Voltak időszakok, amikor szarakodott az elérés, packetloss, hasonlók, de ez sosem vált állandóvá, pár óra, aztán semmi nyoma az egésznek, ment minden rendben.
A modemcseréről annyit, hogy karácsony előtt két nappal szóltunk, hogy elszállt a modemünk (a táp elvitte), a bejelentéstől számítva 3órán belül cserélték ki, szó nélkül.
A korlátozás óta elég sokat kellett vele játszani, mire rájöttem, hogy mi az optimá
lis beállítás. Sosem tudtam eldönteni, most miben van a hiba, mikor teljesen megbénult a netem. (a netem, a rendszerem, vagy akitől töltök, azzal van-e bibi). Nálam az a nyitja, hogy az uploadot nem szabad a felső határ közelébe sem engedni, mert akkor a letöltés drasztikusan lecsökken. Az eddig is nyilvánvaló volt természetesen számomra, hogy erősen összefügg az upload és a download, és ha magas mindkettő, rontják egymást, de most sokkal jobban oda kell figyelni rá.
A legjobb eredményt akkor tudom elérni, ha a feltöltést 4-5K közöttire leszabályzom.(8K a max). így átlag 40-45K közötti eredmény el lehet érni. Ami közel van a maximum korláthoz. 50gigát nem könnyű produkálni 384-gyel, így nem izgat az az 50giga korlát, bár amikor reklámozták a változásokat, megírhatták volna benne, legalább apróbetűsre. Mindenesetre innen már nem tudom hova tudnának korlátozni. 
Mindent összevetve örülök nagyon, hogy van ez a szolgáltató itt, ennyiért, és elégedett vagyok.