Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#4651) Akybron válasza Blood Mage (#4650) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Tessék:Temérdek pálya

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#4652) Blood Mage válasza Akybron (#4651) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

huh, itt van egy pár! :Y

Köszi! :R

(#4653) Blood Mage válasza Blood Mage (#4652) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

na már csak azt kéne kitalálnom hogy mit csinálljak a letöltött fájlokkal... :U gondolom vhova be kell őket másolni... valahova... de hova?! :((

(#4654) Akybron válasza Blood Mage (#4653) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Readme.txt :D

A zipek tartalmát bemásolod az alábbi könyvtárba

Angol Windowsnál:

C:\Documents and Settings\YOURNAME\My Documents\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps

Magyar Windowsnál:

C:\Documents and Settings\FELHASZNÁLÓNEVED\Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Published\CookedPC\CustomMaps\

[ Szerkesztve ]

vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)

(#4655) Blood Mage válasza Akybron (#4654) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

nah igen, azóta már megvan... az első map-nál nem volt readme file szal csak bambultam h mi a tököt csinálljak én ezzel... ahonnan letöltöttem ott sem volt semmi írva... na mondom leszedek még 1et, és láss csodát: ott egy read ME!!! azóta okés :)

(#4656) Feree13

Feree13
(őstag)

Próbálta már valaki Vista alatt az UT3-at azóta mióta megvan a 1.3v peccs? Vajon megvan még az a hülye tulajdonsága miszerint cseszik kihasználni a vidikarit?

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#4657) old gray válasza Feree13 (#4656) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Én nem, sőt magát a Vistát is rühellem. Őszintén: miért jobb a Vista mint az XP? Mi az ami rávett a Vista használatára XP helyett?

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#4658) Akybron

Akybron
(fanatikus tag)

Ha érdekel valakit, újabb Custom Map lelőhelyek
http://www.mapraider.com/ Itt más játékokhoz is van map bőven (UT3 map-ek)
http://www.unrealplayground.com/ Itt mindenféle UT-hez vannak map-ek (UT3 map-ek)

(#4659) Feree13 válasza old gray (#4657) üzenetére

Feree13
(őstag)

Rendesen kezeli a 4GB memóriát, illetve szebb. Jóval...
Meg nekem teccik az oldalsáv... :DD

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#4660) old gray válasza Feree13 (#4659) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

LOL, sejtettem a választ. ;] A kompatibilitást feláldoztad a szépség oltárán..... 4GB mem. kezelés: használj 64 bites XP-t és minden oké lesz. :K

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#4661) Feree13 válasza old gray (#4660) üzenetére

Feree13
(őstag)

Mi? Mivan? Én nem voltam semmilyen kompatibilitással, semmilyen oltárnál! Mivan? :DDD

(#4662) west

west
(őstag)
LOGOUT blog

ez a hunos unreal szinkronos?vagy csak hun sub?
koszi eloreis.

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#4663) Kareszovics válasza west (#4662) üzenetére

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Csak sub.

(#4664) Blood Mage

Blood Mage
(senior tag)

hi!

Lenne pár kérdésem? AA-t és AF-et hol lehet állítani, mert én sehol sem találom? :(((
És mi az a HDR? mert nézelődtem más fórumokon is és ott mondják hogy ő 4AA, 16AF meg HDR bekapcsolva tolja a játékot... ne én ezekből egyet sem tok beállítani sehol :B A játék magyar 1.3as patch. ja és mi az a FOV? most jelent meg az 1.3as patch telepítése után és alapból 90en van.
köszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#4665) Feree13 válasza Blood Mage (#4664) üzenetére

Feree13
(őstag)

Szerintem HDR alapból be van kaccsolva ha maxra tolsz minden grafi beállítás.
AA-lizinget nem lehet állítani csak Vista alatt ott is driverből.
Akárcsak az anizo-t de az megy XP alatt is, de ot is driver alól kell állítani.
A FOV elvileg hogy mekkora szögben látod a terepet 90-az alap nem nagyon éri meg változtatgatni. Asszem 100-nál feljebb nem is lehet.

(#4666) Blood Mage válasza Feree13 (#4665) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

aham... hát még mindíg nem tom mi az a HDR de ha biztos be van kapcsolva akkor jó :U akkor az nv driver-ben kell 16X-ra raknom az AF-t?
Az AA-val kapcsolatban pedig egyre vonzóbbá válik a Vista... pl. GOW-ban sem lehet AA-t állítani csak DX10el együt... bár hogy őszinte legyek nekem abszolút nem ishiányzik mert nem látom a különbséget de tényleg nem... :( csak ha már van egy jó vasam hagy használjam már ki és ne csak azt a nyomott 75fps számot lássam a játék elejétől a végéig, mert elég uncsi hogy nem mozog...
AMúgy még ez a V-synic vagy mi a fene mire jó?

(#4667) Feree13 válasza Blood Mage (#4666) üzenetére

Feree13
(őstag)

Igen az nvidia driverben rakd fel az anizot.
A 75fps a limit miatt van ki tudod kapcsolni nemsokkal lentebb leírtam hogy hogyan, de már x+1-szer leírták mások is asszem.
A v-sync vertikális szinkronizáció, nem hagyja hogy úgymond elcsússzon a képed hanem megvárja míg az egész lerenderelődik és egyszerre dobja ki a képernyőre.

Kapcsold ki, majd be és meglátod miről beszélek. Ha ki van kaccsolva vanhogy kicsit "megvan csúszva" a képed.

(#4668) Blood Mage válasza Feree13 (#4667) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

Amúgy az csak nálam van hogy indítok egy pályát, betölt és az első pillanatban eléggé ronda kép fogad, majd folyamatosan javúl a képmindőség 2sec alatt kész is. nemtom remélem érthető volt...

(#4669) Akybron válasza Blood Mage (#4668) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Ez ilyen "hiba". Megjelenítés közben tölt be egy csomó dolgot, amit igazából előtte kéne.

[ Szerkesztve ]

(#4670) Blood Mage válasza Akybron (#4669) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

ja, akkor midenkinek ilyen.... megnyugodtam... :) azért a legelső pillanatban elég randácska képet mutat :[link] tanuja lehetek hogy jut el a graf minen low-tól max-ra :D

(#4671) Feree13 válasza Blood Mage (#4670) üzenetére

Feree13
(őstag)

Így van megírva az UT3 motor, nem hiba mindenkinek ilyen, nekem direkt teccik. :))

(#4672) Blood Mage válasza Feree13 (#4671) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

teccik?! :Y én meg már azt hittem hogy valami vga / driver probléma vagy ilyesmi... :U

(#4673) west válasza Blood Mage (#4672) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

megalool :C

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#4674) Blood Mage válasza west (#4673) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

Jóvann'a !! honnan tudhattam volna.... :B :U :B

(#4675) old gray válasza west (#4673) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Milyen nick-el tolod a játékot? Nem voltál tegnap VCTF-ezni a Jonestown szerveren? :U

(#4676) old gray

old gray
(PH! addikt)

Úgy tűnik az MSF VCTF klán tagja leszek. Végre lesz v.mi rendszer is a játékban, nem csak aqyatlan hent. :))

(#4677) Feree13 válasza old gray (#4676) üzenetére

Feree13
(őstag)

Jah, mostmár rendszeresen fogsz agyatlanul hentelni! :DDD

És különben meg az élet szép! :P Csak a másik oldaláról is viszgálni kell mindig a dolgokat/rosszat.

[ Szerkesztve ]

(#4678) old gray válasza Feree13 (#4677) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Neked lehet, hogy szép velem rengeteg negatív dolog történt az utóbbi pár hónapban. :(

A rendszert az alatt értem, hogy mivel a VCTF csapat-játék és eddig a szervereken mindenki a saját feje után ment, ezután öröm lesz olyan arcokkal nyomulni akikre lehet számítani és lesz begyakorolt koreográfia (remélhetőleg) ill. teamspeak is.

(#4679) Feree13 válasza edgR (#4601) üzenetére

Feree13
(őstag)

Papi mi van veled? 100Hsz -óta ide sem szagoltál! Játszol még azért? :U

(#4680) old gray válasza Feree13 (#4679) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

edgR szerintem befordult a vereségektől és a játékot vagy az egerét hibáztatja. ;]

(#4681) Feree13 válasza old gray (#4680) üzenetére

Feree13
(őstag)

Mért kapott ki mostanában?
UT-ban sem látom soha... lehet letiltott! :DDD

(#4682) old gray válasza Feree13 (#4681) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

A clanbase utolsó 2 meccsén kikapott, azóta passz, lehet lemondott az FPS-ekről és mahjongozik. :D

[ Szerkesztve ]

(#4683) Feree13 válasza old gray (#4682) üzenetére

Feree13
(őstag)

Jah szegény edgR eléggé felhúzta magát ezen a revok gyereken, lehet azóta nincs kedve gamelni, van egy match report, hát mit mondjak érdekes.
Szívesen visszanézném a demót, ha lenne. Dehogy az összes pro így játszik hogy széjjel van butítva a grafikája a gaménak?
ultragáz. :( Nézzétek meg a match-end shotot.

(#4684) Feree13 válasza Feree13 (#4683) üzenetére

Feree13
(őstag)

Most itt ülök és olvasom ezt a posztot sokadjára és gondolkozok azon hogy aki nincs otthon a számítástechnikában, az az alábbi pár mondatból mit érthetett meg vajon. Nagyon durván eldurvul a számtechfanok nyelvezete... :U

[ Szerkesztve ]

(#4685) Feree13 válasza Feree13 (#4683) üzenetére

Feree13
(őstag)

tököm, kétszer ment. :(((

[ Szerkesztve ]

(#4686) athomi válasza Feree13 (#4683) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Sajnos Call of Duty4-ben is ugyan ez a helyzet. Persze a ClanBase-en is mindent szabad. :(

[ Szerkesztve ]

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#4687) Blood Mage válasza Feree13 (#4683) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

és ez mért is jó minden pro-nak hogy leveszi a graf-ot minimumra?? :U

(#4688) old gray válasza Blood Mage (#4687) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Nem zavar a sok effekt... Én csak a mósönblört kapcsoltam ki (vagyis a v1.3 patch után már alapban ki van kapcsolva) illetve a world detailt levettem a minimumra.

(#4689) Feree13 válasza Blood Mage (#4687) üzenetére

Feree13
(őstag)

Nem zavarnak az effektek, van 200fps-ed, ami a proknál számít hogy hogy mennyi a response time, meg könnyebben kiszűrhető az ellenfél is a pályán. Sokkal könnyebben. :U
Viszont én nem áldozom fel a grafikát érte.. én nem vagyok pró.

(#4690) Blood Mage válasza old gray (#4688) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

world detailt minimumon?? :Y elég kopár lehet a játék... :U az tény hogy így jobban észreveszed az ellenfeleket, de ennyire nincs igényd (nem csak neked) a szép grafikára??? :F LOL most nézem a vga-d: EVGA 8800GTX ACS3 KO + AC Accelero Xtreme 8800... ilyen karival szégyen nem maximumon játszani!!!!!!!!!!!!!!! :((( Amúgy 3,2Ghz-en nem ütközől végig CPU limitbe??

(#4691) Blood Mage válasza Feree13 (#4689) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

grafit feláldozni?? én istenért sem tenném meg! :Y évek óta szenvedtem az előző gépemmel még a FAr Cry is csak medium graf-on futott el 14-45fps között... COD2 nél nem bírta 800x600felett és a dx9et ergó dx7ben toltam :D nyár eleje óta meg csak gyönyörködök a mai gyönyörű új gammákban :K

(#4692) Feree13

Feree13
(őstag)

Beköltözött az uté már a házamba is! Kicsit moddoltam!
Nagyon fain lett szerintem! :DD

(#4693) old gray válasza Feree13 (#4692) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Nem is rossz, saját munkád eredménye? (Bár az UT táska meg a fuxos kéz rondítja a képet. ;] )

#4690 : miért ütköznék cpu limitbe? ~3GHz már elég egy 8800GTX-hez, ráadásul a magas FSB-vel megy a rendszer, amiből sokat profitál a cpu. Nem akarom magasabb órajelen hajtani a procit mert a Z600-am passzív, sem cpu venti, sem házventi...

(#4694) Feree13 válasza old gray (#4693) üzenetére

Feree13
(őstag)

Egy cerkával 3,2GHZ-en tényleg limitbe ütközöl mondjuk. :U
Nem én csináltam, csak a tervezés részét! :))

(#4695) Akybron válasza Blood Mage (#4690) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Itt van 8 kép.
2 pályán csináltam 4-4 screenshotot, jól látszik a véglet beállítások közti különbség.
Érdemes letölteni őket, és képnézővel lapozgatni a képek között, úgy látható a legjobban a lényeg.

[Biohazard Textúra 1 Világ 1 ]
[Biohazard Textúra 1 Világ 5 ]
[Biohazard Textúra 5 Világ 1 ]
[Biohazard Textúra 5 Világ 5 ]
[Gateway Textúra 1 Világ 1 ]
[Gateway Textúra 1 Világ 5 ]
[Gateway Textúra 5 Világ 1 ]
[Gateway Textúra 5 Világ 5 ]

[ Szerkesztve ]

(#4696) Blood Mage válasza Akybron (#4695) üzenetére

Blood Mage
(senior tag)

hát igen... Textúra 5 világ 5 a nyerő nálam :D

(#4697) Feree13 válasza Akybron (#4695) üzenetére

Feree13
(őstag)

Jah, viszont a régebbi játékokra a textúra 5 világ 1 hasonlít. Legalábbis a 2003-hoz mindenképpen!

[ Szerkesztve ]

(#4698) Akybron válasza Feree13 (#4697) üzenetére

Akybron
(fanatikus tag)

Szinesebbé lehet tenni világ csökkentés állítás nélkül, ha az alábbi három paramétert átjavítod az UTEngine.ini file-ban igazról hamisra (ha angolul van, akkor True-ról False-ra).
(C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Dokumentumok\My Games\Unreal Tournament 3\UTGame\Config\UTEngine.ini)

DepthOfField=Hamis ;;;;Igaz
Bloom=Hamis ;;;;Igaz
QualityBloom=Hamis ;;;;Igaz

[ Szerkesztve ]

(#4699) old gray

old gray
(PH! addikt)

Izé... a szerver még mindig teszt-fázisban van (mondjuk így is jó....). ;]

(#4700) Feree13

Feree13
(őstag)

Tegnap milyen kis véletlenszerű összeröffenés volt bermin.

edgR, sikeferi, akybron, meg én. Ilyen is ritkán van. :C

Épp azon filóztam kéne írni a logoutra egy cikket az UT-ról, kicsit haladóbb szemmel, hátha népszerűsítené a játékot! Ötletek?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.