Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#451) PEPE85 válasza crab (#442) üzenetére

PEPE85
(őstag)

Hali, nézd meg lécci te is :)

Watch HD movies!

(#452) crab válasza PEPE85 (#451) üzenetére

crab
(őstag)

130, ennyi a max sebessége a kapcsolatomnak. azt a user/pass párost elküldhetnéd nekem is, ha ilyen faszányos dolgok vannak ott!:)

(#453) tusi74 válasza crab (#452) üzenetére

tusi74
(őstag)

Meg nekem is.

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#454) Tottu

Tottu
(senior tag)

Senki se tud mondani modem típusokat, amik gyorsak is meg minőségileg is jók?Persze 20.000FT alatti kábelmodemekre vok kíváncsi.Csak azért kérdem mert tök hülye vagyok a modemekhez. :)

-=< A meggyőződés nagyobb ellensége az igazságnak, mint a hazugság. >=-

(#455) crab válasza Tottu (#454) üzenetére

crab
(őstag)

én is nekiáltam keresni modemet az egyik havernak, de nem hogy olcsóbbat, nagyon semmilyet sem találtam!

(#456) PEPE85 válasza Tottu (#454) üzenetére

PEPE85
(őstag)

Tottu: Terayon TJ715-ös gyors, megbízható és van egy ilyenem eladó, 16k-ért.

crab: Nem akarlak eltéríteni a jó útról. Lenyomoznak, hogy miket töltenél és megy a rendőrség. :D

[Szerkesztve]

Watch HD movies!

(#457) crab válasza PEPE85 (#456) üzenetére

crab
(őstag)

csak bekukkantanék:)), de mondd meg nyugodtan ha nem szeretnéd mgadni!:)

mod: ok, megértem!:)

[Szerkesztve]

(#458) PEPE85 válasza crab (#457) üzenetére

PEPE85
(őstag)

Bocsi, de nem szeretném megadni. :(

Nincs már olyan tvnetwork-os emberke akinek 500-700k-val megy mint régebben?

Watch HD movies!

(#459) chiccoka

chiccoka
(lelkes újonc)

1általán mi ez a változás ezt ők tudatosan csinálták????:F

Nekem még multhéten 700kb/sec-el jött a cucc 1 nap alatt vagy 20 giga de ma 1 ISDN sebeséggel vetekszik.Most mi van???Én ezt nem értem át kell menni Net szolgáltatásra vagy mi.mert ha ez így lesz bucsut intünk egymásnak az tuti.KB 4 napja többet levelezek és beszélek a tvnetworkel mint a családommal.de 1 kib....szott normális választ nem kaptam csak azt,hogy ők idézem

A tvnetwork rt. szerződésben GARANTÁLT minimális sávszélessége 64 kbit/sec
azaz 8 kbyte/sec!
Ha a sebesség ez felett van akkor a garantált sávszélesség felett
teljesítünk!

Tisztelettel: tvNetwork rt. support

Na most ha ez így van akkor most érzem úgy,hogy sikerült feltalálnom az időgépet és visszamentem 10 évet..Csak az árak borsosak

Na mi a vélemény várom :(:((:(((:Y

Hozzáteszem vannak szolgáltatok akik sávszélt emeltek és vannak ezekszerint userek akik meg a hangjukat +a telefonkagylót

én vagyok az utobbi:((

[Szerkesztve]

the PUNISHER

(#460) vizslakutya válasza vizslakutya (#448) üzenetére

vizslakutya
(tag)

áprilisban lejár az invitelem.
nincs szegedi workos?
mire váltsak?

>vizslát mindenkinek<

(#461) tildy válasza chiccoka (#459) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez az átlag magyar... Veri az asztalt , satöbbi.
Én meg votl helpdeskesként azt mondom, a normál hangnemű userrel sokkal könynebb megtalálni a hangot, és szívesebben is segítenek annak, aki nem ordibál...
Én általában bejelentem, és ha sokszor teszem, akkor emg is szokták odlani a problémám.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#462) crab válasza chiccoka (#459) üzenetére

crab
(őstag)

nem lépted át a 30gigát? akkor nincs min csodálkozni...
mod: akkor nemtom

[Szerkesztve]

(#463) chiccoka

chiccoka
(lelkes újonc)

én elhiszem komám de amikor dolgozol mint állat és hazajösz karácsonyi szünetre és szeretnél netezni mert ez már dec óta ilyen váltakozó.akkor neked is kezd telelenni a csészéd.

Amúgy nem léptem tul ezt ma le is ellenörizték ők is.Csak igazi szervizes kedden lesz addig suxxxx tovább.alapból én is normális vagyok csak utálok süket fülekre találni:(

[Szerkesztve]

the PUNISHER

(#464) maszat válasza vizslakutya (#460) üzenetére

maszat
(senior tag)

Dehogynem:DDD. Például én:))

Attól függ, hol laksz.

Ha panelban, akkor vszeg van Lannet. Ekkor 6k-ért kapsz 512/96-os korlátlan netet.:)

Ha nem, akkor Signet, ahol a Tvnetwork adja a kábeltv-t (azt hiszem a Madártelepen). Plusz költség a kábelmodem

Egyébként a Micronet marad, melynél csak korlátos csomagok vannak meg az eszközbérleti díj.:(

Az ügyfélszolgálaton érdeklődd meg, hogy mit szolgáltatnak nálad.

Ha minden kötél szakad, akkor meg maradj az Invitelnél, az 512/96-os csomag nem vészes 8,5 k-ért

(#465) chiccoka

chiccoka
(lelkes újonc)

XIV.kerület anno Sztár tv kft.volt aztán tvnetwork elkezdett szolgáltatni netet.most az egész az ővék.kb 3éve vagyok náluk LAN net kábeltévén jön.Soha semmi bajom nem volt velük mindig ment 300-400kb/sec-el a letöltés mindig irigykedtek is rám a haverok.de most december óta csak szívok.Tehát Lan netem van Zuglóban lakom:P

the PUNISHER

(#466) vizslakutya válasza maszat (#464) üzenetére

vizslakutya
(tag)

hajos utca nem panel.
most az invitelnél 9900 ért kapok 384 et.erre maradjak?

>vizslát mindenkinek<

(#467) VladimirR válasza PEPE85 (#458) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

nekem novemberig ment 600-700K korul, akkor atleptem a 15G korlatot lekorlatoztak 128/128-ra, azota nem allt vissza, csak 512/128
egy hetig naponta hivtam a helpdesk-et, mondtak, hogy ''jujj, megnezzuk'', ''nem lepte at a keretet?'' (hogy a halalba leptem volna at elsejen delelott?), ''nem udjuk'', ''nincs szervizes''
aztan hagytam oket, mert egy ertelmes szot nem tudtam kihuzni beloluk
sebaj, cserebe erre a honapra egy byte forgalmat nem mertek (egyebkent is szar a forgalommerojuk, mert minden honapban 30G folott volt a letoltesem (es akkor meg csak 15G volt a korlat), csak egyszer szabalyoztak le, de akkor 100G folott toltottem
majd ha sikerul befizetni a februari szamalt, bemegyek szemelyesen, es addig nem jovok el, amig meg nem mondjak, mi van (viszek satrat, meg hidegelelmet) - jah, es az egy dolog, hogy a szerzodesben 64/64-et garantalnak, de amig nem 512/128-nak hirdetik es adjak el a szolgaltatast, addig bekaphatjak az aszf-et, mert latszik, hogy nem a vonal/egeb hibaja, hanem le vagyok korlatozva - dumeter grafikonja olyan egyenes, mintha szikevel vagtak volna

vizslakutya: szinten szeged, tarjan, lannet

[Szerkesztve]

(#468) crab válasza VladimirR (#467) üzenetére

crab
(őstag)

nálam is tök egyenes, 1024/1024 szóval biztos nem véletlen ez a szép kerek érték... ja és kezdetben nekem is iszonyat tépett.

[Szerkesztve]

(#469) VladimirR válasza crab (#468) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

1024/1024 nem lenne gaz, de 512/128 van a tavaly oszi 6/1.5mbps helyett - es az a 128 kib***tul keves nekem, 512 nem is akkora gaz lefele

(#470) crab válasza VladimirR (#469) üzenetére

crab
(őstag)

hát jövő hónaptól nekem se lesz csak 160kbps uploadom, szóval majd megtapasztalhatom milyen is az:( egyébként az lehet a gáz, hogy külső válalkozókkal dolgoztatnak és senki nem tudja mi merre a nagy kavarodásban. mikor nálunk volt egy krapek a tvnetworktől aztmondta, hogy már nem bírja sokáig ilyen okok végett. ja és kösz, hogy beraktad a setis témát a kersődhöz!;)

(#471) Suppoerter

Suppoerter
(újonc)

van teljesen korlátlan csomag is lannetnél és kábelnetnél ugyan úgy mint adsl nél

hejj

(#472) tusi74 válasza Suppoerter (#471) üzenetére

tusi74
(őstag)

Szia!

Elolvasod mondjuk 370-390-ig a hozzászólásokat, és reagálsz azokra? :)
Ez nem az Index, ez inkább szakmai fórum.

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#473) Suppoerter

Suppoerter
(újonc)

hát megnézegettem, sajnos nem tudok mit mondani, csak ennyit max

www.ghisler.com

1 <10 ms <10 ms <10 ms pluto.euronetrt.h
2 <10 ms <10 ms <10 ms IP-177-69.tvnetwo
3 <10 ms <10 ms <10 ms core.tvnetwork.hu
4 16 ms <10 ms <10 ms bpt-b1-feth2-1.te
5 15 ms 16 ms 16 ms ffm-bb2-pos1-2-0.
6 31 ms 16 ms 31 ms prs-bb2-pos7-0-0.
7 31 ms 32 ms 46 ms ldn-bb2-pos7-0-0.
8 94 ms 110 ms 93 ms nyk-bb2-pos7-0-0.
9 110 ms 94 ms 109 ms nyk-b1-pos2-0-0.t
10 93 ms 110 ms 109 ms so-9-1.car1.NewYo
]
11 93 ms 110 ms 109 ms ae-1-54.bbr2.NewY
12 110 ms 109 ms 110 ms so-3-0-0.mp1.Phil
141]
13 110 ms 93 ms 110 ms ge-11-0.hsa1.Phil
146]
14 109 ms 109 ms 110 ms 4.78.164.11
15 109 ms 94 ms 109 ms sebastion.netaxs.
16 109 ms 110 ms 109 ms pineFE1.onyx.net
17 110 ms 109 ms 109 ms www.wincmd.com [1

hejj

(#474) tusi74 válasza Suppoerter (#473) üzenetére

tusi74
(őstag)

Most egyébként nincs probléma, csak azt hittem, mivel Te belső ember vagy, tudsz arról szólni, hogy ezt megszüntettétek végleg, vagy tudtok róla, és beruházni fogtok mondjuk féléven belül stb.

Pl. a legutóbbi fejlesztésetek a külföldi problémára irányult, vagy valami másra?

(#475) Suppoerter

Suppoerter
(újonc)

az a gáz, hogy szart se tudunk, de tényleg:)
nem tájékoztatnak semmiről se.
szóval meg tudom csinálni a neted meg ilyenek, de többet mi se nagyon tudunk:(

hejj

(#476) chiccoka válasza Suppoerter (#475) üzenetére

chiccoka
(lelkes újonc)

Szia megkukolhatnád az enyém is feljebb írtam mi a baj

the PUNISHER

(#477) tusi74 válasza Suppoerter (#475) üzenetére

tusi74
(őstag)

Kik nem tájékoztatnak?
Akkor ki a kompetens a korrekt tájékoztatásban? Ha a supportos nem tud semmit, akkor ki tud?

[Szerkesztve]

(#478) crab válasza tusi74 (#477) üzenetére

crab
(őstag)

hát ezt mondtam itt az előbb, hogy minden össze-vissza van!:)

(#479) chiccoka válasza Suppoerter (#475) üzenetére

chiccoka
(lelkes újonc)

Suporter +tudnád nézni,hogy van e korlátozás az ip men???a Szegedi kollégák erre gyanakodtak,de nem léptem túl a 30 gigucit mégis 12-15kb/sec a letöltési seb:P

the PUNISHER

(#480) Suppoerter válasza chiccoka (#479) üzenetére

Suppoerter
(újonc)

meg, hívd fel a bp i ügyfélszolgállatot

hejj

(#481) Suppoerter válasza tusi74 (#477) üzenetére

Suppoerter
(újonc)

pontosan helpdesk vagyok, úgyhogy a mesterek nem tájékoztatnak:)

hejj

(#482) tusi74 válasza Suppoerter (#481) üzenetére

tusi74
(őstag)

Azért köszi, hogy így válaszolgatsz, de nekem akkor is nagyon furcsa, hogy egy cégen belül a helpdesknél hogy-hogy nem rendelkeznek naprakész információval
az ott dolgozók? Nyilvánvalóan ez nem a Te hibád, ez szervezés kérdése, és nemcsak Nálatok van ez így. Jelenleg hál istennek a nettel semmi baj, sőt 1-2 hete sincs.

Mo. legnagyobb mobilszolgáltatójánál sincs ez másképp.
Bejelentem a hibát, persze alapból én vagyok a béna, biztos nincs pénz a kártyámon, meg elállítottam valamit stb. Ügyfélazonosító, bevizsgálás, jé, ez tényleg nem megy, hibalap kitölt, másnap érdekődjek.
Másnap ismét lebénázás, beismerés, hibalap stb.
1 hét után tegnap először mondták, hogy igen náluk van a probléma, javítás folyik.

[Szerkesztve]

(#483) Suppoerter válasza tusi74 (#482) üzenetére

Suppoerter
(újonc)

megy a pózerkedés:)

hejj

(#484) pallmallka

pallmallka
(tag)

Hi! Nekem a napokban kototték be a cuccot, 1024 helyett 512ot:( Kicsit ideg vok... (Azt mondjak h valami gaz volt a webes megrendeléseknel és sokaknak el lett cs*szve, és h nem tudnak semmit tenni. Majd 20 percel késobb egy másik ugyfelszogalatos megigerte h meg lessz oldva:DD [azota is megoldódik:( ] )

A fő probléma azonban az h a Routerem (X-Micro XWL-11g-RAG) nem tud felcstlakozni. (PAD TAG et kap vissza akarmi is legyen az). Kiprobaltuk haverom Axe*ero-s user pass -aval és minden ment frankon. Majd elhoztuk az o Gigabyte Routeret amivel mindket szolgáltatohoz fel tudtunk kacsolodni. A TvNetwork azt mondja h en vok a hulye mert az o halozatuk csak a D-Link routereket nem támogatja :)

Szal most nem toom mi van, masfel evig hasznaltam ezt a routert az axe*eros accomal és minden ment, szal szerintem az o ''keszulekukben'' van a hiba, de az a baj h annyira lamak az ugyfelszolgalatosok, h amikor Lmondom az elobb leirtakat hulyenek neznek:) , mefprobalta elmagyarazni nekem h meg nincs bekotve a szolgáltatas es azert nem took felmenni, pedig akkor mar 1,5 napja interneteztem a TvNetworkos accomal:DD )

Van valakinek valami ottlete?

[Szerkesztve]

10 féle ember van a világon. Aki ismeri a bináris számrendszert és aki nem...

(#485) maszat válasza pallmallka (#484) üzenetére

maszat
(senior tag)

A D-Link routereket nem támogatják? Hm, érdekes, mert működnek.

A múlt hétem észrevettem, hogy nem tud felcsatlakozni a router (Di-604). Csak annyitt kellett csinálni, hogy Staikus PPPoE-ről Dinamikusra kellet rakni.:DDD

(#486) pallmallka válasza maszat (#485) üzenetére

pallmallka
(tag)

Ezt állitják. Én már probáltam statikussl, és dinamikussal is... És semmi változás:(

(#487) maszat válasza pallmallka (#486) üzenetére

maszat
(senior tag)

Nem lehet, hogy azt modták, hogy csak a D-Link cuccokat támogatják?:U

(#488) pallmallka válasza maszat (#487) üzenetére

pallmallka
(tag)

öööö... Nem :) Gigabyte -al ment:)

(#489) maszat

maszat
(senior tag)

Bejelenteném:
Aki előfizetett a Net csomagokra, mostantól élvezheti a limitált sebességet a korlátlan letöltéssel. Érdekes, hogy a forgalommérő lenullázódott. Csak a mai napi forgalom van benne

512/96-os csomag: a letöltés hajszálpontosan 512 vagy 1-2 Kb-el több

(#490) shabbarulez válasza maszat (#489) üzenetére

shabbarulez
(őstag)

Korábban velem közös ISP-vel lévő netes ismerős már több mint 2 hónapja átnyergelt TVN-re és azóta 1024/160kbps-es korlátlan csomagja van, szóval ez a mostantól már elég régóta múlt idő.

(#491) crab válasza maszat (#489) üzenetére

crab
(őstag)

akkor neked mától már az új csomag van? mer' én ma rendeltem meg és remélem, hogy nem tolódik át májusra az átállás! akkor nagyon mérges leszek..:)

[Szerkesztve]

(#492) Celithrandil

Celithrandil
(újonc)

1. a D-Limk modemek nem szoktak menni

2. az 512/96 az max 512 vel megy elvileg, vagyis ennél csak kevesebbet érhetsz el vele

3. ha a 999 22 22 őt hívod és a 4 es gombot nyomod akkor hozzáértők veszik fel a telefont:)

hejj

(#493) vizslakutya válasza maszat (#464) üzenetére

vizslakutya
(tag)

sajnos ez a válasz jött a kérdésre.

>szám alatt a Mikrohullámú internet élérésére van lehetőség,
műszaki felmérés előzi meg a bekötést.
Ez a hozzáférési mód jelenleg nem teszi lehetővé a Net 1024 csomag
használatát. A Varió vagy Fix csomag előfizetése biztosított.
Tisztelettel
Bubla Lászlóné
Ügyfélszolgálat Szeged<

azt hiszem ez a mikronet nálam nem nyerő.

>vizslát mindenkinek<

(#494) maszat válasza vizslakutya (#493) üzenetére

maszat
(senior tag)

Kár, akkor maradj ADSL-nél, úgyis olcsóbb lett;)

(#495) horseshoe

horseshoe
(újonc)

Hi!

Dunharasztin fizettem elő a Tvnetwork kábelnetére, amit jelenleg már a PR Telecom nevű mezitlábas társaság felügyel. A sebességek hasonlóan alakultak mint a többi tvnetworkös-nél. Kérdés: A Tvnetwork hálózatában máshol is bannolják a 21,80 , és hasonló dedikált IP-ket. Ezen felül nálam még csomagszűrnek is (valószínüleg) mert FTP servert semilyen módon nem tudok üzemeltetni. Már próbáltam más porton, SSL-en, E és SFTP szerver, kliens párosokkal, több routert is kipróbáltam, NAT-olva, Triggerelve, DMZ-vel..stb :) ,de semmi. Az ftp autentikálás után mindíg az ''Unable Open DATA connection, error #10060''. Esetleg valami 5let?

(#496) horseshoe

horseshoe
(újonc)

Bocs nem IP, port...:))))

(#497) tusi74 válasza horseshoe (#495) üzenetére

tusi74
(őstag)

A Bővebben: link oldalról le kell tölteni egy felelősségvállalási nyilatkozatot, amit kitöltesz, és az ott levő faxszámra elküldöd.

Abban fel kell sorolnod, hogy mely portokat, és milyen célből szeretnéd megnyittatni. És megnyitják. Nekem az SMPT portot nyitották meg.

Én is Harasztin lakom

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

(#498) horseshoe

horseshoe
(újonc)

Próbáltam más portokon is. Gondolod ha kérem hogy nyissanak meg egy portot akkor azt már csomagszűrni se fogják?:F

(#499) tusi74 válasza horseshoe (#498) üzenetére

tusi74
(őstag)

Azt nem tudom, mert nekem csak az SMPT-re volt szükségem, és azt megnyitották. A többiről nem tudok nyilatkozni. Kérdezd meg tőlük szerintem.

(#500) VladimirR válasza horseshoe (#498) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

1-1024-ig vannak tiltva a portok befele, elvileg kinzitjak, ha kered, de talan egzsyerubb atpakolni mas portra a web/ftp szervereket

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.