Egy d805-öst ''hidegen'' tud tartani?
Mennyiért megy ez a hűtő használtan?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

Egy d805-öst ''hidegen'' tud tartani?
Mennyiért megy ez a hűtő használtan?
A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

Szerintetek nekem elférne a chipset hűtőtől? 4cm magas. [link]
A vga hűtő nem gond.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

persze hogy hidegen tud tartani, mint már elhangzott a legjobb léghűtők egyike középen 12-es ventivel.. használtan viszont nehéz szerezni, de olyan 9k ujonnan, venti nélkül..
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

megtámogattam egy brutál papst-tal 
nem éppen halk, de hűt 
[link]
Ha privit írsz, sírva-könyörögve kérlek írd bele, hogy miröl érdeklődsz! E-mailt ritkán nézek, telefonszám az adataimnál!

Egy 4centi magas chpset hűtő elférne alatta?
(#56) TriackFeri válasza TriackFeri (#55) üzenetére

Erre valaki 

igen, de milyen lapról van szó?

MSI 945P NEO platinum 
[Szerkesztve]
(#59) TriackFeri válasza TriackFeri (#58) üzenetére

Akkor elférne alatta a 4centi magas chipset hűtő? Már csak ettől függ hogy megveszem-e. 

Találtam róla egy kis tesztet XS-en X6800-al akit érdekel: [link] 

megnéztem a lapodat, sztem szinte biztos h elférne..

hmm... igen megygőző a teszt! ha ilyen procim lesz tutira egy ilyet dobok majd rá.
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

Jól mutat a hűtő a házban.....Én mondjuk bizti megtámogatnám egy halk hűtővel.
Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

Focus computertől ezt a álaszt kaptam: Megnéztem önnek a cpu hütőt, és a cpu és az alu borda között kb.2,5-3 cm
üres hely van. Ebből kifolyólag úgy tünik nem fog alatta elférni egy 4
cm-es chipset hütő! 
Szerintetek valamennyit lehet hajtani az alu bordákon? 
(#65) yakuza.tora válasza TriackFeri (#64) üzenetére

Hali!
Mondok egy vadat! Szedd ki a deszkát, és vidd magaddal a boltba! Ha rámegy jó a hűtő mérete és megveszed, akkor a felhelyezés miatt úgyis ki kell szedni a gépből az alaplapot!
(Én is ezt csináltam!) 
Alléz Olympique de Marseille!

szerintem nem fér el. nekem NF7 lapom van, és be kellett szereznem egy zalman nb32k northbridge hűtőt, mert a 47-es nem fért el. a biztos ha kipróbálod, de ha el is fér, nagyon ki lesz centizve.

nekem most alul van a 12cm-es venti a sonic toweren, és azon gondolkodtam, hatékonyabb lenne középre szerelni, mivel egyik felére fújná akkor a levegőt, másikról szívná. Hogy lehet úgy felszerelni rá? ki hogy oldotta meg, hogy szendvics módban menjen 
[Szerkesztve]

én simán bedugtam a ventit a két borda közé 
Ha privit írsz, sírva-könyörögve kérlek írd bele, hogy miröl érdeklődsz! E-mailt ritkán nézek, telefonszám az adataimnál!

végül is az is egy megoldás, de azért én szeretném vhogy rögzíteni. 
(#70) TriackFeri válasza yakuza.tora (#65) üzenetére

Itt a környékemen nincs készleten ilyen hűtő
De megrendelem aztán veszek hozzá chipset hűtőt is 
(#71) TriackFeri válasza TriackFeri (#70) üzenetére

Persze csak akkor ha kell 

Mától én is Sonic Tower tulaj vagyok
AZ összeszereléssel nem volt annyira sok problémám. A Chipset hűtővel kapcsolatos félelmeim alaptalanok voltak, pár mm hely van a procihűtő és a chipset hűtő között 
Azt hittem kicsi a házam, De gond nélkül elfért benne a hűtő. Egyedül a videókártya passzív hűtője van közel
Nem tudtam hogy elfog-e férni a hűtőn egy 12cm-es hűtő ezért még nem vettem hozzá és egyenlőre passzívan hűti a procit. Így pár fokkal tartja hűvösebben a procit mint a gyári hűtő, egy enyhén szólva rosszul szellőző házban. 
(#73) yakuza.tora válasza TriackFeri (#72) üzenetére

Gratula! Jó választás!
Milyen videó kártyád van? Milyen hűtővel?
[Szerkesztve]
(#74) TriackFeri válasza yakuza.tora (#73) üzenetére

[link]
Gyári hűtővel.
(#75) yakuza.tora válasza TriackFeri (#74) üzenetére

javaslom - ha jó kártyádra - a GlacialTech NorthPole kártyahűtőjét! Nekem az van a radeonomon és nagyon jó! Az igaz, hogy 2 pci helyet foglal el, de teljesen hangtalan és hatékony, ráadásul nem kártya fölött van a hűtőborda, így befér a venti. Nekem egy 12x12x38-as AC is elfért!!!
[link]
[Szerkesztve]
(#76) TriackFeri válasza yakuza.tora (#75) üzenetére

Már gondolkodtam ezen a hűtőn de még nem tudom h felmegy e a kártyámra.
(#77) yakuza.tora válasza TriackFeri (#76) üzenetére

Pontosan milyen kártyád van?
(#78) TriackFeri válasza yakuza.tora (#77) üzenetére

Az amit belinkeltem. Everest Ati Radeon X700 SE-nek írja.
(#79) yakuza.tora válasza TriackFeri (#78) üzenetére

Hm...
Az X800-ra biztosan rámegy! meg kell nézni, hogy van-e különbség a két kártya felfogatási furatainak távolsága között... Szerintem nincs, de próba szerencse!
1-2 héten belül vízre váltok, így nekem hamarosan lesz egy eladó NorthPole-om. Ha esetleg érdekelne...fel is tudjuk próbálni a kártyádra!
(#80) TriackFeri válasza yakuza.tora (#79) üzenetére

Érdekelne a hűtő, csak az a gond hogy kb 200km van köztünk
Így a rápróbálás nem hiszem hogy működne. Nézelődök hátha meglelem jó-e rá.
[Szerkesztve]
(#81) yakuza.tora válasza TriackFeri (#80) üzenetére

jó, én is utánna nézek a dolognak!
(#82) yakuza.tora válasza TriackFeri (#80) üzenetére

jó, én is utánna nézek a dolognak!
(#83) TriackFeri válasza yakuza.tora (#81) üzenetére

Ha jó lenne rá mennyiért adnád el? Tesóm el tudná hozni mert ő pesten tanul.

[link]
vga hűtőnek is jó 

Hello! Ha ennyit hajtogatod ezt a szegény Cooolert nem gyengűl el az anyaga és nem törik el? 
"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

Nem tünik egy hosszutávu megoldásnak... 

De legalább eredeti!

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

csak egyszer hajtottam el.így marad

Jah ok akkor nem szoltam! 

Nem terheli nagyon a kártyát? Vgay támaszkodik a ház alján?

JÉZUSOM!!! 

pont leér az aljára...
a nyák így is meghajlott a felfogatás miatt, de láttam már csúnyábbat is 
holnap átrakom a 7800gt-re, megnézem azon mit tud 

Hello! van már eredmény?

semmi 
gyártanom kell egy lefogatót hozzá...
a 66gt-re ráment a gyárival 
Jesszusom, még csak most találtam meg ezt a topicot, pedig már régóta nagy fan-ja vagyok a hűtőnek! 
Most gondolkozom a vízen, de lehet még maradok mellette. Először is fel szeretném polírozni, illetve egy brutál 12cm-es ventit szeretnék közérakni. Ha valakinek van olcsó tippje ne habozzon!
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

hello! Szerintem ha megtámogatod egy 12cm es ventivel mmi a házbol kifelé fuj, akkor brutál eredményekhez juthatsz! 
Sziasztok. Gondolkodom ezen a passziv hűtőn. A64 3700+ -om van, 2.8-on járatom, most egy zalman FS-C77 van rajta,alapon, de nekem hangos,még igy is.Ezért kellene egy passziv megoldás. Mit gondoltok, passzivan elbirna a procimmal? Jó lenne gyakorlatban kipróbálni. Várom a gondolatokat 
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

Hello! Szerintem lazán elviszi egy jol szellőző házban.... Esetleg ha egy vissza fogott ventit bele teszel akkor biztosan de akkor már nem passziv.. 
Hát az enyém egy elég jól szellőző ház..
[link]
Semmiféleképpen sem akarok belerakni ventit, mert akkor már lesz +hangforrás..
Viszont, hátil van egy 12-es silentblade, azzal vkifele,v befele, de lehet éppen kicsit támogatni, ezt gondolom...

vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek
Nem használok házat! 
Vga-ra a Sonic-ot! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[link]
over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=