Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#51) qad

qad
(tag)

Élvezetes ez Torchlight. Wow függő, loot éhes embereknek nem ajánlanám. Az első lila cuccnál (4 szinten már potyogott) szívgörcsöt kapnának. Ezzel tuti elleszek egy ideig:) Hatalmas ez a horgászat a bánya közepén, példásan oldották meg(wow-ban a szemem jött ki 15 perc horgászás után). Meg az az állat etetés a halakkal, beteg(kék csukát is fogtam már horgival).

(#52) Wolverine válasza qad (#51) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én speciel 4,5 éve játszom gyakorlatilag folyamatosan a WoW-val, de a Torchlight (egyik) szellemi elődje, a Mythos az egyik legjobb játék volt, amivel játszottam... és ezt is csak azért nem vettem még meg, mert most pont nincs fölös 20 dollárom sem.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#53) qad

qad
(tag)

Gyááá ti hol vettétek meg? Cd galaxis meg az 567 üres, se híre se hamva a Torchlightnak.

(#54) Scareface

Scareface
(újonc)

Steam....

Dobozos verzió csak jövőre lesz.

A számítógép nem a gondolatokat,hanem az utasításokat hajtja végre!

(#55) Drenadar válasza qad (#53) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Én a hivatalos oldalról. Amióta a steam EUR alapu azóta nem igazán éri meg. A hivatalos honlapon paypallal 3500 volt, steamen 4500 lett volna...

Amit sajnálok, hogy azthittem a steam kezeli. De benyomtam hogy cd key activation, és ne mismerte fel a torchlight cd keyt, pedig kapni lehet steamen is... a non steam game meg nem játszik mert azt a steam nem figyeli frissítések stb, meg nem lehet bármikor letöltetni vele újra, így inkább hagytam...

(#56) ollie válasza Drenadar (#55) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Steam-en, előrendeléssel csak 4000Ft volt, az a különbözet meg már nem olyan nagy.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#57) Drenadar válasza ollie (#56) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

lehet... én google-el szoktam kalkulálni. Meg minek fizessek egy ft-al is többet? Meg nem akartam előrendelni mert azt hittem egy állatság lesz csak miután lszedtem a demot... játszottam vele, uninstall... diablo2 fel... diablo2 le :D , torchlight fel ujra, és azután gondolkodtam, hogy most megvegyem vagy ne? 1000ftot nem ért meg... azthittem, hogy attól hogy nem steamről veszem, attól még lehet reggelni a steambe. (l4d-t se a steamről vettem meg még pár játékot)

(#58) Esmein válasza Sicilian (#42) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

fölfelé kerekítve 6 óra. Nem egy hosszú játék :) Igaz én láttam már diablo-t meg wowot előtte ;)

[ Szerkesztve ]

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#59) Nunder

Nunder
(őstag)
LOGOUT blog

Most ott vagyok, hogy 8 és fél óra játék után van egy 33-as Destroyerem. Ez a hős nagyon durva. A szeizmikus csapás ami 25. szinttől jön be frenetikus. Normálon nagyon élvezhető, kiváncsi lennék milyen hardon.

"Balzsam?! Megharaphatja! Dobjátok a vájúba!" /Monty Python/ || Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni. || Power Metal Blog: http://href.hu/x/ce8g

(#60) _stick_

_stick_
(senior tag)

Üdv!
Van lehetőség utólag módosítani a nehézségi szintet?

(#61) Scareface

Scareface
(újonc)

Elvileg majd patch után lehet.

(#62) Esmein válasza Nunder (#59) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hardon sem nagyon nehéz, én demolish-el mentem, lenn "act 4"-ben viszont sorban kellett inni a potikat

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#63) brownus válasza Nunder (#59) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

nekem még csak lvl6 a destroyerem, mely fákra pakoltál?

htc iS - CM7.2rc2 ॐ

(#64) Scareface

Scareface
(újonc)

[Kijött az 1.12-es Patch].

(#65) sto1911

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hi!

Ha van egy life meg mana stolenes fegyverem es a dual wielding kepesseggel hasznalom oket, akkor nem lopja a manat meg az eletet? Mert csak a DMG-t latom kiirva, ha meg kulon-kulon utok veluk, akkor meg irja, hogy x Life stolen. :F

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#66) ollie válasza Scareface (#64) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Érdekes, Steam-en 1.2-es verzió van.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#67) Nunder válasza brownus (#63) üzenetére

Nunder
(őstag)
LOGOUT blog

Mindháromra egy kicsit, természetesen csak olyan skillekre, amik fekszenek az én harcmodoromhoz. De ha gondolod konkretizálom. Igazából mivel ez az első karakter a játékban, pár pont felesleges helyre ment, de a tanulópénz megvolt.

"Balzsam?! Megharaphatja! Dobjátok a vájúba!" /Monty Python/ || Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni. || Power Metal Blog: http://href.hu/x/ce8g

(#68) Louro

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Jujj ,de bejött a játék. Ha lenne dobozos verziója, simán megvenném. Csak sajna nincs dobornyomásos kártyám, így várnom kell :(

Mess with the best / Die like the rest

(#69) --Disztroj--

--Disztroj--
(senior tag)

klikk:))

[ Szerkesztve ]

Monitor kalibrálást vállalok baráti áron, profi eszközzel!

(#70) Ghostface válasza --Disztroj-- (#69) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Ki lehet szedni a követ. Van két árus a falu jobb oldalában, az egyik kiszedi a követ a tárgyakból de a tárgyat széttöri, a másik pedig szintén kiszedi a követ a tárgyaidból csak épp a követ töri szét és a tárgy marad meg.

(#71) --Disztroj-- válasza Ghostface (#70) üzenetére

--Disztroj--
(senior tag)

köszi! :B :R

Monitor kalibrálást vállalok baráti áron, profi eszközzel!

(#72) Louro

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Win 7 RC7100 alatt demóval játszottam, aztán köv. indítás és csak elfeketedik a képernyő és ennyi. Még szerencse, hogy a ctrl+alt+del műkődik. Nagyon bejövős és simán megér 4k-t :)

(#73) csaabz

csaabz
(senior tag)

Hello!

Nem tudjátok véletlenül, hol tárolja a játék a mentéseket?

Előre is köszi!

World of Tanks - Forza 4

(#74) Ghostface válasza csaabz (#73) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Hello!
Nálam Win7 alatt itt:
c:\Users\neved\AppData\Roaming\runic games\torchlight\
Azt hiszem rejtett file.

(#75) Alvin_ti4200

Alvin_ti4200
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A jobb alsó sarokban lévő küldetéssorozatnak sosincs vége? 14. szinten járok és ugyanolyan küldetéseket kapok szinte. Minden emeletre jut három küldetés, abból az egyik, amit a varázslónál vagy kinél kapok gyakorlatilag minden szinten ugyanaz. Mondjuk lvl54-en már elég sok cuccot gyűjtögettem össze a ládikámban, hogy picit gyorsabban haladjak ;] Néha becsusszan egy-egy 16 ezres sebzés :B

(#76) iZed válasza Alvin_ti4200 (#75) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

az a vegtelen dungeon:)

(#77) Louro

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy lelkes tulaj tollából :
Iszonyat addiktív a játék. Mármint ez a tapasztalatom. A dio nagyon tetszett. Az első része, a Hellfire és a második is. Csak single-ben is sokat kellett agyalni, hogy mi marad a táskában és mi nem. És, ha valaki sok pénzt akart, akkor sokszor használta a Town Portal-t :) De itt.....wááááá....nincs pixelvadászat a pénzért. Már ez is frappáns. Aztán meg, hogy a petnek átadom és az visszaszalad és eladja.....uhhh :) Az meg, hogy bugyuta lenne....szerintem ez pont jó kis játék. Kis időtöltés, pörgős játékmenet, csak ajánlani tudom. Nem kell full realisztikus fizika, nem kell csili-vili nevekre hallgató fényhatások,...Na jó, skillpontokkal sokat lehet dobni a karakteren, de nem meghatározó :) Alapból esnek a jó cuccok és nem kell várni az NPC-kre, hogy egyszer áruljon egy jót.
Multira kiváncsi leszek :)

(#78) Carpio

Carpio
(tag)

Szvsz, ez egy Diablo II komédia.

A legnagyobb télben tanultam meg, hogy legyőzhetetlen nyár lakozik bennem.

(#79) Louro válasza Carpio (#78) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem meg aranyos és pörgős, ami hiányzott NEKEM a dioból.

Van benne pénz, lehet cuccokat szépen tunningolni. Míg dioban vért kellett izzadni egy-egy jó cuccért és szaladgálni kellett sokat, hogy legyen pénzed. (Na meg a pénz felszedése.....uh, na az gáz volt.)

Nekem egy mérgem van csak a játékkal. Enchantolok erre tegnap 3 tárgyamnál eljátszotta, hogy minden bónuszt levett a tárgyról.

(#80) iZed válasza Louro (#79) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

jaja nekemis levette tegnap kettorol:( elvertem ra vagy szazezer aranyat es modnom "na megegyet rateszek" erre bebukom mindet:(

(#81) kerlac

kerlac
(senior tag)

Elkezdtem vele játszani, és nekem is nagyon tetszik! Tiszta Diablo 1 érzés! Egy az egyben, mindenben az, igaz grafikája wow, ami nálam teljsen kimaradt, ahogy a Diablo 2 is.

Mondjuk a cuccokért nagyon kevés zsét adnak, igaz rengeteg dolgot lehet találni. Kutyust hogyan tudom kajáltatni? Honnan szerezhetek tápot neki? Ha aktiválom a térképet, amit veszek a kereskedőtől, akkor eltelportál (vagy mi) egy újabb dungeonba, ahol lehet zúzni. Na, ide csak így lehet eljutni?

(#82) Ghostface válasza kerlac (#81) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Kutyát úgy tudod etetni hogy horgászol, amit kifogsz halakat azt megtalálod a táskádban a 2. fül alatt és áthúzod a halat kutya képére. Különböző halaktól különböző lényekké változik a kutyád.

(#83) Louro

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én kutyával/cicával sose foglalkoztam csak annyira, hogy menjen el a városba eladni a cuccokat. Amíg horgászok, addig írthatnék ezerrel. Questeket se annyira tolom, mert reward nem olyna, hogy hűűűűű. Inkább nyomom a terepet és kész, de így is nagyon hangulatos az enchantok és a cuccok miatt. Nem kell szenvedni azért, hogy essen már végre egy rendes cucc.

Tegnap vletlenül rányomtam a heirloom-ra. Na volt is rendesen szentségelés este. Nyugdíjaztam a 47es destroyerem. Pedig iszonyat jó cuccai voltak és még vártak rá a ládában. Na és a gemeket is a saját ládában tartottam, mert a másik messze volt. Rendesen beszívtam, de hát ez van. Elkezdtem egy alkimistát, de most adventurer-t tolom és az offensive spell mastery-t (azelőtt csak 1-1 pontot raktam critre és ember shield-re). Majd ha lesz ember lance, akkor Adnventurer-rel és offensive-vel együtt fogom húzni. Ha meg lesz barter, akkor az lesz a legfontosabb nekem :) Nem pazarlom a skillpontjaim. De fura, hogy 75%-ban ütnöm kell a varázslóval. Nem elég erős az ember bolt, de pontokat nem pazarlok rá, várok az ember lance-re. Hiába adtam a petemnek skeletonokat és magamnak flaming sword-öt, mégse olyan zúzós, mint a destroyer :( Remélem ember lance után jobb lesz. És ami van az arcane alján, azt is dícsérték.

(#84) iZed válasza Louro (#83) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

questek kesobb tudnak majd jo cuccot adni csak ha nem csinalod meg az elejet akkor nem ad ujabbakat. csak jotanacs;] + ad fame-t meg xp-t, es mivel ugyis ott a kveszt ahol amugyis csapsz, igy tiszta haszon:)

nem erdemes pontokat felretenni, mert amikor kinyilik az a skill amire te varsz ugyis csak egy pontot tehetsz ra szintekent, tehat nemfogod tudni az osszesporolt 10pontodat rarakni es kimaxolni amikor kinyilik.

es mivel a game vegtelen hosszusagu igy elobb-utobb ugyis minden skilled kilesz maxolva:)

(#85) iZed

iZed
(fanatikus tag)

ja, nekem 52es magusom van, de puskat adtam a kezebe es summonnal foglalkozik fokent. altalaban olyan 16an vagyunk egy csataban de ha kemenyek az enemyk akkor raidezek meg nehanyat, nemritka hogy 20an is vagyunk:)

(#86) iZed válasza Louro (#83) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

ja, az arcane aljan levo skillre kezdtem most tolni enis. nem rossz mert teruletre sebez es kimaxolva eleg jo lehet. most ahol vagyok, a temetos dungeon 12es szintjen kb 1/5 hp-t viszi le az enemyknek de ha nagy csomagban vannak egyutt akkor eleg jo kis segitseg a minionoknak:) ja de meg csak 4es szinten van a skill.

(#87) Louro válasza iZed (#86) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hidd el, megéri spórolni. 15-ös szinten tudsz rakni az adventurer-re (no comment, must have), tudsz rakni az offensive spell mastery-re és majd 20-as szinten jön az ember lance, ami szintén mindenhol írják, hogy must have. 20-as szinten nem csak az ember lance-t tudom húzni, hanem a fentebb említett két skillt is tudom húzni 10-es szintig. A barter meg nekem azért must have, mert sokat enchantolok, ami rengeteg pénz. Szóval 25-ös szinten, ahol az is bejön és az phase shield (vagy mi a szösz az arcane-ben) az is húzható egyszerre. Na meg a végén ha jól spóroltam, akkor nem csak az arcane ág utolsóját tudom szintezni, hanem mellette a gold és magic esésének esélyét adó passzív skillt is a középső ágon. Szóval nem jó csak úgy szórni a skillpontokat. Így, hogy nincsenek előkövetlmények, megéri spórolni.

Questek eddig egy olyan cuccot se adtak destroyernél amit arra cseréltem volna le. Az xp és a fame meg nem olyan sok, amennyi egy gyilkolászásból összejönne. Ha teleportálgatok oda-vissza, akkor az idő, azalatt inkább hentelek és sokszor nem járom be az egész dungeont, de ha questelek, akkor lehet a dungeon elejéig vissza kell másznom, mert lehet balra kellett volna fordulnom és nem jobbra egyből. Inkább veszek egy-egy map-ot és ott farmolom a fame-et, ha arról van szó.

[ Szerkesztve ]

(#88) wilddog

wilddog
(tag)

Hát ez nem semmi :))
Végre egy normális RPG játék.
Mert nem sok van amivel érdemes is játszani. Diablo1 , Diablo2, talán még belefér :F a Sacred 1-2, és természetesen a TorchLight. Akárhogy számolom, összesen 5 játék, ami felkeltette az emberek érdeklődését, a többi szerintem csak ezen game-ek ócska, silány másolatai a fent említetteknek.
A TorchLight nekem nagyon tetszik, hát nem gondoltam volna, hogy kiadnak még valaha is a világon olyan RPG hack/slass játékot ami végtére is jó lesz. Mert ez jó lett.
Egyetlen egy dolog amit sajnálok benne, hogy a zenéje nagyon hasonlít az előző Diablo game-k zenéjéhez, szinte majdnem ugyanaz, illetve ugyanaz a meghangszerelés is. Én úgy képzeltem volna el hogy egy újabb dallamvilágot hoznak majd a régi hangszereléssel. De így is jó lett, mert a régi diablos emlékeket idézi az emberben.

(#89) Louro

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Destroyer-hez javaslat: alapskillt érdemes hagyni (nem kell rá pontot pazarolni ;) jó az 1-es szinten is :) ). Jó az a suhintás. Majd az első ág utolsója fogja felváltani, de addig simán elég. Pontokkal érdemes spórolni. Adventurer, barter, Offensive skill mastery, 'kincsesládás ikonú skill' és az első ág utolsója. Ezek szerintem must have kategória, akik csak menni és darálni szeretne. Minden pontot str-re. Dex-re, Magic-re soha!!! Még ha egy jó tárgy meg is követeli. Defense-re lehet pakolni néha, ha megköveteli egy-két tárgy. Nekem volt egy olyan páncélom, amin volt 2% exp bonus, ezért megérte rakni pár pontot defre, igaz szerencsére gemelve is megérte húzni, mert nőtt a dmg reduction.

Ha kell pontos neveket is írok holnap, de remélem így is érthető volt. 10-es szintig nem érdemes szórni a pontokat. Ha valaki ügyesen kezeli a skilleket, akkor még a z első ág utolsó előtti 'kardos ikonú skillje' is nagyon hasznos lehet :) Védelem nem nagyon kell. Darálni kell és kész. A Hp steal-es fegyverek, gemelve koponyával....szinte inni se kell, mert nem fogy ki a hp.

A középső ágat nem próbáltam, de azok inkább defre gyúrn, hogy bírd az ütéseket, de akkor meg alig haladsz ,mert kicsiket ütsz :) A titán meg ha jól emlékszek olyan mint egy harcos varázsló. Elég sok a varázslat és az aura (aura of thorns-t még kipróbáltam volna, tömegben biztos hasznos, bár szerintem ne ütne akkorát, de majd meglesem. Csinálok majd mégegy destroyert)

[ Szerkesztve ]

(#90) iZed válasza Louro (#87) üzenetére

iZed
(fanatikus tag)

amikor kinyilik egy skill pl 20as szinten akkor nemtudod felhuzni egybol 10es szintre. szintenkent egyet rakhatsz ra.

de ahogy mondtam, mivel vegtelen ezert majdnem mindegy hogy rakod a pontokat, ugyis mind kilesz maxolva:D

(#91) tv123

tv123
(lelkes újonc)

Ami tetszik a játékban:
- Elküldöd a peted eladni az árukat és nem kell állandóan ide-oda rohangálnod

ami nem tetszik:
- Én nem sok értelmét látom a tárgyak beazonosításának a játékélmény szempontjából, az azonosító tekercsek plusz helyet foglalnak és mivel a leeső cuccok fele azonosítatlan így egy csomót kell kattintgatni, ha egy-két különleges tárgy estében kellene ez akkor talán megérteném. Ráadásul azonosító spell nélkül nem tudnál mindent azonosítani tekercs hiány miatt.

- A különböző stat meglétéhez kötött már viselt cuccok válhatnak viselhetetlenné egy hiba miatt. Egy példa: a karaktered alap magic értéke 5. Van egy kesztyűd ami ad +5 magicet, tehát így van 10. Találsz egy sisakot ami szintén ad +5magicet, de a viseléséhez 10magic szükséges, ez nem probléma a kesztyű lehetővé teszi hogy felvedd a sisakot. Pár szint múlva találsz egy jobb kesztyűt ami nem ad +magicet, eladod a régit. A karaktered magic értéke most is 10 hiszen a sisak is ad +5magicet és továbbra is hordod a sisakot. Viszont ezután ha leveszed valami miatt a sisakot akkor nem tudod újra felvenni. Ez azért valljuk be hogy nem normális. Ez a helyzet könnyen elő is fordulhat pl egy ruhadarab lecserélésekor. Ezért én az alkimista karakternek defense értékeket adó de egyébként másra nem kellő ruhadarabokat tartottam a ládájában hogy át tudjon öltözni és ne forduljon elő ilyen helyzet.

[ Szerkesztve ]

(#92) Ghostface válasza Louro (#83) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Helló!
Én is ezt csináltam de van rá megoldás hogy visszaállítsd a nyugdíjazott karidat, csak mielőtt neki fogsz azért a mentéseidről készíts egy biztonsági másolatot.
BACK UP YOUR SAVE FILE.

"Download Hex Workshop (http://www.hexworkshop.com/)
Go to your save file locations. If you're unsure which character is which since save files are numbered open 0.svt in Hexworkshop and you should see a character name on the right side example: "G.e.n.e.r.i.c" the dots will be inbetween every letter, don't worry about why.
Now press Control+G a window should pop up, make sure 'Hex' is selected and 'Begininng of File' is selected and in the box write
21
and press okay, if your character is retired it should say '01' you need to change it to '00' so highlight it and on the right most side it should say int8 '1' click that and change it to 0.
Go to file, then save and your character should be unretired."

(#93) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Nahhh,
22óra és 35perc alatt elértem a 100. szintet a pisztolyos hölgyikével, Én részemről befejezettnek tekintem ezt a gamét... :C
Azért jó volt !!

Mikor is jön a Diabló 3 ??? :DDD

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#94) Louro válasza iZed (#90) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Te nem akarsz megérteni: vegyünk egy 25-ös szintű detroyert. Boldogan rakod is egyből a pontot a Devastate-ra, amit megértek. Addig meg max 5-öt raktál mondjuk a kritre (+ egy kicsi a fame miatt). Na 30 (vegyük, hogy fame-ben is 5 szintet léptél), oké megvan a 10-es Devastate. De ha spóroltál és nem ész nélkül osztogattad a pontokat. Akkor 30-on lehet egy kimaxolt krited és devastate-ed ÉS Treasure hunter. Na meg, hogy a Bartert ne említsem, mert sokan lenézik azt a skillt. De, ha még most se érted, akkor:

(Fame nélkül: első 10 pont Dual wielding (ha két egykezes), 10 pont adventurer, utána 5 barter, 10 devastate. És te még csak 35 után tudnál a többire is gyúrni. Ami a fame-ből jön, azokat meg tartogattam 20-as szintig, mert akkor a Barter mellett tudtam húzni a kritet adót is. És a végénél meg nem volt para, mert volt elég skillpontom, hogy a Bartert (mindennél fontosabb nekem), a Kritet, a Treasure Huntert és a Devastate-t felhúzzam.

Én Devastate-ig, szinte csak a Slash-t nyomtam végig. 1. szinten is elég erős. De az Aura of Thorns is nagyon hasznos lehet és a Spectral Echo. Csak hát kinek mi a fontosabb. Meg lusta voltam folyton nyomogatni a billentyűzetet. Inkább csak Alt-oztam, hogy hol is van még tárgy. És remélem jól leírtam, hogy én a questeket miért nem tartom fontosnak. (Olyan, mint wow-ban valaki questek nélkül akarna fejlődni. Itt pont fordítva. Nagyon lassan haladna. Gyorsabb itt darálni és nem questelni)

Jah és utánagugliztam. Offensive spell mastery csak a megtanult "tekercsek", varázslatok erejét erősíti, szóval nem must have

(#95) Louro válasza Sicilian (#93) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Eh, van még másik 2 karakter is. Na meg 3 különböző ág, 3 különböző stílus (vagyis destroyer-nél és Alkimistánál tuti). Szóval van benne változatosság rendesen.

Mennyit questeltél, hogy meglegyen a 100as szint 22 óra alatt?

tv123:Megtudod tanulni az Azonosítóvarázslatot. Így a tekercseket is eladhatod ;) Sose volt bajom a minőségi cuccok azonosításával. Meg NPC is elég sűrűn árulta.

A Magic-es példánál....hát sajna én is estem ilyen hibába, de ez még belefér szerintem. Ennyi erővel feltennék magamra egy +20 def + 2 defgemes tárgyat, aminek kövteleményéhez még 30 def kell, akkor egyértelmű, hogy amíg nincs meg, addig nem tudom felvenni. Ez eddig logikus. Hiába ott a bónusz, ami egyből javítána a statokat. Ha meg rajtam van és leveszek valamit, ami leveszi a req-hezvalót, hát ez van...Végülis annyira azért nem logikátlan, mert ha belegondolunk, nem tudnád használni.

Ghostface: TY, majd meglesem este.

(#96) kerlac

kerlac
(senior tag)

Huhh...az előző kommentekből volt sok, amit nem értettem :B 7-8 éve nem játszottam ilyesmi játékot, még anno a Diablo 1-et toltam. Mi az a 3 varázslatos vonal? És a karakteren a 4 varázslat helyet ha betöltöm, akkor annyi? azokat használhatom oszt kész?

(#97) Louro válasza kerlac (#96) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem arra gondolhatsz, hogy minden kasztnak van 3 főbb specializációja. Pl a destroyernél (közelharcos kaszt) Berseker, Titan, Spectral. Így mégváltozatosabb egy kaszt. Lehet vegyesen fejleszteni erőnket, de lehet egy ágra rágyúrni.
Destroyernél:
Berseker a darálós ág, üsd-vágd-nem-apád esetét gyakorolja
Titán: sok bír a szarka, de bírja is a farka. Szinte elpusztíthatatlan, csak hát ekkor kisebbet is ütsz.
Spectral: afféle harcos varázslós, de itt is hent megy.
(ezek skillek)

Van sok megtanulható varázslat. Magad mellé idézhetsz zombikat, csontvázakat, lángoló kardot, hogy védjenek vagy gyógyíthatod magad vagy mindenkit. De kettőt javasolnék kötelezőnek: Identify és a Town gate :) No komment. A tekercsek is pénz :)
(ezek a várazslatok)

Te 4 varázslatot tudsz megtanulni, a pet kettöt. Petnek summon of ... ilyet javaslok egyiknek, másiknak meg Heal All (nem Heal Self!!!!)

Varázslatokat bármikor felülírhatod, szóval ne aggódj, ha már 4et megtanultál ;)

(#98) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Asszem 40 szintet néztem meg pluszba.Meg max.on volt az advent skill az még asszem 20% exp adot.
Meg lehet jó kis halacskákat horgászni, valami ember eye a neve és még az is növel 300 sec ig 20% exp-t.Igy nagyjából 1 pályán 1.5-2 szintet lehet lépni.

A 22h az pedig a loadnál kiirt idő, amennyit játékkal töltöttem, de egyébként legalább 1 hét volt mire megcsináltam.. :DDD

(#99) kerlac válasza Louro (#97) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Köszönöm, értem, így már tisztább a kép. :R És skillek mikor választhatok? Mert még csak az első van, többinél semmi... (bocs ha hülyét kérdeztem..)

(#100) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Csináltam képeket is :D

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.