejlődött, főleg kombók terén..
Nemegyszer, nemkétszer meghaltam miatta már.

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#5517) old gray válasza Feree13 (#5516) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Múltkor pont róla készítettem egy FRAPS video-t, utána elemeztem: tényleg fejlődik a srác, egyre taktikusabb illetve egyre színesebb a fegyver-használata, adott helyzettől függően váltja őket. Azt nem tudom, hogy csatlakozni szeretne-e hozzánk, azért ne nekünk kelljen már szépen megkérni az embereket, hogy "join pls". ;] :P

tisztogato: Köszi! Ez ilyen formában biztos, hogy működni fog. :K

[ Szerkesztve ]

(#5518) Akybron válasza kabalababa (#5515) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Tisztogató: nem szeretnél tag lenni? ;)

Kabalababa, old gray: Köszönöm, de 90%-ig az Epic érdeme. Copy-paste a Rising Sun dekorációs részének egy darabjára (ahol a rakétát lehet felszedni, ez látszik a kerítésen keresztül. Illetve egy nagy épület is, de azt nem másoltam ki). Én a pH! feliratot(ASC_Walls_Stone csomagból) és az alatta lévő területet csináltam.

Tisztogató a csapatjátékban is erős. Mikor Geeden vagyunk, és Gamerpeterrel egy csapatban vannak, szinte verhetetlenek. Nagyon jól összedolgoznak.

[ Szerkesztve ]

(#5519) Akybron válasza old gray (#5513) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

A néző módra még egy mondat: A szűrők lapon alul ott a Néző-IP gomb

(#5520) yoleeka

yoleeka
(tag)

jaja, tisztogato es gamerpeter is jol tolja, kabalababa meg lassan a fejemre nő, és o pwnz-ol be engem és nem én őt. :S

Better to reign in hell, than serve in heaven...

(#5521) Feree13 válasza old gray (#5507) üzenetére

Feree13
(őstag)

Jólvan k***ra felb@sztam magam hogy nem tudom kicsomagolni a rohadt uz3 fájlokat 1 órája ezzel szívok, ha valaki belinkeli nekem a tömörítetlen mapokat felteszem. De ma már nem mert iszonyat felidegesítettem magam... :W

(#5522) Akybron válasza Feree13 (#5521) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

uz3 formátomról nem hallottam még.
Az mi fán terem?

[ Szerkesztve ]

(#5523) Feree13 válasza Akybron (#5522) üzenetére

Feree13
(őstag)

Tömörített ut3 file.

(#5524) old gray válasza old gray (#5507) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Codex-CE
Flustered-FE
Heatray-CE
TempestX
Campgrounds
Turbine

(#5525) Akybron válasza Feree13 (#5521) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

A turbine a titan pack-ban van, a többi megvan, feltöltöm valahova.
old gray megelőzött...

[ Szerkesztve ]

(#5526) kabalababa

kabalababa
(kvázi-tag)

Vagy esetleg itt egy kicsomagoló/tömörítő progi.

(#5527) edgR válasza old gray (#5508) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

open [ip]?spectatoronly=1

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#5528) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hi all!

Ha már témánál vagyunk vki meg tudná mondani, hogyan lehet kiszedni UT3 zenéit.

Illetve, hogy hogyan lehet(ne) a -beszéd-hangokat kicserélni.

Egyik régi osztálytársammal, aki UT-Fan, anno legalább részben szinkronizálni akartuk UT-t.

Az ötletet EZ adta, meghogy a gyerek, ha beindult, elvetemült hangon utánozta a narrátort, persze magyarul.

Köszi.

[ Szerkesztve ]

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#5529) Akybron válasza TESCO-Zsömle (#5528) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

A "kiszedés" alatt mit értesz?
- ne szóljon
- Külön akarod hallgatni.

Utóbbi esetben ajánlom az Unrealgames.hu-t, ott letölthető.
[link]
A játékból kiszedett zenék, illetve a külön albumként kiadott változat is ott van.

[ Szerkesztve ]

(#5530) Tisztogato válasza Akybron (#5518) üzenetére

Tisztogato
(újonc)

Miért ne ime egy új tag :))

[ Szerkesztve ]

(#5531) old gray

old gray
(PH! addikt)

Az ilyen képeket szeretem. ;] :))

Nekem meg az a problémám, hogy a képen a háttérben, az oszloptól jobbra nagyon homályos a kép. A grafika minden része minimumra van állítva a játékban. Olyan mintha köd lenne ott.... hogy lehetne azt onnan eltüntetni?

(#5532) TESCO-Zsömle válasza old gray (#5531) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Párátlanítóval?? :U :DDD

Told fel a látótávolságot max-ra!

(#5533) kabalababa válasza old gray (#5531) üzenetére

kabalababa
(kvázi-tag)

Nem tudom, hogy ez az lehete-e, de az UTEngine.ini-ben van olyan, hogy "FogVolumes=True"

[ Szerkesztve ]

(#5534) Akybron válasza old gray (#5531) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Azt a maszatot, ami olyan mint ha köd lenne, azt kérlek szépen KÖD-nek hívják :DD
Így álmodta meg a map készítője, megnéztem az editorban. A pálya 3/4-ét vízesés veszi körül, ez pedig párás környezetet jelent.
Igazából bizonyos mapokon a köd kikapcsolását (főleg, ha sűrű) jogtalan előnyszerzésnek tartom, mert messzebbre látsz (pl. sniper), mint aki nem kapcsolja ki.

Amúgy meg gratula a képhez, Ferykee-t nehéz kilőni.

(#5535) Akybron

Akybron
(fanatikus tag)

És EZ milyen kép? :))

[ Szerkesztve ]

(#5536) Feree13 válasza Tisztogato (#5530) üzenetére

Feree13
(őstag)

GOndolom akkor elolvastad a béta alapelveket és ezzennel el is fogadtad. :U
A gyakorlási idők is benne vannak, a részletekkel.
Basszus akkor hányan vagyunk már?
Lassan összejön két külön csapat faszán!
edgR-ra mérges vagyok hogy nem jön, utoljára kb egy szinten voltunk duelben, nagyon jó lenne ha tudna aktívan részt venni köztünk... :O

ps.: tisztogatótól kompletten félek néha... :DDD ha egyhelyben áll elég pontos a srác... :K

(#5537) old gray válasza TESCO-Zsömle (#5532) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Ez köd, nem pára bár én szkeptikus vagyok. :D

Látótávolság nem igazán van a beállítások között ha jól sejtem. A köd kikapcsolása az .ini-ben a 2.0-ás patch óta nem működik ha jól tudom, pont a CB-es VCTF csapatok kérték, hogy ezt ne lehessen megoldani t.illik a sandstorm nevű pályán bizonyos időközönként az egész pályát vihar borítja ami kikapcsolása előnyhöz juttatta az adott csapatot.

Tisztogato:

szabályzat itt és megkérném a tagokat, hogy ne csak annyiból álljon már az új tagok becserkészése, hogy "akarsz csatlakozni?" hanem illik felhívni a figyelmet az alapelvekre! Az X-Ray-t sem látom mindenkinél feltelepítve. :U

Szerver bérlés: egyszavas igen - nem választ kérnék, a kérdés már felmerült, de nem látom a tagok határozott véleményét. Ha úgy alakul, hogy több az "igen" akkor deathgoat fogja elkezdeni a szerver bérléssel kapcsolatos dolgokat, neki fogjuk utalni a lóvét. Jelen állapot szerint a totalhosting-féle megoldás van preferálva, mindenki ki tudja számolni, hogy 10slot+TS 3 hónapra, egy összegben mennyibe fáj fejenként.

Úgy gondolom ez az egyszerű "ha itt vagy akkor tag vagy" módszert a mai naptól be lehetne szüntetni mert csak felhígul a csapat és fejetlenség lesz. Tartsuk magunkat az alapelvekhez kiegészítve azzal, hogy az újonnan jelentkezők 2 hétig a csatlakozási periódusban lesznek, addig nem viselhetik a [pH!] tagot. 2 hét után ha kedvező a róla kialakult kép akkor feltételesen viselheti a klán-tagot, trial-member lesz és újabb 2 hét után teljes jogú taggá válik, szavazati joggal. Így 1 hónap alatt megtudható, hogy mennyire komolyak az illető szándékai. Vélemény?

[ Szerkesztve ]

(#5538) Feree13 válasza old gray (#5537) üzenetére

Feree13
(őstag)

Tökéletesen egyetértek, mindenképpen legyen tesztidőszak az új embörkéknek.
Kérem akkor mindenki jelezze a következőt erre a hsz-re válaszolva.

A csapatba akar tartozni elfogadta az alapelveket (szerverbérlés költségeibe is beszáll)
Kérem MINDENKI válaszoljon akkor erre, mert a múltkor is eléggé elmaradt,
és nem tudtunk így számolni a költségekkel, ki van benne és ki nincs.

Jómagam nevében most jelzem tehát én IGEN elfogadtam és támogatom az anyagi hátterét is.

Az összesítés, lista hogy ki válaszotl igennel, az holnap lesz...

[ Szerkesztve ]

(#5539) Akybron válasza old gray (#5537) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Köd vagy pára. Mindegy, víz-víz :DD (Csak hozzá értő ne olvassa ;) )
Látótávolság beállítás szerintem nincs, mert az a "köd objektum" paramétereiben van, azaz a map készítésekor dől el.
És legyen IGEN, elég sokan vagyunk már hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#5540) Tisztogato válasza Feree13 (#5538) üzenetére

Tisztogato
(újonc)

igen

(#5541) kabalababa válasza Feree13 (#5538) üzenetére

kabalababa
(kvázi-tag)

Még mindig, Igen! :)

[ Szerkesztve ]

(#5542) old gray

old gray
(PH! addikt)

Igen.

A jelenlegi tag-lista:

[pH!]Ferykee - Feree13
[pH!]Akybron - Akybron
[pH!]Deathgoat - G Bedtime St
[pH!]sikeferenc - old gray
[pH!]TESCO-Zsomle- TESCO-Zsömle
[pH!]kabalababa - kabalababa
[pH!]tisztogato - Tisztogato

Tisztogato volt az utolsó illető aki ilyen hirtelen beesik a fórumra és taggá válik azaz:

A mai naptól érvénybe lép az új tagfelvételi procedúra (lsd. előző hsz-ek).

A [pH!] / Prohardver névvel kapcsolatos kérdésre Parci válasza: [link]

Ma nagy valószínűséggel leszek 6-tól ,az első 3 pályán gyakorolni kellene a megbeszélt módon.

(#5543) nosferatue válasza old gray (#5542) üzenetére

nosferatue
(tag)

[pH!]sikeferenc - old gray

Tudtam, hogy valahonnan ismerős ez a név, akkor veled futottam össze a múltkor egy kihalt magyar szerveren :).

[ Szerkesztve ]

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#5544) old gray válasza nosferatue (#5543) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Bocs, de nem rémlik a neved... mikor történt ez? Dueleztünk? :U

(#5545) nosferatue válasza old gray (#5544) üzenetére

nosferatue
(tag)

Nem hinném,hogy maradandó emléket hagytam benned mivel én estem keltem, csak érdekelt PH ról milyen névvel játszanak az emberek. Nem duel volt, xy pálya, volt egy nagyon "készséges" és "együttműködő" társam is, úgyhogy darabokra szedtél minket.
Már régebb óta megvan a játék, csak mostanság vettem elő, ha van időm fel-fel járogatok, nézelődtem magyar szerverek után, próbáltam a ti szerveretekre is felmenni csak mindig down volt mire munkából hazaértem.

I just curse the sun so I can howl at the moon

(#5546) edgR válasza Feree13 (#5536) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

ne legy ram merges kerlek, vannak most joval fontosabb dolgaim is, mint az ut :)
de mivel ennyire szepen kertel, ma 7korul beugrok a tovabbkepzesre, tanulni szeretnek :)

(#5547) Feree13 válasza edgR (#5546) üzenetére

Feree13
(őstag)

LOL mész a francba a tanulással! :DDD

(#5548) edgR válasza Feree13 (#5547) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

most akkor menjek a serverre vagy inkabb menjek a francba? :)
igyekszem 7ig hazaerni.. csak 8ig szoktatok maradni?

(#5549) old gray válasza edgR (#5548) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

A tandíj árát utaltad már a [pH!] non-profit alapítvány számlájára? :DDD

(#5550) TESCO-Zsömle válasza old gray (#5542) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor (mostmár) illendő volna Clan-tag-et írnom a profilomba...

K: A tag-be a zárójelet is írni kell, vagy azt a gamma írja magától??

Vki kicsit (nagyon) kikupálhatna, mert elég kínos, hogy mindíg én halok legtöbbet... :B

Gondoltam arra, hogy single-be gyakorolni kemény botok ellen, de amíg nem mondják mit/hol rontok és hogyan kéne, addig max a precizitásom csiszolódik, a taktikai készségem nem fejlődik... Bár, ahogy néztem a godlike botok már-már csapatként operálnak...

Szóval jól jönne vmi oktatás, vagy oktató mod, amit akár itthon egyedül is lehet gyakorolni.

Köcce! :R

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.