Ez köd, nem pára bár én szkeptikus vagyok. 
Látótávolság nem igazán van a beállítások között ha jól sejtem. A köd kikapcsolása az .ini-ben a 2.0-ás patch óta nem működik ha jól tudom, pont a CB-es VCTF csapatok kérték, hogy ezt ne lehessen megoldani t.illik a sandstorm nevű pályán bizonyos időközönként az egész pályát vihar borítja ami kikapcsolása előnyhöz juttatta az adott csapatot.
Tisztogato:
szabályzat itt és megkérném a tagokat, hogy ne csak annyiból álljon már az új tagok becserkészése, hogy "akarsz csatlakozni?" hanem illik felhívni a figyelmet az alapelvekre! Az X-Ray-t sem látom mindenkinél feltelepítve. 
Szerver bérlés: egyszavas igen - nem választ kérnék, a kérdés már felmerült, de nem látom a tagok határozott véleményét. Ha úgy alakul, hogy több az "igen" akkor deathgoat fogja elkezdeni a szerver bérléssel kapcsolatos dolgokat, neki fogjuk utalni a lóvét. Jelen állapot szerint a totalhosting-féle megoldás van preferálva, mindenki ki tudja számolni, hogy 10slot+TS 3 hónapra, egy összegben mennyibe fáj fejenként.
Úgy gondolom ez az egyszerű "ha itt vagy akkor tag vagy" módszert a mai naptól be lehetne szüntetni mert csak felhígul a csapat és fejetlenség lesz. Tartsuk magunkat az alapelvekhez kiegészítve azzal, hogy az újonnan jelentkezők 2 hétig a csatlakozási periódusban lesznek, addig nem viselhetik a [pH!] tagot. 2 hét után ha kedvező a róla kialakult kép akkor feltételesen viselheti a klán-tagot, trial-member lesz és újabb 2 hét után teljes jogú taggá válik, szavazati joggal. Így 1 hónap alatt megtudható, hogy mennyire komolyak az illető szándékai. Vélemény?
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream