Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#301) -Zeratul- válasza cellpeti (#299) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

mindenhol írják hogy milyen jó játék, meg hogy mennyire hasonlít a diablora
valóban hasonlít, de pont az hiányzik belőle, ami a diablot naggyá tette, azaz a multiplayer
single részt nagyon hamar meg lehet unni, teljesen monoton questek, pályák, a történet se valami nagy szám
abban meg hát nincs nagy élvezet hogy offline egyedül ölöd a mobokat a jobb cuccok reményében

(persze ha valaki ezt szereti...)

nemrég volt 4€-ért akciósan, akkor megvettem, annyit megért az a pár óra, de többet semmiképp sem...

[ Szerkesztve ]

Oracle Database Consultant, BME-VIK (remélem már csak néhány hétig :D)

(#302) Wolverine válasza -Zeratul- (#301) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A Torchlight eredetileg MMO-nak volt tervezve, és emlékeim szerint készül is ez a verziója :)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#303) -Zeratul- válasza Wolverine (#302) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

hogy eredetileg annak tervezték-e azt nem tudom, de hogy készül az MMO azt igen, nem kell messzire menni a hírért :) [link]
erre kíváncsi leszek én is, de hol van még az a 2 (jó most már 1.5) év

(#304) cellpeti

cellpeti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem ez nagyon unalmas játék...mész nyesegetsz...mész nyesegetsz... :W

Eladó cuccaim: http://goo.gl/LDsSP; "Mivel a gondolkodás a létező legnehezebb munka, csak igen kevesen foglalkoznak vele." - Henry Ford; BATTLEFIELD 3 LE(sok extra) eladó!

(#305) Wolverine válasza cellpeti (#304) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez egy hack'n slash, mint anno a Diablo, vagy épp a Sacred volt :DDD

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#306) attiati

attiati
(őstag)

áruljátok el, hány pályás ez a játék?

32 körül már marhára kezdem unni :(
De már végig kéne tolni.

(#307) -Zeratul- válasza attiati (#306) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

google: "Anyway, 35 Floors, 100 Character Levels, 55 Fame Levels."

lehet elő kellene venni megint, én már "harmincvalahánynál" meguntam teljesen és töröltem, de ha ilyen közel a vége akkor már csak végigviszem :D

(#308) attiati válasza -Zeratul- (#307) üzenetére

attiati
(őstag)

köszi, level-re kerestem google-ban és youtube-on és ugye mindig a character leveleket dobálta ki találatnak.
De ezekszerint te se gugliztál annak idején :D

(#309) Wolverine válasza attiati (#308) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha végeztél a főküldetéssel, akkor egy végtelen dungeont kapsz :)

(#310) ollie válasza cellpeti (#304) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mint a Diabloban? ;)

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#311) HaaS válasza ollie (#310) üzenetére

HaaS
(PH! addikt)

Nem, annál sokkal unalmasabb. A pet gyógyít, oszt jóvan.

Gyűjtőknek: heti másfél-két köbcentiméter köldökszösz eladó!

(#312) Kareszovics

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Ezt miért csinálja?

Eredeti a játék GamersGate-s Accountról.

Eddig már egyszer működött.

Előre is köszi!

(#313) Kareszovics válasza Kareszovics (#312) üzenetére

Kareszovics
(őstag)
LOGOUT blog

Probléma megoldva, előbb kérdeztem, mint Google-t használtam. :B

Hibák kezelésére hasznos link.

(#314) CsiguszMaxim

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

Kemény skill ez a devastate :D

[ Szerkesztve ]

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#315) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

CD Galaxisban 07.09-én vettem át a DVD-tokos verziót. Szeretem, ha megvan polcon.

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#316) Wolverine

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tavasszal jön a Torchlight 2, először ismét digitálisan. Lesz benne felszíni kalandozás - és co-op!

(#317) dbius válasza Wolverine (#316) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Személy szerint várom! :K

(#318) birno

birno
(őstag)

Sziasztok,

Lenne egy hülye kérdésem. :)

Nemrég kezdtem el a Torchlightot, ez az első ilyen típusú game amivel játszok, szóval nagyon fura, hogy egérrel kell mozgatni a karaktert meg rá kell kattintani az ellenfélre stb.
Leginkább ott vannak problémáim amikor több ellenség jön, a kutya is támadja őket, meg használja a varázslatokat én is támadnám őket mondjuk valami kézi fegyverrel s kb. egybefolyik ott mindenki mindenkivel és marhára nem tudom eltalálni, hogy hova kattintsak, sokszor van, hogy csak táncolok az ellenség körül. :D

Ez csupán megszokás kérdése lesz vagy van valami jó módszer rá, hogy mondjuk amennyiben több ellenség van körülöttem akkor amint meghalt az egyik, támadja a másikat vagy bármi más ami megkönnyíti ezt a dolgot, mert ez már néha kezd felhúzni rendesen.

Amúgy nagyon bejön a game, eléggé addiktív. :)

"A single pussy hair can pull a battleship through the desert"

(#319) Wolverine válasza birno (#318) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Érdemes Area-of-Effect (AoE) támadásokat használni, amelyek egy területen belül minden ellenfelet támadnak :) Néha az is hasznosabb lehet, ha nem az egérre bindelsz, hanem az action bar valamelyik billentyűjére - így egyszerűen a kérdéses ellenfél felett tartva a kurzort az adott billentyűt megnyomva őt fogod támadni.

(#320) birno válasza Wolverine (#319) üzenetére

birno
(őstag)

Alchemistel vagyok s az alap varázslat(talán Ember Bolt a neve) pl. tök jó, mert távolról tudom őket támadni, nem is kell pontosan becélozni és elég erős is, csak a mana ugye egy fogyóeszköz. :)
Olyan skillek/tárgyak lesznek a későbbiekben amik a mana-t gyorsan tolják visszafele?
Az action bar gondolom a képernyő alsó részén lévő, 1-9-ig konfigolható számokat jelentené, de oda nem tudok ilyesmit berakni, meg úgy alapból nem konfigolható ebben a gameben a bindelés ahogy láttam.

(#321) Wolverine válasza birno (#320) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha egy tárgyat (pl. healing vagy mana potiont) akarsz letenni az action barra, akkor inventoryból húzd le az ikonját; spellnél a skilltree-ből, vagy a karakterlapról (ha dropból tanulható spell) kell ugyanezt megtenni :)

(#322) birno válasza Wolverine (#321) üzenetére

birno
(őstag)

Ja ok, ezt vágom, én másra gondoltam, sry. :B

(#323) birno

birno
(őstag)

12-es szinten vagyok, normal nehézségen játszok, az normális ezen a szinten, hogy akár úgy is tudok haladni a játékban ha meg sem támadok senkit? :D
A kutyám, az impek és a golem kb. mindenkit elintéz. :)
A későbbiekben nehezedik azért a game vagy a normál szint az tényleg ennyire könnyű?

(#324) Wolverine válasza birno (#323) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A bossoknál ez általában nem elég :D

(#325) birno válasza Wolverine (#324) üzenetére

birno
(őstag)

Hát nem tudom, milyen sűrűn jönnek bossok?
Mert az elmúlt 2-3 órában nem nagyon találkoztam olyan ellenféllel aki megizzasztott volna. :)
Nemrég valami 3 nővért kellett legyőzni, de csak az egyikre sikerült pár varázslatot ráküldenem s már halott is volt mind. :D

(#326) ollie válasza birno (#325) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Játssz nehezebb fokozaton. Normálon tényleg nem nehéz, de nem véletlen, hogy több fokozata is van.

(#327) birno válasza ollie (#326) üzenetére

birno
(őstag)

Közbe kezdek rájönni, lehet az is a probléma, hogy elkóboroltam, mert olyan küldik vannak még nálam amik 3-400 XP-t adnak, míg más küldik meg már 4000.et adnának, a bánya 3. szintjén kell pl. kinyírni valakit, én meg már valami Dungeon map 7. szintjén mászkáltam, mert van amelyik questnél nem írja, hogy melyik helyszínen kell végrehajtani, csak találjam meg valahol és kész, én meg nekiálltam keresgélni. :)
Meg volt egy fószer a Town-ba aki nyitott maga mellett egy teleportot mikor felvettem tőle a küldiket s ott addig csináltam míg el nem fogytak, szerintem itt túlzottan feltápoltam magam.

Kipróbálnám nehezebben, de már nem akarom az elejéről kezdeni, inkább most végigmegyek így, hátha tényleg csak ez a gáz, hogy túl sok mellékes gyilkolászást csináltam.

[ Szerkesztve ]

(#328) Wolverine válasza birno (#327) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A teleportos csak mellékes :) A főküldetés a bányából indítva küld egyre lejjebb.

(#329) birno válasza Wolverine (#328) üzenetére

birno
(őstag)

Igen, sejtettem, ezért is írtam.
Időközben találtam egy toolt amivel át lehet állítani a nehézséget, így már egész jó, kíváncsi leszek a későbbi szintekre.

(#330) GAbre

GAbre
(őstag)

Megjelent a játék 90%os magyarosítása!
De nekem olyan gondom lenne,h kidob a játék visual c++ hibával.
De egyedül ennél a játéknál,a többi játéknál nincs gond...
A játék a legfrissebb 1.5(vagy 1.15).
Amúgy vki tud adni tippet,h érdemes gyűjteni a rózsaszín összeillő cuccokat?
Mert gondoltam térképeket veszek,és nem haladok a küldikkel,de sose fogynak el a térképek... :W

Zte blade és Skate tokok olcsón!

(#331) Sonja válasza GAbre (#330) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

Ez a magyarítás hibája! Mindenkinél jelentkezik, aki használja, így nálam is. Sajnos. :( Remélem, hogy 100%-nál már nem fog előfordulni! :)

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#332) ArchElf válasza GAbre (#330) üzenetére

ArchElf
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A térképek csak plusz küldik, hogy ne haladj túl gyorsan a főszállal (ha nem akarsz). Abból mindig van utánpótlás (és kb a szintednek megfelelő). Néha még droppban is van térkép.
Küldikből:
- fő küldetésszál
- mellékküldetések (a visszatérő portál felett)
- random "küldik" (vásárolható/droppolt térképek)

AE

Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]

(#333) pckownz

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Egy kis segitseg kellene.
Egy ilyen varazslo karaktert kezdtem el a harcos után, es kicsit megakadtam.
A varazslatok erejet mivel tudom novelni?
Sajnos az a helyzet, hogy staffal sokkal nagyobbat utok mint varazslatokkal :)

First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

(#334) birno válasza ArchElf (#332) üzenetére

birno
(őstag)

Soha nem fogynak el a küldik?

(#335) Wolverine válasza birno (#334) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A főszál véget ér, de a dungeon nem.

#333: van olyan stat, ami a spellek erejét növeli, de nem ugrik be a neve :B Plusz célszerű erre költeni a skillpontjaidat is.

(#336) pckownz válasza Wolverine (#335) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

A 'Magic' -re gondolsz?
Ugy ertettem, hogy fegyver esetleg novelheti-e, vagy a varazslat szintjet kell novelnem a nagyobb sebzeshez? :R

First they ignore you. Then they laugh at you. Then they fight you. Then you win.

(#337) ollie válasza pckownz (#336) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mindkettő igaz.

(#338) pckownz válasza ollie (#337) üzenetére

pckownz
(őstag)
LOGOUT blog

...es a fegyver hogyan noveli a sebzest?

Villam alapu varazslathoz a ''villam sebzes+" -os staff kell?

(#339) ollie válasza pckownz (#338) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nyilván, de van olyan is, ami a magic-hez ad pluszt.

(#340) birno

birno
(őstag)

Alchemist karakterrel, ha leginkább olyan skillekre mentem rá, amikkel segítőket tudok megidézni, akkor jó taktika, ha a defense-re nyomok minél több pontot, hogy nehezebben tudjanak sebezni, a magicre pedig kevesebbet, mivel annyira sokat nem használom a sok segítő miatt, így nem kell olyan erősnek lenni a varázslatoknak, jól gondolom?

(#341) GAbre

GAbre
(őstag)

Üdv!Lehet jó mostmár a magyarosítás,nem dob ki a játék,töltsétek...

(#342) GAbre válasza GAbre (#341) üzenetére

GAbre
(őstag)

Faxán megy! :C

(#343) De4d

De4d
(kvázi-tag)

Üdv.
Egy pár infó kéne a tochligtal kapcsolatban.
1, melyik az a mod amivel 0-ni lehet a skilleket ugyanis egy szép bugba ütköztem, rátettem 1 skillre pár pontot a legközelebbi betöltésnél más skillen volt az pár pont. Illetve kipróbálnám akkor a skilleket érdekesség miatt.
2, Itt is találni ilyen drágaköveket, azokat itt is lehet csiszoltabbá tenni valahogy?
3, Van egy tárgykészítő a faluban, 4 tárgyból csinál egyet. Van valami séma amire lehet tudni mikor mit csinál? Milyen kombinációk vannak, stb? Mint pl anno a Diablo 2-ben a Deadric Cube-ban - ott volt külön táblázat hogy miket kell beletenni és mi lesz belőle.

Minden jó, ha a vége jó!

(#344) Sonja válasza De4d (#343) üzenetére

Sonja
(PH! addikt)

1 - Total Respec Mod

[ Szerkesztve ]

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#345) De4d válasza Sonja (#344) üzenetére

De4d
(kvázi-tag)

Köszi.

Minden jó, ha a vége jó!

(#346) birno

birno
(őstag)

Az lehetséges valamilyen moddal, hogy egy fegyver egy bizonyos enchantját levenni?

(#347) AtHoS

AtHoS
(PH! addikt)

Torchlight szülinapi akciója keretében 2010.10.27 reggel 8-tól 2010.10.29 reggel 8-ig PC-re 10USD-ért megvásárolható [link]

Vistaboy: "Nem kell, ugyanis nem lesz DNF-em. A demó alapján felejtős" válasz rá KKaresz45-től: "Ez van, ha gyorsan összecsapnak valamit"

(#348) edvardj

edvardj
(újonc)

Sziasztok,

Régebben már végignyomtam a játékot, de most megint elővettem, hátha van már multiplayer mod hozzá.
Ezt találtam: [link]

Sajnos csak Steam alatt működik, le is van irva, hogyan.

Mivel korábban már megvolt a játék nem akartam újra megvenni a Steam ben, ezért letöltöttem a demot, és felülirtam a saját telepitett változatommal, plusz bemásoltam a multihoz a fájlokat (a fenti linken van download rész onnan leszedhető).

Szóval elkezdtünk helyi hálózatban játszani vele, de eléggé bugos, gyakorlatilag arra jó, hogy egy kis izelitőt adjon abból milyen is lesz majd jövő tavasszal a második rész.

Kipróbálni érdemes, de sokszor elszáll, rá kell jönni pár dologra Pl hogy a server gép tud pl a szintek között átmenni.

Összességébe véve azért jó élmény volt multiban játszani, nagyon várom már a második részt.

(#349) CsiguszMaxim

CsiguszMaxim
(senior tag)
LOGOUT blog

:D

[ Szerkesztve ]

Study break.... play ALL games! finish ALL games! unlock ALL achievements! beat ALL high scores! buy ALL games! ||||| Eladó dobozos játékok: http://href.hu/x/gv07

(#350) Rizzo

Rizzo
(fanatikus tag)

Akció a steamen, 4 euró, de csak a mai nap folyamán!

Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.