Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • galmat89

    tag

    válasz jorden06 #7281 üzenetére

    Hello!

    Én most vettem Toshiba Satellite L500-1XR notit. Nagyon szuper! Az előző gépem egy Asus M51A-es volt, és a Toshiba jóval masszívabb külsőleg, nem recseg,ropog.
    A teljesítménye nagyon rendben van. A windows élmény indexe így néz ki:

    Processzor: 6,2
    Memória: 5,5
    Videokártya (Windows Aero): 5,0
    Videókártya játékra: 6,3
    Merevlemez: 5,4

    Ezek alapján talán lehet valamennyit viszonyítani.
    64-bites Windows 7-et használok rajta és röccenésmentes, nagyon gyors, köszönhetően az i3-as procinak és a 3GB DDR3-as memóriának.
    A kijelzője nagyon szép képű, LED-es. (A fenn említett Asus TFT LCD-s volt, összehasonlítva a kettőt, a LED-es nagyobb fényerejű, szebb színeket ad. Amúgy a kijelző Samsung panel ebben a Toshiba-ban.

    Játékra is alkalmas a gép, legutóbb a Battlefield Bad Company 2-t próbáltam ki, ami közepes beállításokon kb 20 fps körül teljesített. Battlefield 2 pedig high beállításon is magas fps-t hoz.
    Természetesen nem a legújabb játékokra van kitalálva ez az újracsomagolt kártya (gyakorlatilag a radeon 4570 ez, csak átnevezték), de azok is elindulnak rajta medium-low környéki beállításokkal,
    Az általad említett játékokat gond nélkül tudod játszani az L500-1XR-n.

    A gép azt hiszem 160 000 környékén mozog most árban. Nálam maximálisan teljesítette az elvárásaimat, mert ennyi pénzért korrekt teljesítményt kaptam belépő szintű notitól.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák