Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#201) tildy válasza Ck. (#200) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Fura nekem elsőre felvették a telefont, és mondták mi a gond.Bekötni is másnap jöttek a megrendelés után.
Szegeden tényleg nem tudom mi a helyzet.De nekem nem volt velük sosem gondom.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#202) Ck. válasza tildy (#201) üzenetére

Ck.
(senior tag)

Akkor Örülhetsz hogy fővárosi vagy! :P ;)

Mivel mondtam hogy már hónapok óta nem akar 60 kB/s felé menni a letöltés, és hogy csináljanak vmit, erre a kis pofátlanok csak annyit tudnak mondani, hogy nyílván terhelt a hálózat, és hogy folyamatosan fejlesztik, de semmi jogom pofázni, mert a 64 kbit/s garantált sávszélesség megvan! Ha talán ennyire terhelődik a sok új ügyfél végett, akkor talán bővíteni kéne a hálózatot, és csak utána engedni, hogy új ügyfelek jöjjenek!!! És akkor nem volna ez a csigázás!!!! Ezt már egy jó pár szolgáltató megtette!

(#203) tildy válasza Ck. (#202) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jászalsószentgyörgy...:U

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#204) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hugi azt mondja 1 megabit még mindig a net....

(#205) smith28

smith28
(újonc)

Mátol tényleg korlátlan a letölthető adat mennyiség???

[Szerkesztve]

(#206) tildy válasza smith28 (#205) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A pr-telecomnál igen.

(#207) smith28

smith28
(újonc)

Thx tildy!
Mert küldtek levelet hogy jan 1 -től korlátlan lesz ,de azt dec 2.-án és azóta nem küldtek még.
Akkor mátol keresek egy pár jo oldalt.
Ja és király az oldalatok!!!
:)
bye!

(#208) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na elkezdődőtt.Huginál 385.5 a mai sebesség.

(#209) tusi74 válasza tildy (#208) üzenetére

tusi74
(őstag)

És mennyire érzi a napi használatban?

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#210) tusi74 válasza tildy (#208) üzenetére

tusi74
(őstag)

Nálam a 1024/512 vel
le: 1018
fel: 560

Azért visszafogták az emberkéket rendesen. Én visszasírom azt az időt, amikor mindenki nyomta, ahogy a csövön kifért.

"Hogy mit kell tenni, azt sokan tudják. Hogy hogyan kell tenni, az kevés embert érdekel. S még ennél is kevesebb az, aki meg is meri tenni." Sri Chinmoy

(#211) tildy válasza tusi74 (#209) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem nagyon vette észre.Csak mondtam nézze már meg az enternet mérőkéjét...és ott már 385.5 volt.

[Szerkesztve]

(#212) Lortech válasza tildy (#211) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Sajnos én is csak megerősíteni tudom. :(
Most vettem észre csak, ezért is kerestem fel a topikot. Kár érte, na de sebaj, még mindig sokkal jobb így nekem korlátlanul, mégha lassabban is, mint az adatforgalmi korláttal.

[Szerkesztve]

(#213) tildy

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Viszont a poén, hogy a tvnetworkos oldal még mindig méri a forgalmunkat.:U

(#214) Lortech válasza tildy (#213) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

Aham, ezt nem is gondoltam. Legalább látom mennyit töltöttem. Eddig 10gigát sikerült :)

(#215) tildy válasza Lortech (#214) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hugi buta volt, hétvégén húzhatott volna 1.2 megával mint állat, de nem tette:(

(#216) LK

LK
(senior tag)

Sziasztok! Tudom hogy most kicsit off leszek,de ezt tekinthetjük TVnetworkos infonak is.Szóval:Nem tudjátok véletlen,hogy akár itt akár máshol mikortól és mennyiért fognak bevezetni olcsó forgalomkorlátos netet?

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#217) tusi74 válasza Lortech (#212) üzenetére

tusi74
(őstag)

Viszont nem tudom, hogy az intézményekkel hogy van, de az intézmények között a legolcsóbb variációt választottuk, és most nemhogy lassabb lett, hanem gyorsabb. 1,7 MB/s-et mértem az előbb az Enternettel.
Ez egy általános iskola. Lehet, hogy azokat más elv szerint bírálják?
Otthon viszont szigorúan alulról szagolja az 1024-et. Így mindenkinek lassult.

(#218) DrGonzo22

DrGonzo22
(őstag)

Hát én most álltam át freestartról (katasztrófáklis döntés volt)

Nem adtak 1 darab papírt se, routerem van ezért mai napig a freestart ment, ma betelefonáltam, h akkor mikortól is kezdődne a szolgáltatás, mikor mehetek be szerződést kötni, erre közlik, h 2hete elkezdték a szolgáltatást:) Mondom ok, akkor talán némi adatot adjanak már, mondjuk felhasználói név...
telefopnon elmondja
lejövök a netről a routerrel, felmegyek a, látom, h csak 512, amikor 1024nek kellene lennie, újra telefon, válasz a matáv még dolgozik Egy csomó ismerősöm van matávnál, ők mondták, h novemberben rég végeztek, mindenhol emeltek (amúgy zuglói vok)
látom megy a számláló ki van írva 30giga korlát, (erre direkt rákérdeztem a telefonon 'megrendelés' előtt) megint felhívom őket, mondja korlátlan, akkor miért méri kérdezem, hát szerinte nem mérnek semmit...

semmit nem tudnak a telefon túloldalán, leszarják az embert, a webtárhelyemhez még mindig nem adtak semmi infot. ma csináltak email címet is, mert kértem telefonon.
és az egészben az az abszolút röhej, h 2 hete úgy szolgáltatnak, h ezt ma tudtam meg...

remélem, vlhogy még tudok szabadulni tőlük és visszamegyek freestartra, mert az szolgáltatás, ez meg egy cirkusz

(#219) Pagan Fears

Pagan Fears
(újonc)

Nem akarok senkit elkeseríteni, de olvassátok el az ÁSZF-et rendesen! 50 giga után forgalomkorlátozási lehetőség és biztos vagyok benne, hogy le is fognak korlátozni, mint az állat azonnal. Engem már csak úgy heccből is levettek valamelyik nap 15k-ra, beszóltunk, hiba volt szegeden (peeersze) és most megint jön rendesen.
Amugy én pr-telecom területről vagyok.

(#220) tildy válasza Pagan Fears (#219) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Én hiszek nekik.Múltkor nálunk 3 óra netkiesés volt, és csak a gatewayig láttam.
Pr telecommal nulla bajom votl eddig.

(#221) Pagan Fears válasza tildy (#220) üzenetére

Pagan Fears
(újonc)

Hát én nem vagyok túl jó véleménnyel.
Először hitron modemet kaptam és napi 15,20x szakadtam. Amikor tettem rá egy fazék vizet, akkor csak 10x. 1 évbe (!!!!) telt, mire kicserélték motorola modemre, azóta alig szakadtam (nyár óta).
Aztán nem először volt ez a korlátozzuklealámafelhasználótúgysevesziészre dolog se. Ha apám nem ragaszkodna ehhez a nethez már rég dsl-em lenne. :-/

[Szerkesztve]

(#222) tildy válasza Pagan Fears (#221) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem tudom te honnét vagy (Én az adataimnál szereplő vidéki helyről).
Nekem stabilan 1.2-1.5 megabit volt a változtatások előtt, most ugye 384kbit lett.
De még ez is jó 5500ért.
meg mi az hogy korlátozzuk le?Nem hinném hogy direkt veled baszakodnának..
JA és hitron modem.

[Szerkesztve]

(#223) Pagan Fears válasza tildy (#222) üzenetére

Pagan Fears
(újonc)

Én Jászberényből vagyok. Azt meg nemtom kivel szórakoznak, de furcsamód először, amikor ez volt és bementünk, egyik arc elkezdett kötekedni, hogy még ennek a tempónak is örüljünk. Elküldtük az anyjába, mire hazaértünk ment a net rendesen. Amugy nekem a pr1024es csomag van... ez elég jó is lenne, nade a korlát. :(

(#224) tildy válasza Pagan Fears (#223) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nincs semmilyen korlát.Elvileg.
(én havi max 10-15 gigát ha töltök,, el nem tudom képzelni hoyg valakinek mire kevés -ha tényleg van ilyen-az 50)
Nameg aztán mire tudnál adslt kötteni....Invitelre?:):)
Na arra inkább ne kötess. Nézz be az inviteles topicba , mégha nem is tőlük veszel adslt, akkor is kb 40-50 kbittel kevesebbel jöna cucc, mint amennyivel kéne...

Na megnéztem az aszf-t , tényleg ott az 50 giga kitétel de :
''50 GB adatforgalom elérése esetén sávszélesség korlátozási, ellenőrzési jogosultsággal.'' Ez számomra így leírva semmi konkrétat nem jelent, max azt hogy esetleg, hagsúlyozom, esetleg lekorlátozhatnak.... (De mivel nicns odaírva hogy mennyire, ezért valahogy szerintem ez engem nem zavar)

[Szerkesztve]

(#225) Pagan Fears válasza tildy (#224) üzenetére

Pagan Fears
(újonc)

Csomag neve: PR 1024
Hozzáférés típusa: Kábeltelevíziós hálózati hozzáférés
Biztosított kábelmodem: 1db
E-mail: Egyéni előfizető: 3 postafiók
Üzleti előfizető: 10 postafiók

Web tárhely: 20 MB tárterülettel
A csomaghoz rendelt sávszélességen átvihető korlátlan
adatmennyiség:
Maximális letöltési sebesség: 1024 kbps
Maximális feltöltési sebesség: 512 kbps

Maximális számítógépek száma: 1 db
Havi előfizetési díj: 12.000.-Ft + ÁFA = 15.000.-Ft
Kiegészítő forgalmi díj: nincs
50 GB adatforgalom elérése esetén sávszélesség korlátozási, ellenőrzési jogosultsággal.

Én a sokat töltő felhasználók körébe tartozok. ;] Havi 100 lecsúszna azt hiszem gond nélkül. :DD

(#226) tildy válasza Pagan Fears (#225) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mégvalami:Miért nem egyéves a szerződésed?
Úgy az 1024es net csak 10 ezer.
Mondom egyébként ha nagyon sír a szág adslre, néz be az inviteles topicba, mennyi probléma van velük.Én inkább még ennek is örülnék... Ami van:)

(#227) Pagan Fears válasza tildy (#226) üzenetére

Pagan Fears
(újonc)

Egyéves szerződésem van. (Már 3. kezdték idén januárban.)
Hát erről mint írtam nem én döntök, az öreg meg vaskalapos, amit egyszer bekötöttünk az marad. Mondjuk én a 15 gigás korlát idején is lehúztam 30-35-öt mindig... majdcsak megleszek ezzel is.

(#228) tildy válasza Pagan Fears (#227) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor csak 10et fizettek.Kiváncsi lennék ennyiért az invitel mit adna nektek .(megjegyzem , szerintem semmi számodra elfogadhatót)
Üdv, faterodnak, hogy ennyire ''vaskalapos'':Szerintem jól teszi.. (Ha jól tudom rajtad kívűl még nem nagyon volt olyan pr-s , aki sírt volna a szolgáltatás miatt......)

(#229) DrGonzo22 válasza tildy (#228) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

Na hát pl. én is 'sírtam'

de ez nem szolgáltatás, amint azt már leírtam. Fix-IP elvileg, de nem tudom a routeremet fixre állítani, mert képtelenek 2 hete megmondani azokat az adatokat, amiket be kéne írnom a routerbe....
Az hogy kijönne esetleg 1 szakemberük (na mondjukl ez 2séges, h van-e) kizárt dolog. (freestarttól 2szer voltak kinnt, de mondjuk az szolgáltató is)
megpróbálom mielőbb otthagyni őket, meg mi az, hogy 1024re vok előfizetve, és 512 jön, meg ma pl. még annyi se... volt h 56k alatt voltam, azért ez nagyon durva
ha van ez a korlát dolog, akkor azonnal felmondom, nem érdekel mit szólnak hozzá vagy 10szer rákérdeztem, mert nekem fontos, havi nagyonsok gigát szedek le simán 100 fölött. 50 giga nevetségesen kevés...
ja és akkor még a tárhelyről nem is szóltam...

(#230) tildy válasza DrGonzo22 (#229) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Budapesten nincsen pr-telecom:U
És itt a pr-telecomról volt szó.

(#231) DrGonzo22 válasza tildy (#230) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

én ezt a tvnetwork-ről írtam sorry

(#232) Sheol válasza DrGonzo22 (#231) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

DrGonzo22 nem kell elnézést kérned, mert a PR Telecom nem egy külön szolgáltató, csupán ők számláznak, de a szolgáltató az továbbra is a TvNetWork.
Tudom, mert én is a PR-nél vagyok.

God is not here today, Father.

(#233) tildy válasza Sheol (#232) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Enenk ellenére ha jól tudom most már más csomagokat ad a tvnetwork és a pr.Az ipnk még mindig tvnetworkos...
Egyébként én úgy tudom, hogy elvileg már tök külön vannak.Kivéve azt, hogy ugyanúgy tvnetworkos ipnk van.

[Szerkesztve]

(#234) Sheol válasza tildy (#233) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

''Egyébként én úgy tudom, hogy elvileg már tök külön vannak.Kivéve azt, hogy ugyanúgy tvnetworkos ipnk van''

Persze tök külön, azért kell még mindíg a TvNetWork oldalán nézni a forgalmat, mi? :P

(#235) DrGonzo22 válasza Sheol (#234) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

nekem azt mondták ma, h nem nincs, és nem is lesz soha semmilyen korlát, se forgalom, se idő, se semmi...
nem hinném, h hazudnának

(#236) tildy válasza Sheol (#234) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem kell nézni a fogalamt ott.Hiszen már nem forgalomkorlátos.

(#237) Sheol válasza tildy (#236) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

Dehogynincs korlát.
Olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket!
50 GB után vissza lesz véve a speed 128/128 kbit-re.

[Szerkesztve]

(#238) tildy válasza Sheol (#237) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elolvastam az ászfet és sehol nincs benne a 128/128as dolog, csak hogy 50 giga felett korlátozási és ellenőrzési jogosultsággal.

(#239) Lortech

Lortech
(PH! addikt)

Voltak időszakok, amikor szarakodott az elérés, packetloss, hasonlók, de ez sosem vált állandóvá, pár óra, aztán semmi nyoma az egésznek, ment minden rendben.
A modemcseréről annyit, hogy karácsony előtt két nappal szóltunk, hogy elszállt a modemünk (a táp elvitte), a bejelentéstől számítva 3órán belül cserélték ki, szó nélkül.
A korlátozás óta elég sokat kellett vele játszani, mire rájöttem, hogy mi az optimá
lis beállítás. Sosem tudtam eldönteni, most miben van a hiba, mikor teljesen megbénult a netem. (a netem, a rendszerem, vagy akitől töltök, azzal van-e bibi). Nálam az a nyitja, hogy az uploadot nem szabad a felső határ közelébe sem engedni, mert akkor a letöltés drasztikusan lecsökken. Az eddig is nyilvánvaló volt természetesen számomra, hogy erősen összefügg az upload és a download, és ha magas mindkettő, rontják egymást, de most sokkal jobban oda kell figyelni rá.
A legjobb eredményt akkor tudom elérni, ha a feltöltést 4-5K közöttire leszabályzom.(8K a max). így átlag 40-45K közötti eredmény el lehet érni. Ami közel van a maximum korláthoz. 50gigát nem könnyű produkálni 384-gyel, így nem izgat az az 50giga korlát, bár amikor reklámozták a változásokat, megírhatták volna benne, legalább apróbetűsre. Mindenesetre innen már nem tudom hova tudnának korlátozni. :)
Mindent összevetve örülök nagyon, hogy van ez a szolgáltató itt, ennyiért, és elégedett vagyok.

(#240) Pagan Fears

Pagan Fears
(újonc)

Naa.. az előbb megnéztem a tvnetoworkos ÁSZF-t. Vagy nem frissítették még a weblapon vagy még mindig az van érvényben, de ha a második, akkor 15 giga után várható a korlát, mert ott még mindig az szerepel.
Hát 384-es nettel az 50 giga tényleg korrekt, de 1024-essel már nem olyan kemény dió átlépni. :)

(#241) Lortech válasza Pagan Fears (#240) üzenetére

Lortech
(PH! addikt)

De neked a PR-es ÁSZF kell, mert te közvetlenül nem a tvnetworkkel állsz szerződésben szerintem.
Ebben egyébként a 128-as szóra rákeresve 0 találat volt..
szerk: ja értem.

[Szerkesztve]

(#242) Pagan Fears válasza Lortech (#241) üzenetére

Pagan Fears
(újonc)

Azt tudom. Nálunk 50 giga. Csak mondta a Dr fentebb, hogy azt mondták neki semmilyen korlát nincs és ő tvnetworkös.

(#243) smith28

smith28
(újonc)

Én bementem a PR-hez és megkérdeztem hogy : valahol olvastam hogy 50 giga után vmi korlátozás van. Erre a csaj megnézte neten, és azt mondta nincs semmilyen lekorlátozás , és akkor megnézte a TV-network oldalát is és mondta hogy azok még nem frissítették az oldalt , amit pedig már rég meg kellett volna tenniük. Úgyhogy ne foglalkozzak semmivel mert nincs korlát!:)

(#244) Pagan Fears

Pagan Fears
(újonc)

Ok, a csaj nem nézte meg a pr oldalát? :) Mert az vonatkozik ránk + ott van is az 50 giga. Mind1, legyen igazad!

(#245) Sheol válasza tildy (#238) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

Végül is tényleg nem írják, hogy 128/128 lesz, de elég nagy esély van rá.
Pl. ugyanez a szöveg volt akkor is, amikor 15 GB volt a korlát, és Pagan Fears kollégát már véletlenül le is korlátozták, és éppen 128/128 volt.
Egyébként van szerencsém személyesen is ismerni Pagan mestert, és tudom, hogy max. 3 hét alatt le fogja szedni az 50 GB-ot. :D
Így tőle meg fogjuk tudni kb. 2 hét múlva. :))

(#246) Sheol válasza smith28 (#243) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

Én is bementem az abonyi ügyfélszolgálathoz még tavaly.
Kérdezem a nőt, hogy lesz-e forgalomkorlát?
Mire Ő, áááá nem lesz.
Mondom OK, akkor nézze már meg az új ÁSZF-et!
Megnézte, hümmögött, aztán írta e-mail-ben, hogy igazam volt, bocs, lesz 50 GB korlát. :((

(#247) DrGonzo22 válasza Sheol (#246) üzenetére

DrGonzo22
(őstag)

akkor ez tényleg 'komoly' cég:(

ja és még mindig 512, pedig azt mondát, mára már biztos 1024lesz...

(#248) tildy válasza Sheol (#246) üzenetére

tildy
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez esetben a fogyasztóvédelemnek szólni kell, ugyanis a szórólapon, és a weboldalon elsőre ez nincs kiírva..(magyarul ott ahol oda van írva a korlátlan, és nemcsak az ászfben) ki kellett volna írniuk jól.

(#249) Sheol válasza tildy (#248) üzenetére

Sheol
(kvázi-tag)

Szerintem nem sokra mennénk vele, mert azt mondanák, hogy korlátlanul tölthetsz, igaz a sebesség az kevesebb lesz, de attól még...
Szóval ki van ez jól találva részükről hidd el.
Egyébként meg ha tényleg tölthetünk 50 GB-ot korlátozás nélkül, az azért a legtöbbünknek elég lesz szerintem.

(#250) beamish

beamish
(újonc)

Üdvözlet mindenkinek!
figyelmesen végig olvastam a tvnetwork ről írottakat. Én most akarom otthagyni a chello-t (tiltja a hálózatot otthon) és átmenni a tvnetworkhöz (itt lóg mind a kettő kábele a lakásom előtt), lannet-re.
Szóval nehéz eldönteni, hogy most jó a szolgáltatás vagy csapnivaló (hely: BP. 13. ker, Népfürdő u. lakótelep).

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.