Hirdetés

2012. február 10., péntek

(#1) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Sziasztok.
A Torchlight egy érdekes keveréke a Diablo-féle Hack & Slash RPG-nek és a World of Warcraft-féle MMO-nak. A játék kiadója, a Runic Games volt Blizzard North-os és Flagship Studios-beli fejlesztőkből állt össze, és ez meg is látszik az első játékukon. Véletlenszerűen generált pályák, csak sok végigjátszás alatt összegyűjthető set-cuccok, stb, szóval minden van benne, amit már ismerhetünk a Diablo 1-2-ből. Persze azért akad újítás is bőven. Például választhatunk magunknak egy társat is, aki végigkövet minket kalandjaink során. Sajnos Playboy-nyuszit nem kaphatunk magunk mellé társnak, de helyette egy kis állatkát választhatunk magunk mellé, aki fejlődik velünk együtt.

A Torchlight egyelőre csak single-player módot tartalmaz, de jövőre érkezik hozzá az MMO-rész is, ami a WoW-ból ismerős tartalmakat hozza el a játékba. Lesznek Instance-ok, PvP, vagyis a végeredmény egy amolyan Diablo-nézetben játszható World of Warcraft lesz.

A játék 19.95 dollárért letölthető a hivatalos oldalról (Link alább).

Torchlight Launch Trailer HD

A játék hivatalos oldala

Magyar rajongói oldal

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Steam: Vistaboy_PH, LIVE: VistaboyPH

(#2) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Úgy döntöttem, hogy kipróbálom a játékot. Annak idején sokat játszottam a Diablo-val, és ez szinte egy-az-egyben olyan. Még az irányítás is megegyezik, minden kézre áll. Idáig tetszik a játék, megérte azt a kb. 3500.Ft.-nyi összeget. A Diablo-t ugyan nem übereli, de a harmadik rész megjelenéséig el lehet vele szórakozni.

Feminista lévén az egyetlen választható női karakterrel nyomom, de nem baj, mert a Diablo-ban is sokat toltam az Amazonnal. Idáig jól haladok, bár a komolyabb sárga cuccok eddig egyik sem nekem való. De ezt már megszoktam. :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Steam: Vistaboy_PH, LIVE: VistaboyPH

(#3) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

86%-on állnak az értékelések.

Még érdemes megjegyezni, hogy a játék motorja az OGRE open source motor.

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! *** TROPICO 4 eladó!

(#4) brownus válasza Vistaboy (#2) üzenetére

brownus
(PH! addikt)

és ez szinte egy-az-egyben olyan.
ez jó hír:)

htc iS - RCMix 4 ॐ

(#5) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

az elosztott pontok újraosztására van lehetőség nem tudja valaki?
mert én nem igazán merem osztani a pontokat, nehogy elrontsam a karaktert, ha esetleg talált valaki valami buildeket tartalmazó forumont, vagy honlapot léci ossza meg :)

!Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom

(#6) Wolverine válasza kovsol (#5) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy kalkulátort linkeltek az egyik hír topikjában tegnap este :)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#7) #PeTeY# válasza kovsol (#5) üzenetére

#PeTeY#
(fanatikus tag)

(#8) #PeTeY# válasza #PeTeY# (#7) üzenetére

#PeTeY#
(fanatikus tag)

Franc, éppen lecsúsztam a szerkesztési időről. Bocsi.
Szóval itt van a kalkulátor is.

(#9) Drenadar válasza #PeTeY# (#7) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Demot megsasoltam, tetszett, de hezitálok. Nem nagy pénz, de nem sokára jön a dragon age-is és a kettő együtt már húzós.

Egyébként nagyon hangulatos kis játék

(#10) had423

had423
(tag)
LOGOUT blog

Nekem a trailer alapján nagyon bejön, főleg az a level editor. :C

[ Szerkesztve ]

(#11) kovsol

kovsol
(PH! nagyúr)

kezdtem egy varázslót :) és találtam egy elég jó kis fejest neki
a fejes azért elég jó, hogy ilyen level 3 ra való itemen ennyi jó stat van :K

(#12) Ghostface

Ghostface
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Kipróbálni letöltöttem a játék "virágbolti" verzióját de nagyon megtetszett úgyhogy ma meg is vettem. Viszont az elmúlt 2 napba sikerült a destroyeremet felhúzni 33-as szintre. Szerintetek ha uninstalozom a játékot és feltelpítem az eredetit megmarad a mentésem? Vagy valahogy hivatalossá tudom tenni a cd kulcs megadásával?

(#13) kovsol válasza Ghostface (#12) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

megeszi a virágboltos mentéseket is, de én a helyedben azért elmentem előtte őket a biztonság kedvéért valahova máshová is, hogy meglegyen tutira az uninstall után is

(#14) Esmein

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ezt még lehet meg is fogom venni :D Első játék nagyon régóta, ami miatt hajnalig toltam. Spolier: floor 30 és 35 között a fejlesztőknek elgurult a gumicukor :D

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#15) hommeros

hommeros
(senior tag)

Nem tudjátok, van benne multiplayer vagy co op mód? Mert nélküle értelmét veszti a karakter fejlesztés részemről.

MAgyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

(#16) Viktor77 válasza hommeros (#15) üzenetére

Viktor77
(MODERÁTOR)

Első hsz:

"A Torchlight egyelőre csak single-player módot tartalmaz, de jövőre érkezik hozzá az MMO-rész is, ami a WoW-ból ismerős tartalmakat hozza el a játékba. Lesznek Instance-ok, PvP, vagyis a végeredmény egy amolyan Diablo-nézetben játszható World of Warcraft lesz."

Bazinga!

(#17) Psychonaut

Psychonaut
(PH! addikt)

Dobozos verzió lesz belőle valamikor?

ELADO: IBM T4x(p) billentyuzet nemet es angol, Celeron M 370, Pentium M 750 http://goo.gl/CQLNC || KERESEK: Kingston DDR1 1GB 333MHz notebook RAM-ot http://goo.gl/0tv9J

(#18) hommeros

hommeros
(senior tag)

Így 2Ft-ot nem ér. Inkább akkor Trine vagy Borderlandot preferálom.

MAgyarország az a hely, ahol 4millió miniszterelnök, 4millió jogtudós és 4 millió vezetési oktató él.

(#19) Esmein válasza hommeros (#18) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kipróbáltad, gondolom... Én is csak leültem, hogy nézzük mire jó multi nélkül, aztán az lett belőle, hogy a befizetett wow accountom egyelőre ott figyel, ezzel meg mint egy ovodás, vigyorogva darálok.

"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson

(#20) Xirtam válasza Psychonaut (#17) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyenlőre nem tervezik dobozos verzió kiadását!

Amúgy számomra elég monoton.Az első küldetés mikor lemész a bányába a zene egytől egyig Dio2 csak pár oktávval lentebb van gondolom h blizzi ne szoljon be! :U :U

[ Szerkesztve ]

☆Ferrari☆ 1979-ben előrukkoltunk a 312T4-es géppel, mindeki elájult: hű, de ocsmány. Aztán megnyertük az első versenyt Dél-Afrikában, az év végén bajnokok lettünk. Mára a 312T4 egy klasszikus masina . . .

(#21) hommeros válasza Esmein (#19) üzenetére

hommeros
(senior tag)

Igen, kipróbáltam, képzeld. Akkor pont megüti azt a szintet amit elvársz.

(#22) Esmein válasza hommeros (#21) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nekem munka után pl semmi kedvem gondolkodni is egy játékon, én csak ütni akarom ami szembe jön, hogy aztán utána nagyobb valamivel üthessem őket. Erre ez a játék tökéletesen megfelel, és szerintem a 20 dolláros árával nem is akar több lenni. Majd a diablo3 60 dolcsiért, összetettebb lesz, meg multi is lesz, de még csak jövőre.

(#23) Hedgehanter

Hedgehanter
(őstag)
LOGOUT blog

Necropolis hol van? A varazslo ficko kuldetese (meg az elejen adja) lenne de nem talalalom?

(#24) kovsol válasza Esmein (#22) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

és szerintem örüljünk, ha tényleg jövőre kijön dio3
amúgy nekem bejön ez a game igaz még csak kb 5 órát játszottam vele, de eddig még nem untam meg és tényleg jó is az ára

(#25) Wolverine válasza kovsol (#24) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem lesz jövőre D3, ezt felejtsétek el. Idénről átcsúszik oda a Starcraft 2, és az évi egy Blizzard-játék szintet tartva a 2010-es game a Cataclysm lesz.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#26) kovsol válasza Wolverine (#25) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

én már csak azt várom, hogy induljon az sc2 beta végre !! persze a game is jöhetne már

(#27) Departed válasza Wolverine (#25) üzenetére

Departed
(fanatikus tag)

Pontosan! :K
Ezt már másik topicban is taglaltam, hogy legkorábban 2011-ben lesz Diablo 3, tehát van bőven idő végigjátszani ezt a jókis Diablo 2.5-öt :D

LG Optimus 7 + Windows Phone 7 | A játékkészítés mesterei: Bethesda, Bioware, Blizzard, Monolith, New World Computing, Valve

(#28) Sicilian

Sicilian
(őstag)

Háááát, én már 57. szintű vagyok, de csak megyek, mintha nem lenne vége !!

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#29) Ghostface válasza Hedgehanter (#23) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Ha a varázsló adja akkor neki mindig valami "kavicsot" kell elvinni. Minden új területről kell neki. Először a bányából, majd a kastély szerűségből (szerintem ez lesz a Necropolis) utána a dzsungeles környezetből a romok közül, majd a barlangokból aztán meg a láva börtönből és így tovább. Általában valami félreeső kis mellékfolyosó végén található kis szobában van eldugva. Ha kihagytad és nem találtad meg akkor a városban található Waypoint Portal-lal visszamehetsz régebbi szintekre és megkeresheted.

(#30) ollie válasza Sicilian (#28) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A végrelen dungeon-nek általában nincs vége. :D

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! *** TROPICO 4 eladó!

(#31) Esmein válasza Wolverine (#25) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ne törd össze a szívem mégjobban, így is az emailt várom a hibernáló cégtől, hogy megoldható e a fagyasztás a d3 megjelenéséig...

(#32) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nagyonjó játék. Valami hiányzott mostanság PC játék ügyben. Most megtaláltam. Diablóig kitart. :C

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#33) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Destroyer karakternél számít valamit a magic és a dexterity?

"Nem vagy szép. Ez nem érdekel. Az erőd a szépséged. Az erőd a hatalmad. Ez a valóságod. Ez a Te világod."

(#34) Tom5

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pecáztam és fogtam halat! :Y :DD

(#35) Ghostface válasza Tom5 (#34) üzenetére

Ghostface
(fanatikus tag)

Destroyernél én úgy pakoltam hogy 4 pont a strenghtre és 1 a defensere. Elég nagyokat ütök és szinte semmit sem sebződök. Dexterity és magic egyáltalán nem kell neki.

(#36) Scareface

Scareface
(újonc)

Hát lvl 10 kb 3 nap után, de amire kitalálták pont megfelel, kis agyatlan hent a hétköznapokban. Ma lehet egy kicsit tovább szórakozok vele, elmúlt 2-3 évben úgyse kötött le játék ennyire :)

A számítógép nem a gondolatokat,hanem az utasításokat hajtja végre!

(#37) Tom5 válasza Ghostface (#35) üzenetére

Tom5
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is így gondoltam. :)

(#38) Wolverine válasza Esmein (#31) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

És addig tildy mit csináljon? ;]

(#39) Nunder

Nunder
(őstag)
LOGOUT blog

Indítványozom rudi cikkét beilleszteni az első hozzászólásba. Szerintem mindent tartalmaz, mindenki eldöntheti, hogy ki szeretné e próbálni. :K

"Balzsam?! Megharaphatja! Dobjátok a vájúba!" /Monty Python/ || Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni. || Power Metal Blog: http://href.hu/x/ce8g

(#40) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ma én is toltam egy picikét, sajnos nem igazán voltam gépközelben, de egy pár szintet fejlődtem, kemény 11-es vagyok.

Sajnos a legrosszabbkor érkezett a játék, ugyanis pont ma kaptam az értesítést, hogy a Dragon Age megjött, a CE változat csütörtökön fog érkezni, úgyhogy van kemény 4 napom ezzel játszani. Utána egy darabig jegelem majd.

(#41) Esmein válasza Vistaboy (#40) üzenetére

Esmein
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az pont elég arra, hogy hard-on végigjátszd a fő küldetést, nekem nettó 6 órámba került.

(#42) Sicilian válasza Esmein (#41) üzenetére

Sicilian
(őstag)

nahhh persze, azért ne túlózzááá :Y

"Az éjekszen szájfáj műsorán.."

(#43) brownus

brownus
(PH! addikt)

tegnap kipróbáltam én is, és ripsz-ropsz elszaladt pár óra:) nagyon tetszik a játék

a tálent fát újra lehet osztani? mert elsőre egy destroyert választottam, és az első két fára pakoltam eddig, (6. szint) a berserkerre, meg a titanra. eddig jónak tűnik de kitudja mi lesz később? destroyer - skills

forgatni lehet a nézetet? jó lenne...

htc iS - RCMix 4 ॐ

(#44) kovsol válasza brownus (#43) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

én csak belenéztem a manualba, de olyasmi rémlik, hogy azt írja óvatosan oszd el mert nem lesz lehetőség újra osztani a pontokat

(#45) Drenadar

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Ki milyen nehézségi fokozaton nyomja???

Nekem nagyon bejött a játék, nem bántam meg. De nekem is jön a dragon age (nem neten hanem hozza a futár)...

A zenéje, hangulata nagyon hasonlít a diablohoz. Nem?

[ Szerkesztve ]

(#46) Scareface

Scareface
(újonc)

Normálon.

Egy pillanatkép

[ Szerkesztve ]

A számítógép nem a gondolatokat,hanem az utasításokat hajtja végre!

(#47) spawn82

spawn82
(kvázi-tag)

Hmm. Nem tudom, lehet csak velem van a gond, de semmi hasonlóságot nem látok a Diablo/torchlight ill a Dragon age között. Az első 2 inkább szerepjátékos, a 3. meg inkább tomb raider. Engem valahogy az nem fogott meg. Álltalában utánna nézek azoknak a játékoknak, amiket említenek a számomra érdekes forumokban. Ez most szeríntem nagyon mellé ment :DDD
Ja és még valami. Szeríntem ahhoz képest, hogy menniybe kerűl, és hogy mekkora eégszen jól összerakták a fákjás menetet :DD Nekem bejön. Akinek tetszett a diabló ajánlon. A Wow szeríntem megint egy mellélövés volt.

[ Szerkesztve ]

(#48) ollie válasza spawn82 (#47) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Diablo és Torchlight pont nem szerepjátékos, hanem hack'n slash. A Dargon Age viszont elvileg az (még nem láttam személyesen).

(#49) Drenadar válasza spawn82 (#47) üzenetére

Drenadar
(senior tag)
LOGOUT blog

Tomb Raider? Ezen jót nevettem :D Kinek mi a szerepjáték :(
Szerintem is inkább hacknslash a diablo meg a torchlight. semmi szerepjáték nincs benne.

(#50) spawn82

spawn82
(kvázi-tag)

Kimondottan örülök, hogy mindenkinek csak ez tünt fel :N

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.