Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#501) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Hogy ne csak a játék, de a játékélmény is folyamatos legyen, a megjelenéséig lehet gyakorolni UT2k4-el!

VIGYORRRGAZMUS.....

(#502) Feree13 válasza Fáraó (#501) üzenetére

Feree13
(őstag)

LOL. Én meg pont úgy gondolkodtam hogy innentől novemberig semmilyen UT-val nem játszok, hogy annyira ki legyek éhezve amint állat. :DDD

off: épp most toltam végig a bioshock demóját, mindent fullra raktam (1360x768-volt igaz csak a felbontás)), és iszonyat optimalizált a játék. Nincs egy bivaly gépem, de 32fps-alá sose ment a framerate.

AZért meglátszik hogy u-motor. :)
Szerintem mindíg is mindenidők legoptimalizáltabb, legjobban konfigurálható és legélethűbb motorja az unrealnak volt.

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#503) bLL^ válasza Feree13 (#502) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Próbáld még1x indítani a Biodemot...-10fps
UE3-mal kapcsolatban pedig egyre dderülnek ki a turpisságok, hogy Epic nem vagy késve adja csak ki a licenszelő studióknak a frissítéseket, stb. :U

1337

(#504) Feree13 válasza bLL^ (#503) üzenetére

Feree13
(őstag)

Már 3x végignyomtam. Ugyanaz a sebesség mindíg.

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#505) bLL^ válasza Feree13 (#504) üzenetére

bLL^
(senior tag)

Attól még nekem játszhatatlan lett max details-el ami gáz. :(((

1337

(#506) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Új vidi: [link]

Főleg a járműveket mutatja be nekünk egy srác. De a végén mutat ilyen időlelassító izét is! :)) Milyeneket fogunk ezzel multizni!!! ;]

(#507) feka007 válasza Keldor papa (#506) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Elég lapos ez a múvi a többihez képest, de az a zöld takonnyal jelzett lassú időzóna elég érdekes, csak gőzöm sincs mire lesz jó...
Kíváncsi vagyok mi lehet az a nagy single, ami miatt ennyit csúszik a játék. Állítólag kidolgozott történettel rendelkezik, lesznek társaink is, akiknek parancsokat oszthatunk, szeretnék ebből látni is valamit. :((

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#508) Keldor papa válasza feka007 (#507) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Lapos, mert nem volt ellenség. Majd a teljes a kezünkben! ;) Az UT-k mindig pörgősek szoktak lenni!

(#509) feka007 válasza Keldor papa (#508) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha a BF-en nem unom el magam, akkor ettől az egekben lesz az adrenlinszintem, hiszen itt egyből belecsöppenünk a csata kellős közepébe, a BF-ekben pedig percekig is eltarthatott, mire kialakul egy újabb összecsapás.

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#510) csutkaa

csutkaa
(senior tag)

király az új video [link]
:R :R :R

Samsung Galaxy S2

(#511) feka007 válasza csutkaa (#510) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már volt egyszer, így kicsit lapos, hogy nincs feliratozva legalább angulul, nem nagyon lehet kivenni a fickó habratyolását... :D

(#512) Gave

Gave
(senior tag)

Sziaztok , készülőben lévő fan illetve klán oldalunkat lessétek meg ,ha kedvetek tartja.

http://www.blacklegion.atw.hu

[link]

A normális tárhely folyamatban , a tartalom még limitált ,de későbbiekben sok jó stuff lesz
,meg aki akar már most beszállhat klánba , igaz a játékig még várni kell sajna novemberig addig max humán kompjuter play...

.....Addig is namaste és jó fórumozást ,itt az UT3 toytikban.

(#513) Gave válasza Gave (#512) üzenetére

Gave
(senior tag)

Jajj nemár most halódjon a topic :( :( :(

(#514) Keldor papa válasza Gave (#512) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Szia! Tetszik az oldal, korrekt.:):R Engem lehet érdekel majd a dolog, bár nem tudom mennyire lesz idő Crysis, CoD4, Moha melett erre is !Aktívan! odafigyelni...

(#515) Gave válasza Keldor papa (#514) üzenetére

Gave
(senior tag)

Köszi az elismerést :) , várunk szivesen ,fórumba is lehet regelni ,igaz sajnos kevés az info a neten is a játékról ,de forditok 1000el :):) mindenféle oldalról meg ottvagyok epic forumban is szal ,ha vmi mocorog azt kiirom az oldalra :) ..., CodD4 re még várni kell , Crysis sztem zingliben aláz majd , Mohát addigra megunod ...szal marad az UT3 multiba...

(#516) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

(#517) Drizzt válasza Keldor papa (#516) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Neeeeeeee. Fakk-fakk-fakk.

(#518) Feree13 válasza Keldor papa (#516) üzenetére

Feree13
(őstag)

Na ehhez azért már pofa kell... Traileres időpont csúsztatása azért már nem megszokott dolog szerintem.... :((

(#519) Gave válasza Keldor papa (#516) üzenetére

Gave
(senior tag)

PHEW , remélem nem február lesz belőle :S:S , mondjuk novemberben lesz egy halom Zh-m ,de beleférne némi UT3 :):)

(#520) feka007 válasza Keldor papa (#516) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kéretik átnevezni a topikot Unreal Tournament Foreverré.... :U :(

(#521) edgR válasza feka007 (#520) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

:C :D

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#522) Gave

Gave
(senior tag)

[link]

újabb videjó :) ,..csak jönne már a Gamma

[Szerkesztve]

(#523) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szarják már le azt a rohadt singlet, mert biztos, hogy azért csúszik ennyit, állítom a multi rovására megy a single fejlesztése... :W

(#524) Drizzt válasza feka007 (#523) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyérszt nem biztos, hogy amiatt csúszik, másrészt meg én a single-t mindenben jobban szerettem eddig, úgyhogy ha lesz valmai jó kis ilyen mód, az nem lesz ablakon kidobott idő. Crysis-szel elütjük addig az időt. :D

(#525) feka007 válasza Drizzt (#524) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Crysisszel a CoD4-ig ütjük el az időt... :D Azzal meg az UT 3-ig. :DDD

(#526) Drizzt válasza feka007 (#525) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Oké, akkor állítsunk fel listát. Bár most az zavar leginkább, hogy kvékhárom legújabb verzió nem nagyon akaródzik menni. Grrr.

(#527) Patrick válasza feka007 (#523) üzenetére

Patrick
(PH! addikt)

Sztem mindig is jó volt az MP vagy az SP :D Nagyon sokat toltam az UT szériákkal és most sem lesz ez másképp. :C

Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

(#528) Hmmz válasza feka007 (#525) üzenetére

Hmmz
(fanatikus tag)

Azt kéne már ELÜTNI aki miatt ennyit csúszik az egész.. ;]

Megjelenik lelki szemeim elött amint a fejlesztők unatkozva LAN-ba tolják a passziászt egész nap, aztán napvégén az egyik odasétál a nagykönyvhöz, kihúzza az aktuális határidőt és beir egy újat 2 ásítás között :C :C

[Szerkesztve]

Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...

(#529) Drizzt válasza Hmmz (#528) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ez jó poén, de sajnos a valóságban olyan képet kapnál, hogy a programozók ülnek, s intravénásan kapják a kávét, napi 4-5 órát alszanak, aztán belevetik magukat újra a kódtengerbe. :)

(#530) Alkarcsont

Alkarcsont
(senior tag)

UT3 System Score Calculator
Közelsem hivatalos (senkit ne tévesszen meg a háttér), de érdekesnek érdekes...

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#531) Keldor papa válasza Alkarcsont (#530) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez kamu! Ennek bepróbáltam 8800 SLi-t meg QX6850-et 40% OC-vel 4GB rammal és alig lehet maxolni? Kicsit baromság ez így szerintem tuti kamu...

(#532) fpeter07 válasza Keldor papa (#531) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az szép lenne :DDD

(#533) Alkarcsont válasza Keldor papa (#531) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

Én mondtam... mindenesetre az én gépemre egy erős középes grafikát jósol (ezt vártam én is attól függetlenül, hogy a Bioshock és a moha is megy max minden gond nélkül), ha mégis jobban fog futni, mint vártam akkor az király lesz!
Demoig elvileg még 2 hetet várni kell...

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#534) laci06 válasza Keldor papa (#531) üzenetére

laci06
(senior tag)

tök jó, kb 10%ot esik a 4gb ramhoz képest a 768:)

(#535) SEMTEX válasza Alkarcsont (#533) üzenetére

SEMTEX
(őstag)

Nagy baromság az egész...de aki elhiszi annak nincs mit mondanom..... :DDD Ki az aki ezt csinálta? Az sem normális...

...

(#536) Gave válasza Alkarcsont (#530) üzenetére

Gave
(senior tag)

Megnéztem a kódját a kalkulátornak ...:):) ez egy poén srácok ...,véletlenül se döljetek be neki...vki nagyon unatkozott ..ennyi

(#537) Hmmz válasza Alkarcsont (#533) üzenetére

Hmmz
(fanatikus tag)

Miből gondolod a 2 hetet?

Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...

(#538) Gave

Gave
(senior tag)

Újabb "izgi" Mark Rein videjo : [link]

(#539) cocki

cocki
(fanatikus tag)

Üdv mindenkinek

nézegettem a hivatalos és fan sitokat és képeket a játékról és nem tudomhogy valaki tudja e vagy nem de remélem igen hogy ugye a robotok értem ez alatt Rapier, Cobalt, Corrosion és a többiek azért benn lesznek a játékban?

Halál a hamis császárra,az épelméjűség a gyengék útja, te is hallod a hangokat, szólítanak

(#540) Feree13 válasza cocki (#539) üzenetére

Feree13
(őstag)

SZVSZ hülyék lennének kivenni belőle.... :U

(#541) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

,,Kezdeném először is egy jó és egy rossz hírrel. A rossz hír az, hogy a Midway istállójában induló két UE3 motorral szerelt versenyző (UT3, Blacksite: Area 51) PS3-ra hangszerelt változata hivatalosan 2008 elejére csúszik.
Most jön a jó hír! David Zucker, a Midway elnöke ugyanakkor egy befektetők számára tartott összejövetelen kijelentette, hogy ez semmiben sem érinti a pc-s változatok megjelenését."
[link]
:R

(#542) fpeter07 válasza feka007 (#541) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A vga igény kicsit érdekes

(#543) feka007 válasza fpeter07 (#542) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja, X1300 kicsit nincs egy szinten a 7800gtx-szel. Csak nem Ati fan lesz a játék?

(#544) Dilikutya

Dilikutya
(PH! kedvence)

Elég barátságos gépigénye van, igaz a korábbiaknak is az volt.

Minimum: Windows XP SP2 vagy Windows Vista
2.0+ GHZ Single Core processzor
512 Mbyte RAM
NVIDIA 6200+/ATI Radeon 9600+ videókártya
8 Gbyte üres hely
Ajánlott:
2.4+ GHZ Dual Core processzor
1 GByte RAM
NVIDIA 7800GTX+/ATI x1300+ videókártya

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#545) feka007 válasza Dilikutya (#544) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Már linkeltem, na de mindegy... Elméletileg még nálad is elfutna, csak a vga-d lesz kevés neki.

(#546) Drizzt válasza Alkarcsont (#530) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

22.24-et adott nekem.

(#547) Dilikutya válasza feka007 (#545) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Ha nem fogja igényelni az SM2.0-át, akkor a VGA nincs annyira hátrányban.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#548) Keldor papa válasza Dilikutya (#547) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

64MB videómemóriával? :)

(#549) athomi válasza Keldor papa (#548) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

hát sztem teljesen lebutítva sem menne vele nagyon a játék, de nem szeretném senki kedvét elvenni... :U

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#550) athomi válasza Dilikutya (#544) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Azért megfigyeltem, hogy a min. konfignak megadott rendszereken inkább csak elzötyög a game, az az ajánlott meg már szerepelt egy-két nemrég megjelenő játékban (pl. airborne) és hát ezeknek sem volt kis gépigénye...

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.