Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  ThinkPad R, Z és SL sorozat (téma lezárva)

(#4001) Vegha válasza Napfénysüti (#3998) üzenetére

Vegha
(tag)

pedig jobban jársz, ha kiveszed az akkut, ha nem használod. Tapasztalatból mondom! Az egyik vállalati Toshibánk (5 éves) ilyen használat mellett még mindig a gyári, 4-4,5 órákkal muzsikál.
(egyébként úgy emlékszem az én R60-am powermanager-ében fel is hívják rá a figyelmet, hogy ha huzamosabb ideig nincs szükségem az akkura, akkor inkább vegyem ki)

(#4002) Napfénysüti válasza Vegha (#4001) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Biztos igazad lehet abban hogy ha nem használom akkor tovább bírja. Csak én úgy vagyok vele ha már kifizettem egy vagyont a gépért had ne kelljen ilyenekkel foglalkoznom. Tegnap mellesleg jól is jött hogy bent volt mert elszállt az áram. Minden sötétbe borult én meg vígan dolgoztam tovább. Ha 2-3 évet kibír az akksi akkor már bőven jó mert vagy cserélek addigra gépet vagy veszek max egy új akksit. Ennyi időnként kibírom azt az összeget amennyibe kerül.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#4003) Intelligencs válasza adik (#3940) üzenetére

Intelligencs
(senior tag)
LOGOUT blog

Egy barátom csinálta meg nekem, aki profi grafikus. Beszkenneltem neki a fedlapomat és elküldtem mailben. Ő pedig kiszerkesztette, és tizedmilliméter pontossággal körbevágta a fóliát egy speckó vágógéppel, majd ráapplikálta. Elvileg ez 5-10 évig úgy marad, mivel ez olyan fólia, amit autók dekorálásához használnak.

Sajnos nem tudom távolról normálisan lefényképezni, mert nem látszik semmi sem belőle. Azért, hogy valamennyire lásd a hatást, lefényképeztem Neked makro módban a Lenovo logot, hogy látszódjon a különbség. A Lenovo logo körül lévő rész fényes, mivel ez a gyári rész, a többi meg mindenhol matt. Egyébként nagyon-nagyon jól néz ki, a logok abszolút kiugranak amiatt az 1 mm-es fényes keret miatt. Eddig még senki sem vette észre, hogy nem gyárilag matt, sőt, sokan akkor sem, mikor mondtam, hogy ez matrica.

No Gods or Kings. Only Men.

(#4004) Intelligencs válasza Intelligencs (#4003) üzenetére

Intelligencs
(senior tag)
LOGOUT blog

Próbáltam készíteni egy átfogóbb képet, de sajnos nem adja vissza, hogy mennyire jól néz ki:

Azért alkothatsz némi fogalmat.

No Gods or Kings. Only Men.

(#4005) adik válasza Intelligencs (#4003) üzenetére

adik
(őstag)

Ez nagyon állatul néz ki! :C

Ketto, csipkebokor vesszo!

(#4006) Vegha válasza Intelligencs (#4003) üzenetére

Vegha
(tag)

tényleg nagyon profi ! Ez ilyen 3M-féle, UV szűrős fólia ? Hol lehet ilyet szerezni ?

(#4007) Vegha válasza Szemjuel (#3937) üzenetére

Vegha
(tag)

Szemjuel:
a pöcökegérrel hogy scrollozol ?

(#4008) BobMaster válasza Vegha (#4007) üzenetére

BobMaster
(őstag)

A középső gomb és a pöcökegér egyidejű használatával

A tényleges szűk keresztmetszet a júzer.

(#4009) Vegha válasza BobMaster (#4008) üzenetére

Vegha
(tag)

Jéééé, assztaaaa! Ma is tanultam valamit :)
mondjuk ez ettől még akkor is két kezet igényel... vagy csak én vagyok gnóm ?

(#4010) Napfénysüti válasza Vegha (#4009) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Simán lehet egy kézzel. A mutató ujjaddal mozgasd a pöcökegeret és közben a hüvelykujjaddal kezeld a 3 space alatti gombot. ;)

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#4011) jFox válasza Intelligencs (#4004) üzenetére

jFox
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó ez a Lenovo levonó! :C

--==<< Soha ne feküdj kitaposott ösvényen! >>==--

(#4012) cira

cira
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Szerintetek melyik jobb notebook:
Dell xps 1330 vagy Lenovo sl300 ?????????????????????
Hasonló konfigurációval lenne, igaz újonnan a Dell drágább, de használtan kb hasonló lenne. Ezért nem tudok dönteni. Mindkettőről olvastam a hozzájuk tartozó fórumon jót is rosszat is.
Az sl az Usanotebook.hu-n van elég jó áron, csak elég sok negatív véleményt olvastam itt.
Köszi! :B

(#4013) adik válasza cira (#4012) üzenetére

adik
(őstag)

Hali,
legközelebb nyugodtan használhatsz úgy kb-szal kevesebb kérdőjelet, még akkor is tiszta kör, hogy kérdezel. ;)
Egyébként ha megnézed, zömmel azok a felhasználók elégedetlenek az SL szériával, akik a komolyabb ThinkPadokhoz hasonlítják a gépet. Szerintem, az én igényeimnek egy korrekt ár/thinkpadság kompromisszum, nem bántam meg - persze Dellem még nem volt, pláne az általad említett típus, nem tudom, hogy azzal jobban jártam-e volna. A típus hátrányai/gyengéi ugye ismertek. Nekem is volt pár gondom eredetileg - pl az állandó kékhalálok, amiket végük sikerült kiküszöbölnöm (a tűzfalamra volt allergiás), meg a viszonylag hangos és állandó hűtés (cserébe nem melegíti a kezemet - a zaj annyira nem zavar). A billentyűzete kiváló és a monitor, aksi is nagyszerűen teszik a dolgaikat. Jól beállítva az oprendszert pedig a sokak által kifogásolt sebesség-problémák is megszűnnek. Dióhélyban.

Ketto, csipkebokor vesszo!

(#4014) ALI_G

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

üdv
R51-be tudok gyorsabb vinyót rakni?

(#4015) Tim82 válasza ALI_G (#4014) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tudsz, csak nagyon ritka és drága a 7200rpm-es PATA vinyó.

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#4016) ALI_G válasza Tim82 (#4015) üzenetére

ALI_G
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aha, akkor szívás. bár sejtettem.

(#4017) Tim82 válasza ALI_G (#4016) üzenetére

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Időnként a Hardveraprón előfordulnak. A gond az, hogy már nem nagyon gyártanak PATA csatis, 7200rpm-es notivinyót...

"háj! mi ez a csevej mindenféle olyan dolgokról, amit a nem kockák nem értenek? hát senkinek nincs nőügye? hát midnenki elégedett az időjárással? vagy mivanmár?" (by fokukac) - eladó: http://tinyurl.com/tim82items4sale

(#4018) Tim82

Tim82
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Felvetettem a modkerben, hogy hátha jobb volna két Thinkpad-topik helyett egy. [link] Ez csak ötlet, nem tudom, egyetértenek-e vele a topik gyakori látogatói?

(#4019) ngabor2 válasza Tim82 (#4018) üzenetére

ngabor2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

íme. várom az első hsz-t.

ezt zárom, de csak azért, mert van folytatása.

[ Szerkesztve ]

ez olyan, mint a görögtűz, csak görögvíz - Loretto

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok, tabletek  »  ThinkPad R, Z és SL sorozat (téma lezárva)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.