Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#151) Hedgehanter válasza mmdms (#150) üzenetére

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

Mar nem mukodik....

(#152) Huma válasza dunc (#149) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Közeljövőben nem várható.

Van egy kis magyarításkezdemény hozzá ami a menüt fordítja le. Nem sok értelme van felrakni mivel gondolom olyan bonyolult dolgokat mindenki megért hogy pl. menü, belépés, kilépés, stb.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#153) Speeedfire válasza Huma (#152) üzenetére

Speeedfire
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

lesz fordítás és szerintem már elis kezdődött mivel a fordító (aki a diablot is fordította) vár az editorra
mivel már megjelent gondolom h elkezdte

Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

(#154) Huma válasza Speeedfire (#153) üzenetére

Huma
(őstag)
LOGOUT blog

Elkezdte, de mikorra lesz kész vele? Általában nem egy-két hónap lefordítani egy ilyet.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#155) Speeedfire válasza Huma (#154) üzenetére

Speeedfire
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

idő kérdése az egész :DD
nemtudom, sajnos nincs semmi indikátor h hány %-nál jár
annyira nem lehet vészes szerintem, nem egy kotor-ról van szó

Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

(#156) for3l válasza Louro (#147) üzenetére

for3l
(senior tag)

:B sorry.

különben újra kezdtem a destroyerem, jelenleg lvl26-os. összeraktam egy elég jó kis buildet, remélem beválik majd.

• www.pc-style.hu •

(#157) KubanitoS

KubanitoS
(őstag)

Már több helyen olvastam a játékkal kapcsolatban ezt a DPS-t. Valaki volna szíves elárulni, miről is van szó? Köszi. :)

Hello, ladies! Ivan Panced here - but you won't hear ME complain!

(#158) for3l válasza KubanitoS (#157) üzenetére

for3l
(senior tag)

dps = damage per sec = sebzés másodpercenként. (fegyvereknél egy átlag sebzés érték).

mod: jelenleg itt tartok:

[ Szerkesztve ]

• www.pc-style.hu •

(#159) KubanitoS válasza for3l (#158) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Köszi, így utólag erre én is rájöhettem volna. Mellesleg nem kispálya, ahogy tolod. :D

(#160) for3l válasza KubanitoS (#159) üzenetére

for3l
(senior tag)

:)

d2-vel elég sokat játszottam (b.net, bár ott azért magas szinten (lvl95+) nem igy ment a fejlődés).
jövőre, ha meg lesz a multi része egy hc team-et össze kéne hozni, egyedül necces.

btw, találtam egy bugot (destroyer, nem tudom, volt-e már): ha felraksz egy aurat magadra (mindegy melyiket) majd elkezdesz devastate-tel gyakni azonnal "leesik" az aura. megnéztem slash attack-kel, úgy nincs probléma. nem tudom, patch-csel javitották-e (nekem "még" nincs fent).

• www.pc-style.hu •

(#161) KubanitoS válasza for3l (#160) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

D2-ben nem tudsz újat mondani, haverokkal 7 év Battle.netezés után hagytuk abba. :D
De hamarosan itt az 1.13-as patch és vele a ladder restart. Na meg mi is. :DDD

(#162) Louro válasza for3l (#158) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Széééééééép, bár a mana per stolen és a knockback helyett jöhetett volna valami jobb enchant, de már így nagyon tápos fegyverek. Ideg ölne meg, ha levenné mindet a következő upgrade :DDD

Látom sokat nyomtál a defre is. Item miatt vagy hardon nyomod?

Mess with the best / Die like the rest

(#163) for3l válasza Louro (#162) üzenetére

for3l
(senior tag)

ami azt illeti volt már, hogy kb ilyen 10-15 ench után dobta nullára a fegyvert :) újra kezdtem... lvl10-es a treasure hunt (vagy vmi ilyesmi). jelenleg ilyen.

(max hit eddig: [link] devastate + critical hit + spectral decay)

hard-ban nyomom, és kell a def sztem. dmg-e elég jó ezen a szinten. most a block skillt maxolom éppen. pajzs nélkül igy lesz olyan ~23-25% block.

• www.pc-style.hu •

(#164) Viktor89

Viktor89
(fanatikus tag)

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne,hogy azt nem lehet valahogy megcsinálni,hogy jobb egér kattintásra is beállítani a sima támadást,mert az íjásznál elég idegesítő,hogy csak,h a bal gombbal tudok simán támadni,mert ha az ellenfél mellé kattintok akkor odamegy.Előre is köszönöm a segítséget

(#165) Louro válasza Viktor89 (#164) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia,

nézd meg mi van a mannajelző jobb oldalán. A következő két ikon alatt van ,hogy melyik egérkattra, mely dolgokat csinálja ;)

(#166) Viktor89 válasza Louro (#165) üzenetére

Viktor89
(fanatikus tag)

Tudom,de a jobb egérre nem ajánlja fel a sima támadást,legalábbis nekem nem,csak a skilleket.

(#167) Ghoosty válasza Viktor89 (#166) üzenetére

Ghoosty
(fanatikus tag)

Javaslom, hogy Shiftet nyomva tartva lőj és akkor nem megy sehova, csak állva marad és lő.

SC2: Ghoosty:247

(#168) Viktor89 válasza Ghoosty (#167) üzenetére

Viktor89
(fanatikus tag)

Köszi,kipróbálom.

(#169) Viktor89 válasza Ghoosty (#167) üzenetére

Viktor89
(fanatikus tag)

Müködik,de ez a játék hardon is tök easy

(#170) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Torchlight féláron!

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#171) KubanitoS válasza ollie (#170) üzenetére

KubanitoS
(őstag)

Még jó, h 5 napja megvettem. -.-

(#172) hobbyprogs

hobbyprogs
(újonc)

Sziasztok!
Tiszta véletlenül akadtam böngészés közbe a témára, neki is estem a demot letölteni. kipróbáltam.. hát ennél jobbat el sem tudtam képzelni, grafika, színvilág, a játékmenet, irányítás .. :C
kár előbb nem tudtam róla, de biztos sokat fogom játszani és ha multiplayer mód is lenne .. ez újra összehozná a régi diablos haverokat és a multis feelinget ;] (azé én is várom az új diablot na, de ehhez nem kell egy atomerőmű..)
egy szó, mind száz: nagyon feldobta a vasárnapomat :C
További szép napot mindenkinek!

(#173) sto1911

sto1911
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs a Tochlightbol valami portable vagy noinstall verzio?

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

(#174) kerlac válasza hobbyprogs (#172) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Én is hasonlóan jártam! Nosztalgiáztam, hogy jajjdejó lenne egy Diablo 1 klón, erre Gamestarban mit látok?! TL leírás, na neki is estem egyből!! :-)

(#175) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki kapkodja magát, annak most 4€ a steam-en.

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#176) Tom5 válasza Ghostface (#92) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez működik faszán. Ha valakinek ilyen gondja van ez megoldja! Most próbáltam, sajna én is beleestem ebbe a hibába... :W

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#177) ollie válasza Tom5 (#176) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Vagy lehet használni a sokkal egyszerűbb Torchlight Util-t.

(#178) Depression válasza ollie (#177) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt mennyire befolyásolja a steam-es mentés?

Kedvenceim: hettyen-pitty, "dudák- dudák, nyam-nyam-nyam." "este, van, este van, ... este van este van... -nyugalom barátom, nyugalom" "nincs mese -hozok sört! -akkor van!" És, hogy a pokolban végtelenségig sorban kell állni:)

(#179) ollie válasza Depression (#178) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bekerül a Cloudba a módosított save, ha erre gondolsz.

(#180) Depression

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hogy álltok? Ahhoz képest, hogy a steam-en benne van a top10-ben hetek óta, itt elég nagy a pangás.
Valójában persze elég rövid a játék, és nem is kell túl sok értelem hozzá, de szívesen látnék itt halálra enchantolt tárgyakat.
De kellemes és érdekes mod-okról is szívesen olvasnék.
Többet ér ez a játék, minthogy ne írjunk róla

Jelenleg még csak gyűjtögetek. Kb 300k aranyam van, lvl 48-on, 20 órája játszom egy varázslóval, vagy mivel.

Mivel én mobilról netezek, valaki megtenné nekem azt a szívességet, hogy megkéri a modkerben az egyik torchlight-os topic zárását egy linkkel (nálam ez nem megy) a végén a másikra?

(#181) ollie válasza Depression (#180) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tényleg jó a játék, én kb. 20 órát játszottam vele eddig. De ennek ellenére egyszerű mint a bot, ezért nincs is sok minden, amit meg kéne tárgyalni róla. Az enchantolással meg csak az a baj, hogy egyre növekszik a teljes disenchant esélye, ezért én általában nem is szoktam 5-6-nál több alkalommal használni.

(#182) for3l válasza Depression (#180) üzenetére

for3l
(senior tag)

nekem mostanában nincs lehetőségem játszani (messze vagyok a pc-mtől), de eddig olyan 22 és fél óránál tartok a második generációs barbárommal. (és igy hardon hipp hopp lekapják a közel 6k life-om.. szóval most def-re gyúrok).
én különben olyan ~50k goldot szoktam begyűjteni, aztán menek enchantolni. a save fájlok itt vannak nálam, majd tesóm gépéről csinálok pár képet az itemekről (vagy összevagdosom egy képbe), mert ezen a netbookon nem fut a game. :(

• www.pc-style.hu •

(#183) Depression válasza for3l (#182) üzenetére

Depression
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A nebook beállítással sem? Van erre egy külön opció.

(#184) for3l válasza Depression (#183) üzenetére

for3l
(senior tag)

úgy sem :O azt próbáltam (különben nem nagy durranás az a laptop opció, minden ultra low és off + nativ felbontás).

képek már csak jövőre. :)

• www.pc-style.hu •

(#185) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szép csendben én is játszom a játékkal plusz egy jóbarátom is nyomatja. Most egy 64.szintű Destroy-erem van. Aki méltó a kasztjához és nemigazán van ellnfelem. Vásáolom a térképeket a csajtól és ezeken a pályákon lehet irtózatosan gyorsan szintetlépni. Az enchantolással meg úgyvagyok, hogy a háttérben Totalcommanderben megvan nyitva a játék mentése és minden enchant előtt archiválok. Ha leszedi akkor csak visszamásolom az előzőt és nyomatom újra. Ki sem kell lépni a játékból. Elég a főképernyőre. Aztán alt+tab és mehet a mókolás. Talán a Diablóig kihúzom a játékkal.
Jah egy kérdés: mikor legyőztem azt a nagy 6-lábú dögöt és a kriptánál megjelent egy új lejárat akkor onnantól még tart a sztori? Vagy az már csak valami extraféle? :F

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#186) ollie válasza Tom5 (#185) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A sztorinak már vége, úgy tudom, hogy az új dungeon végtelenített.

(#187) Tom5 válasza ollie (#186) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor tényleg jó rövid a game. Nembaj. A Destroyert elviszem LVL100-ig.

(#188) Viktor89 válasza ollie (#186) üzenetére

Viktor89
(fanatikus tag)

Ott már vége is a játéknak??? Azt hittem még az is a sztori... Akkor lehet,h kezdek új karaktert,úgysincs ellenfele a destroyeremnek hardon..

(#189) for3l válasza Viktor89 (#188) üzenetére

for3l
(senior tag)

nincs ellenfele? :) na mindegy...
hányas szintű? egy képet tolhatnál nyitott karakter lappal, kiváncsi vagyok.

• www.pc-style.hu •

(#190) Viktor89

Viktor89
(fanatikus tag)

Most nem otthon vagyok de majd holnap tolok képet,47-es asszem,úgy értettem,h nincs ellenfele,h minden ellenfél max 2 ütés a bossok kb 6-7 ütés,eddig 8x haltam meg asszem,de csak potion figyelmetlenség miatt,amikor elkezdett másfajta potionokat dobálni én me nem állítottam át,h azt igya...

(#191) Viktor89

Viktor89
(fanatikus tag)

Tessék itt a kép

[ Szerkesztve ]

(#192) Louro válasza Viktor89 (#191) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát így tényleg nincs ellenfele, mert nem sokat sebeznek, de hátránya, hogy többet csapkodsz :) Én többet toltam volna str-be, hogy csak 1-2 ütés legyen az összes ellen.

(#193) for3l válasza Viktor89 (#191) üzenetére

for3l
(senior tag)

nem rossz, és tudom, hogy hardon kell a def mint állat. nekem egy 64-es destroyerem van most, és nem is a gyakással van a gond, hanem azzal, hogy rám charge-ol 4-5 olyan akármi (lvl67-69-esek) és hopp, ugrott 6k life-om :\
szóval nálam is kb 1-2 ütés az ellen, de vmit muszáj lesz kezdenem a def-fel. jelenleg a frost shield (armor? nem ugrik be a neve), amire pakolom a pontokat, csak iszonyat idegesitő (szubjektiv) az effektje.. (semmit nem látok tőle :U )

• www.pc-style.hu •

(#194) Narxis

Narxis
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Törökök feltörték a magyar rajongói oldalt. :Y

No Antivirus

(#195) Viktor89 válasza Louro (#192) üzenetére

Viktor89
(fanatikus tag)

Hát szerintem fontosabb a def,mert azt nehezebb cuccokkal növelni. Amúgy felnyomtam maxra a block chance-t szal így elég gyakran blockolok,ja meghát a critical sem pite :D

(#196) dbius

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Steamen akcióban én is megvettem a játékot, eddig tetszik.

Olyan kérdésem lenne, hogy amennyiben nem lőfegyver/távolsági fegyver van a karakter kezében, hanem csupán közelharci fegyver, akkor a jobb klikkre beállított támadó varázslatok nem működnek, hiába nyomom a jobb gombot, nem történik semmi. Továbbá szintén közelharci fegyverek esetében, ha valamelyik gyorsgombra állítok be támadó varázslatot, az szintén nem működik nálam, hiába nyomogatom a gyorsgombot, nem történik semmi.

Legalábbis a labirintusokban nem, viszont úgy tapasztalom, hogy a városban működik :F

Nálatok hogy van ez?

(#197) dbius válasza dbius (#196) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Vagy netán ez egy külön képesség lenne, amit meg kell szerezni?

(#198) dbius válasza dbius (#197) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Rájöttem, ami támadó varázslat nem működött így, annak a leírásában is benne van, hogy távolsági fegyverekkel működik együtt :B

(#199) Viktor89 válasza dbius (#198) üzenetére

Viktor89
(fanatikus tag)

Akkor a városban hogy müködhetett? :)

(#200) kerlac

kerlac
(senior tag)

Én ebbe az enchantolásba bonyolódtam bele kicsinykét. Van a városban 4 tag, akiknél lehet tárgyakkal buherálni. 2 törpénél lehet kivetetni a tárgyból a gems-et, egyiket megtartva, másikat szétnyírva, vica-versa.

De a többi enchant, az mire jó pontosan? Nem egészen világos a dolog...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.