sokat ne várj tvnetworktől, zuglói vok, gyakran jön a net adsl szintet nem kielégítő sebességgel, még mindig nem adták meg azokat az adatokat, amiket a routerembe be kéne írnom, nem tudom használni a tárhelyemet, nem emeltek 1024re, tuti h rossz csomagba lettem rakva, győzködnek, h nem, matávra hivatkoznak...
1 szóban lenyúlós társaság, és engem pl. be is csaptak, mi az h 50gb korlát, 99%(ha 1 héten belül nem oldanak meg mindent, ill. továbbra sem kezdenek el foglalkozni az ügyemmel) h megyek a fogyasztóvédelemhez, szerencsére rögzítik a tel beszélgetéseket, ott pedig még megrendelés előtt azt mondta, h nincs, és nem is lesz soha (1 éven belül) korlát, szóval szerintem nem lesz még rázós ügy se...
ha valaki csatlakozni akar, mert őt is átverték, akkor írjon mailt
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] Beépített golf üzemmódot kapott a Toshiba Regza 50G5 LCD TV
[Re:] Dell XPS One 27 – QHD felbontású All-in-One Ivy Bridge processzorral
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
DrGonzo22
(őstag)
A tvnetworknel 30 gigakorlat van nem 50 ha joltudom a kabeles neten.Adslt nem tudom szerintem ott nincs. Ne keverd a pr-el.
Adslnel nincs korlat a tvnetworknel.Szerintem csak valamit nem olvastal figyelmesen el.
[Szerkesztve]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Egyebkent kerdezz meg mas tdslst mert ugy latom nalad tdsl van, hogy az adslhez fix ip van e.Altalaban nem az szokott lenni...De latom kevered it a prt a kabeles netet, a sajat adsleddel , nekem az jon le hogy osszesvissza beszelsz...
Ird mar le mire vagy elofizetve, emrt ugy kell osszehalasygatnom...Elvileg tdsl 1024. Ugye?????
Csak emrt mi eddig kabeles netrol dumaltunk tobbnyire.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

DrGonzo22
(őstag)
adsl 512-re van előfizetve (vagy tdsl, mert saazem ezt itt így hívják), dec.20-ig lehetett megrendelni (addig volt az az akció, hogy 512-est fizetsz, de megduplázzák- először a letöltést, utána meg ha a matáv duplázza a felt is- nem duplázta
). Nekem 2x-én járt le a freestart szerződésem, tehát a szolgáltatás 20 után kezdődött, de azt mondták nem gond, rám a régiek vonatkoznak, mind árban, mind sávban- azaz lesz duplázás, mivel a megrendelés számít. Routert használok, 2x-én éjfélkor pedig nem szakadt meg a netem, a freestart felh névvel, jelszóval jött a neta routeren keresztül, amit nem kapcsoltam ki, mert mondták, h ha lekapcsolom, akkor nem tudok felmenni újra, de amíg én nme szakítom meg marad- ünnepek... nem tudnak átrakni egyből tvnetworkre. (a dobozokat nem vitték el, mivel csak felh váltás történt, a dobozok meg matáv tulajdonok, úhogy minek vigye el, h újra kihozza- ha nem szólok nekik külön, akkor amúgy ezt csinálták volna, bürokrácia...)Szóval nekem volt a 384ről emelt 512 es netem freesatartos ip, felhnév... alatt. jan 4én telefonáltam be a tvnetworknek, h mikor kezdik, mire mondták, h már néhány napja adják. Kikapcsoltam mindent, routerbe beírtam az új felh nevet, jelszót, ment csak éppen nem 1024el, hanem 512vel. Ja persze úgy volt, h kipostázzák a szükséges adatokat, meg értesítenek, h mikortól kezdik... (rögzített telefonbeszélgetében rendeltem meg a szolgáltatást, mert feleslegesnek tartottam, h kijöjjenek szerelni a semmit-ezért jött volna a felh név... postán) Felmentem a weblapjukra, beléptem, láttam ott a 30giga korlát és méri, felhívtam, h van-e (persze megrendelés előtt direkt rákérdeztem erre) azt mondják, h nincs, és nem is mérnek semmit... Meg reklamáltam az 512 miatt is, nem kerültem-e rossz csomagba... azt mondták nme, legkésőbb tegnapra mindenhol 1024 lesz (nem lett). Az adataimat tartalmazó levél, most már email is jó lenne persze azóta se jött meg, nem tudtam pl. a fix IP címemet, amit a routerbe be kéne írnom 2 napja végre valaki telefonon bemondta. Mindent úgy kell kikönyörögnöm, és ami a legrosszabb, h szinte minden nap vannak netkimaradások, meg 56k körüli értékeim- órákon át, nem 1 2 percről van szó, ez már messze nem xdsl... Tuti, h rossz csomagba raktak, és úgy veszik, mintha a mostani feltételek mellett rendeltem volna meg az 512es csomagot, és ezért maradok 512, nem meg azért, mert hogy a matáv még nem emelt a környékemen, amit mindig mondanak... (egyszer márpedig emelt 384ről 512re, de az már rég volt, novemberben- bár azt nemtom, h a 2 dolog mennyire függ össze, elvileg a szolgáltatónak kell jelentenie a matávnak, h ezt emeljek, ez pedig 1 új szolgáltatás- szóval lehet, h a matáv a lassú, csak ez egyre valószínűtlenebb)

DrGonzo22
(őstag)
Szóval jan 1.től kezdték, és 5-én telefonáltam mondjuk ez kb mind1

DrGonzo22
(őstag)
semmi reakció?
Mivel ez nem kábeles net, ehhez nem tudok mit szólni.
Emlékszem annak idején mikor helpdeskes votlam egy helyen, akkor is ilyen tökölések voltak adsl ügyben. Én el tudom képzelni , hogy a matáv szarakodott.De mondom, az itt lévők nagy részének a tvnetworknél nem adsle hanem kábeles netje van.
Ajánlom egybként hoyg az ászft olvasd el...A letöltés mennyiség mérés rád nem vonatkozik...
[Szerkesztve]

DrGonzo22
(őstag)
jó, várok még pár napot, (elvileg azt mondták erre a hátre már kizárt, h 512 maradok, még mindig az vok) és újra telefonálok, de most azzal kezdem, hogy érdekelne milyen csomagban vok, így kénytelen lesz megnézni... mert eddig csak rávágta, h jó csomagban vok, és amikor kértem az ip-t akkor meg mondta 1 pillanat, na 5 percig tartott, szóval tuti, h nem nézte meg, h tényleg jó csomagban vok-e

crab
(őstag)
nektek normális sebességel jönnek a külföldi dolgok? mert nekem nem, max 5k-val
mod: délelött még jó volt!
[Szerkesztve]

szekreny
(tag)
Nekem tegnaptól kezdve iszonyat csigán jön minden(128kbit), nem csak a külföldi dolgok, nem tudom miért. A limitet még nem léptük túl, kb 25 gigánál járunk. Na majd holnap betelefonálok, hátha mondanak valamit, hogy mi van.
''A kő-papír-olló játék nagyon unalmas volt a papír és az olló feltalálásig.''

euro2004
(újonc)
nekem is 4-6k -val jon kulfoldrol du.(15h) óta...
megint sz@rakoznak...
Sztem besz@r a kulfoldisavjuk, es most egy backup vonalon megy....
[Szerkesztve]

crab
(őstag)
nálam a magyar dolgok jönnek rendesen, csak a külföldi ökörködik. már onlineozni se tudok, mert 5-10 másodpercenként megszakadok...
euro2004 : igen, nekem is kb azóta van bajom.
[Szerkesztve]

Pagan Fears
(újonc)
Velem is ugyanezt csinálták. Be kell szólni, nagyon unatkoznak, szórakoznak a néppel.
Dettó...
Kipróbáltam, a legújabb Catalyst driverrel. Ez eddig 1 Mbyte-tal jött le, most 5-6 Kbyte-tal jön...

Szerk.: magyar oldalak rendesen mennek.
[Szerkesztve]
"Az élet túl rövid ahhoz, hogy szar borokat igyunk..."
Nekem sem.
Nvidia drivert szedtem le, néha 0.5k alatt votl a sebesség

crab
(őstag)
elég szomorú, remélem holnapra lesz valami mer' ez így nem állapot! 15 perce töltök egy 6 megás patch-et és még hátra van 11 perc...
mod:[megszakadt a letöltés]
[Szerkesztve]

tusi74
(őstag)
Csatlakozom at előttem szólokhoz. Borzalmas a külföldi sávszél.
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

Overmind
(fanatikus tag)
Akiknek volt/van 1G korlátos csomagja homályosítson már fel, hogy mi van akkor ha eléri? Egyáltalán nincs net vagy lehet fizetni-e fölött vagy döcög a net, vagy....?

Tütüm
(fanatikus tag)
Semmi nincs,átlépsz a következő fizetési sávba.Azthiszem a 3G-s korlátnak megfelelőbe. énis mindig átlépem az 1 G-t
Régen volt olyan ha átléptél véletlenül akkor szólnod kellett hogy az eredetire vissza akarsz állni különben úgy veszik hogy magasabb fokozatban maradsz.Na ebből voltak meglepetések amikor jött a számla..Mstmár nincs ilyen,amennyit töltesz annyit fizetsz.
'' Belém a lélek is csak hányni jár!''

Overmind
(fanatikus tag)
Kössz!
Akkor úgy látszik a fizetős tippem jött be. Amúgy ez nem is olyan rossz dolog. Na majd ha megrendelem, akkor résen leszek a nehogy pár kiló miatt csússzak át. 
Nálatok is belassult a belföld is?
az index kb 6-10Kval jön le
Mi a helyi hívásos (06-40-es) száma a pr-nek?

crab
(őstag)
nálam most rendeben van a belföldi, de a külföldi ugyan olyan rossz.

szekreny
(tag)
Nekem már napok óta ilyen. Ma délben betelefonáltam, és azt mondta a pasas, hogy most hirtelen semmi különöset nem lát, de majd szól a rendszergazdáknak. Azóta semmi változás. Egyik ismerősömék is Tvnetworknél vannak, és mondta, hogy náluk is ugyanilyen szar.

tusi74
(őstag)
Én most jelentettem be, és azt mondták, tudnak róla, és rajta vannak a dolgon, hogy javítsák.
Egyébként a szám: 0640200397
"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

DellAxim
(újonc)
sztem nem fognak válaszolni, en is irtam mailt nekik...de semmi.
Most átfaxolom nekik Bp-ire es szegedre is!
Nálam 2-3kb-tal jon kulfoldrol, + 20%-os packet loss a Bix-ig.

Sheol
(kvázi-tag)
Hát nálam is kurva lassú a külföld. (Újszász) 
Lehet, hogy ez az új koncepció, nehogy elérjük az 50 GB-ot. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Holnap megy a telefon nekik, bár ahogy látom nem sok értelme lesz. 
God is not here today, Father.

szekreny
(tag)
Akkor talán holnapra már jó lesz...nekem semmi ilyesmit nem mondtak.

tusi74
(őstag)
Egy konkurens fórumon ugyanebben a témában ma valaki azt írta, neki 72 órát mondtak.

szekreny
(tag)
Mától számítva?

tusi74
(őstag)
Hát mivel ma írta, gondolom igen.
Nem tudom van-e köze hozzánk, de azt hallom, hogy pl. az axelerosóknak és másoknak is belssult a net. Bár kétkedve fogadom, de nálunk ma a sebesség béka sejhaja alatti volt..Aztán dc++-t kikapcsoltam , ment rendesen....Így én nem telefonáltam....

tusi74
(őstag)
Nekem még mindig marha lassú a külföldi. Pl. nagyon nehezen frissül a vírusirtóm, mert a spanyol szerverről alig tudja szedni a dolgokat.
Mi lehet egy ilyennek az oka?

szekreny
(tag)
A FeriLaliEcdles topikban is mondta valaki, hogy gondja van Invitel ADSLel. Gondolom valami komolyabb gond lehet a gerinchálózatban valahol, vagy valami szerverparkban, nem tudom. Remélem tényleg semmi komoly, nem örülnék ha most összeomlana a Moi internet egy kis időre..
mod: most néztem sebességet, kemény 121 kbit/sec...
[Szerkesztve]

Lortech
(PH! addikt)
Sajna nekem is nagyon változó a sebesség. Éjféltől kb. 30óráig 1-2K volt külföld/belföld egyaránt. Most viszont megint megy ''rendesen'', külföld is.

smith28
(újonc)
Én ma kb 5-kor kezdtem tölteni egy videokártya frissítést ami !!!!!26 MB!!!!! volt és !!!!!!!1 óra 27 perc!!!!!! alatt jött le flashgettel!!!!!Szal kb: 1-2Kb-al jött most pedig kb 30-40Kb-al jön. Ki érti ezt?

Lortech
(PH! addikt)
Most a külföld abszolút elvágva... pingre semmi válasz.

VladimirR
(PH! nagyúr)
szintugy - szeged, tvnetwork, lannet

tusi74
(őstag)
Igen, egyáltalán nem jönnek be a külföldi oldalak. Dunaharaszti

tusi74
(őstag)
Nekem most jól jönnek.

cszoli
(újonc)
Sziasztok,
én is zuglói vk, TvNetworkös (már nem sokáig).
Eddig is voltak kiesések (és eddig is nagyon lassan reagáltak rá), de ami karácsony óta van, az már tűrhetetlen.
Gyakorlatilag azóta foltokban van csak net, idő jó részében 50-60% packet loss (ping -t www.tvnetwork.hu), sokszor az egész ki is esik. Az ügyfélszolgálat (ha éppen elérhető) csak sajnálkozik, meg ígérgetnek (jut eszembe, fel is kéne őket hívnom megint).
Úgyhogy részemről intézem az Axelero ADSL-t, és amint lehet, lemondom ezt a trágyadomb szolgáltatást. Ja és persze vitatni fogom az utolsó számlát, valamint a még SztárTV-s időkből meglevő kábelmodem leadásáért bevasalom rajtuk a 20 000 Ft-ot. Örülni fognak nekem, de nem érdekel.
[Szerkesztve]

smsfree
(újonc)
en is zugloi kabelnetes voltam, szinten 20-40 % packet loss-al.
2 honaping birtam, aztan lemondtam es utolso szamlat mar nem fizetem be.(mondtam nekik hogy nem erre a szolgaltatasra fizetem elo...Ennyi),

szekreny
(tag)
Ja, nálam is. Tegnap du. totál elment, este 6 körül már volt. De még mindig nagyon csiga volt. Ma megint hívtam őket, és azt mondták, hogy valami új rendszer miatt gyakran előfordul hogy ok nélkül lekorlátoznak véletlenül. Negyed óra múlva már jó volt.

Pagan Fears
(újonc)
Emberek, nektek nem lassú a net? Nálam externetes sebességmérő nem nagyon mutat 550 fölötti értéket. 

shabbarulez
(őstag)
Most látom van fönt az oldalon új ÁSZF február 1-es dátummal. Vannak benne új csomagok a varion kívül bár elég érdekes a konstrukció. A csomagok sebességei teljesen megegyeznek a fatáv által beállított ADSL sebességekkel plusz van egy 128/64-es csomag. Ezeknél a csomagoknál nem esik szó semmiféle limitről, ellentétben a vario és fix csomagokkal ahol max 30GB van.
Ahogy nézem bix statot a duplájára emelt limit és a PR-osok korlátlan csomagjai alaposan megdobták a januári forgalmat, durván 1.5x-esére nőtt a decemberinek.
Viszont kábeltv-nél még mindig nem látok sehol egy friss ÁSZF-et ami fent van az pedig lassan egy éves.

Sheol
(kvázi-tag)
PR-esek írjatok már, hogy mi a helyzet nálatok!
Nekem ma olyan is volt számtalanszor, hogy 0 K (!) volt a speed, de 30K fölé nemigen ment.
Ügyfélszolgálat persze semmiről sem tud. 
Kezdem már nagyon unni...

Lortech
(PH! addikt)
Nálam megy rendesen, mint eddig. Annyit csinálj, hogy netlimiterrel mindenképpen szabályozd be az uploadot maximum 8Kbájtra, mert egyébként lassú lesz, képes teljesen lenullázódni hosszú másodpercekig is a letöltés. (legalábbis nekem ez a tapasztalatom)
szerk: egyébként én most járok ezzel a nem éppen übergyors csomaggal (384/64) 43GB letöltésnél.
[Szerkesztve]

Pagan Fears
(újonc)
Hát nekem most 15k-n (1024/512-nél szvsz ennek is BŐVEN elégnek kell lennie) van a feltöltés, de így is egy nagyon lassú. 
Szerk.: most szólt Sheol koma, hogy visszahívták, központi probléma, 1-2 nap.. 
[Szerkesztve]

Sheol
(kvázi-tag)
Köszi, hogy próbáltál ötleteket adni, de nem ez a megoldás. 
Amúgy sem uppoltam ma semmit, meg azért nekem 512K az up, és itt nemigen kell leszabályozgatni...
Szal visszahívott az űgyfélszolgálatos nő, és neki azt mondták a szegediek, hogy 1-2 nap múlva lesz csak javulás. 
Te honnan netezel amúgy?
Ja és a lényeg, hol van Tildy amikor baj van?