Szia!
Mire vagy legfőképpen kíváncsi? Van URC 10 kódlistám, de apró betűs, 8 oldal és nincs scanner-em....
Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.

Szia!
Mire vagy legfőképpen kíváncsi? Van URC 10 kódlistám, de apró betűs, 8 oldal és nincs scanner-em....
Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.

Szuper!
Két tévéhez keresek kódot, de az egyik vidéken van, annak most nem tudom a típusát, majd utánajárok. Mindenesetre a másik egy Samsung CK-20S10BZ.
Ingyen monitor és sok olcsóság: http://tinyurl.com/sing1ep1ayer-elado-cuccai

Samsung kódok:
0026, 0033, 0043, 0159, 0160, 0170, 0175, 0212, 0215, 0664, 0702, 0703, 0711, 0716, 0730, 1000, 1015, 1016, 1029, 1031
[ Szerkesztve ]

Köszi szépen, működik!
Mivel a másik tévé is Samsung, így gondolom ahhoz is megtalálom majd a megfelelő kódot ezek között.

Valakinek van tapasztalata Philips SRU6008-al kapcsolatban?

Közben kaptam egy levelet a Somogyitól is, mivel megírtam nekik, hogy elhagytam a kódlistát. Voltak olyan kedvesek és emailben elküldtek nekem egy pdf-et, ami az eredeti használati útmutató és a kódlista másolata egy Home by Somogyi URC 10-es távirányítóhoz. 
Az egyetlen dolog amit furcsállok, hogy abban Samsung televíziókhoz csak a következő kódok szerepelnek:
0026, 0033, 0043, 0159 0160, 0170, 0175, 0212, 0215, 0702, 0703, 0716
Te ezen felül írtad még a következőket is:
0664, 0711, 0730, 1000, 1015, 1016, 1029, 1031
Honnan szedted őket?
Az én tévémhez egyébként az 1029 volt jó.

Home by somogyi urc 10 távom van nekem is. Ez az eredeti kódlistája a samu tv-hez.

vivanco ur 89 távirányítóval a már megkeresett csatornákat hogyan lehet elmenteni?

Nekem volt sru6008-am! Gyorsabb, mint egy logitech, de a logitechnek jobb az online adatbázisa és könnyebb programozni. Ha csak ezek közül kellene választani, akkor philipset vennék. Ha javasolnom kellene valamit akkor Sony rm-vlz620. Gyors, sok gomb van rajta, esztétikus, 2 elem kell bele és sokáig bírja, agyon-vissza lehet konfigurálni. Hátránya hogy csak "kézzel" programozható (nem pedig számítógéppel), ennek következtében nincs online adatbázis! Én most ezt használom, meg van mellette egy Logitech Harmony 300-am a netes adatbázisa miatt! 
Ha gondolod elküldöm a Sony rm-vlz620 pdf-jét.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tukko1

Szia!
Ha tv csatornára gondolsz, akkor az tv függő nem pedig távirányító.
Ha eszközre gondolsz, mondjuk tv, dvd, stb akkor:
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy szükségem lenne egy univerzális távirányítóra, ha létezik nekem megfelelő áron, olyan 20k körül tudnék rá áldozni. Egy Samsung LCD -t (LE40 C650) és a T-home ISB2001 típusú csodáját szeretném vezérelni mindössze. Bár a boxé képes vezérelni a tévét, de egyrészt nem lehet vele beállítani a képarányt (bár ez a kisebb gond), másrészt pedig kegyetlenül ortopéd formája van, egyszerűen nem esik kézre az egész. Ezért ki szeretném váltani valamiféle eszközzel, amennyiben ez lehetséges.

Logitech Harmony pl. vagy Meliconi, de ennyi pénzért már elég sokféle kapható.
Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza

Sziasztok,
One for All urc8206 távom van, alapvetően elégedett vagyok vele. Újabban viszont zümmög, a fényerőtől és a megjelenő gomboktól függően. Nem hangos, de baromi idegesítő. Mi lehet a baja?

Sziasztok,
Tudtok jó tanítható, makrózható távirányítót max 10eFt-ért? Philips SRU6008-at szerettem volna venni, de már nem lehet kapni
One For All Smart Control URC 7960-ról vélemény esetleg? Bár van egy URC7950-em, aminek 4 év után használhatatlan lett pár gombja, többek közt a power, így tartok kicsit a márkától..

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tukko1
Tudtok ajánlani olyan 1xű távirányítót, ami:
- A power gombbal 1xerre képes be/kikapcsolni a box-ot és a tv-t. (Ezt jelenti a makrózás?)
- Képes megtanulni az Albis 8000 távirányító kódjait.
- Könnyen beszerezhető, és olcsó.
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

Van valakinek használati utasítása univerzális távirányítóhoz Chunghop rm 33 e típushoz?
"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd."

Sziasztok!
Vettem egy somogyi URC 21-es univerzális távirányítót, ami vagy nem ér egy kalapot sem, vagy én vagyok túl hülye ahhoz, hogy az egyszerűnek tűnő leírást követve sikerüljön beállítanom!
Nekem annyira kell a távkütyü, hogy a DVD-n tudjak léptetni a menüben, ha a többi gomb nem is működik le van tojva... Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha van valaki aki rájött már a hogyanjára. Végig próbáltam már mindent... a kódokat, az automata keresést, és a "manuálisat" is, amikor is fél órán keresztül nyomkodtam a power gombot, de nem történt semmi. A Samsung tv-hez találtam 2 kódot is, egy régi tv-hez is sikerült beállítanom, bár ott csak kikapcsolja a tv-t, vissza már nem tudom kapcsolni vele... Szóval mivel 1 eszközhöz betudtam állítani, így gondolom nem a távirányító a rossz. Orion vagy Hyundai dvd-hez kéne beállítani! A megadott kódok nem működnek! Ha esetleg valaki ki tud segíteni kódokkal, vagy bármilyen más ötlete van, rettenetesen hálás lennék érte.. Köszönöm! 

Szia!
Manuális keresést kellene újra elvégezned, a DVD összekötve a Tv-vel bekapcsolva legyen, de a tv infráját addig takard le.
Amikor a dvd bármilyen reakciót mutat, legyen az akár egy tiltott funkció is, akkor rögzítsd a programot.
Bár lehet a léptetés is nem a megszokott helyen lesz a távirányítón, de tudod majd használni.
Remélem tudtam segíteni....
kendeee