Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gusi

    csendes tag

    Sziasztok, egy ismerős kért meg hogy továbbítsam

    "van V2 -es wr1043nd routere, felraktam rá a openwrt-t mivel alig tudta tejesíteni mind madzagon mind wifi-n a sebességet, viszont most egy érdekes dolog áll fenn.
    A net 100/50 digi-s , letöltési sebesség éppen csak eléri a 30MBit et, kábelen és wifin egyaránt, bár wifin kicsit kevesebb , viszont a feltöltés 47MBIt környékén mozog, van e valami csoda beállítási módi ami helyrerakja a lelkivilágát, mennyit kellene tudnia ennek a routernek igazság szerint openwrt vel?

    Az alap beállítások közül egyedül a wifi adó teljesítményt vettem vissza, 250mW ra, de talán még az is felesleges hiszen 5-6m nél távolabb nem kerülnek az eszközök tőle, tablet, laptop, telefon...

    2 napja a fórumot böngészem és nem igazán találtam választ erre a problémára, vagy elkerülte a figyelmem, ha valami okosságot tudtok légyszives osszátok meg. "

    még egy kérdés, hátha valaki tudja, az ismerős próbálna regisztrálni ide, de a regisztrációs lap kitöltve az OK ra nyomva üres lapot kap, én is próbáltam neki, nekem sem ment... vajon mi lehet ennek az oka?

Új hozzászólás Aktív témák