Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) tusi74 válasza Sheol (#297) üzenetére

tusi74
(őstag)

1024/512 megy rendesen. Dunaharaszti

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#302) Lortech válasza Sheol (#300) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Aham, akkor nem tudom mi lehet nálatok. Címem adataimnál, Sárospatakról írkálok. Lehet, h nálam is gondok lennének végülis, ha gyorsabb csomagban lennék, nem tudom. De így nem észlelek semmit belőle.

(#303) Pagan Fears

Pagan Fears
(újonc)

Kiderült mi volt a gebasz. Valami lúzerek szétnyomták a Bp. - Szeged optikát egy útépítésen. De grat a srácoknak, mostmár jónak tűnik a net, ahhoz képest egész gyorsan sikerült fixálni. :)

(#304) tildy válasza Sheol (#300) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Itt vagyok, nalunk semmi baj nem volt...Ize ma parszor elment a kabelteve es vele egzutt a net is. De max 5 perc volt..

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#305) Lortech

Lortech
(PH! addikt)

54,3GB-ot sikerült letöltenem a hónapban, és 50felett semmiféle korlátozás nem volt. Sőt mostanában az uploadom is tűrhető, 8-10K-val tudok feltölteni, anélkül, hogy csökkenne a letöltési sebességem.

[Szerkesztve]

(#306) Pagan Fears

Pagan Fears
(újonc)

Hát én 70 körül teljesítettem. ;) De a ''vonalbővítés'' óta nem is mérnek forgalmat a weblapon. Szvsz mostmár, nem fognak szarozni. Akkor pedig a környéken a legkorrektebb a szolgáltatás, az tuti.

(#307) fLeSs

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Az 1024-es ADSL csomagjukkal van vkinek tapasztalata?

(#308) kgyuri válasza fLeSs (#307) üzenetére

kgyuri
(tag)

Hali!

Ez engem is érdeklene! :B
Tvnetwork adsl használókat ide!:Y

ÜDv.: Gyuri

(#309) Soma01 válasza euro2004 (#155) üzenetére

Soma01
(őstag)

Enternet-nél sincs 24 órás bontás!! De igen, a TVNET-nél sincs, sőtt több embert is beenged ugyanazzal a loginnal. Tehát router helyett egy switch is elég ha 2-3 fele osztod csak a netet.
Ezért nem megyek én a Viva-hoz és a Tvnetwork-höz. Nekem nem ér havonta 500 forintot, hogy letöltés v. játék közben MINDEN NAP lekapcsol!
Ráadásul az Enternet-tel még a háztartáson kívüli megosztás is megengedett. Sőtt a továbbértékesítés is! Ezért is vagyok náluk (tavaly előtti árakon, mert szerencsére nem emelték meg nekem azóta, 10k buttó 1024/160 :DDD). Aki most fizet lő v. vált annak TVNET (jövőhónaptól lesz új Enternet akció) !

(#310) kgyuri válasza Soma01 (#309) üzenetére

kgyuri
(tag)

Szia!

A freestartnál most az 1024 vonal 10375 bruttó és náluk sincs 24 órás bontás!:C

HOgy lehet neked 160 felfelé, mikor a weblap szerint 128?:F

Gyakorlatban ez mennyi?

Üdv.: Gyuri

[Szerkesztve]

(#311) tildy válasza Lortech (#305) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mi ''csak'' 20 gigát töltöttünk le , mondjuk ez 20 hónapi adag lenne a régi díjcsomagban:)

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#312) Soma01 válasza kgyuri (#310) üzenetére

Soma01
(őstag)

Az is jó akkor! Engem zavar a 24 órás v. inaktivitás miatti bontás! A 160kbps csak azért ennyi, mert a mérések szerint ennyi, amúgy 128 elvileg.:C

(#313) tildy válasza Soma01 (#312) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kábelen olyan nincs;)
És itt főképp kábeles tvnetworokosek vagyunk:)

(#314) lac019 válasza Soma01 (#309) üzenetére

lac019
(tag)

Az a baj, hogy én Inviteles körzetben vagyok...itt tudtommal nincs Enternet.

(#315) tildy válasza lac019 (#314) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Bővebben: link

(#316) cafat

cafat
(fanatikus tag)

Hy mki! Nem tudja hogy miért nem méri a forgalommérő az adatforgalmat? (tvnetwork-os netről van szó)

(#317) Pagan Fears válasza cafat (#316) üzenetére

Pagan Fears
(újonc)

Hm.. akkor nem csak a presekét nem mérik? Hm.. kezdek izgulni. Remélem nem ''javítják''. :(((

(#318) doc

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

tvnetworkkel kapcsolatban egy kis adalek:
Bővebben: link

[Szerkesztve]

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#319) Lortech válasza Pagan Fears (#317) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Én pr-es vagyok, és méri, onnan mondtam a fenti havi letöltési adatot is...

(#320) Pagan Fears válasza Lortech (#319) üzenetére

Pagan Fears
(újonc)

Neked január 31. utánról vannak 'hivatalos'' mérési adataid? Nekünk Sheollal semmi...

(#321) fLeSs válasza Soma01 (#309) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Biztos vagy te a jovohavi Enternet akcioban? En pont most akarok veluk hosszabbitani, nekem 9520+afa lenne jovo honaptol az 1024/128. :F
Hogy van neked 1024/160, amikor csak 1024/128 a komfort csomag?

(#322) LordX válasza fLeSs (#321) üzenetére

LordX
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Datanet ADSL-je is 1024/192-es. Mondjuk azt is 1024/128-asnak hirdetik..

(#323) Soma01 válasza fLeSs (#321) üzenetére

Soma01
(őstag)

Nekem 8590+áfa az 1024/128, v. mondjuk úgy akkor, igen, hogy ''Komfort''.
Ha lejár a szerződésed felemelik a havidíjat? :Y Nekem nem emelték pedig már lejárt a szerződésem! :C

Soma01 írta:
''A 160kbps csak azért ennyi, mert a mérések szerint ennyi, amúgy 128 elvileg.''

Az akciót meg csak félreértettem. :o De szvsz. lesz, mert a többi szolgáltató is most jön ki mindenféle akcióval. Amúgy meg ha emelnek akkor én megyek pl. a Freestart-hoz, de oda 1500kbps-sel. :D

[Szerkesztve]

(#324) fLeSs válasza Soma01 (#323) üzenetére

fLeSs
(VIP)
LOGOUT blog

Nem, en tavaly januarban kotottem veluk a szerzodest, 10850et (brutto) fizetek a 384/64-esert (ami ugye mara mar 512/96-os), tehat ez a husegszerzodes most jart le.
Az online ugyfelszolgalaton megneztem, es nekem a komfort csomag havi 9520+afa lenne, ha atlepnek, ez kb. annyi, mint a datanetnel es a tvnetnel a mostani ''akciokban''.

(#325) Soma01 válasza fLeSs (#324) üzenetére

Soma01
(őstag)

Értem.
Báár, ott a Tvnet az meg 1500le/224 fel és alig drágább (+3-400ft/hó), sőtt nem csak 1, hanem 10db e-mail címet igényelhetsz 15Mb/cím.

(#326) Soma01 válasza fLeSs (#324) üzenetére

Soma01
(őstag)

A Freestart-nál 8300+áfa/hó ez csomag 1 év hüséggel!
Nekem semmi bajom nem volt eddig az Enternettel.
...megnézem már én is, mennyiért adnák nekem az 1500-ast Enterneték.

(#327) PEPE85 válasza Soma01 (#309) üzenetére

PEPE85
(őstag)

mail ment

Watch HD movies!

(#328) Lortech válasza Pagan Fears (#320) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

A franc, most nézem, h tényleg nem mérik februártól. 31-ig pedig istenbizony mérték.

(#329) Sheol válasza Lortech (#328) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

Szerintem a PR-Telecom kezd elszakadni a TvNetWork-től, és ez a dolog is ennek a következménye.
Már a csomagok is mások nálunk ha jól tudom.
Pl. mi 50 GB-ot tölthetünk korlát nélkül, sőt én ezt is túlléptem és nem volt semmi speed limit. ;]

God is not here today, Father.

(#330) Egon

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nektek megy a külföld? Nekem nem nagyon...:(

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."

(#331) Egon válasza Egon (#330) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Felhívtam őket. Tudnak a problémáról: globálisan nincs külföld. 1 órán belül ígérték a hiba elhárítását.

(#332) Sheol válasza Egon (#331) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

Köszi, hogy utánajártál.
Már azon voltam, hogy hívom őket én is, mivel nálam sincs külfüld. (PR-Telecom Újszász)
Ebből is látszik, hogy a PR még mindíg TvNetWork...:U

(#333) VladimirR válasza Egon (#331) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

mit takar az, hogy globalisan nincs? senkinek nincs az orszagban? vagy a tvnetwork nem lat ki egy orszagba sem?
koszi
(b+, nem megy a dyndns sem, csodalkozok, hogy nem tudjak elerni a gepem...)

(#334) tildy válasza Sheol (#332) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jééé újszászi prohardveres:D
Hetnte járok onnét fel pestre:D

(#335) Sheol válasza tildy (#334) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

:DD
Akkor legközelebb be is ugorhatsz hozzánk...majd netezünk egy jót. ;]

(#336) Egon válasza VladimirR (#333) üzenetére

Egon
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A tvnetwork-nél nincs sehol sem. Tehát mindegy hogy kábel vagy LAN-net, Bp. vagy Szeged stb. Így értettem.

(#337) VladimirR válasza Egon (#336) üzenetére

VladimirR
(PH! nagyúr)

aha, koszi

(#338) Diego2002

Diego2002
(tag)

Ma jött a tech-től egy levél, amiben PPPoE-re való átállásról írnak. Márc. 31-ig el kell végezni? Én szegedi vagyok. Bp-en is ez a helyzet?

Remélem semmi hátránnyal nem jár, gondolok itt sávszél csökkenésre...

..::Diego::..

(#339) gykarcsi válasza Diego2002 (#338) üzenetére

gykarcsi
(fanatikus tag)

csá! délután váltottam át (szeged), egyenlőre nem tapasztalok semmit, ugyanúgy megy mint eddig. remélem nem lesz gond vele

(#340) Diego2002 válasza gykarcsi (#339) üzenetére

Diego2002
(tag)

A sebesség sem változott? Gondolom ilyen bejelentkezős lett. Hogy megy az átállás? Kapsz egy felhasználó nevet és jelszót?

(#341) gykarcsi válasza Diego2002 (#340) üzenetére

gykarcsi
(fanatikus tag)

felhívtam őket, adtak egy felhasználónevet, és egy jelszót. igen bejelentkezős, de én routert használok így a bejelentkezéssel nincs gondom. a sebesség eddig nem változott

[Szerkesztve]

(#342) crab

crab
(őstag)

a lannet előfizetőket is átállítják pppoe-re?

(#343) gykarcsi válasza crab (#342) üzenetére

gykarcsi
(fanatikus tag)

igen, nálam is az van.azt mondták, az első bejelentkezéstől kezdve még 1 hétig él a TCP/IP kapcsolatod

[Szerkesztve]

(#344) crab válasza gykarcsi (#343) üzenetére

crab
(őstag)

köszi, azért sajnálom... na mindegy, mert úgy is beszerzés alatt van egy router szal nem nagyon fog zargatni ez a bejelentkezősdi. gondolom az ip lopások miatt vezetik be.
már csak azt nemtudom, hogy nekem miért nem küldtek erről tájékoztatót.

(#345) maszat válasza crab (#344) üzenetére

maszat
(senior tag)

gondolom az ip lopások miatt vezetik be.
Mikor nálunk kötötték be, az arc mondta, hogy azért kérik a MAC-et, hogy az IP lopásokat elkerüljék. Én valami olyasmit hallottam (HWSW-n), hogy az IP-tartományok szűkössége miatt vezetik be mindenhol a PPPoE-t.

Én épp most állítottam át a routeren, szinte tök ugyanaz.
Bár én akkor sem telepíteném fel a Tvnetwork-ös szoftvert, ha nem lenne megosztva. Addig szenvednék a konfigurálássak, míg nem menne.;]

Ugye a DNS nem fog megváltozni? Végig a régi fog megmaradni?

(#346) Diego2002 válasza maszat (#345) üzenetére

Diego2002
(tag)

Én nem vagyok egy technikai zseni, szóval az egyik kérdésem az lenne, hogy ki lehet ezt valahogy kerülni?

A másik meg, hogy akkor ez a pppoe nem csak a Tvnetwork-ösök szoftverével menne?

(#347) gykarcsi válasza Diego2002 (#346) üzenetére

gykarcsi
(fanatikus tag)

ezt szerintem nem tudod kikerülni, mert csak a megadott névvel, és jelszóval tudsz felmenni

(#348) VladimirR

VladimirR
(PH! nagyúr)

bejo, nekem mar megint haldoklik a kulfod -- masnal is?

(#349) Diego2002 válasza gykarcsi (#347) üzenetére

Diego2002
(tag)

Aha, értem, nekem is ez a sejtésem.

Viszont a másik, hogy csak a Tvnetwork-ös szoftverrel megy azért érdekelne, mármint, hogy van-e jelentősége egyáltalán...

(#350) Lortech válasza VladimirR (#348) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Jah, hogy azért próbálok fél órája belépni msnbe sikertelenül...? :(((

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.