Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#101) Sirandrish válasza Sicilian (#100) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

100as vagy? mennyit toltad te ember?:D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#102) Sicilian válasza iZed (#90) üzenetére

Sicilian
(őstag)

100.szinten vége a mókának nem tudsz mindent ki maxolni..

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#103) Sirandrish válasza Sicilian (#102) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

jó de mennyit toltad hogy 100 lettél?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#104) Sicilian válasza Sirandrish (#103) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Kb 1 hét alatt megvolt, de mellette tolok 1 Alchemist karit is az most 90.szintű :DDD

(#105) Sirandrish válasza Sicilian (#104) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

az szép..milyen weaponod van?:)

(#106) Wolverine válasza wilddog (#88) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem, a Torchlight nem RPG, ahogy a Diablok sem voltak azok, és a Sacred sem az. Ez Hack'n Slash.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#107) Sicilian válasza Sirandrish (#105) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Nem enged több képet feltölteni, úgyhogy nem tudom megmutatni.

(#108) kerlac válasza Louro (#97) üzenetére

kerlac
(senior tag)

No, ki is próbáltam, így 10. szinten használtam el az eddig varázslatokra adott összes pontot, valamiért Berserker irányba mentem. Ilyenkor nem is érdemes más ágra költeni? Minden pontot toljak ebbe?

A 4 varázslat közül pedig, ha később találok jobbat (egyelőre csak az identify van) és felülírom a régit, vissza tudom majd csinálni a dolgot?

(#109) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én ezt a térképnyilazást qrvára nem értem
mutatja a nyíl, hogy melyik "teleportba" kell mennem, belemegyek, betölti a köv pályát, erre a fehér nyil abba a teleportba mutat, amiből jöttem:W....
eddig jól elbarangolgattam, de mostmár illő volna a küldikkel is foglalkozni picit:U
néhány tárgyról meg azt sem tudom mire jó. éppúgy,ahogy a varázslatok egy része sem tiszta

amúgy a játék nagyon bejön, megszerettem. nehéz abbahagyni:))

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#110) kerlac

kerlac
(senior tag)

A town portal itt is úgy működik mint a Diablo 1-ben? Mert már van vagy 30 tekercsem, 10-es szintet elhagytam, van 10000 aranyam, kimennék a városba csámborogni kicsit, de utána vissza kel megint kóvályogni a kitudja hanyadik labirintusba, ahonnan kiteleportáltam? Vagy lehet vhogy onnan folytatni?? Mert eddig féltem kimenni... :B

(#111) Sicilian válasza kerlac (#110) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Azért van a teleport, onnan folytatod, ahonnan kijössz. :DDD

(#112) Sicilian válasza Louro (#79) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Ezt ki lehet védeni úgy, hogy nyomsz 1 reset-et a gépeden, mert mindig pálya töltés utáni állapotot hozza vissza, ott ment a játék.
Tehát ha megérkezel a városba, ott fog menteni és utána minden cucc nálad lesz újra, aztán lehet próbálkozni megint a bűvöléssel ;]

(#113) kerlac válasza Sicilian (#111) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Ebben bíztam, köszi! :R A Diablo 1-ben viszont nem így volt ha jól emlékszem. Tévedek?

(#114) Sicilian válasza kerlac (#113) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Ott is így volt !! Ez a teleport lényege..

Szerintem azzal kevered össze, mikor a karakterrel meghaltál, akkor ugye nem volt nyitva teleport és végig kellett az összes addigi pályát gyalogolni, hogy fel tudd venni újra az összes cuccod.

(#115) kerlac válasza Sicilian (#114) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Igazad van, tényleg. MErt emlékeztem, hogy időnként veszett sokat kellett bolyongani...

Akkor viszont este rámegyek és lépek faluba költekezni és..és.. mit is lehet még kinnt? Ládikába pakolni, küldetést felvenni. Még valami?

Ja, és érdemes több vraázslat ágat fejleszteni? Én a harcosommal a Berserker ágat kedztem tápolni, érdemes Titanra is költeni melettte?? Továbbá ha a 4 varázslatból egyet felülírok mással, akkor az végleg elveszett vagy visszacsinálható?

(#116) Tim82 válasza kerlac (#115) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A varázslatokat bármikor tudod törölni és helyettük újakat megtanulni (törlés - Ctrl + bal egér gombbal rákattintás a törlendő varázslatra a négy megtanult közül; új megtanulása: inventory-ban a megfelelő varázslatra való bal egér gombbal rákattintás). Minden varázslatnak van erősebb és erősebb verziója, ahogy haladsz előre a játékban, szóval érdemes törölni a gyengébbet és helyette megtanulni az erősebbet.

Ui.: Louro tanácsaihoz én annyit tennék hozzá, hogy fegyverbe gem-nek koponya helyett én minél erősebb pure-embert raknék be, ugyanis nem mindegy, hogy harc közben/után gyógyitaltól/life steal-től gyógyulsz, vagy van ettől független regeneration is. :K

Messze nem játszok a Torchlight-tal sokat munka, barátnő és egyéb elfoglaltságok mellett (csak 52. szintű Destroyer-em van, csak a Berserker ág van fejlesztve, ha ez max-on van, megnézem, hogy a Titan tree mit tud nyújtani), de két nagyot csapó szablyával (amelyek a leggyorsabb közelharci fegyverek) és a Stampede skill-lel vitathatlanul legyőzhetetlen.

Egyébként a fegyver bájoltatással vigyázni - ha valaki még nem írta volna - nekem új bűbáj hozzáadása helyett már háromszor fordult elő, hogy levette az eddigieket!

[ Szerkesztve ]

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#117) Louro válasza Sicilian (#104) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mennyit questeltél az egy hét alatt míg 100 lett a karid?

Az alkimista nekem annyira nem fekszik. Nem az a pörgős, mint a destroyer. Alkimistában az a jó, hogy ha impre nem is gyúrunk rá, rengeteg minionja lesz. Egy skeletonos tekercs, petnek skeleton és heal all, és 25-ös szinten középső ág, utolsója és jobboldalin utolsó és máris olyan minihadsereg gyűlik össze, hogy csak na. Nekem az emberstrike annyira nem jött be. Ahhoz össze kell gyűjteni egy helyre a mobokat. Pajzs fel, folyamatosan fenntartani. Majd kiteleportálni onnan, aztán emberstrike-spam. Nekem az emberlance jobban bejött. Elnyomom és egeret rángatom és így elég széles skálán sebzek :) Destroyer kicsit egyszerűbb és pihentebb és nem igényel akkora odafigyelést. Ott Devastate és kész :D Vicces, hogy most az alkimistámon olyan cucc van, hogy 3% exp nyaklánc, 2% exp mindkét gyűrűn, fejesen, vállason, mellvérten és fegyveren. Kicsit rágyúrtam, tudom. De hát ezért van a Ember Shield (vagy mi is a neve :) ), hogy ne üssenek meg.

Azt vettem észre, hogy destroyerrel a "főbosst" simán lenyomtam és nem is vettem észre, hogy ez volt az. De alkimistával. Hiába terelem össze a mobokat, emberstrike-ozok, bosson az emberlance alig sebez. Pedig van dmg. Amikor destroyerrel mentem neki, kb. 1000-1500 körül lehetett a sebzésem. Alkimistával: 700-1200 kb. na meg ottvannak a petek, ott a sentry, ott a robot és nem fogy a hp-ja. Lehet magas a resistje:(

Mess with the best / Die like the rest

(#118) Louro válasza kerlac (#108) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Destroyer-nél én így raknám a pontokat:
10 pont dualwielding->10 pont adventurer->10 pont barter (legfontosabb:) )->10 pont crit->10 pont devastate (2. legfontosabb)->10 pont a kincsesládára. A fame-mel addig spórolnék, amíg meg nincs a 10 pont barter és devastate. Ha ezek megvannak, akkor Aura of Thorns-ra is rakhatsz. Sokaknak még a Doomquake is bejön. Olyan, mintha földrecsapnál és "villámok" indulnak szanaszét és csapnak le a közelben levőkre. Én inkább eleinte dara-dara-dara- néha Slash (arra egy pontot se raktam, csak ami volt alapból), aztán amikor lehet, onnantól csak Devastate. Skeletonokat nem idéztem. Csak identify és town gate varázslataim voltak, de lehet az elemental overload-ot is megtanítom majd a destroyeremnek :)

Ez az én verzióm, de nyugodtan kísérletezgethetsz :) (Ha ezek meglesznek nekem (kb. 50. szint, akkor én is kísérletezgetek. Pl Shadow Armor se lehet rossz, de lehet előbb lesz Martial mastery a bonus dmg miatt). Én olyan vagyok, hogy leültem és nem volt kedvem 20 gombot nyomogatni, hanem max Alt, hogy lássam mit vegyek fel. Én csak balklikk orrvérzésig, néha jobbklikk. Ha volt devastate, akkor azt átraktam balra ,aztán semmi mást nem használtam már. Petnek Heal all és Aloe Gel (ha ez nincs, akkor skeleton is jó).

tanulni úgy tudsz spelleket, hogy ha már tele a 4 hely, hogy CTRL-lal felejts el egyet és úgy már van egy helyed ;)

(#119) Sicilian válasza Louro (#117) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Itt van mind a kettő 100 karakterem képe, gyerekjáték volt megcsinálni :DDD
Kb. 35-40 quest ment mindkettővel, de már az elején maxoltam az adventure skillt a + 20%
experience miatt és plusz pecázni kell a halacskát is ami még 20%-ot ad és így pályánként
1.5-2 szintet lehet lépni, ha sok az unique ellenség...

(#120) Sicilian válasza Louro (#118) üzenetére

Sicilian
(őstag)

Figyú már, ha rányomtok a nagyítóra, akkor még az ALT-ot sem kell nyomkodni, mert folyamatosan mutatja a földön lévő cuccokat :K

(#121) Louro

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Bocsi a sok postért :)

Tim82: tényleg jó a bonus dmg miatt, ha koponya helyett mást teszünk bele. Hamarabb halnak a mobok :) A Stampade se rossz, csak a devastate elég erős szerintem. De majd multiban úgyis kijönnek az előnyök, hátrányok :)
Az enchantolást meg pont írtam én is, hogy óvatosan. Még "legendary"-ról is képes nullázni a bónuszokat. Bár kétségkivül megéri próbálkozni. Nekem szinte minden tárgyamon van 7-8 bonus, amik azért nem rosszak :)

-zk-: Írd össze mi nem érthető és segítünk. Petnek szinte kötelező a heal all, mert folyamatosan gyógyít szinte ingyen (hacsak ki nem fogy a pet manából). Neked meg amik jók Dervish (gyorsabban ütsz, varázsolsz egy ideig), summon skeleton (5 kis csonti segíti küzdelmed, nem egyszerre varázsolod őket), elemental overload (elementál sebzést ad a fegyverednek), elemental protection (resistek értéket növeli). Küldiket szerintem hagyd, hacsak nem számít neked a történet. Ha számít, ki ne hagyd, ha inkább csak a hent, akkor meg felejtős, akkor már inkább vegyél egy Map-ot (a varázslós NPC adja) és azt told le, jó kis xp és fame és még tárgyak is jól esnek ;) És a Town Gate (délen) van egy NPC aki 5 szintenként ad egy küldit, azt is érdemes lenyomni ;)

kerlac: 10000g nem sok :D volt, hogy 35k g-vel indultam neki enchantolni. Legendary tárgyak (sárgák) igen drágán enchantolhatóak. De a peted mindig küld el, ha tele a táskája. Hadd termelje a pénzt neked, amíg te harcolsz :)

(#122) Louro válasza Sicilian (#120) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Oh ezt nem is tudtam, köszi :) Így mégjobb lesz :)

Hát a pecázással is mit szívtam mire rájöttem, hogy is kell :D Folyton egyből ki is rántottam a botot :) De nekem az is tökölés a játékban :) Inkább hagyom alapon a kutyám :) Úgyis ingázik folyton a város és énköztem :D

Nekem a destroyer kényelmes hent, alkimista változatos-gombnyomogatós kaszt :)

(#123) Tim82 válasza Louro (#121) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az enyémeken is van legalább annyi, gyakorlatilag ezekért, gem-ekért és új térképekért szoktam perkálni. :)

Egyszerűen ha enchant-ból megoldható a life steal, akkor a koponya szvsz felesleges. Az egyik fegyverembe botor módon koponyát raktam, az leszív úgy 12 életet az ellenségtől. A másik - enchant-tal - úgy 192-t. ;)

A Stampede mostanában - 50. szint után - kezdi elveszteni az "élét" nálam. Bár nagyon durva critical hit-jei vannak a karakteremnek, ha a kettő összejön - és ez azért elég gyakran előfordul - egy nem unique szörny gyakorlatilag egy csapásból meghal. Alacsony szinten viszont nagyon nagy jóság volt. :K

Jah, varázslatok közül még a Retribution nem rossz, ha tömeggel vagy körülvéve. :)

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#124) kerlac válasza Louro (#121) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Köszönöm a sok okosságot! Figyelek majd rájuk (már amit értek egyáltalán, hogy mitmerremikor.. :DDD )!

Én annyira nem játszom professionálisan, főleg csak nosztalgiázok, mikor egyetemi évek alatt toltam a diablo egyet. :)

(#125) Louro válasza kerlac (#124) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én se vagyok vérprofi, csak én úgy játszok, hogy ha esett valami és nem tudtam mi az: Alt+tab és gugli :DDD 1-2 fórum és máris megvan, hogy megéri e.

tim82: igaz, mert fegyveremen is volt egyenként 89+101 lifesteal 47-es szinten. Én a potikat is mindig eladtam npc-nél :DDD De az is igaz, hogy dmg-t növelő gemek is jók. Hisz nagyobbat ütök, biztosabban hal elsőre. Devastate-tel szinte minden elsőre halt, ami nem unique, bár sajna mindig előrébb voltam 2-3 szinttel, mint a szörnyek.

Remélem legközelebb lenyomom alkimistával a főbosst, aztán heirloom és jó feltunningolom a 3% bonus exp-es nyakláncom. Úgyis pont destroyernek való :) Az jobban bejött.

(#126) Tim82 válasza Tim82 (#116) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hibajavítás: nem pure, hanem core-ember, amelyik fegyverbe rakva regeneráló hatású. :B

(#127) - = Zk = - válasza Louro (#121) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

rálesek, és ha vmi van jövök, köszönöm :C:R

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#128) kerlac válasza Louro (#118) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Visszatérve a korábbi tanácshoz, lehetne pár kérdésem? :U

Egész pnotosan mit takar a dualwielding, barter (csere), devastate (pusztítás) és mi az a kincsesláda?

bocsa a láma kérdésekért.. :R

(#129) wilddog

wilddog
(tag)

Azt akarom kérdezni, hogy ti milyen nehézségi fokozaton kezdtétek el a game-et játszani?
Mert ugye van easy , medium, hard....ultra brutal..stb fokozat , tehát melyik fokozaton érdemes a destroyer-rel elkezdeni?
Én először medium-on kezdtem neki, de úgy találtam(és lehet hogy rosszul gondoltam), hogy mediumon a játék egyszerű , tehát nem kell odafigyelni annyira a játékra, tulajdonképpen ha nem kaszaboltam a pályán 1 percig csak hagytam a karaktert, hadd üssék a szörnyek, akkor sem tudtam meghalni. Ezért utána elkezdtem egy karaktert(destroyert), hard fokozaton. Most 14. szintű, viszont egyre többször halálozik el a csatamezőn és nagyon könnyen ki tud purcanni :) Az ellenfelek pedig falkában jönnek, a kutyám meg 2 percenként nyüszít, hogy átváltozzon éshogy kapjon gyógyitalt.
Mostmár szinte minden pályán azt látom, hogy ha mondjuk 14-es szintű a karakterem, akkor az ellenfelem legalább 12 -es vagy 13-as szintű, ami már tényleg nehéz.
Valaki esetleg végignyomta hard-on, vagy medium-on?

(#130) kerlac válasza wilddog (#129) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Én is mediumon kezdtem és azon játszok destroyer-el, és valóban könnyű, de elég keveset játszok, esténként 20-60 percet és arra pont jó. :K

(#131) wilddog

wilddog
(tag)

Valószínűleg mediumon végig lehet tolni a játékot, az eggyel nehezebb fokozaton,hard-on, meg már nem.. kb. a játék feléig, inkább kevesebb mint a feléig jutottam el, de itt már nagyon nehéz egy csapástól lemegy a hp-m 200-at.. állandóan a városba kell rohangálni health potion-ért.
Még a Titan Quest-et próbáltam ki, az még betegebb játék.. ;]
Ugyanis a már eddig leölt ellenfeleim, nem tűnnek el a következő játék betöltésnél, hanem újabb lényekkel lesz tele a már megtisztított pálya, mint a Diablo 2-ben. De még a Boss-ok-at is újra le kell hentelni.

[ Szerkesztve ]

(#132) kerlac válasza wilddog (#131) üzenetére

kerlac
(senior tag)

És mennyire hasonlított ehhez a Titan Quest? Gondolkodtam, hogy kipróbálom, de az van ennyire hasonlatos a D1-hez? Sok időm nincs rá, ez kellően egyszerű és aranyos..

(#133) Louro válasza kerlac (#128) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Dual wielding: Két fegyver egyszerre történő használata/viselése. (nem csak egy fegyver van nálad, hanem kettő. Igaz így pajzs nem lesz, de minek armor, ha zúzni akarsz :) )

Barter: skill, ami azt csinálja, hogy ha veszel valamit NPC-től vagy enchantolsz (szóval fejleszted a tárgyat), akkor egyre olcsóbb lesz. 10 pontnál 60%-kal csökkent. Szóval egy 10.000-es enchantolás csak 4.000-be kerül. 3-4 kör alatt már egész szépen lehet vele spórolni. Nem 30-40.000, hanem csa 12-16.000 :) Szóval elég hasznos szerintem :) Én gyakran turbózom az új tárgyaim, amíg legalább 6-7 enchant nem lesz rajta.

Devastate: destroyer skillje. A Berserker ág alján található. A közelbe "ugrik" suhint, 180°-os körbe szétcsap szinte mindent erősen, és ha nem halt bele az ellenfél, akkor az ellenfél sebességét lassítja, armorját azt hiszem gyengíti (amik pirosan vannak ott írva).

Kincsesláda: Tresaure hunter a skill pontos neve. Megnöveli a mágikus tárgyak és a pénz dropját mégjobban. Azt hiszem 10 pont után 60%-kal mindkettőt. Szóval mégtöbb pénzed lesz, barterrel olcsóbban fejlesztess, szóval az egekbe tudod magad tuningolni :)

Wilddog: Én hardon kezdtem el, emrt olvastam, hogy Mediumon könnyű. Eismen is hardon nyomta le. Igaz most gépem rossz, de amint meglesz, alkimistát befejezem, nyugdíjazom, aztán kezdek egy destroyert very hardon hardcore fokozaton. Szóval xp ki lesz lőve, nagyon rágyúrunk az armorra és a resistekre :) Destroyerrel szinte sose haltam. Volt sok armorom. Nem volt pure strength, mert jó páncél miatt kellett a Defre is pontot raknom. Na meg nem rossz az a Defense

kerlac-cal meg egyetértek. Estére jó kis játék. Pár perc és már kellemes. De könnyen ott lehet ragadni :) Eléggé addiktív tud lenni :)

[ Szerkesztve ]

(#134) kerlac válasza Louro (#133) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Tyűha, köszönet a kimerítő válaszért és ismeretterjesztésért!! :R :R :R

Akkor ezekre a skill-ekre fogok rágyúrni. Mindegyik nevéből sejtettem, hogy mit ad, de így pontosan nagyon tuti, hogy leírtad. A dual-t én is totom, nem kell pajzs, egy kézben pisztoly, másikban fejsze és hajrá!

Valóban nagyon kis aranyos játék, amivel jó szöszmörögni esténként (persze az asszony után :DDD ).

MÁS és DURVA: Ebayen (amcsin) ukrán srác dobozos verziót árul!!! De még meg sem jelent ha jól tudom! Igaz korrektül leírja, hogy online kód nincs hozzá. Ukrajna ilyenben nagyon durva, botlokban kaphatók a warezos játékot...kicsit erős....

(#135) wilddog

wilddog
(tag)

A Titan Quest sajnos inkább a Diablo 2-re hajaz, illetve-szerintem, az egy mesterkoppintás a diablo 2-ről. Sok a hasonlóság a 2 játék között. Kár , hogy nem az első részből "vettek át" ötleteket :(
Ugyanaz a bajom a Titan Quest-el, mint a Diablo 2-vel. Miután megtisztítottam a terepet, legyilkoltam mindenkit, elmentem az állást, kilépek, és pár óra múlva újra visszalépek a játékba, a terep nem tiszta, hanem tele van újra szörnyekkel, pedig már lekaszáltam ott mindenkit. Ezért nem tetszett annyira már a D2-sem. Igaz, hogy így többet tud fejlődni a karakter, de szerintem így válik a játék egy idő után egysíkúvá és kissé unalmassá. Visszalépek a game-be és ugyanazok a lények megint ugyanott vannak ahol éppen már rendet tettem. A titan quest-nél még rosszabb a helyzet, 8-as szintű a harcosom, de Scroll of TownPortal-lal mégcsak nem is találkoztam. Ez elég gáz. Szal' szerintem nincs benne TownPortal, vagyis a cuccaimat nem tudom eladni, így az inventory-m mindig tele van. :)

(#136) wilddog

wilddog
(tag)

A Skilleknél szerintem a Titan ág sokkal erősebb, mint a Berserker. Tehát nehezebb fokozaton a titan-ra kell inkább gyúrni.
Na végre túljutottam az Etherian pályákon és most a Cavern-es részek jönnek és lám most ez nem olyan nehéz mint az Etherian, ott majdnem hülyét kaptam.
Most úgy osztogatom el azt az 5 pontot szintlépésnél, hogy 2-őt a magic-re és 3-at a defense-re, a strenght-el nincs probléma, de a defense-el gondok vannak. Destroyer - hard.

[ Szerkesztve ]

(#137) Louro válasza wilddog (#136) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Magic-re is teszel? Oh. Én is várom már, hogy újra jó legyen a gépem. Én 1-4 arányban fogom eleinte szétosztani very hard-on. De majd meglátjuk, hogy kell e több def-re. Szerintem is titanba is kell tolni pontot, de azért annyira nem OP (overpowered) a titan ág. Az inkább magic-re gyúr, mivel a varázstárgyak követelményeit csökkenti, ha jól emlékszek.

Pisztoly-fegyver páros helyett és fegyver-fegyvert javasolnék. Egyszer véletlenül Sceptert vettem kezembe. Néztem is nagyot, hogy varázsol a debil-barbárom :DDD

(#138) --Disztroj--

--Disztroj--
(senior tag)

Nagyon tetszik a játék, de valami hihetetlen mennyi lootot dob, egyszerűen azzal megy el a fele a game-nek hogy kilogikázzam melyik cuccot adjam el, vegyel föl.... baromi unalmas

Nem lehet valahogy lekorlátozni ezt hogy legalább csak olyan jöjjön amit a karakteremre szabtak? nekem nagyon nem jön be hogy pár szörny meg láda után portált kell nyitnom mert annyi cucc jött össze a kutyának meg nekem is (mindez úgy hogy már a cuccok felét nem is veszem fel)

Monitor kalibrálást vállalok baráti áron, profi eszközzel!

(#139) kerlac válasza Louro (#137) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Én azért pisztoly-balta párosban tolom, mert anno D1-ben ilyen tolvaj-kalandozó akármi karakterrel nyomtam, aki íjjal nyomult. Itt ugye ilyen karakter nincs és így megoldható a harcos, aki messzire is ellő c. eposz. :DD

(#140) kerlac válasza --Disztroj-- (#138) üzenetére

kerlac
(senior tag)

Hát igen, én is sokallom a sok éréktelen és ahsználhatatlan vacakot. A többit pedig a kutyussal szoktam elküldeni eladni, aki 2 perc alatt megfordul. Javaslom Neked is ezt a megoldást.

(#141) Louro válasza --Disztroj-- (#138) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát ha nem lenne loot, az lenne a baj (lásd a wowosokat, akik szenvednek heteket egy-egy tárgyért). Érdemes mindent felszedni. Belehet kapcsolni, hogy legyen felírat, hogy ha esik valami, így nem hagysz ott semmit se. A szürkéket kapásból kutyának, a többit gyorsan átfutod és annyira nem nehéz a döntés. Fegyvernél ott a dps, többinél ott az armor és a bonusoknál is tudod mi kell, akkor a többi hamar kipotyog. Szóval kutyának oda, városba elküld és gazdag vagy :D

(#142) --Disztroj--

--Disztroj--
(senior tag)

Nos igen, lehet az lenne rossz, de minden felértékelődik ha ritkábban fordul elő, az sztem jobb...tudom a játék egyik fontos része ez a cserebere móka, csak ennyi loot már brutális ezé otthagyni rendszeresen egy barlangot:P hentelnék inkább faarccal megszakítás nélkül :DDD

Monitor kalibrálást vállalok baráti áron, profi eszközzel!

(#143) Louro válasza --Disztroj-- (#142) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Multiban biztos erős lootcsökkentés lesz :( De akkor csak a minőségit szed fel, a szürkéket meg hagyd lenn ;)

(#144) Wolverine válasza --Disztroj-- (#142) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezért vannak a különböző ritkasági fokozatok a lootban is.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#145) for3l

for3l
(senior tag)

most találtam neten skill calculatort. össze is dobtam a leendő battle alchemistet. plusz itt van a két jelenlegi karim is: [link], [link].

a destroyer volt a legelső kari (meg is látszik - ilyen próbálgatós :D )

• www.pc-style.hu •

(#146) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Torchlight féláron!

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#147) Louro válasza for3l (#145) üzenetére

Louro
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Érdemes sokszor legalább az első 50 postot meglesni. Ott is volt linkelve a calculator :)

(#148) Speeedfire

Speeedfire
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok
egy ideje szemezgettem a játékkal, mert a diablo 2 anno nagyon bejött
hát ezis nagyon bejövős :K
viszont lenne 2 kérdésem
a játékhoz felraktam az 1.12b patchet és x játékidő után leáll a gép :Y
nem tudom miért lehet ez másik játékkal nincs ilyen gondom
másik kérdésem meg az lenne van-e valakinek tippje h egy destrot milyen skillekkel érdemes tuningolni

Weblapom http://goo.gl/q0VKN || Linkkatalógusom http://goo.gl/91Qs4

(#149) dunc

dunc
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok jófofa a játék,az érdekel várható-e honositás?

(#150) mmdms

mmdms
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekel valakit hogyan lehet végtelen pénzetek? Pontosabban csak a türelem szabhat határt.
Véletlen találtam egy bugot, fel is töltöttem jutúbra egy videót róla, hogyan is lehet gyorsan pénzt szerezni: [link]
Nem tudom a pecs javított-e rajta, de így lehet rendesen enchant-olni.

ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.