1024/512 megy rendesen. Dunaharaszti
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy
[Re:] Beépített golf üzemmódot kapott a Toshiba Regza 50G5 LCD TV
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!

1024/512 megy rendesen. Dunaharaszti
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

Aham, akkor nem tudom mi lehet nálatok. Címem adataimnál, Sárospatakról írkálok. Lehet, h nálam is gondok lennének végülis, ha gyorsabb csomagban lennék, nem tudom. De így nem észlelek semmit belőle.

Kiderült mi volt a gebasz. Valami lúzerek szétnyomták a Bp. - Szeged optikát egy útépítésen. De grat a srácoknak, mostmár jónak tűnik a net, ahhoz képest egész gyorsan sikerült fixálni. 
Itt vagyok, nalunk semmi baj nem volt...Ize ma parszor elment a kabelteve es vele egzutt a net is. De max 5 perc volt..
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

54,3GB-ot sikerült letöltenem a hónapban, és 50felett semmiféle korlátozás nem volt. Sőt mostanában az uploadom is tűrhető, 8-10K-val tudok feltölteni, anélkül, hogy csökkenne a letöltési sebességem.
[Szerkesztve]

Hát én 70 körül teljesítettem.
De a ''vonalbővítés'' óta nem is mérnek forgalmat a weblapon. Szvsz mostmár, nem fognak szarozni. Akkor pedig a környéken a legkorrektebb a szolgáltatás, az tuti.
Az 1024-es ADSL csomagjukkal van vkinek tapasztalata?

Hali!
Ez engem is érdeklene! 
Tvnetwork adsl használókat ide!
ÜDv.: Gyuri

Enternet-nél sincs 24 órás bontás!! De igen, a TVNET-nél sincs, sőtt több embert is beenged ugyanazzal a loginnal. Tehát router helyett egy switch is elég ha 2-3 fele osztod csak a netet.
Ezért nem megyek én a Viva-hoz és a Tvnetwork-höz. Nekem nem ér havonta 500 forintot, hogy letöltés v. játék közben MINDEN NAP lekapcsol!
Ráadásul az Enternet-tel még a háztartáson kívüli megosztás is megengedett. Sőtt a továbbértékesítés is! Ezért is vagyok náluk (tavaly előtti árakon, mert szerencsére nem emelték meg nekem azóta, 10k buttó 1024/160
). Aki most fizet lő v. vált annak TVNET (jövőhónaptól lesz új Enternet akció) !

Szia!
A freestartnál most az 1024 vonal 10375 bruttó és náluk sincs 24 órás bontás!
HOgy lehet neked 160 felfelé, mikor a weblap szerint 128?
Gyakorlatban ez mennyi?
Üdv.: Gyuri
[Szerkesztve]
Mi ''csak'' 20 gigát töltöttünk le , mondjuk ez 20 hónapi adag lenne a régi díjcsomagban
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Az is jó akkor! Engem zavar a 24 órás v. inaktivitás miatti bontás! A 160kbps csak azért ennyi, mert a mérések szerint ennyi, amúgy 128 elvileg.
Kábelen olyan nincs
És itt főképp kábeles tvnetworokosek vagyunk

Az a baj, hogy én Inviteles körzetben vagyok...itt tudtommal nincs Enternet.

Hy mki! Nem tudja hogy miért nem méri a forgalommérő az adatforgalmat? (tvnetwork-os netről van szó)

Hm.. akkor nem csak a presekét nem mérik? Hm.. kezdek izgulni. Remélem nem ''javítják''. 
tvnetworkkel kapcsolatban egy kis adalek:
Bővebben: link
[Szerkesztve]
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

Én pr-es vagyok, és méri, onnan mondtam a fenti havi letöltési adatot is...

Neked január 31. utánról vannak 'hivatalos'' mérési adataid? Nekünk Sheollal semmi...
Biztos vagy te a jovohavi Enternet akcioban? En pont most akarok veluk hosszabbitani, nekem 9520+afa lenne jovo honaptol az 1024/128. 
Hogy van neked 1024/160, amikor csak 1024/128 a komfort csomag?
Datanet ADSL-je is 1024/192-es. Mondjuk azt is 1024/128-asnak hirdetik..

Nekem 8590+áfa az 1024/128, v. mondjuk úgy akkor, igen, hogy ''Komfort''.
Ha lejár a szerződésed felemelik a havidíjat?
Nekem nem emelték pedig már lejárt a szerződésem! 
Soma01 írta:
''A 160kbps csak azért ennyi, mert a mérések szerint ennyi, amúgy 128 elvileg.''
Az akciót meg csak félreértettem.
De szvsz. lesz, mert a többi szolgáltató is most jön ki mindenféle akcióval. Amúgy meg ha emelnek akkor én megyek pl. a Freestart-hoz, de oda 1500kbps-sel. 
[Szerkesztve]
Nem, en tavaly januarban kotottem veluk a szerzodest, 10850et (brutto) fizetek a 384/64-esert (ami ugye mara mar 512/96-os), tehat ez a husegszerzodes most jart le.
Az online ugyfelszolgalaton megneztem, es nekem a komfort csomag havi 9520+afa lenne, ha atlepnek, ez kb. annyi, mint a datanetnel es a tvnetnel a mostani ''akciokban''.

Értem.
Báár, ott a Tvnet az meg 1500le/224 fel és alig drágább (+3-400ft/hó), sőtt nem csak 1, hanem 10db e-mail címet igényelhetsz 15Mb/cím.

A Freestart-nál 8300+áfa/hó ez csomag 1 év hüséggel!
Nekem semmi bajom nem volt eddig az Enternettel.
...megnézem már én is, mennyiért adnák nekem az 1500-ast Enterneték.

mail ment
Watch HD movies!

A franc, most nézem, h tényleg nem mérik februártól. 31-ig pedig istenbizony mérték.

Szerintem a PR-Telecom kezd elszakadni a TvNetWork-től, és ez a dolog is ennek a következménye.
Már a csomagok is mások nálunk ha jól tudom.
Pl. mi 50 GB-ot tölthetünk korlát nélkül, sőt én ezt is túlléptem és nem volt semmi speed limit. ![;]](/dl/s/v1.gif)
God is not here today, Father.
Nektek megy a külföld? Nekem nem nagyon...
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."
Felhívtam őket. Tudnak a problémáról: globálisan nincs külföld. 1 órán belül ígérték a hiba elhárítását.

Köszi, hogy utánajártál.
Már azon voltam, hogy hívom őket én is, mivel nálam sincs külfüld. (PR-Telecom Újszász)
Ebből is látszik, hogy a PR még mindíg TvNetWork...

mit takar az, hogy globalisan nincs? senkinek nincs az orszagban? vagy a tvnetwork nem lat ki egy orszagba sem?
koszi
(b+, nem megy a dyndns sem, csodalkozok, hogy nem tudjak elerni a gepem...)
Jééé újszászi prohardveres
Hetnte járok onnét fel pestre

Akkor legközelebb be is ugorhatsz hozzánk...majd netezünk egy jót. ![;]](/dl/s/v1.gif)
A tvnetwork-nél nincs sehol sem. Tehát mindegy hogy kábel vagy LAN-net, Bp. vagy Szeged stb. Így értettem.

aha, koszi

Ma jött a tech-től egy levél, amiben PPPoE-re való átállásról írnak. Márc. 31-ig el kell végezni? Én szegedi vagyok. Bp-en is ez a helyzet?
Remélem semmi hátránnyal nem jár, gondolok itt sávszél csökkenésre...
..::Diego::..

csá! délután váltottam át (szeged), egyenlőre nem tapasztalok semmit, ugyanúgy megy mint eddig. remélem nem lesz gond vele

A sebesség sem változott? Gondolom ilyen bejelentkezős lett. Hogy megy az átállás? Kapsz egy felhasználó nevet és jelszót?

felhívtam őket, adtak egy felhasználónevet, és egy jelszót. igen bejelentkezős, de én routert használok így a bejelentkezéssel nincs gondom. a sebesség eddig nem változott
[Szerkesztve]

a lannet előfizetőket is átállítják pppoe-re?

igen, nálam is az van.azt mondták, az első bejelentkezéstől kezdve még 1 hétig él a TCP/IP kapcsolatod
[Szerkesztve]

köszi, azért sajnálom... na mindegy, mert úgy is beszerzés alatt van egy router szal nem nagyon fog zargatni ez a bejelentkezősdi. gondolom az ip lopások miatt vezetik be.
már csak azt nemtudom, hogy nekem miért nem küldtek erről tájékoztatót.

gondolom az ip lopások miatt vezetik be.
Mikor nálunk kötötték be, az arc mondta, hogy azért kérik a MAC-et, hogy az IP lopásokat elkerüljék. Én valami olyasmit hallottam (HWSW-n), hogy az IP-tartományok szűkössége miatt vezetik be mindenhol a PPPoE-t.
Én épp most állítottam át a routeren, szinte tök ugyanaz.
Bár én akkor sem telepíteném fel a Tvnetwork-ös szoftvert, ha nem lenne megosztva. Addig szenvednék a konfigurálássak, míg nem menne.![;]](/dl/s/v1.gif)
Ugye a DNS nem fog megváltozni? Végig a régi fog megmaradni?

Én nem vagyok egy technikai zseni, szóval az egyik kérdésem az lenne, hogy ki lehet ezt valahogy kerülni?
A másik meg, hogy akkor ez a pppoe nem csak a Tvnetwork-ösök szoftverével menne?

ezt szerintem nem tudod kikerülni, mert csak a megadott névvel, és jelszóval tudsz felmenni

bejo, nekem mar megint haldoklik a kulfod -- masnal is?

Aha, értem, nekem is ez a sejtésem.
Viszont a másik, hogy csak a Tvnetwork-ös szoftverrel megy azért érdekelne, mármint, hogy van-e jelentősége egyáltalán...