Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne: van egy IBM R50e notebook (Cerka M [1400MHz], 256Mb-s memcsivel gyárilag), körülbelül egy éves.
Eleinte nem voltak vele gondok. Jah azt megemlítem hogy MS XP Home rajta volt vásárláskor. És később olyan problémák voltak, hogy nehezen töltődött be az op.rendszer, a hibát a kevés memóriának tudtuk be (szerintünk swap-elt a winyo), így lett egy szervízben kibővítve még 256Mb-al. Talán valamivel jobban muzsikál a masina, de még most sem igazi. Nem baj, majd lesz valami! - gondoltuk. 
Aztán mostanában az op.rendszer elkezdett rosszul viselkedni - ujabban olyan dolgokat csinál hogy nem lehet futtatni az MS Office alkalmazásokat (kipróbáltunk minden verziót '97, 2000esből kettőt is, és a 2003at is), egyszerűen leáll egy Microsoft-os hibaüzenettel. Megint lett szervizelve, azt mondták most működik, feltettek valami Windóz frissítéseket, meg még valamit, de azóta is ugyanaz a probléma, hibaüzenettel leáll. Továbbá most azt csinálja hogy Nero használatánál (cd-írásnál), kiírja hogy nem kompatibilis ezzel az op.rendszerrel és hogy nem biztos hogy megtudja írni a cd-t - aztán fogja és télleg elrontja 
Most már arra gyanakszunk hogy az op.rendszer télleg nem működni rendesen, és hogy újat kellene feltenni.
Itt kezdődik a probléma: az uj op.rendszer telepítésénél. Gondolom egy notebook esetében ugyanúgy megy mint egy hagyományos asztali PC esetében...de!
Olvasgatva a topicot, ez közel sem olyan eccerű.
A noti vásárlásákor adtak hozzá 5 db cd-t amire ki lett írva ilyen winchester képek (gondolom Norton Ghost-os cuccok). Meg olvastam hogy van egy rejtett partíció - azt hogy lehet elérni?!
Végülis nekem inkább telepítési tanácsokra lenne szükségem.
Az op.rendszer egy XP Professional lenne.
Ha tudtok segítsetek pls.
Előre is thX. 
sok munka és ugyanannyi lazaság