Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#351) feka007 válasza Alkarcsont (#350) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát én sajnos nem tudok elmenni, de aki ott lesz, annak: Have a good time! :)

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#352) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Új UT III videó! [link] Hát a minőség szar, de azt látni mekkora állatság lesz a gamma :C :C :C

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#353) Alkarcsont válasza feka007 (#352) üzenetére

Alkarcsont
(senior tag)

[link] ez ugyan az, de jobb minőségü és hosszabb.
Viszont nem értem, hogy a gamer ujságok, akik kiküldik az embereiket egy ilyen rendezvényre miért nem valami tapasztaltabb fizkót választanak? Vagy ha már ki megy az a szerencsétlen mért nem vesz elötte a kezébe valamilyen FPS-t? Mert a GDC-n a vállalkozó kevü zsurnaliszták demózhattak egyet a kiállított PS3-on. A végeredmény megdöbbentő: egy igazi noobbal van dolgunk. Mert nem hogy még a dodge-ot sem ismeri, hanem csak sétál (nem fut sétál!!!) a mapon, célozni képtelen abszolute kezdő és a novice botok ellen is godmode segítségével nyomja pfff...

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#354) feka007 válasza Alkarcsont (#353) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ok, leszedjük :R
Én kontrolleren jobban nyomnám multiba :DD Meg összevissza lövöldözés helyett megkéne próbálni a célpont felé fordulni miközben el akarom találni:U Persze ehhez nem elég egy kezdő, de botok ellen... :(

(#355) JohnR válasza feka007 (#354) üzenetére

JohnR
(fanatikus tag)

De legalább a padlót jól szétlőtte :DDD

(#356) Jasonchan válasza feka007 (#354) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

Szerintem nem PC-n nyomta.... ;] Ha nem nézek oda akkor is jobb vagyok :P :D

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#357) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

Ti is voltatok valamikor ilyenek, nyugivan, bár az igaz hogy nem mentetek rendezvényekre játszani olyan skillel az is biztos :)

Kéne majd klán ebből az ut3 ból :U

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#358) feka007 válasza CocooN-z (#357) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Persze, hogy kell majd klán, én leszek a Führer :C
Jasonchan: péesen nyomta? ;] Én mobilon jobban nyomnám :D lál :DD

[Szerkesztve]

(#359) JohnR válasza feka007 (#358) üzenetére

JohnR
(fanatikus tag)

Gyere be a Bermudára, megmutathatod, hogy nyomod... :DDD

(#360) Feree13 válasza Alkarcsont (#350) üzenetére

Feree13
(őstag)

Amúgy itt csak 2k4-megy?
mert 2k3-ra felmennék alázni ;]

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#361) CocooN-z válasza Feree13 (#360) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

Én még a classicot is belevenném, +még abban is aláznék, nem hogy 2k3-4 :D:D :DDD

(#362) Feree13 válasza Alkarcsont (#353) üzenetére

Feree13
(őstag)

Ez a csávó NO COMMENT. :O
Szerintem életében először játszik FPS-el. :W
Tényleg hihetetlen mekkora balfékeket küldenek ilyen rendezvényekre. :F

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

(#363) Feree13

Feree13
(őstag)

Valaki nyomjon már velem egyyet 2k3-ban. Namá légyszi! :B ;]

(#364) LeC válasza Feree13 (#363) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

2k3? azzal még játszanak emberek?

Miért nem rakod fel a 2k4-et? :U

◄► [AKCIÓS Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

(#365) Retekegér válasza LeC (#364) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Aha, elég sokan. Legalábbis sok szerver van még. Ahogyan a sima Unreal Tournament-nél is.

<< Don't forget kids: the more posts you have, the larger your e-penis is. >>

(#366) Feree13 válasza LeC (#364) üzenetére

Feree13
(őstag)

Soha nem lesz olyan hangulata a 2k4-nek mint a 3-nak. :U

(#367) LeC válasza Retekegér (#365) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

hát sima ut-nél el tom képzelni, mert ott még cup-ák is nagyban mennek.

(#368) Retekegér válasza Feree13 (#366) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

Ezzel abszolúte egyetértek. Meg más az egész, hiába erre épül a 2k4.

(#369) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mi ez a pangás? :Y
Egy új kép [link] Nagyon brutálul néz ki ez is, annak ellenére, hogy minden bizonnyal grafikailag a Crysis viszi majd a pálmát. Remélem tényleg ilyen elképesztően részletesek a karakterek és a fegyverek mint a képen, nagyon durva! :Y

(#370) Jasonchan válasza feka007 (#369) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

Jól néz ki a csávó :D

"Tonight, I'mma fight 'Til we see the sunlight" http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_42293-42293.html :)

(#371) feka007 válasza Jasonchan (#370) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jah, értelmes feje van :DDD

(#372) LeC válasza feka007 (#369) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

jó kép :)

(#373) Feree13 válasza feka007 (#371) üzenetére

Feree13
(őstag)

Olyan tipikus legyakokmindenkitmertmegöltedatársamat fej.

(#374) LeC válasza Feree13 (#373) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

számból vetted ki a szót :C

(#375) Fáraó

Fáraó
(őstag)

Szép, hosszú szó! :)

Vazz! Milyen gfx!!! :R Lehet hogy azért vág ilyen arcot a csákó mert alul szorítják, vagy mert ki kell mennie és belegondolt: ''Mennyi idő, vazz, míg leveszem a páncélt...''

[Szerkesztve]

VIGYORRRGAZMUS.....

(#376) feka007 válasza Fáraó (#375) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:DDD :DD

(#377) Hmmz válasza feka007 (#369) üzenetére

Hmmz
(fanatikus tag)

Hát ha ez tényleg egy SS akkor paks is kevés lesz a játékhoz... :(
Mondjuk nekem tetszik...

Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...

(#378) feka007 válasza Hmmz (#377) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát remélem, hogy ingame. :F Meg azt is, hogy jól optimalizálják, mint az UT2k4-et, és akkor paks már biztos elég lesz :R

(#379) Feree13 válasza feka007 (#378) üzenetére

Feree13
(őstag)

LOL. Paks, ezek milyen szövegek, most így hirtelen elképzeltem milyen lenne ha egy atomerőmű kellene minden Számítógéphez hogy fusson rajta az UT3.
Gyanítom hamar kifogynánk a hasadó anyagból itt a földön. :DDD

(#380) feka007 válasza Feree13 (#379) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem jó szöveg ;) Amúgy ha ezzel a tendenciával csinálják a csúcs vga-kat , akkor néhány generáció, és valóban atomreaktor kell majd a kertbe :C :DD

(#381) LeC válasza feka007 (#380) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

Kerítés, kapu, kertitörpe, medence, locsolócső, veteményes, fű, fa, bokor, atomreaktor, asszem megvan minden ami egy átlag kerthez szükséges :DDD

(#382) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

Látom ti se unatkoztok és várjátok a játékot :)

(#383) Feree13

Feree13
(őstag)

Remélem azért tart eddig a fejlesztés mert péppé optimalizálják a játékot hogy egy középkategóriás vga-n is elfutkosson. Ha nem akkor perelek.... :DDD

(#384) feka007 válasza Feree13 (#383) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Középkatin biztosan elfog, legfeljebb nem nagy grafikán :R

[Szerkesztve]

(#385) feka007 válasza LeC (#381) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[kép] :DD

[Szerkesztve]

(#386) feka007 válasza CocooN-z (#382) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Alap. ;)

(#387) LeC válasza Feree13 (#383) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

Hát én meg remélem hogy már nem tart sokáig a fejlesztés :(((

(#388) feka007

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]''Egyelőre csak remélni lehet, hogy a kiadó és a fejlesztők tartani tudják a 2007-re ígért megjelenést.'' Nem túl bíztató :(
Elindult az UT 3 Teaser oldala! [link] Képek, és videó, akár HD-ben! :C

[Szerkesztve]

(#389) Fáraó válasza feka007 (#388) üzenetére

Fáraó
(őstag)

Jó kis videó! Jó game lesz ez is!

VIGYORRRGAZMUS.....

(#390) feka007 válasza Fáraó (#389) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most én a Quake Warsra leszek kíváncsi, elvileg most június elején kijön... BF-et biztosan übereli, ha jó lesz, akkor elleszünk vele az UT3-ig :DD

(#391) Fáraó válasza feka007 (#390) üzenetére

Fáraó
(őstag)

Még csak most gyűjtögetek egy hasonló gépre mint a tiéd, olyanon kell ezekkel játszani. Amíg megveszem játszál helyettem is !!!

VIGYORRRGAZMUS.....

(#392) feka007 válasza Fáraó (#391) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megígérem :DD

(#393) VAN der BOSS

VAN der BOSS
(őstag)

Unreal Tournament 3 megjelenés:

USA: 2007 szeptember 3.
Europa: 2007 szeptember 28.
[link]

reméljük..

//unrealnorth.com

(#394) Feree13 válasza VAN der BOSS (#393) üzenetére

Feree13
(őstag)

Komolyan mondom annyit húzták hogy már nem is várom.... :DDD

(#395) Jasonchan válasza VAN der BOSS (#393) üzenetére

Jasonchan
(őstag)

Genyó ;] Hogy fogok én tanulni szeptemberben? Aug. 28.-án Bioshock meg az új MOH, 14.-én Crysis, 28.-án meg UT3 :Y

(#396) Retekegér válasza VAN der BOSS (#393) üzenetére

Retekegér
(PH! addikt)

:O de sok idő még.
Nem baj, addig Bermuda, meg néha egy kis 1on1 ;]

(#397) feka007 válasza Jasonchan (#395) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

El leszünk kényeztetve idén szeptemberben :DD Már ha megjelennek ezek :)

(#398) feka007 válasza VAN der BOSS (#393) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Európában miért jelenik meg több, mint 3 héttel az USA után? :F

(#399) oxaher. válasza feka007 (#398) üzenetére

oxaher.
(lelkes újonc)

Túl nagy az óceán + irigyek az amcsik :))

(#400) feka007 válasza oxaher. (#399) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor lesz egy utam az USA-ba szeptember elején :DDD Még úgysem jártam arra :DD
Ha gondoljátok, akkor hozok nektek is belőle. Persze horribilis összegeket kérek érte :C

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.