Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#6001) kispéé válasza zsolt501 (#5982) üzenetére

kispéé
(fanatikus tag)

Nálam is ugyanez a probléma,ugyancsak szegedi vagyok. A beígért sávszéllnek (20/10) még a fele sincs meg már hónapok óta. Mikor betelefonáltam, a ügyfélszolgálatis csak azt hajtogatta, hogy ilyesmi előfordul időnként, úgyhogy maradjak csak nyugton, hiába mondtam hogy ez megy pár hónapja,de meg se próbált segíteni. Pedig eddig nagyon elégedett voltam velük, kábeltv, net, telefon, ha lejár a hűségszerződés megyek át a digi-hez ,már az is van a lépcsőházunkban. Félek,hogy az se sokkal lenne jobb...

(#6002) Lala6 válasza zsolt501 (#5996) üzenetére

Lala6
(őstag)

Ne számíts semmi jóra, nálam szerdán voltak ismét (5. alkalom). Az előzményeket ismered... (sat.hu, layosh).
Délelőtt voltak kint valam spéci digit műszerrel, amire 1 hónapot vártak (tehát eddig műszerük sem volt hozzá). Valami állítottak, amitől kétség kívül jobb lett. Az analóg adásokról eltűntek a csíkok, így már nézhető. A digitálisnál a BER érték majdnem mindig 0, néha felcsúszik 1-re (korábban fix 1-2-3 volt, és ugrált felfele). Aztán, ha eljön az este (amikor ugye TV-t nézne az ember) elkezd szaggatni, kockásodni, a ber érték a 10-et veri. Délután minden jó, csak nagyon ritkán van egy kis ugrás, de este nézhetetlen.
Hétfőn rácsörgök a szerelőre, hogy nem jó, de már ne is jöjjön, mert megy a levél az NHH-nak. Elég volt, május óta nem tudják megcsinálni. Készítek videót is róla, mert ugye a szerelők délután jönnek mindig, a hiba pedig este van csak.

A nettel nekem nincs nagy gondom, 20/10-es, igaz tegnap kicsit lassú volt, de nem is nagyon voltam otthon.

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#6003) zsolt501 válasza Lala6 (#6002) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

ÁÁÁ hogy te vagy az a SAT.HU-rol, sejtettem de nem jutott eszembe megkérdezni.

Egyébként az a baj a Kábel Tv rendszerükkel hogy nincs kiszintezve illetve az elosztók nincsenek lezárva vagyis nincs rajta kábel illetve bekötés vagy lezáró elem és így minden zavart összetud szedni, illetve kispórolják a lépcsőházankénti erősítőt.
Érdemes utána olvasni még a szerelőknek is hogy hogyan kell és érdemes kábeltévé hálózatot építeni és kiszintezni mert ha nem előírás szerűen van a munka kivitelezve akkor pont az ilyen jellegű hibák fognak előfordulni.
Ha valakinek kell a szakanyag írjon és elküldöm.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#6004) Lala6 válasza zsolt501 (#6003) üzenetére

Lala6
(őstag)

Hát nem tudom, nálunk páréve újították fel az egész hálózatot, ha szarul csinálták meg, akkor megvan róluk a véleményem.

Konfigom: http://lala.digiportal.hu

(#6005) zsolt501 válasza Lala6 (#6004) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Nálunk tavaly csinálták és kicserélték az összes kábelt ez eddig szép is. De a hozzáértés és a szakmai tudás hiánya bizony ki is ütközik a munkájukon mert amit az elosztó dobozban műveltek az sajnos kritikán aluli. Ha jön a szerelő majd lefotózom és felteszem hogy ki veszi észre a hibákat, mert két kézen nem tudtam megszámolni annyi hibát követtek el csak itt nálunk a lépcsőházban.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#6006) Laci4 válasza sonique (#6000) üzenetére

Laci4
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebben anno asszem beleolvastam.. olvassam el mind a 3355 Hsz-t? :D
Nah.. visszatekertem vagy 8oldalt... jó sokat olvastam, mire elértem a lényeghez.
E-bay.. sajna ahoz nagyon nem értek.. :( Mint ahogy a némethez se :B
Szal egy darabig még valszeg marad a jó öreg PCTVPro-m :D

(#6007) sonique válasza Laci4 (#6006) üzenetére

sonique
(senior tag)

pctv pro hoz képest azért igencsak durva a minöség javulás :)

pedig a pctv pro igencsak jo tuner nekemis az van
vagyis most 2 tuner van a gépemben egy analog és egy dvb-c

ha kell rendelek neked is szolj ....

(#6008) Laci4 válasza sonique (#6007) üzenetére

Laci4
(senior tag)
LOGOUT blog

őő lehet érdekelne.. majd visszanézem mennyi is volt neked kb. illetve hogy kb. mennyiből is lehetne meg.. csak most ko vok, 5kor meg ébresztő go meló..

ui: amúgy amit vettél az csak dvb-c? (nem tudja az analógot is? )

(#6009) gaborba81

gaborba81
(kvázi-tag)

Olvasgatom a hozzászólásokat,és sokan várjátok a Digit itt Szegeden.Mielőtt csodákat várnátok olvassatok bele a Digi topikba. Van 1-2 érdekes HSZ.
[link]

[ Szerkesztve ]

Nokia 1208, 2310, 2626, 6310i,Se k750i

(#6010) Máté94 válasza gaborba81 (#6009) üzenetére

Máté94
(őstag)

Link to hsz!:D

(#6011) Enigma^

Enigma^
(újonc)

Hali!

Néhány hónapja behúzták optikát társasházunkba de eddig még nem sok szomszéd fizetett elő rá (legalábbis akikkel beszélő viszonyba vok...:D) ezért szeretnék informálódni. Kinek mik a tapasztaltaik, én egy 50/25 néztem ki magamnak. Főleg az érdekelne mennyire stabil sávszél, szokott-e ingadozni? Torrentnél van e korlátozás (UPC-s marhaság...).

Köszi előre is a válaszokat. :R

(#6012) zsolt501 válasza Enigma^ (#6011) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Sok minden függ attól, hogy hogy a házban hányan vannak előfizetők és azok mekkora sávszélességre fizettek elő, illetve attól is függ hogy a lépcsőházban gigabites vagy csak 10/100 az SWICH-et szereltek fel mert ha sokan fizetnek elő mondjuk az 50/25-ös sávszélességre akkor bizony szívni fogsz, de ez igaz lehet a 25/10-es esetén is mert ha mindenki töltöget a házban akkor egymástól fogjátok a sávszélességet felemészteni, de az is lehet hogy semmi gond nem lesz, de ezt senki nem garantálja.

Szóval túl sok mindentől függ hogy fogsz e szívni vagy nem.
De az is igaz hogy ez ma az összes piacon lévő szolgáltatóra igaz.

[ Szerkesztve ]

(#6013) Laci4

Laci4
(senior tag)
LOGOUT blog

Viszont saját eddigi tapasztalat: megérte váltanom UPC-ről!
1: árban nyerőbbek, bár amikor felmondtam a UPC-t, érdekes módon, már náluk is lett volna 30/3-as net valami 3xxx Ft-ért, mert a társasháznak van valami szerződése..(addig persze nem mondták volna.. Fizesd csak marha a 10ezret havonta...)
2: Egyenlőre úgy látom, nincs semmi korlátozás.. (kb 3 hónapja van meg)
15/10est fizettem elő.. akkor még volt... most sztem megemelték 20/20-ra, vagy 20/10-re, mert mostanság ilyesmi teszteket kapok:

Torrenten meg úgy néz ki, hogy ha van jó seed, akkor olyan 1,5-1.9 M/s-el tud jönni az anyag.. felfelé meg általában olyan 7-800k.sec körül.. bár volt már felfelé is 1M/sec
3: Felfelé is lényegesebben gyorsabb mint a UPC! (torrentél frankó!, no meg egyéb esetben is...
4: Lehet kötni hűség nélkül is, és nem sokkal drágább úgyse...

Elég stabilnak tűnik.. sokat netezek, gépezek.. játszok (COD4), eddig nem volt bajom vele..
Egyszer-egyszer volt, hogy valamiért lassúak voltak a netes oldalak(pontoisabban maga a lap megnyitása..), de ez lehet akár a winfosom baja is.. vagy 3 éve nem volt újratelepítve..

Az analóg tv kicsit gyengébb minőségű mint a UPC-é, de bőven nézhető..Ráadásúl sok csatorna ingyen fogható digitálisban is,ha van megfelelő eszközöd hozzá.. asszem dióhéjban ennyi...

(#6014) zsolt501 válasza Laci4 (#6013) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Azt azért senki ne feledje el hogy minél több az előfizető (főleg a nagy sávszélességű 50/25-ös) annál több gond lesz illetve annál kisebb sávszélesség fog egy előfizetőre jutni (sajnos én már ezt nem csak leírni tudom hanem fizikálisan is tapasztalom) mégpedig mióta megtörtént ez a 50/25-ös sávszélesség emelés azóta sajnos egyáltalán nem stabil az internet, nem csak a sávszélességem csökkent de a ping is megnőtt illetve elkezdett egyre több csomag vesztés bekövetkezni csúcsidőben.
Szóval ha az előfizetők száma folyamatosan nő és a szolgáltató nem tesz valamit hogy a sávszélesség ne fogyjon el, akkor bizony sok probléma elé fogunk még nézni az elkövetkező időben, bízom benne hogy tévedni fogok, de a jelek sajnos elég negatív irányba mutatnak.

(#6015) Laci4 válasza zsolt501 (#6014) üzenetére

Laci4
(senior tag)
LOGOUT blog

Ebben teljesen igazad van.. (lehet nekem is van csomagvesztésem - és nem csak a postán, ott nem lenne újdonság :(( :D - de sajna nem tudom hogy lehet tesztelni ezt a csomagvesztés dolgot..)
Csak azt írtam, hogy egyenlőre jobb mint a UPC volt.. árban meg mindenféleképpen!
Viszont teljesen logikus amit írtál.. valószínűleg ez volt a UPC-nél is... túlválalták magukat.. de arra is azt mondtam, hogy akkor ne válaljon akkora "falatot".. (igaz, ott is, meg itt is megvan a garantál sebesség, ami jóval kisebb mint az "elvi". Bár UPC-nél sokszor az se volt meg torrenten.. jó ha 10-20k-sec-el csorgott..)

Szal csak reménykedjünk... viszont nem kell hűséget kötni, és akkor ott a lehetőség, hogy felmond, és esetleg ha van alternativa, válts.. bár ha nem tesznek a cégek ellene, elöbb utóbb mindegyiknél ez lesz..
De reménykedjünk, hogy nem csak ész nélkül emelik a sávot..

(#6016) zsolt501 válasza Laci4 (#6015) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Igazad van.
De az is tény hogy a UPC az internetet kábeltévés hálózaton nyújtja ami technológiailag teljesen más, míg itt UTP kábelen megy az internet a lakásba ott koaxiális kábelen, itt nincs modem ott van.

De az is biztos hogy előbb vagy utóbb a tvnetwork is megfogja lépni azt a lépést amit a UPC tett a csomag prioritással mert itt sincsennek korlátlan sávszélességek, és nem érdeke az hogy totálisan beduguljon a hálózata a mérhetetlen le és feltöltések miatt.

Az tény hogy a tvnetwork olcsóbb és most gyorsabb na meg hűség nélkül lehet szerződést kötni, de ezt mind a piaci verseny hozta a Digi miatt, mivel minél több embert szeretnének magukhoz édesgetni (csak kérdés hogy képesek lesznek e megtartani).

Megjegyzem az utolsó sávszélesség emelés inkább volt meggondolatlan mint jó piaci lépés, amit még az ottani szerelők is elismernek, mert már ők is tudják hogy ezzel leginkább ők fognak szívni és az előfizetők mint a főnökség, mert nem a főnökség találkozik majd minden nap az elégedettlen ügyféllel hanem a szerelő és a központos aki felveszi a panaszt.

(#6017) sonique válasza zsolt501 (#6016) üzenetére

sonique
(senior tag)

azért ne féltsük már a szolgaltatok halozatat ...
a diginek van a legnagyobb bix elérése és a legnyagyobb terhelés is azon megy
a upc sehol sincs sé a tv network meg annyira sem ..
viszont a upc nél a out packet 2-2,5 akkor mint a incoming ez nem normalis ..
a tvnetworknél a terhelés ugyanolyan .. le és fel irányba is
a diginél pedig cirka 2* akkora a letöltés mint a fel ...

és itt már 10-20-30gigabitröl beszélgetünk ...
Tvnetwork:
[link]

UPC.
[link]

Digi:
[link]

ezeket a grafikonokat nézve idáig egyenletesen terhelve a tvnetwork van ...
a UPC rohadt nagy marhaságot csinal .. tölük iszonat fel töltés megy ....
a digi meg ..... no erröl inkebb nem is nyilatkozok
az ö halozatuk fog inkabb elöször megnyekkeni ... ha igy növekednek ...

a tvnetwork pedig egyenletes terhelés miatt nem hiszem hogy sok probléma lenne
igencsak kiszamolhato a növekedés ...és még böven 10gbit alattvannak ...

(#6018) zsolt501 válasza sonique (#6017) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Nem tudom mit olvastál az írásomból ki hogy arra jutottál hogy én féltem a szolgáltatókat, én inkább magunkat féltem.
Az meg hogy beraktál egy két BIX statisztikát az sem jelent sokat mert az nem mutatja meg hogy egy városban vagy városrészen illetve ház tömbben mekkora a terhelés, szóval ez a BIX édes kevés ha helyi szintet nézed mert bizony akár egy 10 emeletes tömb is tud több gigabites terhelést csinálni ha sokan fizetnek elő és sok az 50/25-ös letöltögető.

(#6019) nl101

nl101
(újonc)

Hali

Idáig én semmi problémát nem tapasztaltam, viszont most, lassan már 24 órája se internet, se telefon, se tv. Eléggé idegesítő...

(#6020) gaborba81

gaborba81
(kvázi-tag)

A Digi terjeszkedik Százhalombattán!Remélem Szegeden is lesz ilyen net,és ennyiért!
[link]

Nokia 1208, 2310, 2626, 6310i,Se k750i

(#6021) zed01

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

Néhány hete, hétfőn (július 13-án) észrevettem hogy felére esett vissza a megszokott sávszélességem, telefonálok az ügyfélszolgálatnak és közölték felveszik hibának, majd értesítenek. Kedden közölték hogy túl nagy a csillapítás a vonalon, biztos a telefonvonal szórakozik.Közlöm nekem 3G-m van, nincs telefonvonal a kábelen. Röhejes hogy nem tudják a szolgáltató hogy milyen ADSL-t szolgáltat. Jó akkor mindjárt kijönnek.Eltelik egy nap, kettő, a harmadik nap délután telefonálok megint. Mondom nekik, ma járt le az a három nap amit a cégük vállalt hibaelhárításra és sehol semmi. Kérik az elnézést és közlik ők sem értik miért nem jött ki a szerelő eddig. A múlt hét pénteken kijött, méricskél itt, ott, mjad közli hogy a háznál nem talált hibát, a központban lesz a gond. Tehát ez volt múlt hét pénteken. Azóta többször telefonáltam nekik, mindig azt a választ kaptam hogy a hiba elhárítása folyamatban van. Tíz munkanap nem volt elég nekik hogy kijavítsák a hibát, mindig mikor felhívom őket az a válasz hogy a hiba elhárítása folyamatban van. Én már kezdem elveszteni a reményt, hogy valaha is megjavul az internetem. Azóta annyi történt hogy a maradék fél sávszélességem leesett 0.15 mbitre. Egy 100 megás fájl letöltése másfél óra (directX-et frissítettem). Úgyhogy teltek múltak a napok, majd július 30.án csenget egy szerelő, hogy jött bekötni a telefonkábelt az ADSL-hez. Röhej, mondom neki az már néhány éve be van kötve, az a probléma hogy az 5 mega helyett 0.15 van. A szerelő a szerelő felhívja a TVNetwork központot hogy akkor mi van. A központban sem tudták mi a baj az én ADSL-emmel. Akkor már én is telefonáltam, mondom nekik három hete még azt mondták hogy nagy a csillapítás a vonalamon és ezért esett vissza drasztikusan a sávszélesség, azóta várom hogy csináljanak valamit. Utána néztek és azt mondták valóban. A szerelő már elment, kérdezem valaki meg fogja javítani? Akkor döntöttem el hogy felmondok. Ez így nem mehet tovább. Hosszas keresgélés után a T-Com tripla kedvezménynél döntöttem, kábel internet (8/1 mega), kábel telefon, kábel TV együtt 9400 ft havonta. Ennyibe a régi előfizetéseim is kerültek külön, külön, a lassabb internettel. 31-én pénteken megkötöttem velük a szerződést, hétfőn jöttek beszerelni. Azóta a TVNetworkos 5M/384K helyett, T Kábeles 8M/1M van és azt mondom eddig elégedett vagyok velük. Stabilan megvan az a sávszélesség, az amire előfizettem, soha egy szakadás, egyszerűen jól működik, pedig én letöltök vagy 3-400 gigát egy hónapban.

Én azt mondom senki ne kössön szerződést a TVNetworkkel, ezzel a szemét céggel.

[ Szerkesztve ]

Linux Mint MATE Desktop.

(#6022) Ivanka

Ivanka
(újonc)

Újszegeden a T-home játszott velem hosonló csúnyaságokat. A kábelnet hetes ciklusokban vadult meg, folyamatosan disconnectált, DNS error és hasonló problémák miatt nem működött az internet. (persze "a vírus van a gépén szöveg után", őőő...., hogyis mondjam... ez meg linux alatt is, ez meg van.... meg windows7 is, meg windows xp is, szal ne etessél a vírusos hülye szövegeddel)
Mindig mire eljutottam oda, hogy lemondom, addigra megjavult. Évek óta előfizető vagyok, így türelmesen vártam, 2009 én mondom nem a "T-éve".
Jelenleg már 20 napja vagyok Tvnetwork előfizető, ICENET 50, eddig tökéletesen hozza az elvártakat. Nem nézegetem naponta, hogy mennyi is valójában a sávszél, igaz nem is töltögetek, csak ezt-azt módjával. Torrentet ki sem próbáltam.
Én csak ajánlani tudom. Hűséget nem kötöttem -sajnos miután költözni készülök ősszel és nem nyilvános az ellátási területük szegeden belül- nem tudom magammal tudom-e majd vinni.

(#6023) Bici válasza zed01 (#6021) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Nekem a Trékom és az UPC csinálta ugyanezt.
Hozzánk nemrég jött a TvNetwork, és eddig tökéletes a szomszédok visszajelzései alapján. Én is váltok, mert a Té féle ADSL spárga enyhén szólva katasztrófálisan igénytelenül van kiépítve - egyfolytában szerelik, de jó még sosem volt.

Szerintem, nálad valami súlyos ügyintézői agybaj lehetett. Ennyiért nem kell az egész céget elásni. :N Máshol is van ilyen bőven - élen a Tékommal.

[ Szerkesztve ]

(#6024) donpedro13

donpedro13
(lelkes újonc)

Hali!
Úgy 2-3 napja nem igazán akar felfele menni torrenten a dolog. ICEnet 20-am van, eddig semmi probléma nem volt. Speedtest szerint is minden zsírkirály. Nem tud valaki arról hogy esetleg p2p korlátot vezettek be?

(#6025) sonique válasza donpedro13 (#6024) üzenetére

sonique
(senior tag)

utorrenten a kapcsolt forced modra a titkositást ha igy gyorsabb akkor valami korlatozas van rajta

(#6026) donpedro13 válasza sonique (#6025) üzenetére

donpedro13
(lelkes újonc)

be volt alapból kapcsolva. De most megint van hogy 2 megával megy fel, van hogy 2 kb-al.

(#6027) sonique válasza donpedro13 (#6026) üzenetére

sonique
(senior tag)

nekem most is 1,8-2mbit el megy felfele nem hiszem hogy korlatozas lenne
nappal is ilyen volt ...

(#6028) zed01

zed01
(őstag)
LOGOUT blog

Tehát azt mondjátok hogy múlt hónap 13-tól, 30-ig nem voltak képesek rendezni a csillapítást a vonalamon ami miatt egy modemes időket idéző lett a net sebessége az teljesen normális és máshol is előfordul? És az is normális, ha nem mondok fel lehet még most sem lenne normális internetem és az is előfordulhat másol? Ki tudja mikor javították volna meg. Tudjátok nekem nincs birkatürelmem, ilyet velem nem lehet eljátszani. Különösen annak fényében hogy a T-Kábel tripla kedvezménnyel a majdnem dupla annyi sávszél kerül annyiba mint a TVNetworknál a régi sávszél. Elégedett vagyok a T-Home internettel, a T-Home telefonnal (digitális), és a T-Home kábel TV-vel is. Ha van jó seeder, 960 kb/s-al tudok tölteni, a régi nettel sosem ment 640 fölé és azt mondja a T-Home ügyfélszolgálatos a telefonban hogy a jövő hónapban bevezetik a piacra a 80 megás kábel internetet, gondolkodom azon hogy előfizetek rá.

Egyébként olvasgatva a fórumokat nem láttam még leírva hogy bármelyik szolgálató ekkora hibát csinált volna az ügyfél kárára mint ezek. Ne legyetek elfogultak. A TVNetwork egy szemét sz@r cég.

Linux Mint MATE Desktop.

(#6029) idspispopd válasza zed01 (#6028) üzenetére

idspispopd
(újonc)

Ez a szemet szar ceg, az ASDL esetben, nem sok mindent tud tenni, mivel tovabbra is t-home szolgaltatas tovabb adok, a szolgaltasai teruletuk nagyreszen.

A kabel es LAN netjukre, ami sajat epites, nem nagyon szokott panasz lenni.

(#6030) Máté94

Máté94
(őstag)

Nem tudja valaki,hogy hol érhető el Szegeden Lannet?

(#6031) h_143570 válasza Máté94 (#6030) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

A legegyszerubb es legbiztosabb megkerdezni az ugyfel szolgalatukat, vagy 1289et.

SCJP 6

(#6032) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

Sziasztok!

Tvnetworkös vagyok és a nemzetisport online nem akar frissülni mióta megújult (kb 1 hete) és ugyenez van a szintén tvnetworkös haveromnál. Viszont a munkahelyemen megjelnik az új verzió és tökéletesen működik, ott nem tvnetwork van. Ha valaki megnézné a nemzetisport.hu-t és tájékoztana a legfrissebb hír dátumáról, vagy esetleg egy screenshot-ot feltöltene, akkor azt nagyon megköszönném.

Előre is köszi a segítséget!
üdv

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#6033) simondr válasza bagyulajuve (#6032) üzenetére

simondr
(fanatikus tag)

hi all!

"és ugyenez van a szintén tvnetworkös haveromnál."

igen,én vagyok Gyula ezen haverja.
ha tudja valaki a megoldást kérem értesitsen minket, bármilyen javaslatot (router konfigurácios beállitások, egyéb hálozati beállitások stbstb ) is szivesen fogadunk hátha vlmelyik segit

üdv

(#6034) Laci4 válasza bagyulajuve (#6032) üzenetére

Laci4
(senior tag)
LOGOUT blog

Hi!
Nemtom segít-é... de:

(#6035) bagyulajuve válasza Laci4 (#6034) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

Köszi szépen! :R

Akkor nem tvnetworknél van a probléma, mert ez az új.
Fogalmam sincs mi a baj?! :F
már kipróbáltam a google chrome-ot, Simon pedig a mozillát és az sem segített
routert újraindíttam

üdv

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#6036) sonique válasza bagyulajuve (#6035) üzenetére

sonique
(senior tag)

nalam nem igy néz ki

inkabb DNS probléma lessz ez ..

(#6037) bagyulajuve válasza sonique (#6036) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

így néz ki nálad?

látom igen és mit lehet csinálni? ezekhez a dolgokhoz nem igazán értek, csak a biológiai DNS-hez :D

[ Szerkesztve ]

(#6038) sonique válasza sonique (#6036) üzenetére

sonique
(senior tag)

Tvnetwork DNS kiszolgálo

ping www.nemzetisport.hu
Pinging www.nemzetisport.hu [195.56.165.41] with 32 bytes of data:

4.2.2.4 DNS

ping www.nemzetisport.hu
Pinging webdynamic.emgmedia.hu [88.209.249.90] with 32 bytes of data:

szoval a DNS nem frissült még ..
ugyanez a helyzet az interware és t-online dns el is ...

[ Szerkesztve ]

(#6039) TIT

TIT
(tag)

Én max 10/2 Lan netet látok náluk 10ért az elég szar!

(#6040) sonique válasza bagyulajuve (#6037) üzenetére

sonique
(senior tag)

hasznald a 4.2.2.4 et nem gyors de amikor meg akarod nézni attirod ..
aztan majd észreveszi a dns valamikor hogy nem ott van már az oldal ...

(#6041) h_143570 válasza TIT (#6039) üzenetére

h_143570
(PH! kedvence)

Attol fugg melyik szolgaltatasi terulet. Pl Szeged 50/30. A 10/2 rendszerint mar csak kabelen szokot elofordulni.

SCJP 6

(#6042) bagyulajuve válasza sonique (#6040) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

bocs, de nekem ez elég kínai. le tudod írni pontosan, hogy mit csináljak?
köszi :R

(#6043) sonique válasza Laci4 (#6034) üzenetére

sonique
(senior tag)

Laci ird már le neked ez milyen DNS el jött be ??

nem otthonrol gondolom ??

(#6044) sonique válasza bagyulajuve (#6042) üzenetére

sonique
(senior tag)

start menu /halozat/helyi halozati kapcsolat/

tcp/ip protokol a listában megkeres /legalul/ clik rá
utána tulajdonságok
az ablak ami megnyilik
manuálisan beirod a DNS-t amit irtam vagy akarmi mast és OK

[ Szerkesztve ]

(#6045) Laci4 válasza sonique (#6043) üzenetére

Laci4
(senior tag)
LOGOUT blog

ŐŐŐ.. nah.. ehez én se nagyon értek..
De, itthonról jött be.. viszont van router... lehet az közbeszól?

Ilyet találtam benne..

Gépen helyi kapcsolatok tulajdonságok/TCP_IP protokol tulajdonságok lapon: dns-kiszolgáló címének automatikus kérése van bejelölve.

[ Szerkesztve ]

(#6046) sonique válasza Laci4 (#6045) üzenetére

sonique
(senior tag)

PPPoE ??? lannet hez be kell jelentkezni pppoe protokollal ?

nalad tök mas DNS-t add a rendszer ... evvel minden jol muxik
at is irtam az enyem ezekre

(#6047) Laci4 válasza sonique (#6046) üzenetére

Laci4
(senior tag)
LOGOUT blog

Jajaja!! bé köll jelentkezni..(bár a router automatice tolja...)
el is felejtettem,hogy neked talán nem lan-net van.. lehet akkor srácoknak se...

[ Szerkesztve ]

(#6048) bagyulajuve

bagyulajuve
(őstag)

köszi a segítséget
router reset volt és újrainstall, majd a DNS-t átállítottuk haverom xp-je alatt és működik

(#6049) Slyer

Slyer
(fanatikus tag)

Sziasztok! már olvasgattam a fórumot, és láttam pozitív, és negatív tapasztalatokat is. gondoltam ide többségben azok írnak, akiknek volt valami negatív tapasztalata, akinek működik rendesen, az nem ír ide. :) azért gondoltam megkérdezlek titeket, hogy érdemes e váltanom t-online netről tvnetworkre. jelenleg 8 megás adsl-es t-onlinem van, dehát förtelmes... naponta többször leold, magas ping, a 8 megabitből megkapok 3-at 4-et!! gondoltam kipróbálom ezt az adsl3g-t itt tvnetwork-nél. egy pár kérdés: mennyire megbízható? az ígért sávszélesség megvan? (akikkel eddig beszéltem, azt mondták hogy több is van...) válaszotokat előre is köszönöm, sokat fogtok segíteni! Sziasztok.

nagyon örülnék annak, ha valaki egy hirdetésem után érdeklődik, akkor melléírná azt is, hogy melyikre gondol...

(#6050) zsolt501 válasza Slyer (#6049) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Ne tedd semmi képen mert ez is ugyan az mint a T, vagyis a tvnetwork a T-Home tol bérli a hálózatot és ez azt jelenti hogy semmi más különbség nincs ADSL téren sőt sok esetben még rosszabb a helyzet mert sokszor a T szívatja az ő hálózatát használó kis vagy egyéb szolgáltatókat.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.