Hirdetés

2014. július 24., csütörtök

Hozzászólások

(#901) devline


devline
(újonc)

Sziasztok!!
Valaki tudna nekem segíteni mert most üzemelem be WR-G s rooterem. minden kábel a helyén!! beírtam a hozzá addott IP-T A böngészőbe és kér vmi felhasznevet meg jelszót.Hol találom azt???

(#902) dr.bubo válasza devline (#901) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Csak visszakéne olvasnod. 1-2 oldalt. :)
[link]

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#903) urbanjozsi válasza dr.bubo (#902) üzenetére


urbanjozsi
(senior tag)

Vagy az aláírásodat :DD
off ASUS WL-520GC-ben nem tudsz segíteni? off

(#904) kgcatch


kgcatch
(újonc)

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a Tp-link tl-wr542g router egyszerre hány wifi kapcsolatot tud kezelni? Nekem egy olyan router kellene, amelyik képes egyszerre akár 12-t is kezelni. Ha ez nem képes rá, akkor tudnátok esetleg valamit ajánlani erre a feladatra?

(#905) dr.bubo válasza kgcatch (#904) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

A 12-t tud kezelni,de akár 50-t is. :) Elvileg
Ezt gyakorlatban milyen stabilan tudja kezelni azt nem tudom.

urbanjozsi: sajna nem tudok. :( De láttam, másik topikban válaszoltak a kérdésedre. :)

[ Szerkesztve ]

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#906) urbanjozsi válasza dr.bubo (#905) üzenetére


urbanjozsi
(senior tag)

Egyik topikból rohanok a másikba :DD

(#907) schlittp


schlittp
(újonc)

Sziasztok!

Most vettem egy TP-LINK TL-WR-642G Wireless Router-t. Nem tudtam hogyan kell beállítáni a security-t, de fórumban megtaláltam! Köszi mindenkinek! :C

Petya

(#908) nordican válasza schlittp (#907) üzenetére


nordican
(kvázi-tag)

Most hogy írtad a security-t visszakerestem a fórumban, és kicsit elbizonytalanodtam. Merthogy nekem eddig WEP / Automatic / ASCII 64bit-es kulcsom volt (második kép), erre meg visszakeresve azt találtam, hogy a WPA-PSK/WPA2-PSK / WPA2-PSK / AES beállítás (első kép) a frankó. Igenám, csakhogy nekem ez utóbbival nem jön létre vezeték nélküli kapcsolat, mégcsak nem is érzékeli a hálózatot. WR 542G routerem van. Meg tudja mondani valaki, hogy mi a különbség a két beállítás között, és hogy akkor a WEP beállítás az nem is jó vagy nem olyan biztonságos?

(#909) dr.bubo válasza nordican (#908) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Az automaticot válaszd vagy a TKIP-t Ugy fog müködni. :)
Természetesen, ha automatic,akkor a security optionnak is automaticnak kell lennie.

[ Szerkesztve ]

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#910) nordican válasza dr.bubo (#909) üzenetére


nordican
(kvázi-tag)

Választottam TKIP-t és automaticot is (automatic security option-nel), de nem működik. Az baj, ha a WEP-nél maradok?

(#911) dr.bubo válasza nordican (#910) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Nem baj,hogy wep-nél maradsz, de azt törik a legkönnyebben fel.
A wifikártyád milyen? Esetleg ahoz keressél új drivert.
:)

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#912) nordican válasza dr.bubo (#911) üzenetére


nordican
(kvázi-tag)

Hát ilyen kártyám van, de azt hiszem a driverkeresést már nem vállalom, még elcseszek valamit. Azért köszi.

(#913) desigo válasza dr.bubo (#911) üzenetére


desigo
(senior tag)

Ha lopnák wifin a netem azt,hogyan vehetem észre?

(#914) dr.bubo válasza desigo (#913) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

A routerben a wireles static menüpontban látható a routerre csatlakozó eszközök.
Alapból 2 van az egyik maga a router a másik pedig a te géped. (mac cim alapján vannak felsorolva.
Meg a router statics, és a Syslog menüjében látható.
Ha több csatlakozott eszközt látsz ott (mint amiröl tudod, hogy te engedted csatlakozni), akkor valószinü, hogy lopják a neted.
Wireles beállitásoknál, be lehet állitani, hogy csak az engedélyezett mac cimü eszközök csatlakozzanak a routerhez. (MAC FILTERING) Természetesen ez a titkositást nem helyettesiti, csak kiegésziti.
:)

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#915) desigo válasza dr.bubo (#914) üzenetére


desigo
(senior tag)

kösz
majd nézegetem

Én is köszönöm a korábban írt beállításokat!
wr642-est pikk-pakk beállítottam...

(#916) nordican válasza dr.bubo (#911) üzenetére


nordican
(kvázi-tag)

Na rájöttem, mi volt a baj: Vezérlőpult/Hálózati kapcsolatok/Vezeték nélküli hálózatok/Tulajdonságok/Vezeték nélküli hálózat. Ott a hálózatom nem volt átállítva WPA2-PSK-ra és TKIP-re (csak a routerben), hanem még Nyílt-ra volt állítva. Amatőr ... (mármint én)

(#917) Ijk


Ijk
(PH! kedvence)

Valakinek csinál olyat, hogy megy a letöltés néhány órát aztán elveszti a kapcsolatot. Kihúztam-bedugtam ment 10mpercig és megint eldobta. Most resettel működik. (tl-wr542g)
Már elegem van ezekből a routerekből, otthoni gigabyte-ot is 12 óránként resetelni kell.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#918) eigentum


eigentum
(újonc)

Sziasztok!

Az a problémám, hogy sikerült feltennem a 081021 transition firmware-t, amit le is ellenőriztem... Viszont a 081021-s fw-t már nem sikerül fölraknom ... Végigmegy kiírja hogy megcsinálta, de nincs változás... nem fogaja el... Ezt onnan tudom mert nincs QoS. Ráadásul a hiba miatt semmit nem tudok állítani mert 4 másodpercenként frissíti a saját menüjét... egyedül a fw frissítése működik... Legalább 10x megpróbáltam újra rakni a 081021-s fw-t... Sikertelen. A régi fw-re meg errort ír... Vissza lehet valahogy rakni az eredeti fw-t??? Help... :O

(#919) dr.bubo válasza eigentum (#918) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

QoS-t nem fogsz benne találni mivel nincs is benne. :(
A régi fw-t sjna már nem lehet vissza pakolni. Próbáld meg, leresetelni a routert, utána pedig pár párcig áramtalanitsad, hátha ugy rendbejön.

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#920) Tomszy1


Tomszy1
(tag)

Sziasztok, olvasgattam a fórum hsz-eket, de nem találtam még ilyen problémát. Szóval azt csinálja a router hogy néha rájön és gondolom hogy ujraindul, mert az asztali gépen is, illetve a laptopon is kiirja a rendszer hogy nincs hálozati kapcsolat, majd pár perc után ismét csatlakozik. A wifin gyakran csinálja azt hogy megszakad, de szinte nem is látom hogy ne lenne kapcsolat, hanem ahogy megszakad már kéri is az ip címet. Senkitől nem láttam még ilyen problémát, vigyem vissza gariba a routert? vagy mit tegyeek? már tettem fel rá egy ujabb firmwaret de semmi.

Köszi a segítséget előre is.

Tomi

(#921) dr.bubo válasza Tomszy1 (#920) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

router menü: dhcp settings
address lease time 2880-ra kell állitani.
Azért szakad meg idönként a kapcsolat, mert a router új ip ad az eszkönek.

[ Szerkesztve ]

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#922) Rottenbiller


Rottenbiller
(újonc)

Szerintetek érdemesebb 642 venni mint 542-t? Mi az ami komolyabb külömbség?Tök vagyok hozzá. :F

(#923) Anee81


Anee81
(újonc)

Sziasztok! Ha tudnátok segíteni, azt nagyon megköszönném.. Tegnap jött meg postán a routerem (TP-Link WR642G), és mindent beállítottam a mellékelt leírás alapján. A router egész délután tökéletesem működött, este 10-ig neteztem vele. Aztán reggel újra bekapcs a gépet (Acer Aspire 5730Z), és azóta sincs jel a routertől. A Windows nem tudja beállítani a vezeték nélküli kapcsolatot. Pedig mindent úgy hagytam ahogy volt, nem nyúltam semmihez, nem állítottam el semmit..csak aludtam egyet.. :) Elképzelni sem tudom, mi történhetett vele... a megadott 192.168.1.1 címre sem tudok felcsatlakozni vele... Szerintetek mi lehet a baj?

[ Szerkesztve ]

(#924) dr.bubo válasza Rottenbiller (#922) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

A 642g 108M-t tug elméletileg wlanon, a 542g pedig 54M-t.
Ha 642-s routert veszel, akkor a rácsatlakozónak is tudnia kell a 108M-t. De a 108Mbit/s-t
nem fogod elérni, esetleg a felét.
Az 54Mbit/s sem fog meglenni, kb. 20-25Mbit elérhető megfelelő körülmények mellett.
Mindkét router a sebességen kivül ugyan azt nyújtja.
:)

anne81: A routert a gépeddel kábellel kösd össze, ugy elfogod érni a menüjét.
A routerben a wifibeállitásoknál titkositásokat beállitottad? Vagy az maradt szabadon?
Kábellel összekötve sem sikerül belépni, akkor reseteld le a routert.
:)

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#925) Rottenbiller válasza dr.bubo (#924) üzenetére


Rottenbiller
(újonc)

Kössz az infot. :R

(#926) Anee81 válasza dr.bubo (#924) üzenetére


Anee81
(újonc)

Szia dr.bubo! A routerhez nincs kábel, ha meg a modemkábelt használom az összekötéshez, akkor szintén nem lesz netkapcsolat... most külön vegyek ezért kábelt? A beállításokat úgy végeztem el ahogy az le is van írva.. de az általad leírt beállításokra nem emléxem...úgyhogy azzal tuti nem csináltam semmit. Tudod, az az érdekes, hogy pénteken tök jól működött...hiszen a routeren keresztül neteztem... akkor a beállításokkal nem lehetett gond. Az előbb is próbálkoztam vele...egész nap áramtalanítva volt a router, és így sem működött. Próbáltam a resetelést is, de nem reagál úgy sem. Lövésem sincs hogy mi a gáz, max 7főn felhívom az üzletet ahol vettem, és mivel 1 év jótállás van rá, vagy megnézetem, vagy csere lesz. Ilyen nincs azért, hogy valami 1 éjszakai "nemhasználat" után gondol egyet és behal. :(:(

(#927) dr.bubo válasza Anee81 (#926) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Tehát eleve wifin konfiguráltad fel. A wifi titkositást nem is állitottad be. :(
Nem hiszem, hogy a routerrel lenne gond, venni kell pach kábelt, összekötni, és ahogy leirtam ugy beállitani.
Reseteléskor a reset gombot kb. jó 1percig kell nyomvatartani.
Ha pénteken müködött, akkor biztos a net kapcsolatot jól állitottad be.
Nem tudom hol laksz, esetleg lakótelep, akkor meg van a lehetőség, hogy mivel szabadon hagytad a wifit bárki rácsatlakozhatott, és elállithatta routert. :F

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#928) vrolee válasza dr.bubo (#927) üzenetére


vrolee
(újonc)

Valóban bárki elállíthatta a routered, ha nem állítottál be semmilyen titkosítást (ha igen, akkor is van rá esélye), és akár jól ki tudott zárni a saját routeredből. ;)
Javaslom (akár az előttem szólók), h reseteld le a routert, és egyből írd át a felhasználónevet és jelszót egy sajátra.
Az IP címet és illik átírni egy kitaláltra.
Aztán azt a fránya titkosítást is be kell állítani, mert így más is használhatja a neted, és ha ezeket a lépéseket nem teszed meg, akkor időnként ezt eljátszhatod megint.
Persze lehet hardver probléma is, de ha sűrűn lakott környéken laksz, akkor ennek kisebb az esélye!

Üdv!

Szerk.: dr. bubo aláírásában ott van, h hogyan csináld. :D

[ Szerkesztve ]

(#929) Snipee


Snipee
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Egy hete TP link 542G-s Routert használok DIGIs 20/10es nettel!
eddig tök jó volt, ma viszont elkezdte dobálni a kapcsolatot!
fw-t frissítettem!
ÉS idegesítő hogy állandóan szakad az msn, el-el megy a net! Router nélkül direktben nem csinálja!

Igy kezdi:
2 3412:DHCPS: 1:0x001d602acef4, 192.168.1.100, ACK in request.
3 3438:LCP RX Terminate Req.
4 3438:LCP tx Terminate Ack.
5 3439;)PPoE: Automatically dialing.

Valakinek tapasztalat, hogy ilyenkor mi a kínja?

Köszi

No Comment

(#930) vrolee válasza Snipee (#929) üzenetére


vrolee
(újonc)

Talán lépcsőházi switch táp kaputt. :)
Router nélkül nem szakad a net?
Tehát akár 1-2 napon keresztül egyszer se kapcsol szét?
Nekem nem pont ez volt a problémám, mert az enyém be sem tudott tárcsázni, és router nélkül is egyfolytában szakadt a net.
Nálunk 1-2 kábel volt kontakthibás a switch-nél és a tápja ment tönkre.

(#931) Snipee válasza vrolee (#930) üzenetére


Snipee
(lelkes újonc)

Router nélkül tök jó a net! Eddig pár órája megy szakadásmentesen.
valszinü a routerrel lehet a gond, mert egyre lassabb a net is, akadoznak az oldalak!
a logjában látom hogy kb 2-3 percenként újracsatlakozik! Ami azért nem egészséges! MSN szakad, kidob mindenhonnan :S

No Comment

(#932) Snipee válasza Snipee (#931) üzenetére


Snipee
(lelkes újonc)

Visszavittem az üzletbe, átvették, megnézik.. állítólag áramingadozás volt felénk és lehet hogy ez miatt halt be.
majd kiderül

No Comment

(#933) dr.bubo válasza Snipee (#932) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt az üzletben mondták? Honan tudják, hogy nálatok áram ingadozás volt. :F :D
Amugy másik topicban irta valaki, hogy tp-link-t árulnak, és általában táphiba miatt viszik vissza. [link]

[ Szerkesztve ]

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#934) Anee81


Anee81
(újonc)

Hali! Köszi mkinek a segítséget, sikerült beállítanom a routert, műxik végre!! :D:D
Viszont egy olyan kérdésem is lenne, hogy a router bezavarhat a vezetékes telefonnak? Lehet hogy csak a t-home vacakol, (mindíg elszúrnak vmit) de amióta üzemképes a router megkergült a telefonvonalunk. Beszéd közben folyamatosan "foglalt" jelzés hallatszik, és más számot jelez ki, mint aki tényleg hív. Kipróbáltam kíváncsiságból, felhívtam a saját mobilszámom, és amikor jött az sms, hogy nem fogadott hívásom volt, nem a saját itthoni számot küldte el a t-home hanem valaki teljesen másét a faluból. Gondoltam, lehet az a vki tényleg hívott, ezért visszahívtam...mondanom sem kell, hülyének nézett. Na akkor megint mobilt csörgettem, megint jött az sms, szintén az idegen számmal. Szerintetek van köze ehhez a routernek? Ha hülyeséget kérdeztem akkor bocsi, annyira még nem vágom ezt a témát. :) :B

(#935) dr.bubo válasza Anee81 (#934) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Router nélkül nem csinálja? A telefon elött van adsl szürő?
:)

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#936) Anee81 válasza dr.bubo (#935) üzenetére


Anee81
(újonc)

Szia dr.bubo. Nincs szűrő, ezekszerint az is kell... Kérdés hogy holt tudok olyat venni...na körbelesek a neten.... Végül is akkor is csinálta a tel, amikor egy pillanatra áramtalanítottam a routert. Csak nem tudom, hogy maga a router bolondította-e meg a vonalat vagy sem... Nem tudom hogy képes-e ilyenekre...nemigen értek hozzá. Holnap kipróbálom újra, lehet hogy alapban vacakolt a vonal... ha nem, akkor elteszem máshova a routert és úgy próbálok telefonálni. Ja és beszerzek egy ilyen szűrőmicsodát. :) ;)

(#937) Anee81 válasza dr.bubo (#935) üzenetére


Anee81
(újonc)

Buboka! Most jut eszembe...hát nekem van ilyen szűrőm...ha egyáltalán az, amire gondolok. Egy kis szürke elosztószerűség, az egyik oldalán 1, a másikon 2 csatlakozás. A felépítés úgy néz ki, hogy a falra szerelt alap dobozkából jön egy kábel, rá ez az elosztó szerűség, abból 1 kábel a telefonba, egy a modembe. Erre gondoltál, amikor a szűrőt említetted?

(#938) dr.bubo válasza Anee81 (#937) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Igen, erre gondoltam. :) Nem kell venned.
A router elvileg nem zavarhat bele a telefonba. De nem árt anélkül is megnézni.
Valószinübb azért, hogy a T-com vacakolt.
:)

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#939) Anee81


Anee81
(újonc)

Meg vagyok nyugodva... kiiktattam a routert, és akkor is naon vacak volt a vonal. De az hagyján... felhívtam a hibabejelentőt, és eccerre 2 emberrel beszéltem de ők nem tudtak egymásról... ez is a vonalhiba miatt. Állítólag most épp egy pár órás vonalellenőrzést csinálnak, és megpróbálják kijavítani a hibát. Hát ajánlom is nekik!!! :D:D Más: Egyenlőre a router megfelelően működik, jelszóval is le van védve...remélem így már nem fér hozzá senki. Egyébként kiderült, hogy a szomszéd kisgyerek nyomkodta el, de hogy hogyan, azt nem tudja. Annyit mondott hogy látta hogy van vezeték nélküli netkapcsolata, de fogalma sem volt hogy mit kell csinálnia vele, ezért szólt egy haverjának, akivel "megnézték" hogy mi is az. :W Elég jól megnézték, én meg szívtam mint a torkosborz egész 7végén.

[ Szerkesztve ]

(#940) Snipee válasza dr.bubo (#933) üzenetére


Snipee
(lelkes újonc)

Igen, mert a boltos srác is felém lakik, egyébként előfordulhatott áramingadozás, cudar idő volt hétvégén!
de tesztelték a routerem és náluk is hibázik.
Sőt mint kiderült az ő TP-linkje is ugyanezeket a tüneteket produkálja hétvége óta!
Nem lehet hogy a Digi mókolt valamit? :S

Anee81: Nekem anno az adslnél a szűrő hiánya azt okozta, hogy amikor hivtak telefonon, megszakadt a net.
Azért nézd meg azt az "elosztószerűséget" hogy tényleg szűrő vagy egy szimpla fali elosztódoboz!

a szomszéd kissrácot meg rúgd s*ggbe :) aztán állítgathat amit tud :)

[ Szerkesztve ]

No Comment

(#941) Anee81 válasza Snipee (#940) üzenetére


Anee81
(újonc)

Szia Snipee! Szerencsére nincs semmi gáz, itt a faluban van valami gánya a vezetékes tel. vonallal. Több embert is megkérdeztem és 10-ből 9-nek xar a vonala. Ha teljesen leválasztom a netet a telefonvonalról, áramtalanítok...stb, akkor is uolyan rossz. Egyszerűen nem lehet érteni amit mondanak a másik oldalon, mert bezavar a búgás, és egy idióta géphang folyamatosan löki a rizsát, h a szám jelenleg nem elérhető...közben már rég beszélek vele.... :D:D
Az IQ harcos szomszédgyerek megkapta a magáét... nem bántottam, csak elküldtem a sunyiba. ;]

(#942) dr.bubo válasza Snipee (#940) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Egy túlfeszültségvédős elosztót nem árt, ha beszerzel, valószinü, hogy az ilyeneket kivédi.
Hogy a digi müvelt volna valamit, nem tudom, bár ahogy a bekötik a lépcsőházi cucokat, azok elég gány munkák. A digilanos topicba valaki be is linkelt képeket róla. :) #2551 [link]

[ Szerkesztve ]

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#943) Snipee válasza dr.bubo (#942) üzenetére


Snipee
(lelkes újonc)

Anee akkor türelmesen vársz, hogy a nagy T-estvér megjavítsa a telefonvonalat! (persze ha T-s területen vagy ) :)

Bubo, Már régóta túlfeszültségvédős elosztót használok, de az csak a "túl" áramtól véd valamennyit, de az sem garancia!
az áramingadozást max szünetmentessel tudom kivédeni.
Na mind1, várom a fejleményeket, egyszer csak lesz jól működő routerem!
Láttam én is a Diginek ezt a bekötését :) hááát :D
De direktben meg tök jó a netem! tegnap egész nap nem szakadt meg!

No Comment

(#944) Anee81 válasza Snipee (#943) üzenetére


Anee81
(újonc)

Hát igen, nincs mese, várnom kell.... bár épp most ellenőriztem, és már alakul a vonal, mint púpos gyerek a prés alatt. :D

(#945) eprom2


eprom2
(újonc)

Sziasztok!
Tegnap vettem egy tl-wr542g-t,és a problémám a következő:
Cod4 közben folyamatosan eldobja a kapcsolatot egy-egy pillanatra.
Nem a wifivel kapcsolódom,simán kábellel.
Firmware a legfrissebb már.
Mit tudok vele csinálni?
Előre is kösz!

(#946) dr.bubo válasza eprom2 (#945) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Csak a CoD4-nél csinálja? Máskor nem?
Kábelt másik lanportba teszed, akkor is szakadozik?
:)

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#947) desigo


desigo
(senior tag)

642G-vel megoldható az,hogy wifis netet továbbadjon kábelen számítógépnek?

(#948) dr.bubo válasza desigo (#947) üzenetére


dr.bubo
(őstag)
LOGOUT blog

Nem 642g-vel nem, mert nem tud kliensként müködni.
Az wr543g lehet megcsinálni.

Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm

(#949) gabori


gabori
(újonc)

Sziasztok!

Vettem egy 542g-t.
Visszaolvasva a fórumban beállítottam mindent, már csak azt nem tudom, hogyan kell az utorrentet kiengedni a routeren.

Egy kis help kellene!
Előre is köszönöm!

Üdv.

(#950) eprom2 válasza dr.bubo (#946) üzenetére


eprom2
(újonc)

Most csak a Cod4el játszom ezért nem nagyon látom,ha másnál is csinálja.
Próbáltam a többi portot is,de igy is csinálja:(

Copyright © 2000-2014 PROHARDVER Informatikai Kft.