Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#4951) Feree13 válasza old gray (#4950) üzenetére

Feree13
(őstag)

Így sincs játékos, tzovábbra is azt mondom hogy ne legyen jelszó. Nem győztél meg. :D
Nemtom mérgáz bárki is bejön, Aki nemtetszik úgyis lehet banolni. Plusz nagyon kevés ember vesz majd erőt magán hogy írjon e-mailt, vagy felvegyen msn-en hogy be tudjon lépni, inkább keres egy másik szerót... :(

A 30-40 emberből meg kb rendszeresen játzik 5. :U

[ Szerkesztve ]

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#4952) szinesz.bob válasza Feree13 (#4951) üzenetére

szinesz.bob
(tag)

Sajnos kevés az ut3-as játékos. :( Ritka hogy a bermi dm-en is van valaki...

Fátnomore????:Életembennemhallottam------------Plézbu???:Fogalmamnincs!---------Prodidzsáj????Nagyongáz!

(#4953) Feree13 válasza szinesz.bob (#4952) üzenetére

Feree13
(őstag)

Igen, pont erről beszélek sikeferinek... :(

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#4954) Feree13 válasza Feree13 (#4949) üzenetére

Feree13
(őstag)

Há időm az volt, csak kedvem nem... :DDD

(#4955) old gray válasza Feree13 (#4951) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Nekem a régi szerver is azért tetszett mert csak ismerősök voltak bent, és úgy jobb a hangulat. :DD Meg más volt a feelingje, jelszó nélkül olyan lenne mintha bármilyen sima szerverre felmásznál lőni.

#4954: lusta dög! :P

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#4956) edgR válasza Feree13 (#4944) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

sajnos nem valoszinu. jonnek en, csak ebbol nem latok penzt :]

unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

(#4957) old gray válasza edgR (#4956) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Akkor mostanában online pókerezel?

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#4958) Feree13 válasza edgR (#4956) üzenetére

Feree13
(őstag)

Én sem ezzel keresem a pénzem elhiheted. Csak munka mellett azért akad időm néha lőni. :U

(#4959) edgR válasza Feree13 (#4958) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

hat nekem jelenleg nem. de ez mar nagyon off.

(#4960) Akybron

Akybron
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Csináltam ezt-azt a mapomon, feltettem az új verziót (beta_003), a link a régi:
DM-Beginning
Változások:
- A körfolyosóba le lehet jutni a lépcsőházon keresztül is
- A körfolyosóba bekerült néhány gép (a helyük "kivágva").
- Néhány felvehető tárgy helye megváltozott

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#4961) old gray

old gray
(PH! addikt)

Nah, szerintem kezdjük el szervezni a szerver-bérlést.

Kérdések.

1. Public / nem public:
2. Slotok száma:
3. Jelszó legyen / ne legyen (bár ez később módosítható):
4. Itthon legyen elhelyezve vagy külföldön (Németország):
5. Teamspeak (ha nem ingyenes) legyen / ne legyen:
6. A régi syserr-féle szerver legyen vagy FPS-Central, esetleg tud nagyon jó és olcsó hosting céget?
7. Mennyi időre béreljük és ki legyen az admin?

Részemről:

1. public
2. 8
3. legyen
4. itthon bár ha jelszó nélküli public lesz a szerver, akkor külföld (egyébként olyan mintha lenne +1 Bermuda-szerű szerver...)
5. legyen (mostanában TDM-ezek és jó dolog)
6. FPS-Central
7. 3 hónap és Ferykee :)

(#4962) Feree13 válasza old gray (#4961) üzenetére

Feree13
(őstag)

1. Public
2. 8.
3. Ne legyen.
4. Itthon, (ha már fizetek legalább legyen jó a pingem mindig).
5. szerintem felesleges
6.FPS-central. Jóval olcsóbb és a ping is teljesen rendben van.
7. 3 hó nekem ok, Admin lehetek én is, de legalább még 1 ember kéne SZVSZ. Mondjuk Sikeferi vagy Aky, ti játszotok a legtöbbet álltalában, nem?

köszi az indítványozást Feri :))

(#4963) KosadZjEh válasza old gray (#4961) üzenetére

KosadZjEh
(újonc)

nemrég kezdtem ut-zni, de más játékokban (tf2, hl2dm) volt rá péda h. egy közös ventrilo/ts szeró elég jól össze tudta hozni a "kámmjunitit", szvsz nem hülyeség beruházni egy ilyen szeróra is.

http://kosadz0r.mybrute.com/

(#4964) szinesz.bob

szinesz.bob
(tag)

A PHX szeron van TAM! :C

Fátnomore????:Életembennemhallottam------------Plézbu???:Fogalmamnincs!---------Prodidzsáj????Nagyongáz!

(#4965) old gray válasza Feree13 (#4962) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Kezd körvonalazódni a dolog. A jelszó-kérdés: részletkérdés. :D Az admin témába besegítek, bár bele kell tanulnom. FPS-Central nevű úriemberrel a napokban felveszem a kapcsoaltot, teszt-szervert már ne kérjünk ( pofátlanság is lenne a történtek után.... :B ), hanem egyből megy az utalás, amint összejött pár érdeklődő emberke. Kérdés, hogy ki támogatja még az ötletet. :U

Szívesen druszám, Feri :))

(#4966) old gray

old gray
(PH! addikt)

Vélemény? [link] Igaz squad az nincs, de egy TDM team megszervezése igazán gyerekjáték. :U

(#4967) KosadZjEh

KosadZjEh
(újonc)

FPS-Central pub szeró?! :P

(#4968) Szabikaa20

Szabikaa20
(senior tag)

Hello!Volna 1kerdesem.Miert van az ha elinditom es a reklamok utan belemegy a menube es kijon egy tabla hogy UT3.Exe hibat okozott es kilep a jatekbol.Mar lehuztam az 1,2patch-ot es semmi .Utana meg lehuztam az 1,3 ast de akkor sem valtozott semmi.Nem az EXE-vel van valami gond?Valaszert elore is koszi! :)

Nikon D3100+AF-S Nikkor 18-55mm 1:3,5-5,6G DX VR

(#4969) Feree13 válasza Szabikaa20 (#4968) üzenetére

Feree13
(őstag)

Eredeti vagy virágbolti verzió? XP vagy vista alatt?

(#4970) old gray válasza Szabikaa20 (#4968) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

A tuning is lehet az oka. Próbáld meg a rendszered alap-órajelekre visszállítani és úgy indítani a játékot.

(#4971) old gray válasza KosadZjEh (#4967) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Nem létezik. Amúgy nem ez volt a teszt-szerverünk? :U

(#4972) Feree13 válasza old gray (#4971) üzenetére

Feree13
(őstag)

LOL. :DDD
Nem!

(#4973) Akybron

Akybron
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Feltettem a most megjelent NVidia drivert, és a következő hibát tapasztaltam a hátékban:
Sebzés megjelenítés hiba
Valaki tapasztalt hasonlót?

[ Szerkesztve ]

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#4974) pityeszka válasza Akybron (#4973) üzenetére

pityeszka
(őstag)

Szerintem ez driverhiba.Az előző driver lehet piszkot hagyott!Driver Cleaner ajánlott,azzal takarítsd le!Más játékokban is van hiba?

I love walking in the rain coz no one knows I'm crying.

(#4975) KosadZjEh válasza old gray (#4971) üzenetére

KosadZjEh
(újonc)

nemhiszem, nemrég írták ki h. megnyitott a pub szerójuk.

am ilyesmi grafikai hiba nálam is betalált mikor driverekkel ügyködtem, de a játék újrarakása nálam megoldotta a gondot.

(#4976) Szabikaa20 válasza Feree13 (#4969) üzenetére

Szabikaa20
(senior tag)

Hat... Viragbolti verzio! :DDD

Nikon D3100+AF-S Nikkor 18-55mm 1:3,5-5,6G DX VR

(#4977) Akybron válasza pityeszka (#4974) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Közben megoldódótt, a shader cache file-okat töröltem a dokumentumok\my games\unreal tournament 3 mappából, utána jó lett.
Más játékom nincs :DD

[ Szerkesztve ]

(#4978) Feree13 válasza Szabikaa20 (#4976) üzenetére

Feree13
(őstag)

Akkor ez is lehet egy ok!

(#4979) old gray válasza KosadZjEh (#4975) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

"Nem létezik."

Ezt pár hsz-el visszább írtam: értsd úgy, hogy próbáltam belépni, de nem tudtam, sztem nem létezik a szerver.

(#4980) KosadZjEh válasza old gray (#4979) üzenetére

KosadZjEh
(újonc)

ühümm, próbáltam én is de én sem találtam semmit, mindenesetre az oldalukon még mindig nagyban ki van hírezve. :P

(#4981) old gray válasza Feree13 (#4978) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Tegnap 2 vs. 2 TDM-eztem, elég komoly arcok voltak az ellenfelek: seannorris és megapehar, velem meg egy idióta noob volt, negatív kill-el... gyorsan benéztem a friend listre, hátha bent vagy, de szokás szerint: soha nem látlak mostanában. Mi van veled, átmentél edgR-ba? :U

Szerver bérlés? :U

(#4982) Akybron válasza old gray (#4981) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Nem egyszerre néztek a csőbe :-)
Engem majdnem minden nap kinyír néhányszor :-)

(#4983) Feree13 válasza old gray (#4981) üzenetére

Feree13
(őstag)

Most éppen azzal szarakodok hogy vettem egy 4870-et! És vista alatt vanhogy 35FPS-em van! UT3-ban. :O
Vicc! Mi a fasz lehet nálam a baj? Sikeferinek 8800GTX-el konstans 100fps-e van nekem 4870-el konstans 150-200nak kellene lennie 1280x1024-ben. Höh?
Esköszüm szerintem az alaplapom a szar.... 9600Gt szintű fps-eim vannak most is.
VICC!

(#4984) old gray válasza Feree13 (#4983) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Reinstall volt vga-csere után?
A játékot újratelepítetted? A \Documents and Settings\°%username%\.MyGames\.. mappát törölted?
Rivatunert használsz?
Grafikai beállításokat driverből vagy a játékból szoktad állítani? És ha állítgatod mely feature-öket szoktad? AA&AF?
A 35FPS-t úgy kell érteni, hogy folyamatosan ennyin megy a játék, vagy nagy szórással, de átlagolva jön ki a 35FPS?
V-Sync driverből kikapcsolva (force off)? MaxSmoothedFrameRate be van állítva? (nem érdemes nagyon magasra állítani, én úgy vettem észre, hogy 100-150 feletti beállításnál elkezd remegni / véletlenszerűen rángatózni a kép, FPS-drop mellett)
Próbáltad már, hogy offline ? FPS-t kapsz? Egyes szerverek korlátozzák a max FPS-t
Monitorod natív felbontása / frissítési frekvenciája?

Akybron: felveszlek a friends list-re délután. Ferykee szerintem melóból nyomja a játékot és délelőtt is tud játszani, én sajnos nem.

[ Szerkesztve ]

(#4985) Feree13 válasza old gray (#4984) üzenetére

Feree13
(őstag)

Reinstall nemvol, játék nemtelepítettem újra,
rivatunert nemhasználok, nem is sorolom tovább, előbb ezeket megcsinálom! :DDD

(#4986) norbalia87

norbalia87
(tag)

Ezt nem hiszem el ekkora Lama vagyok. Egyszeruen nem talalom hol lehetne ip-cim megadasava kapcsolodni egy szerverhez. :O LOOOOOL :W Amugy en nagyon szivesen nyomnam az ut3-t multiban csak ezert nem tom :( Amugy meg fu alatti verziut hasznalok.

Elado Buvarbazis www.octopussy.hu Nagy es folyamatosan bovulo vendegkozosseg.

(#4987) old gray válasza norbalia87 (#4986) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

A főmenüben nyomsz egy F10-et és

open ip:port

alakban beírod a címet.

(#4988) norbalia87 válasza old gray (#4987) üzenetére

norbalia87
(tag)

Koszi mert probaltam en 0-tol kezdve minden karaktert kulonbozo kombinaciokkal megspekelve :D

(#4989) edgR válasza old gray (#4987) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

en az ilyeneknek nem is valaszolnek :|

(#4990) edgR válasza old gray (#4981) üzenetére

edgR
(őstag)
LOGOUT blog

ezt vegyem fenyegetesnek? "i will... COME BACK" :DD

(#4991) Feree13 válasza old gray (#4984) üzenetére

Feree13
(őstag)

GOndolod hogy számít a reinstall windóz meg a gém?
PL 3dmark06 el sem indul. SZétfagy.

(#4992) norbalia87 válasza edgR (#4990) üzenetére

norbalia87
(tag)

Mar nem azert de mi a gondod? Az, hogy meg nem vettem meg eresetiben a jateketok? Megnyugtatlak ha bejon meg fogom venni. Es az ilyenek alatt mit ertesz ha megkerdetzhetem hm? :((( Azert mindennek van egy bizonyos hatara.

(#4993) old gray válasza edgR (#4989) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Hátha kedvet kap a játékhoz és megveszi eredetiben. Bár ehhez a demo is elegendő.... :U

(#4990): napersze. :)
Ferykee: már újra is telepítetted a rendszert?
norbalia87: edgR-nak igaza van, bár fent írtam mi a tisztességes megoldás. Relax, nem kell felkapni a vizet.

(#4994) norbalia87 válasza old gray (#4993) üzenetére

norbalia87
(tag)

Jah igazad van bocsi :R Csak meg koran van egy kicsit :D Amugy ha jol tom demoval nem tudom kiprobalni a netes reszet vagy tevedek?

(#4995) old gray válasza norbalia87 (#4994) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

A demoval kezdtem én is és sokat toltam online. Kérdés, hogy a mostani szerverek és a demo mennyire összeegyeztethető, hiszen a demo csak néhány pályát tartalmaz.
Próbáld ki!

(#4996) Feree13 válasza old gray (#4993) üzenetére

Feree13
(őstag)

Nem dehogy is. Melózok, majd 5 után. De szerinted számít ha újrarakom a vinfost meg a gamét is? Mondjuk az is fura hogy 3dmark kifagy már az ablaknál. tehát a tesztet el sem tudom indítani.

(#4997) old gray válasza Feree13 (#4996) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Nvidia után ATI-ra váltás: egyértelműen reinstall. Még driver-cleaner-el sem mindig tüntethető el a régi driver teljesen.

(#4998) old gray

old gray
(PH! addikt)

Aki többet szeretne megtudni a játékról:

Beyond Unreal - Liandri Archives

Tényleg részletes, én pl. innen tudtam meg, hogy a fegyverek mennyit sebeznek.

(#4999) szinesz.bob válasza Feree13 (#4991) üzenetére

szinesz.bob
(tag)

Kell patch a 3DM06-hoz hogy elinduljon. A 4870 király kari! :Y

(#5000) Akybron válasza Feree13 (#4983) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

a 35 FPS ezen a felbontáson nem igazán 9600GT szerű.
Nekem 9600GT-m van 32 bites Vistával. Bio-n és Deck-en néztem, 80-100 FPS van 1680x1050-en.
Decken a hídról a vegyifürdőre lenézve és 6 ellenfél "látványára" esik vissza 60 köré. nálad 9600GT-vel 30-40%-kal nagyobb értékeknek kéne kijönni. A 4870-hez kéne 200-250 FPS-nek társulnia 1280x1024-en!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.