Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#751) gykarcsi válasza gigazo (#748) üzenetére

gykarcsi
(fanatikus tag)

Köszi! Azért kérdeztem, mert a haver is be akarja köttetni. Próbálom lebeszélni róla, mert Tvnetwork-os netje van, ha vesz egy ATA egységet, és használja a Neophone-t jobban jár. Nincs előfizetés, és jók a percdíjak.

(#752) kBagyula válasza shabbarulez (#742) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Szeva!

A PPPoE Relay-al van probléma, magával a síma PPPoE-val nincs. Bekellett ruháznom emiatt egy új routerre. :(
A ''régi'' (májusban vettem!) Netgear routerem ismeri a síma PPPoE-t, a PPPoE Relay-el szemben.
A Tvnetwork, remélem tisztában van vele, hogy a fogyasztóit újból plusz költségekbe veri, esetleg elüldözi magától... lásd. néhány fórumtársunk sztorijai ha visszább olvasol kicsit.

Üdv,
kBagyula

(#753) Hercooles válasza gykarcsi (#750) üzenetére

Hercooles
(fanatikus tag)

Köszi! Ti dolgoztok a kiépítésen? Ha igen, akkor a Tápai u.-ban mikor jártok? ;)

(#754) gykarcsi válasza Hercooles (#753) üzenetére

gykarcsi
(fanatikus tag)

Nem ott dolgozom, csak jövő héten találkozom a sráccal, és akkor tudom megkérdezni tőle, hogy be van-e kötve már náluk.

(#755) Egon válasza kBagyula (#740) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Inkább te fogtál ki ezerből egyetlen normálisan működőt (feltéve ha a Repotec csodáról beszélünk)...:U
Kicserélték garban, szóval KETTŐT is kipróbáltam, és mindkettő egyformán szar volt. Firmware frissítés előtt fagyott (nem biztos hogy a melegedés miatt), 2-12 óránként legalább egyszer, és csak min. fél perces áramtalanítás után lett net (egy hwsw-s srácnak dettó, és neki is a 2. router van, ami ugyanezt csinálja, de ő belenyugodott - ez már 4 db szar Repotec router). Ha firmware-t frissítettem, azonnal leesett a sávszél 2 MBit környékére (konzekvensen, egyértelműen firmware frissítés után). Ez utóbbi a lényeg: ezzel a gyártó kvázi elismerte, hogy alapból egy nem stabilan működő konstrukciót raktak össze, és mivel (nyilván anyagi okokból) nem akarták visszahívni az egész sorozatot, inkább lebutítottak, visszavettek valamit a router konfigurációjában (órajel, vagy mittudomén) a stabil működés érdekében, ami viszont a sávszél drasztikus csökkenéséhez vezetett.

Mindenesetre, ha neked nem fagyogat, akkor eszedbe se jusson felrakni az új firmware-t (ugyanis visszacsinálni nem lehet).

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

(#756) kBagyula válasza Egon (#755) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Szia!

Egy típusról beszélünk. Amikor hazahoztam egyből feltettem az új firmware-t és beállítottam. Azóta is jól működik (kopp-kopp). Az oldala kicsit langymeleg, és a sávszél sem lett rosszabb, mint előtte hálókarival, ami jelenleg egyébként olyan 4Mbit körüli.
Olvastam a hwsw-s topikot is, kicsit féltem is a vásárlástól, de eddig minden rendben a routerrel.
Egyébként olyan gagyi kinézete van, hogy egyből bedugtam az asztalom alá a cuccot. ;] Mondjuk nem nézegetni akarom... idegesít az a villogó sárga led az elején.
3. napja megy már non-stop és semmi gáz nincs vele.
Gyanítom, hogy az adapterrel lehetett gondod, lemértem és a 9V helyett 7.5V-ot adott le a cuccos. Kikellett cserélnem egy máskra.

Üdv,
kBagyula

[Szerkesztve]

(#757) Egon válasza kBagyula (#756) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ismét csak azt tudom mondani: mákod van. Az is lehet, hogy csak egy kis széria szar belőle, és pont kifogtam, nem tudom. Mindenesetre nem bántam meg az ADSL-t (eddig - kopp-kopp-kopp): már csak az adatforgalom szempontjából is korlátlan mivolta miatt is.
A routert kompletten (azaz adapterrel együtt) cserélték garban, tehát kettő darab rossz adaptert kellett egymás után kifognom, ha tényleg ez volt a gond.

[Szerkesztve]

(#758) VAN der BOSS válasza kBagyula (#736) üzenetére

VAN der BOSS
(őstag)

Igazad volt amióta átálltam azóta egy mocsok tré lett a netem multiban olyan 70-100-as lossaim vannak igy aztán lehet is jáccani szemét az egész,felhivtam őket akkor most mit lehet csinálni azt mondták nemes egyszerüséggel hogy evvel nem tudnak mit csinálni köszi mondom ennél a régi protokoll sokkal jobb volt legalább normális volt a net ,ja és azt is mondták hogy legalább 500- as loss kell hogy eggyáltalán foglakozzanak vele,kb 5-10 még elmegy nem hogy 70-100 pláne nem 500.De azt hiszik hogy evvel el van intézve akkor tévednek, minden nap üldözni fogom őket eme problémával ameddig nem fog javulni a helyzet

//unrealnorth.com

(#759) snemeth válasza Egon (#757) üzenetére

snemeth
(fanatikus tag)

A NET csomagjuk elmeletileg korlatlan. Vagy ugy korlatlan, mint a tre-onlajne?

(#760) kBagyula válasza snemeth (#759) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Ja ''korlátlan'' 30GB-ig, utánna lecsökken a sávszél 128k-ra.
De vehetsz hozzá bruttó 5k-ért még 30GB-ot ha nem elég, és visszateszik azonnal az eredeti sávszélre.

Itt nézz szét: Bővebben: link

Üdv,
kBagyula

(#761) kBagyula válasza VAN der BOSS (#758) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Nálam most aránylag normális, de úgy 3-4 percenként laggol akkorákat, hogy azthiszem mindíg, hogy elment a net.
Igaz, csak MOHAA-zom, átlag 35-ös pingekkel + megy a ventri is 12-18-as pingekkel.

Nem az igazi az tény. Én már csak annak örülök, hogy megy egyátalán.

Üdv,
kBagyula

(#762) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Rég voltam errefelé. Lett e a tvnetworknél is emelve sávszél?
A PRnél msot 5500 Ft-os 384kbps csomagból már 512es lett. Elvileg nem számolják a letöltést.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#763) kBagyula válasza tildy (#762) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Szia Tildy!

Lett. Bárhol bármilyen sebességmérővel mérem mindíg kiakad teljesen. Tegnap este pl. 4732kbit/s volt, persze előfordulhat, hogy ezek nem hitelesek.

Üdv,
kBagyula

(#764) snemeth válasza kBagyula (#760) üzenetére

snemeth
(fanatikus tag)

A NET csomagra azt irjak, hogy ''• időben és adatforgalomban egyaránt korlátlan internet-kapcsolat''.
Csak azert kerdezem, mert nekem most NET 512 van es nem szeretnek meglepodni.

A weboldaluk nem eppen naprakesz, mert amig csak ott bongesztem, addig csak azt lattam, hogy Bp-en sehol sem elerhetok a NET csomagok. Aztan amikor az ASZF-et bongesztem, akkor lattam, hogy bizony nalunk is elo lehet ra fizetni. Elotte mi is a VARIO-t nyomtuk, de 4500Ft 1 gigaert azert ar/ertek aranyt tekintve kicsit sok.
Ugyhogy atvaltottunk a fentire. A weboldalon amugy a feltoltes sebessege sem jol van kiirva, mert mar nem 96kbit, hanem 256.

(#765) snemeth

snemeth
(fanatikus tag)

Amugy a PPPoE (Relay) temaban benyujtott beadvanyunkat az NHH kivizsgalta es elutasitotta. Allitolag a szolgaltato 3 alkalommal is ertesittette az elofizetoket e-mail-ban es aki nem valaszolt, azt telefonon is megkerestek.

Hat nem tudom, minket egy alkalommal ertesitettek levelben. Valaszolni nem valaszoltunk a levelre, mivel nem volt benne szo arrol, hogy valaszolni kellene barmire is. Es fel sem hivtak minket.

A kedves ugyintezo ur valoszinuleg nem vette figyelembe, hogy a ''Relay'' a kulcsszo, pedig szerintem elegge kihangsulyoztuk.
A TvNetwork pedig folyamatosan ''PPPoE''-rol beszel, ''Relay''-nek nyoma sincs.
Sot, a LanNet-es ASZF a mai napig a PPPoE bevezetese elotti TCP/IP megoldasos internetszolgaltatasrol beszel.

Na meg hogy a szolgaltato uj router megvasarlasat javasolta. Hat ezaz! Ez nem indok az elutasitasra, mivel mi pont azt akartuk elerni, hogy a meglevo routert tudjuk hasznalni es ne kelljen masikat venni. Ezt meg is fogalamaztuk a beadvanyban.

Na mindegy, irtunk egy ujabb levelet, de sok jot nem varunk. Mindenesetre elmondhatjuk, hogy: legalabb megprobaltuk.

Barki kerdezhetne, hogy ezek utan miert vagyunk meg a TvNetwork elofizetoi. Azert, mert ennyiert hol kapunk netet...?
Nincs vezetekes telefonunk, igy ADSL-t nem erne meg elofizetni. Meg a franc se akar 1 evet sem alairni.

(#766) Egon válasza snemeth (#765) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

''Barki kerdezhetne, hogy ezek utan miert vagyunk meg a TvNetwork elofizetoi. Azert, mert ennyiert hol kapunk netet...?
Nincs vezetekes telefonunk, igy ADSL-t nem erne meg elofizetni. Meg a franc se akar 1 evet sem alairni.''

Ez igaz, de azért valahol a szolgáltatás minőségét is nézni kell. Ha csak az árakat néztem volna, köthettem volna a tvnetwork-kel ADSL-szerződést, de nem tettem, mivel szidták sokan.
Sokak szerint lagol össze-vissza a LAN-Net is egy ideje (bár én ilyet nem nagyon tapasztaltam).

Egyébként tegnap felhívtak, hogy nem fogadják el a femondásomat, mert nem papíralapú, sk. aláírt felmondólevelet küldtem, hanem emilt (az ÁSZF-ben nem találtam erre utaló szöveget, ott csak annyi van, hogy írásban kell felmondani). Amikor kifogásoltam, hogy miért majd 1 hónappal később szólnak, illetve megemlítettem az ÁSZF-t, akkor az ügyintéző hölgy kis türelmet kért, kb. 2 perc múlva visszahívott, és azt mondta, hogy elfogadják visszamenőleg (sicc!!), aug. 15-ével a felmondásomat, de küldjek egy faxot. Megtettem. Megígérték, hogy küldenek egy 5K-s csekket.
Részemről a tvnetwork ennyi volt, mostantól (illetve már lassan 2 hete) externet.
Már egészen megszoktam a ''lassú'' netet (6 MBit helyett 2 MBit), és jó érzés a régi, normális routeremet használni, valamint a korlátlan adatmennyiség forgalmazásának lehetősége sem utolsó szempont. A LAN-Net sávszélkorlátozott, korlátlan csomagja ugyanennyiért (10K) csak lassabb: 2 MBit helyett csak 1.5 MBit. Igaz, hogy nincs hűségidő - de cserében van többbek között router-szopás.

(#767) snemeth válasza Egon (#766) üzenetére

snemeth
(fanatikus tag)

''A LAN-Net sávszélkorlátozott, korlátlan csomagja ugyanennyiért (10K) csak lassabb: 2 MBit helyett csak 1.5 MBit. Igaz, hogy nincs hűségidő - de cserében van többbek között router-szopás.''

Hat router szopas az van. )-:

Egyszer, amikor felhuztam magam a router teman, megkerdeztem az ugyfelszolgalaton, hogy mikent kell felmondani a szerzodest, akkor nekem mondtak, hogy kuldjunk egy faxot es kesz. Csak aztan ugy voltunk, hogy a franc sem akar ketszerannyi lovet kolteni a netre.
Mondjuk megerdemelnek, hogy lemondjuk az elofizetest, de akkor nekunk is sokkal tobb penzunkbe kerulne. Igy is van kiadasunk boven.

Amit meg lehetett probalni, megtettuk. (NHH)
Esetleg bosszubol kezdjem el letukrozni az internetet...? :DDD

A router persze a polcon porosodik azota is. Es ahogy elnezem, ott is marad. :O
Azt hiszem, vissza is teszem a dobozaba... :(

Amugy nekunk eleg az 512k is, bar a NET-re valo valtas elott tartottunk tole, hogy nem lesz-e tul lassu, de egesz jo. Nem erdekel tulsagosan, hogy nem 1/10 sec alatt jon le egy oldal, hanem mondjuk 0.6 alatt.

(#768) kBagyula válasza snemeth (#767) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Az én régi Netgear-em is itt porosodik... eladó, már ha kell valakinek.

(#769) Hercooles válasza gykarcsi (#754) üzenetére

Hercooles
(fanatikus tag)

Na? :)

(#770) crab válasza snemeth (#767) üzenetére

crab
(őstag)

nekem az 1mbites nettel 10 másodperces oldalletöltés már jónak számít.
mostanában nem negyedóránként szakad a net, hanem 2-3 háromnaponta 1-4 óra.
végülis ugyanannyi ideig nincs net:) az ügyfélszolgálatot természetesen nem tudom elérni.
nemsokára én is küldök valami szösszenetet a fogyasztóvédelmhez, az nhh-hoz és a netérthez.

(#771) Rommel6600

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

A NET csomagok valóban korlátlanok (időben és adatforgalomban), ez a honlapon is így van feltüntetve. Meg az ügyfélszolgálaton is ezt mondták. Vagy mégsem az???
Mik a tapasztalatok?
elérte már vki a 30gigát?

A router dologgal meg én is nagyon megszívtam, de szerencsére elromlott a régi, és mire pppoe relay lett, akkorra adtak újjat, amit ki bírtam cseréltetni egy D-Link-re (firmware frissítés nélkül osztja a netet):C

[Szerkesztve]

(#772) Rommel6600 válasza kBagyula (#760) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

Ebből a linkből az derül ki hogy a 30 gigás határ nem a net csomagokra vonatkozik! azoknál a megjegyzés csak annyi hogy a felsorolt területeken érhető el!

a 30giga feletti sávszél ellenőrzés a vario-t érinti

szerintem

és az ügyfélszolg is ezt mondta, de megkérdem még 1x, hátha egy másik ügyintéző mást mond
:)

(#773) snemeth válasza Rommel6600 (#771) üzenetére

snemeth
(fanatikus tag)

En messze vagyok a 30 gigatol, ugyhogy ilyen teren nincs tapasztalatom.

Pontosan mi a tipusa a D-Link routerednek?

(#774) suste válasza snemeth (#773) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

Ez engem is érdekelne, mert kéne valami router ami tudja ezt a relay modot.
Rommel6600! Már irtam a hálózatos topicba is, meg emilt is. Légyszi áruld el a pontos tipust, éshogy tényleg tudja-e a PPPoE relay-t. Gondolom Tvnetwork-ös vagy te is.

(#775) Rommel6600 válasza suste (#774) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

Hello!

elárukom én, nem titok! D-link DI-604

Aszonta a srác firmware frissítés után tudja, de az enyémen nem kellett frissíteni, gyárilag a legfrissebb van rajta:DD

nekem gyönyörűen osztja a netet!

egyébként a hátózatos topicba már beírtam:U

[Szerkesztve]

(#776) kBagyula válasza Rommel6600 (#775) üzenetére

kBagyula
(senior tag)

Ez szép. Miért nem ilyet vettem elsőre? :(((

(#777) suste válasza Rommel6600 (#775) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

ha jol tudom ez elég olcso router

(#778) Egon válasza Rommel6600 (#775) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor neked mákod van, mert ez a router régen nem tudott ilyet:
http://pcforum.hu/tudastar/24190/PPPoE+relay+problema+segitseg.html

Ezek szerint azóta javították a firmware-t (esetleg a linken idézett srác bénázott valamit).

(#779) suste válasza Rommel6600 (#775) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

a pppoe-nél a dynamic-ra kell beállitani és az a relay?

(#780) Rommel6600 válasza suste (#779) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

Sztem az a DHCP amiről beszélsz:U

én nem állítottam semmit, csak a legelején a varázslóban kiválasztottam a PPPoE-t, megadtam amik kellettek (felh.név, jelszo), es kesz

ahogy én értelmezem ez annak a szabványnak a legujjabb verzioja! (a Relay) nem kell külön állítani semmit! csak a regi szabány nem megy az új szabvánnyal, ezert kell frissítés hogy támogassa az újjat! Nemtom, lehet beleolvasok majd ebbe (PPPoE Relay), hátha arra is rájövök miben nyújt ez többet/jobbat a szolgáltatónknak:U

(#781) suste válasza Rommel6600 (#780) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

most néztema neten a virtuális menüjét, és ott van dynamic és static pppoe
megnéznéd neked melyiknél van a pontocska?

(#782) Rommel6600 válasza kBagyula (#776) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

Ugyanezért szidom magam én is:C:C:C

(de én még egész jól megúsztam, ahogy titeket olvasgatlak, ez derült ki):U:U:U

azé ez nem kassa így! legalább indokolnák valamivel? de csak a semmiért így kib***ni ennyi emberrel:( (nem csak a router dologra gondolok, hanem erre az egész csatlakozós, tárcsázós, sz@rra! és még nem is működik tökéletesen! volt amikor 10. alkalomra tudtam felcsatlakozni... De most a router miatt ez szerencsére elfelejthetem):DD

Realtíve olcsó darab (IDC 10e)

(#783) Rommel6600 válasza suste (#781) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

persze! nálam a Dynamic PPPoE-nél van a pontocska;)

(#784) suste válasza Rommel6600 (#782) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

most azon godolkodom, hogy ha már veszek, akkor vezeték nélkülibe ruházok be, az is csak 14000 brutto

csak kérdés, hogy az is tudja-e....?

[Szerkesztve]

(#785) Rommel6600 válasza suste (#784) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

PCI karesszal zusammen??? csodálkoznék ha wireless router + kari lenne ennyiért:B

na meg ahogy mondod: ott a kérdés!

(#786) suste válasza Rommel6600 (#785) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

persze kártya nélkül, de hát nem sok + költség a csak kábeleshez, és késöbb bizos jól jön, pl laptophoz

egyébként a menü résznél ugyanúgy néz ki

[Szerkesztve]

(#787) Rommel6600 válasza suste (#786) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

notin általában van integrált hálókari is ;)

legalábbis unokatesóm a notijával át akart jönni netet ''lopni'', de most már, meg van osztva, nem okozott problémát, mert nekem addig sem kellett nélkülöznöm:P

(#788) suste válasza Rommel6600 (#787) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

erre gondoltam én is:)

(#789) Rommel6600 válasza suste (#788) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

de ha van rajta integrált hálókari (RJ-45 csatival) akkor minek a wireless???:F

mostmár nem igazán értelek...:U

(#790) suste válasza Rommel6600 (#789) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

már fáradok, és azt hittem te is arra gondolsz, hogy a laptopokba ma már vezeték nélküli karit is integrálnak

(#791) Rommel6600 válasza suste (#790) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

nemtom, ha D-Linket néztél ki akkor lehet hogy egy firmware update után az is tudni fogja! (mármint a wireless)

egyébként nem biztos hogy olyan tuti lenne ez a wireless, nekem ne mondja senki azt, hogy nem lenne lassabb mint a vezetékes technológia (mellesleg: ismerős szerint néha belassul! hogy mitől? csillagok állása? évszak? stb. nem lehet tudni)

Akkor veled mi lesz? beruházol egy másik router-re (amit esetleg véletlenül D-Linkkel kezdődik, és DI-604-el végződik?), hála a szolgáltatónknak?:R:R:R

[Szerkesztve]

(#792) suste válasza Rommel6600 (#791) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

mindenképen kell router, mert ez a pc-s megosztás nem igazán életképes hosszu távon (tüzfal, áramszünet, stb)
bár meg kell mondanom, kellemesen csalódtam az xp-ben:
p2, 266 proci, 80 mb ram, xpsp2 + a pppoe progi és semmi más a gépen
és telejsen problémamentesen, és sebesség csökenés nélkül ossza a netet
pedig a net nem stabil, mert a kapcsolatoknál el-el tünik az átjáró:(

szóval szerintem holnap megyek a Lordba vásárolni, de megkérdezem mit tudnak erröl a protokolról, és viszaveszik-e ha nem megy

(#793) Rommel6600 válasza suste (#792) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

hát géppel osztani elég gáz: nagy, sokat fogyaszt, zúg, stb.

Hosszabb távon biztos olcsóbb, (és elegánsabb ;)) routerrel osztani

Sztem Te nézz utánna itt a neten, mert a boltban általában az van: mondd mit akarsz, add a a lóvét, húzzál el (átlag pc bolt)

A másik 3napon belül tuti visszaveszik (törvény), de hogy a pénzt is visszaadják-e az már más kérdés, nem vagyok benne biztos:( de hogy levásárolhatod az tuti!

[Szerkesztve]

(#794) suste válasza Rommel6600 (#791) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

a vezeték nélkülitől meg nem kell csodákat várni! egyébként nagy parasztkábitás a 108mbit:)
de ha 10mbit-et tud az már szörföléshez elég lesz

(#795) suste válasza Rommel6600 (#793) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

na majd mesélek a fejleményekről
jó éjt

(#796) Rommel6600 válasza suste (#794) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

az biztos!

de ha be van lőve a hálózat legalább két gép között (húúú, előbb utóbb nekem is be kéne állítani);] ,akkor elő szokott ott fordulni egy két fájl mozgatása (filmek, meg hasonlók);)

és azé ne egy óráig másoljon már egy filmet az egyik gépről a másikra:R:R:R

Ugye?!:B

(#797) maszat válasza Rommel6600 (#775) üzenetére

maszat
(senior tag)

Igen, D-Link Di-604. Firmware frissítés nekem sem kellett, a gyári V3.06-ossal is ment.
Az bajom, hogy 15 percenként megszakad a kapcsolat és újracsatlakozik a router. Ezt normál esetben észre sem veszi az ember, se mikor böngészik, se mikor letölt, csak akkor mikor a netrádió megy.
Május végén valami volt a központban, mert eltűnt a sebességkorlátozás néhány napra. Na azóta van ez a bizonyos 15 perc. Ismerősnél szintén ez van a D-Link Di604-essel.
Nálad is ezt csinálja?

Tudja valaki, mitől van ez? Kezdetben folyamatosan ment.

(#798) suste válasza Rommel6600 (#796) üzenetére

suste
(fanatikus tag)

hi!

Sajna nem kaptam még d-link di 624+-ot, egyik boltban sincs. Vagyis ahol van ott meg sokkal drágább. Jó kis haszonnal dolgozhatnak. Remélem a héten még meglesz, és tudni fogja a relay-t is. Egyébként az egyik helyen azt mondták, hogy megoldható, hogy elviszem, és ha nem megy, akkor viszaveszik.

Neked is ez a v3.06-os van fent?

[Szerkesztve]

(#799) Rommel6600 válasza maszat (#797) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

Hello!

Nem szoktam netrádiót hallgatni, de ezt tudva fogok!!!:D
Eddigi tapasztalataim szerint: alles ok!

csak akkor szakadt meg a net amikor a drága szolgáltatónk vmit javított (tehát nem a router a hunyó), meg amikor vmi beállítást módosítottam (értelem szerűen: the device is restarting):DDD
Meg játszottam is már neten (több mint 15percet, és ott azért kiderülne, sztem)
Tehát eddig nem vettem észre!

Gyárilag 3.09 verziójú fw van rajta! lehet nekem ezért nincsennek problémáim (már ha tényleg nincsennek, ben csak én nem vettem észre)

Szeged melyik részén, és milyen előfizetési csomagban tapasztalhatóak ezek a szakadások? Én Újszegeden lakom, és NET512 van

(#800) Rommel6600 válasza suste (#798) üzenetére

Rommel6600
(őstag)
LOGOUT blog

Hi

Mint az előbb írtam 3.09es fw hajtja a kicsikét:DD
Kíváncsi leszek a 624es D-Linkre! (nagytesó):DDD

Nemtom neked mit mondtak, de 3napon belül elvileg sztem vissza kell adniuk a pénzt! (ez akkor lehet érdekes, ha ott drágán mérik a 604-est)I*C, iskolautca 10e, sztem ez, nem volt drága

kíváncsi leszek:DD

sok szerencsét:C:C:C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.