Hirdetés

2013. június 20., csütörtök

(#501) kendeee válasza sing1ep1ayer (#500) üzenetére

kendeee
(fanatikus tag)

Szia!

Mire vagy legfőképpen kíváncsi? Van URC 10 kódlistám, de apró betűs, 8 oldal és nincs scanner-em....

Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.

(#502) sing1ep1ayer válasza kendeee (#501) üzenetére

sing1ep1ayer
(őstag)

Szuper!

Két tévéhez keresek kódot, de az egyik vidéken van, annak most nem tudom a típusát, majd utánajárok. Mindenesetre a másik egy Samsung CK-20S10BZ.

Ingyen monitor és sok olcsóság: http://tinyurl.com/sing1ep1ayer-elado-cuccai

(#503) kendeee válasza sing1ep1ayer (#502) üzenetére

kendeee
(fanatikus tag)

Samsung kódok:

0026, 0033, 0043, 0159, 0160, 0170, 0175, 0212, 0215, 0664, 0702, 0703, 0711, 0716, 0730, 1000, 1015, 1016, 1029, 1031

[ Szerkesztve ]

Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.

(#504) sing1ep1ayer válasza kendeee (#503) üzenetére

sing1ep1ayer
(őstag)

Köszi szépen, működik! :R Mivel a másik tévé is Samsung, így gondolom ahhoz is megtalálom majd a megfelelő kódot ezek között.

(#505) pacman789

pacman789
(tag)

Valakinek van tapasztalata Philips SRU6008-al kapcsolatban?:)

(#506) sing1ep1ayer válasza kendeee (#503) üzenetére

sing1ep1ayer
(őstag)

Közben kaptam egy levelet a Somogyitól is, mivel megírtam nekik, hogy elhagytam a kódlistát. Voltak olyan kedvesek és emailben elküldtek nekem egy pdf-et, ami az eredeti használati útmutató és a kódlista másolata egy Home by Somogyi URC 10-es távirányítóhoz. :R

Az egyetlen dolog amit furcsállok, hogy abban Samsung televíziókhoz csak a következő kódok szerepelnek:
0026, 0033, 0043, 0159 0160, 0170, 0175, 0212, 0215, 0702, 0703, 0716

Te ezen felül írtad még a következőket is:
0664, 0711, 0730, 1000, 1015, 1016, 1029, 1031

Honnan szedted őket? :F Az én tévémhez egyébként az 1029 volt jó.

(#507) kendeee válasza sing1ep1ayer (#506) üzenetére

kendeee
(fanatikus tag)

Home by somogyi urc 10 távom van nekem is. Ez az eredeti kódlistája a samu tv-hez.

(#508) gamegod válasza kendeee (#507) üzenetére

gamegod
(lelkes újonc)

vivanco ur 89 távirányítóval a már megkeresett csatornákat hogyan lehet elmenteni?

(#509) tukko1 válasza pacman789 (#505) üzenetére

tukko1
(fanatikus tag)

Nekem volt sru6008-am! Gyorsabb, mint egy logitech, de a logitechnek jobb az online adatbázisa és könnyebb programozni. Ha csak ezek közül kellene választani, akkor philipset vennék. Ha javasolnom kellene valamit akkor Sony rm-vlz620. Gyors, sok gomb van rajta, esztétikus, 2 elem kell bele és sokáig bírja, agyon-vissza lehet konfigurálni. Hátránya hogy csak "kézzel" programozható (nem pedig számítógéppel), ennek következtében nincs online adatbázis! Én most ezt használom, meg van mellette egy Logitech Harmony 300-am a netes adatbázisa miatt! :O
Ha gondolod elküldöm a Sony rm-vlz620 pdf-jét.

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tukko1

(#510) kendeee válasza gamegod (#508) üzenetére

kendeee
(fanatikus tag)

Szia!

Ha tv csatornára gondolsz, akkor az tv függő nem pedig távirányító.

Ha eszközre gondolsz, mondjuk tv, dvd, stb akkor:

[link]

(#511) villamos

villamos
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Úgy alakult, hogy szükségem lenne egy univerzális távirányítóra, ha létezik nekem megfelelő áron, olyan 20k körül tudnék rá áldozni. Egy Samsung LCD -t (LE40 C650) és a T-home ISB2001 típusú csodáját szeretném vezérelni mindössze. Bár a boxé képes vezérelni a tévét, de egyrészt nem lehet vele beállítani a képarányt (bár ez a kisebb gond), másrészt pedig kegyetlenül ortopéd formája van, egyszerűen nem esik kézre az egész. Ezért ki szeretném váltani valamiféle eszközzel, amennyiben ez lehetséges.

(#512) ziggi_zug válasza villamos (#511) üzenetére

ziggi_zug
(fanatikus tag)

Logitech Harmony pl. vagy Meliconi, de ennyi pénzért már elég sokféle kapható.

Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza

(#513) gergely909

gergely909
(újonc)

Sziasztok,

One for All urc8206 távom van, alapvetően elégedett vagyok vele. Újabban viszont zümmög, a fényerőtől és a megjelenő gomboktól függően. Nem hangos, de baromi idegesítő. Mi lehet a baja?

(#514) -zaki-

-zaki-
(kvázi-tag)

Sziasztok,
Tudtok jó tanítható, makrózható távirányítót max 10eFt-ért? Philips SRU6008-at szerettem volna venni, de már nem lehet kapni :( One For All Smart Control URC 7960-ról vélemény esetleg? Bár van egy URC7950-em, aminek 4 év után használhatatlan lett pár gombja, többek közt a power, így tartok kicsit a márkától..

(#515) tukko1 válasza -zaki- (#514) üzenetére

tukko1
(fanatikus tag)

[link]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tukko1

(#516) cigam

cigam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tudtok ajánlani olyan 1xű távirányítót, ami:
- A power gombbal 1xerre képes be/kikapcsolni a box-ot és a tv-t. (Ezt jelenti a makrózás?)
- Képes megtanulni az Albis 8000 távirányító kódjait.
- Könnyen beszerezhető, és olcsó.

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#517) Irvkhf

Irvkhf
(fanatikus tag)

Van valakinek használati utasítása univerzális távirányítóhoz Chunghop rm 33 e típushoz?

(#518) cigam válasza Irvkhf (#517) üzenetére

cigam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

[link]

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

(#519) Nyusz26

Nyusz26
(újonc)

Sziasztok!

Vettem egy somogyi URC 21-es univerzális távirányítót, ami vagy nem ér egy kalapot sem, vagy én vagyok túl hülye ahhoz, hogy az egyszerűnek tűnő leírást követve sikerüljön beállítanom! :W Nekem annyira kell a távkütyü, hogy a DVD-n tudjak léptetni a menüben, ha a többi gomb nem is működik le van tojva... Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha van valaki aki rájött már a hogyanjára. Végig próbáltam már mindent... a kódokat, az automata keresést, és a "manuálisat" is, amikor is fél órán keresztül nyomkodtam a power gombot, de nem történt semmi. A Samsung tv-hez találtam 2 kódot is, egy régi tv-hez is sikerült beállítanom, bár ott csak kikapcsolja a tv-t, vissza már nem tudom kapcsolni vele... Szóval mivel 1 eszközhöz betudtam állítani, így gondolom nem a távirányító a rossz. Orion vagy Hyundai dvd-hez kéne beállítani! A megadott kódok nem működnek! Ha esetleg valaki ki tud segíteni kódokkal, vagy bármilyen más ötlete van, rettenetesen hálás lennék érte.. Köszönöm! :R

(#520) kendeee válasza Nyusz26 (#519) üzenetére

kendeee
(fanatikus tag)

Szia!

Manuális keresést kellene újra elvégezned, a DVD összekötve a Tv-vel bekapcsolva legyen, de a tv infráját addig takard le.

Amikor a dvd bármilyen reakciót mutat, legyen az akár egy tiltott funkció is, akkor rögzítsd a programot.

Bár lehet a léptetés is nem a megszokott helyen lesz a távirányítón, de tudod majd használni.

Remélem tudtam segíteni....

kendeee

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.