Van egy kis problémám!
A múlt hónapban észrevettem, hogy túl léptük a napi letöltési limitet 200 megával,
ezért visszafogtuk magunkat. Feljöttem a Ph!-ra és utána megnéztem a számlálót ami 50megával többet mutatott mint 10 perce! Ekkor gyanut fogtam felraktam a DU metert amit épp most néztem meg: a szolgáltató mérője majd 100 megával többet mér. Az isp a feltöltést nem méri, de biztos ami biztos megnéztem, és
még az összes adatforgalomnál is több mint 10 megával többet mért.
Na a kérdésem, a szolgáltató elfogadja-e a du meter statisztikáját
''bizonyítéknak''?
Ja meg még a sebességről és szeretnék, infót kapni tőletek.
Másfél éve mikor bekötötték, akkor olyan 400-500 Kbyte/sec volt a sebesség, most max 65kb/s. Ez ellen azért nem háborogtam, mert a szomszédnak is ennyi volt, de 1 másik szomszédomnak viszont még mindíg 400-al jön amit mnemrég tudtam meg. Na ekkor már szóltunk, de az ünnepek miatt még nem jöttek.
Na szóval: szerintetek elfogadják a du meter statisztikáját?
Ja és erről a hírről: http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=4843
A táblázatban látható, hogy a Tvnetwork is kapott, 30.000.000 Ft-ot, pedig nem felel meg a forgalomban korlátlan kapcsolat kikötésnek.
Most akkor reménykedhetünk abban, hogy korlátlan lesz?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Beépített golf üzemmódot kapott a Toshiba Regza 50G5 LCD TV
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
crab
(őstag)