Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#51) TriackFeri

TriackFeri
(fanatikus tag)

Egy d805-öst ''hidegen'' tud tartani?
Mennyiért megy ez a hűtő használtan?

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#52) TriackFeri

TriackFeri
(fanatikus tag)

Szerintetek nekem elférne a chipset hűtőtől? 4cm magas. [link]
A vga hűtő nem gond.

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#53) Achill3uS válasza TriackFeri (#51) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

persze hogy hidegen tud tartani, mint már elhangzott a legjobb léghűtők egyike középen 12-es ventivel.. használtan viszont nehéz szerezni, de olyan 9k ujonnan, venti nélkül..

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#54) zetorg

zetorg
(senior tag)

megtámogattam egy brutál papst-tal :)
nem éppen halk, de hűt :D

[link]

Ha privit írsz, sírva-könyörögve kérlek írd bele, hogy miröl érdeklődsz! E-mailt ritkán nézek, telefonszám az adataimnál!

(#55) TriackFeri válasza Achill3uS (#53) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Egy 4centi magas chpset hűtő elférne alatta?

(#56) TriackFeri válasza TriackFeri (#55) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Erre valaki :F

(#57) Achill3uS válasza TriackFeri (#55) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

igen, de milyen lapról van szó?

(#58) TriackFeri válasza Achill3uS (#57) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

MSI 945P NEO platinum :U

[Szerkesztve]

(#59) TriackFeri válasza TriackFeri (#58) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Akkor elférne alatta a 4centi magas chipset hűtő? Már csak ettől függ hogy megveszem-e. :F

(#60) Achill3uS

Achill3uS
(PH! nagyúr)

Találtam róla egy kis tesztet XS-en X6800-al akit érdekel: [link] :C

(#61) Achill3uS válasza TriackFeri (#59) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

megnéztem a lapodat, sztem szinte biztos h elférne..

(#62) oettinger01 válasza Achill3uS (#60) üzenetére

oettinger01
(őstag)

hmm... igen megygőző a teszt! ha ilyen procim lesz tutira egy ilyet dobok majd rá.

A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!

(#63) Simi2000 válasza zetorg (#50) üzenetére

Simi2000
(tag)

Jól mutat a hűtő a házban.....Én mondjuk bizti megtámogatnám egy halk hűtővel.

:))

Jól érzed magad? Majd elmúlik.....

(#64) TriackFeri válasza Achill3uS (#61) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Focus computertől ezt a álaszt kaptam: Megnéztem önnek a cpu hütőt, és a cpu és az alu borda között kb.2,5-3 cm
üres hely van. Ebből kifolyólag úgy tünik nem fog alatta elférni egy 4
cm-es chipset hütő!
:(

Szerintetek valamennyit lehet hajtani az alu bordákon? :F

(#65) yakuza.tora válasza TriackFeri (#64) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Hali!
Mondok egy vadat! Szedd ki a deszkát, és vidd magaddal a boltba! Ha rámegy jó a hűtő mérete és megveszed, akkor a felhelyezés miatt úgyis ki kell szedni a gépből az alaplapot!
(Én is ezt csináltam!) :D

Alléz Olympique de Marseille!

(#66) matyee válasza TriackFeri (#64) üzenetére

matyee
(fanatikus tag)

szerintem nem fér el. nekem NF7 lapom van, és be kellett szereznem egy zalman nb32k northbridge hűtőt, mert a 47-es nem fért el. a biztos ha kipróbálod, de ha el is fér, nagyon ki lesz centizve.

(#67) matyee

matyee
(fanatikus tag)

nekem most alul van a 12cm-es venti a sonic toweren, és azon gondolkodtam, hatékonyabb lenne középre szerelni, mivel egyik felére fújná akkor a levegőt, másikról szívná. Hogy lehet úgy felszerelni rá? ki hogy oldotta meg, hogy szendvics módban menjen :)

[Szerkesztve]

(#68) zetorg válasza matyee (#67) üzenetére

zetorg
(senior tag)

én simán bedugtam a ventit a két borda közé :)

Ha privit írsz, sírva-könyörögve kérlek írd bele, hogy miröl érdeklődsz! E-mailt ritkán nézek, telefonszám az adataimnál!

(#69) matyee válasza zetorg (#68) üzenetére

matyee
(fanatikus tag)

:) végül is az is egy megoldás, de azért én szeretném vhogy rögzíteni. :R

(#70) TriackFeri válasza yakuza.tora (#65) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Itt a környékemen nincs készleten ilyen hűtő :( De megrendelem aztán veszek hozzá chipset hűtőt is :DDD

(#71) TriackFeri válasza TriackFeri (#70) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Persze csak akkor ha kell :))

(#72) TriackFeri

TriackFeri
(fanatikus tag)

Mától én is Sonic Tower tulaj vagyok:)
AZ összeszereléssel nem volt annyira sok problémám. A Chipset hűtővel kapcsolatos félelmeim alaptalanok voltak, pár mm hely van a procihűtő és a chipset hűtő között :))
Azt hittem kicsi a házam, De gond nélkül elfért benne a hűtő. Egyedül a videókártya passzív hűtője van közel :O Nem tudtam hogy elfog-e férni a hűtőn egy 12cm-es hűtő ezért még nem vettem hozzá és egyenlőre passzívan hűti a procit. Így pár fokkal tartja hűvösebben a procit mint a gyári hűtő, egy enyhén szólva rosszul szellőző házban. :W

(#73) yakuza.tora válasza TriackFeri (#72) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Gratula! Jó választás!

Milyen videó kártyád van? Milyen hűtővel?

[Szerkesztve]

(#74) TriackFeri válasza yakuza.tora (#73) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

[link]
Gyári hűtővel.

(#75) yakuza.tora válasza TriackFeri (#74) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

javaslom - ha jó kártyádra - a GlacialTech NorthPole kártyahűtőjét! Nekem az van a radeonomon és nagyon jó! Az igaz, hogy 2 pci helyet foglal el, de teljesen hangtalan és hatékony, ráadásul nem kártya fölött van a hűtőborda, így befér a venti. Nekem egy 12x12x38-as AC is elfért!!!
[link]

[Szerkesztve]

(#76) TriackFeri válasza yakuza.tora (#75) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Már gondolkodtam ezen a hűtőn de még nem tudom h felmegy e a kártyámra.

(#77) yakuza.tora válasza TriackFeri (#76) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Pontosan milyen kártyád van?

(#78) TriackFeri válasza yakuza.tora (#77) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Az amit belinkeltem. Everest Ati Radeon X700 SE-nek írja.

(#79) yakuza.tora válasza TriackFeri (#78) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Hm...
Az X800-ra biztosan rámegy! meg kell nézni, hogy van-e különbség a két kártya felfogatási furatainak távolsága között... Szerintem nincs, de próba szerencse!
1-2 héten belül vízre váltok, így nekem hamarosan lesz egy eladó NorthPole-om. Ha esetleg érdekelne...fel is tudjuk próbálni a kártyádra!

(#80) TriackFeri válasza yakuza.tora (#79) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Érdekelne a hűtő, csak az a gond hogy kb 200km van köztünk :( Így a rápróbálás nem hiszem hogy működne. Nézelődök hátha meglelem jó-e rá.

[Szerkesztve]

(#81) yakuza.tora válasza TriackFeri (#80) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

jó, én is utánna nézek a dolognak!

(#82) yakuza.tora válasza TriackFeri (#80) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

jó, én is utánna nézek a dolognak!

(#83) TriackFeri válasza yakuza.tora (#81) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Ha jó lenne rá mennyiért adnád el? Tesóm el tudná hozni mert ő pesten tanul.

(#84) zetorg

zetorg
(senior tag)

[link]

vga hűtőnek is jó :C

(#85) Zewa válasza zetorg (#84) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Hello! Ha ennyit hajtogatod ezt a szegény Cooolert nem gyengűl el az anyaga és nem törik el? :F

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#86) TriackFeri válasza zetorg (#84) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Nem tünik egy hosszutávu megoldásnak... :F

(#87) Zewa válasza TriackFeri (#86) üzenetére

Zewa
(senior tag)

De legalább eredeti! :R :))

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#88) zetorg válasza Zewa (#85) üzenetére

zetorg
(senior tag)

csak egyszer hajtottam el.így marad

(#89) Zewa válasza zetorg (#88) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Jah ok akkor nem szoltam! :R

(#90) TriackFeri válasza zetorg (#88) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Nem terheli nagyon a kártyát? Vgay támaszkodik a ház alján?

(#91) yakuza.tora

yakuza.tora
(PH! addikt)

JÉZUSOM!!! :Y

(#92) zetorg válasza TriackFeri (#90) üzenetére

zetorg
(senior tag)

pont leér az aljára...
a nyák így is meghajlott a felfogatás miatt, de láttam már csúnyábbat is :)
holnap átrakom a 7800gt-re, megnézem azon mit tud :)

(#93) Zewa válasza zetorg (#92) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Hello! van már eredmény? :F :R

(#94) zetorg válasza Zewa (#93) üzenetére

zetorg
(senior tag)

semmi :(
gyártanom kell egy lefogatót hozzá...
a 66gt-re ráment a gyárival :U

(#95) Overlocker

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jesszusom, még csak most találtam meg ezt a topicot, pedig már régóta nagy fan-ja vagyok a hűtőnek! :W

Most gondolkozom a vízen, de lehet még maradok mellette. Először is fel szeretném polírozni, illetve egy brutál 12cm-es ventit szeretnék közérakni. Ha valakinek van olcsó tippje ne habozzon!

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#96) Zewa válasza Overlocker (#95) üzenetére

Zewa
(senior tag)

hello! Szerintem ha megtámogatod egy 12cm es ventivel mmi a házbol kifelé fuj, akkor brutál eredményekhez juthatsz! :R

(#97) Tibiajax

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sziasztok. Gondolkodom ezen a passziv hűtőn. A64 3700+ -om van, 2.8-on járatom, most egy zalman FS-C77 van rajta,alapon, de nekem hangos,még igy is.Ezért kellene egy passziv megoldás. Mit gondoltok, passzivan elbirna a procimmal? Jó lenne gyakorlatban kipróbálni. Várom a gondolatokat :R

vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

(#98) Zewa válasza Tibiajax (#97) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Hello! Szerintem lazán elviszi egy jol szellőző házban.... Esetleg ha egy vissza fogott ventit bele teszel akkor biztosan de akkor már nem passziv.. :R

(#99) Tibiajax válasza Zewa (#98) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát az enyém egy elég jól szellőző ház.. :DDD [link]
Semmiféleképpen sem akarok belerakni ventit, mert akkor már lesz +hangforrás..
Viszont, hátil van egy 12-es silentblade, azzal vkifele,v befele, de lehet éppen kicsit támogatni, ezt gondolom... :F :))

vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

(#100) Overlocker válasza Zewa (#96) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem használok házat! :D

Vga-ra a Sonic-ot! ;]
[link]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.