Rangers hazaiba, Olympiakosz szintén sztem hazai ,
Cardiff, Middesbrough, QPR hazaik
Derry City hazai
keddre mondjuk 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
panel
(fanatikus tag)
Kötésben nyomod?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!
Hát Rangers már most 1-3-ra kikapásra áll...
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember….Your life – Your choices!
Eléggé tippmix gyilkos forduló volt

panel
(fanatikus tag)
Mai is érdekes lesz 
Cszka-t bekéne húzni hazaiba 
Győr - Kaposvár hazai
Wolfsburg - Besiktas hazai
Real Madrid - Milan hazai
hát elég kicsi ma a választék, még max ilyen hány gól esik a meccseken lehetne szakítani 
Háát nem mondok semmit, eddig 2 ment csak el...

panel
(fanatikus tag)
összes elment 
jó sz@r választék volt ma, majd holnap euroliga mérkőzések, hátha 
Ezt jól meg tippelted, egy sem jött be.
Nézd meg az én tippjeimet, kár, hogy csak a Chelsea-t raktam meg 

panel
(fanatikus tag)
euroliga mix
benfica - everton H jött
lazio - villarreal H jött
sahtar - toulouse H jött
PSV - Köbenhavn H jött
Celtic - Hamburg H nem jött, V lett...

Hétvégére
Bordeaux - Le Mans H
Twente v Groningen H
Feyenoord v Venlo H
FC Porto v Academica H
Csak azt sajnálom, hogy nem kötésben fogadtam
Ma talán nyer a Dortmund

panel
(fanatikus tag)
tegnap szokásos egy meccs ment el
villarreal vitte a mixemet... 
inter, u17 spanyolok, palmeiras, young boys bejött

panel
(fanatikus tag)
Ma:
U17Brazília
Union Berlin
Metz
Cork City
QPR
győzelmekre tettem
Ha engem kérdezel szerintem ez is el fog menni
Nagyon nem jól csinálod, kicsit olvasgass utána a meccseknek meg a sportfogadás aranyszabályainak. Most hirtelen nem találom a linket de beirtam már ide a fórumba is. Így csak az összes erre szánt pénzedet eljátszod aztán meg majd siránkozol, hogy nincsen szerencséd... pedig ide is csak egy kis matek kell és azért át lehet vele fordulni pluszba.
Bár azért ne akarjon senki ebből meggazdagodni egy hónap alatt
Mai tippek
Real - Getafe Hazai
Salzburg - Matesburg Hazai

freaghill
(fanatikus tag)
Hali fiúk!
Én most szeretnék elkezdeni Tippmix-elni! Tudna valaki adni egy pár tippet? Eddig csak annyit tudok, hogy érdemes neten utána nézni a csapatoknak, hogy ki sérült stb. Meg gondolom ahol kisebb az odds ott nagyobb az esély a nyerésre! Kössz a segítségeteket! 
Nyári diákmunka érdekelne Németbe illetve Ausztriába.
Ha meccs tippeket akarsz én minden héten adok pár tippet. Amik nagyon nagy százalékban bejönnek.
Ha fogadó oldalt szeretnél én a sportingbet-et ajánlom. Odd-sok közepesek, de 100%-ban megbízható az oldal. Gyorsan kifizetnek. Ha kell tudok küldeni meghívót, 15k érték fogadás után mindketten kapunk 3000Huf-ot. Most jönnek majd többiek, hogy van ahol többet lehet kapni, igen, de ott mondjuk 2-es odds feletti meccsre kell fogadni és csak akkor kapod meg a bónuszt... sok a mézesmadzagos oldal.
Ha engem kérdezel én mindig megnézem a tabellát és hogy ki hogyan játszott az előző fordulóban, esetleg volt-e kiállitás. Milyen a gólaránya.
Többnyire szeretek Hazai-ra fogadni, mert az, hogy meccs végeredménye hazai lesz 50% körül mozog, míg az, hogy döntetlen vagy vendég durván 25-25%, de ez nemzetenként változik.
Ezzel a stratégiával csináltam egy 25 fogadásból 23-at nyertem - ez eddigi legjobb sorozatom.
Másik dolog: kerülni kell a nagyszámú kötéseket. 2 ritkán 3, de ez felett sose fogadok.
Van még egy csomó elmélet amit nem akarok felsorolni mert arra ott a googli.
Amit még mondanék:
Ne akarj ebből meggazdagoni! Ha nyersz örülj neki, költsd el.
Szigorú money managment! Szánj rá egy összeget, de ha elbukod akkor vond le a konzekvenciát.
Jó magam mikro téttel játszom, és csak a játék kedvéért.

freaghill
(fanatikus tag)
Nagyon köszi a helpet!
Akkor most fogadom a tanácsaidat és majd figyelem ezt a fórumot és várom a tippjeidet! Remélem majd szerencsével fogok járni
Aszt hiszem hétfőn fogok hozni 1-2 szelvényt

[ Szerkesztve ]
Nincs mit.
Jövőhétre én már megraktam, hogy a Fiorentina rúg gólt az első félidőben aztán majd meglátjuk.

panel
(fanatikus tag)
2-3 meccseket mennyivel teszed meg mert amiket írsz azok főleg 1,20-1,50 szorzók és 2-3 darab meccsek
Mondtam, hogy mikrotéttel játszom. 250-400 között.
Mi a baj a szorzóval? Megnézem hány meccset találsz el 2-es szorzókból és az felettiből, pláne kötésben...

panel
(fanatikus tag)
kb annyi az esélye mint a kis szorzónak, mert az is bármikor elmehet
pl most hétvégén is voltak szép buktatók kis szorzós hazai győzelmekkel
pl porto, hamburg, wolfsburg, juventus
de a következő tippedet megjátszom, csak írd hamarabb ki mert bezár a totózó 
Látom nem érted. Az, hogy kicsi a szorzó és hazai a meccs nem garancia a győzelemre.
Kicsit utána kell nézni a táblázatnak, meg hogy milyen formában van a csapat.
wolfsburg gyenge formában van nem szabad rá tenni
Juve - vannak sérültek és a Napoli jó formában van, szintén nem szabadott rá tenni
Porto - igen ez elment, de meg nem is raktam meg.

panel
(fanatikus tag)

na akkor várom a tippjeidet, de azért néha még kamikazézok 
mai kínálat egész ütős 

dimiberba
(újonc)
Ilyen szorzókkal és ilyen tétekkel 1000 forintnál többet nem igen nyerhetsz.
Ja és ilyen h "tuti meccs" nincsen, én 1.5 szorzó alatti meccseket meg se játszok.
Azzal egyet értek h 2-3 meccset kell megjátszani csak rizikósakat (pl hendikep).
Így nem nyersz minden alkalommal de ha 4ből egy bejön már bőven nyersz vele.
Mindenkinek más a stratégiája...
és mindenki más stratégiával tud nyerni...

panel
(fanatikus tag)
Ma megtettem az összes 2-3gól tippet, néha ilyet is kell hátha, "poénmix" 
8-ból 5 bejött többi egy gólokon ment el sajna, pedig 300 forintból szép nyeremény lett volna 
na majd holnap, bl-meccsek, várom a tutit 

panel
(fanatikus tag)
hát ennyit a tutikról
manchester united,,,

Hát szopó mert D-D volt

BF3 --> kmisi99: "van valami ami nagyobb robbanő erőt ad az rakétáimnak?" Eagl3: "nekifutásból lődd ki" :D || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Bezzeg ha arra fogadtál volna, hogy az MU rúg két gólt...

panel
(fanatikus tag)
nincs pénzem most sportingbeten vagy bwin így marad a tippmix ott meg nincs ilyen típusú fogadás...
Akkor mégse jöttek be a kötések? 

panel
(fanatikus tag)
beten és bwinen ritkán játszok 
most csak a mix 
mai bukta
kijev-inter, arsenal-az, lyon-liverpool, unirea - rangers, liege - olympiakosz 2-3 gól minden meccsen, arsenal vitte...
ez van, majd holnap EL 

freaghill
(fanatikus tag)
Most ezeken gondolkodom:
Zalgiris Kaunas - Barcelona V
Partizan Belgrád - Orléans H
Unicaja Malaga - Efes Pilsen H
Taranto - Ekaterinburg V
R-N. Löwen Kronau - Chambery H
Szerintetek be fognak jönni?
Szorzók alapján sok esély van rá...
Majd d.u. megteszem ezeket

Tegnapi győzelem: [link]

panel
(fanatikus tag)
A loki meccsekben lehet bízni
amúgy grat 

GGGBR
(fanatikus tag)
nah, újra elkezdek játszani. az utóbbi időben nem foglalkoztam vele, de most 7végén elkezdem megint.
[ Szerkesztve ]
I LOVE THIS GAME

panel
(fanatikus tag)
mai szokásos egy meccse bukó, már meg se lepődők...
u17 spanyol, anderlecht, fenerbache, twente, basel győzelmek jöttek
partizan kosár győzelem jött
unicaja malaga... x lett a végén.... 
De minek ennyi kötés?
Amúgy lol vagy 
Most nincsen semmi jó tippem csak egy meccs
Monaco - Grenoble Hazai

panel
(fanatikus tag)
ennyi ? 
1,30 szorzóra most mit lehet tenni...
Túl sokat melóztam a héten, nekem egy meccs is elég.
Inkább élvezetből játszom, nem fontos, hogy minden héten fogadjak egy vagon meccsre
Aztán meg 0-0 lett...