Köcce tegnap a játékot. Ha hírdettek vmi össznépi időpontot, akkor megpróbálok rendszeresen garázdálkodni a szerkón, és talán összejön 1 rendes létszám is
edgR nem tod miért van, hogy nálam mintha (télleg)picit késne a kép, olyan mintha laggolnék/szaggatnék? pedig jól megy a cucc, nem max graf átlag stabil ~60 FPS!? Csak mert retek idegesítő ...
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

) decemberi , betát soha nem teszek fel, a physxre gyanakodom legalábbis driver- ére mert frontline fuel of war felrakott valamit és ez már máskor is megszívatott. physx driver uninst games UT3 szintén és ujra telepítés..... ezt akartam elkerülni , kényes kütyü ez a fizikai kari, de nélküle ez a game ......szvsz nem teljességében pompázik.

60fps gyanitom azert van, mert 60hz-en fut a monitorod. (most tekintsunk el a 62fps korlattol, azt ki lehet loni, de anelkul se kene laggoast tapasztalnod).
![;]](/dl/s/v1.gif)
Az a furcsa, hogy ha a fal tőlem balra helyezkedik el akkor simán tudom használni, ha jobbra akkor jóval ritkában sikerül. Érdekes...
). Erre a kemény minőségre 2600 XT-nek több mint elégnek kéne lennie. Egyibiránt fps-nél az ms mit jelöl? Tudom, hogy eddig is volt, de nem tudom, hogy a 16 ms optimális érték e( cirka 60 fps-hez )!? Jah TFT 1024x768x32 desktopon 75 Hz-n.

)

, 2 nem bírtam tovább égni

Mind ez semmi, utánna ilyen-olyan hiba üzi után megadtam magam( kevés az időm, és nem érek rá sz.kodni, bocs ), ezért át ruccantam CS1.6-ba 1-2 gyors fragre, mire 2!!!!!!! smoke-tól megint behalt a gépem
Azt hiszim, ma karban tartok