Nah, jó8, grat a nyerteseknek!
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
Nah, jó8, grat a nyerteseknek!
"Van aki sima securytinél dolgozik, és az is büszke tud lenni. Pedig lehet csak portás." - by Artudítúú [R2D20208]
(#752) B-L-A-C-K válasza juliabrilke (#749) üzenetére

Te hogy zártál?
...

Hali!
Mára valakinek valami "tuti" tipp? Ne este írjátok meg létszi, mert nálunk 3/4 kor zár a posta^^ kösziii!
Nyári diákmunka érdekelne Németbe illetve Ausztriába.
(#754) juliabrilke válasza B-L-A-C-K (#752) üzenetére

6900*1,4= 9660Ft 
Hétvégén meg teszek egy meccset majd 30k val, ha addig összejön rá a pénz.
:C <-- Ez nem egy becsmérlő tapsolás.
Hétvégére:
Juve, Inter, Milan, Manchester City, Leverkusen, Bayern, és még a Roma is nyer szvsz.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének
Nagyobb szorzós kicsit kamikaze meccsek.
Sampdoria - AS Roma 2 2.90
FC Nürnberg - Hamburg X 3.30
Werder Bremen - Schalke 04 X 4.20
Chievo - Fiorentina 2 2.50
Kb, 100szoros a szorzó fogadóirodától függően.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

nekem mostani kamikaze elszállt, az arsenal miatt, de szerencsére a tuti jött így egy kicsit pluszban zártam.
I LOVE THIS GAME
Tippmix mai étlapján nincs semmi érdekes, olyan tuti meccs. Jégkorong, francia foci szinte az egész 
egyedül ez érdemel "kisebb" figyelmet:
Maccabi TA - Caja Laboral 1.30 / 15.50 / 3.60
Még nem nagyon találtam tabellát az euroligáról. Valaki tudna linkelni? 
[ Szerkesztve ]
(#759) Vandit. válasza ForRedGlory (#758) üzenetére
A Lille hozni fogja a meccset és az 1.5-ös szorzó elég jó.
Megfontolandó.
Holnap meg a Leverkusen 1.7-essel.
[ Szerkesztve ]
(#760) ForRedGlory válasza Vandit. (#759) üzenetére
Francia bajnokságra elvből nem fogadok, mert már szívtam meg tuti francia meccseket pár éve. Ők a mumusaim 
(#761) Vandit. válasza ForRedGlory (#760) üzenetére
Elhiszem, én is szívtam már miattuk.
De a Leverkusen "tuti" lesz. 
(#762) Vandit. válasza ForRedGlory (#758) üzenetére
Regelj be bwinre, ott van minden, tabella is. 
(#763) juliabrilke válasza ForRedGlory (#758) üzenetére

Maccabi Electra 5 1 486:427 59
Caja Laboral 4 2 470:451 19
CSKA Moscow 4 2 417:411 6
Lottomatica Roma 3 3 454:451 3
Union Olimpija 1 5 437:479 -42
Maroussi BC 1 5 435:480 -45
(#764) ForRedGlory válasza juliabrilke (#763) üzenetére
Köszi!
Döntöttem, megtettem a meccset... Természetesen a Maccabit 
Most értem haza lottózóból.Nőci előre nevet, amikor megyek. Azt mondta, most már nem kockáztat, mindig hívja a hotline-t, amikor én fogadok, mert állítólag lebasszák őket, ha valaki nagy téttel fogad és nem szól be a központba. Ilyenkor ellenőrzik hogy mennyit tettek eddig az adott meccsre, és ha túl sokat, akkor visszautasíthatják a pénzt, mert bunda gyanús 
[ Szerkesztve ]
(#765) juliabrilke válasza ForRedGlory (#764) üzenetére

Nekem ez jobban tetszik így lesőre. 
Rivas Ecopolis - USK Prague EuroligaNői 1.45 2.55
1. Rivas Ecópolis.......6 6 – 466:403 12
2. USK Praha............6 4 2 470:410 10
3. Bourges Basket.....7 3 4 435:431 10
4. Good Angels Kosi...7 3 4 463:488 10
5. Gorzów..................7 2 5 475:522 9
6. SOPRON...............7 2 5 476:531 9
Most nézem:
Első meccsen:
Caja Laboral–Maccabi Electra 86–81
USK Praha–Rivas Ecopolis 76–83
[ Szerkesztve ]

Rivas Ecopolis - USK Prague
nyereményszorzó:.........1.45
tét:...............................9760 HUF
lehetséges nyeremény:..14152 HUF
Ő lett a mai menü. Lille még gondolkozós volt, de nem csípem a franszia meccseket. 
(#767) ForRedGlory válasza juliabrilke (#765) üzenetére
"Caja Laboral–Maccabi Electra 86–81"
Ezt én is néztem, de ez tudod mit jelent? Semmit sem
Annyira semmit nem jelent, hogy a Maccabi azt a Romát verte idegenben, akitől szintén idegenben rendes ruhát kapott a Caja. Ezek nem mérvadóak. A mérvadó az hogy ki van otthon, milyen eredményeket produkált otthon (Maccabi mindet nyerte, Caja idegenben 3-ból 1-szer kikapott, illetve otthon is vereséget szenvedett már)
Remélem este is elmondhatom ezt 
(#768) ForRedGlory válasza juliabrilke (#766) üzenetére
Sok sikert a meccshez 
Erre a meccsre visszatérve, az nyomós ok, hogy a Rivas idegenben is ütötte a Prágát. Otthon is be fogja húzni, ez majdnem 100-as 
Én is néztem, de Tippmixen 3-as kötésben megjátszható csak 
[ Szerkesztve ]

Az biztos. A Maccabi sokkal nagyobb csapat és sokszor ott volt a döntőben is.
Szerintem mind a kettő meccs jönni fog. 
(#770) ForRedGlory válasza juliabrilke (#769) üzenetére
Többek közt én is ebben bízom 
Este minden kiderül. Remélem gazdagabbak leszünk Mindketten 
Hajrá srácok! 

Gyűjteni kell valami hétvégi jó kis meccsre. Legalább 20-25k-val kellene megtenni. Addig ezt össze kell szedni. 
(#773) ForRedGlory válasza juliabrilke (#766) üzenetére
Egyébként hogy számoltad ki, hogy "pont" 9760 Forintot tettél meg? 
(#774) ForRedGlory válasza Vandit. (#771) üzenetére
Thx! 
(#775) B-L-A-C-K válasza ForRedGlory (#770) üzenetére

Mennyivel robbasztottál? 
...
Kezdőként is írhatok? 
"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa
Vezet a Lille
Mégegyet berúg a másodikban is és annyi. 
[ Szerkesztve ]
(#778) juliabrilke válasza ForRedGlory (#773) üzenetére

9766Ft volt a netes számlámon. Csak kerekítettem. 
(#779) B-L-A-C-K válasza kovacsroli (#776) üzenetére

Miért ne irhatnál...?
...
(#780) juliabrilke válasza Vandit. (#777) üzenetére

Én nem mertem megrakni. Pedig úgy adta magát a meccs és a régebbi eredmények. 
(#781) Vandit. válasza juliabrilke (#780) üzenetére
Még live-ban tudsz fogadni, ha gondolod. 
(#782) ForRedGlory válasza B-L-A-C-K (#775) üzenetére
Sokkal. Előre sosem írom le babonából. A végén megtudod 
(#783) kovacsroli válasza B-L-A-C-K (#779) üzenetére
Mert olvastam vissza itt a többszázezres nyereményekről
csak tanácsot szeretnék kérni. olasz, angol és német élvonalbeli focikra szoktam fogadni, inkább kevesebb mint több sikerrel, így gondoltam megkérdezlek titeket mielőtt mégtöbb pénzt elbulok
a fogadoportal.hu-n szoktam utánanézni a statisztikáknak, szombati meccseket néztem most..mutathatom?
"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa
(#784) ForRedGlory válasza kovacsroli (#776) üzenetére
Welcome 
(#785) B-L-A-C-K válasza kovacsroli (#783) üzenetére

Lökjed...
...
(#786) kovacsroli válasza B-L-A-C-K (#785) üzenetére
Atalanta - Inter V
Ac milan-palermo H
Roma –parma H
Barnsley-ncastle V
Chelsea-everton H
Bochum-bayern H

(#787) ForRedGlory válasza kovacsroli (#783) üzenetére
Fogadóportált nem ismerem, én a focitipp.hu oldalt nézem állandóan. Egyszerű oldal, de ami számít fent van. Formák, egymás elleni eredmények, hazai, idegenbeli mutató, utolsó 4-6 meccs tabellája, stb. 
Én szombaton a Chelseat teszem meg nagy téttel, ha ma nyerek a Maccabin 
Update: Ez a fogadóportál is elég jó kis oldalnak tűnik 
[ Szerkesztve ]
(#788) B-L-A-C-K válasza kovacsroli (#786) üzenetére

Igen ez igy majdnem jó, Bochum-Bayern miért pont hazaira raknád?
...
(#789) kovacsroli válasza B-L-A-C-K (#788) üzenetére
bocsánat azt elírtam, a bayernre tenném.
érdemes ilyen "sok" meccset megtenni? tudom hogy papírforma, de eddig csak azokban csalódtam:/
[ Szerkesztve ]
(#790) Vandit. válasza kovacsroli (#786) üzenetére
Atalanta - Inter V
Ac milan-palermo H
Roma –parma H Ez helyesen így van Parma - Roma A Roma megy idegenbe.
Barnsley-ncastle V
Chelsea-everton H
Bochum-bayern H
Ugyanezt rakom én is többek között. 
Érdemes, mert így kisebbet kockáztatsz több pénzért, persze ha egy elmegy, akkor bukta, de én ezt biztonságosabbnak érzem.
Szerk: Lille 2-0-ra vezet.
Mondtam srácok, h ez sima lesz és 1.5 ös a szorzója.
[ Szerkesztve ]
(#791) B-L-A-C-K válasza kovacsroli (#789) üzenetére

Hát msot logikusan ez lenne a jó de nem jön mindig a pappirforma, válasz ki inkább belöle 2-3-at és rakd meg egy nagyobb összeggel...
...
(#792) kovacsroli válasza B-L-A-C-K (#791) üzenetére
nagy összeget nem kockáztatok
ezt megrakom egy ezressel, ennél többet elvből nem..
Skacok szurkoljatok kérlek a Maccabinak... Együtt nyerhetünk 
Plíííz 
(#794) ForRedGlory válasza kovacsroli (#792) üzenetére
Miért nem raksz 1000-nél többet elvből?
(#795) juliabrilke válasza ForRedGlory (#793) üzenetére

Maccabi Tel Aviv Caja Laboral 18-20 Eddig. Persze semmit se jelent.
Az én meccsemet nem mutatják. 
(#796) kovacsroli válasza ForRedGlory (#794) üzenetére
egyik ismerősöm szerencsejáték függő, hihetetlen módon, kaszinó, játékgép, fogadás stb. Tudom, hogy ettől nem leszek az, de mégis..remélem érted
másik, hogy nekem 5ezer forint is sok pénz
(#797) B-L-A-C-K válasza kovacsroli (#796) üzenetére

Akkor apránként rakosgass....
Vagy sokszor rakj meg kis téttel több meccset és majd egyszer csak jön..., vagy 1-2 meccseket kicsit nagyobb téttel...
juliabrilke: már 24-33 mondjuk még ez sem jelent sokat de forditott eredmény csak jobb lenne...
[ Szerkesztve ]
...
(#798) Vandit. válasza juliabrilke (#795) üzenetére
3-0 bánhatod, h nem tettél a lille-ra. 

Hát igy utólag én is bánom, 10 misivel megpukkaszthattam volna... 
...
(#800) juliabrilke válasza Vandit. (#798) üzenetére

Nálam most a Rivas Ecopolis - USK Prague fut. 
Rivas Ecopolis USK Prague eredményét látja valaki? Mert én nem. 
[ Szerkesztve ]