Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#101) Gorneck23 válasza Overlocker (#100) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez az ember elég...hogy is mondjam...Beteg! ;] :DDD

Benn cégnél az IBM server kuckókban 3,5 széles 4pines csatira csatlakoztatható Delta ventiket használnak...döbbenet egy állat venti, ami képes hangtalan is lenni...ha ilyet be tudsz szerezni akkor hajrá...

(#102) Overlocker válasza Gorneck23 (#101) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kinéztem egy TT-t ,de ha tudsz szerezni benntről akkor az is jó! ;]

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#103) Zewa válasza Overlocker (#100) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Hello! Ez állat! Azon csodálkozom hogy a hőcső nem tőrt el! De hát.. proba csersznye!
Ha nem használsz házat akkor csak ugy össsze kötögetve az asztaloN?! :F :R

üdv.: Zewa :R

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#104) Gorneck23 válasza Overlocker (#102) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Lehet 3.8 centis... :B Ha tudnék már nekem is az lenne a gépembe...3 biztos kéne... :)

(#105) Overlocker válasza Zewa (#103) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen az asztalon. ;)

Gorneck23: áhh,értem,akkor mind1.

over@locker886™ >> www.overclocker886.com << Hirdetéseim (AKCIÓ!): http://hardverapro.hu/aprok/hardver/keres.php?suser=overlocker&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#106) Zewa válasza Overlocker (#105) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Akkor van léghűtés! :D :C :DD :R

"Minek ide koffein, speed vagy kati amikor a BMW bármikor képes lángoló, perzselő, szenvedélyes halálfélelmet küldeni az ember vénáiba?!"

(#107) Gorneck23 válasza Overlocker (#105) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sajna, de nem adom fel...

(#108) Overlocker válasza Gorneck23 (#107) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Oksa. ;)

Zewa: Van-van, hálisten yakuza.tora fórumtárs ajánlott egy jó ventit, és holnap meg is veszem tőle, kíváncsi vagyok mennyit fog számítani! Hétvégén meg lepolírozom a Sonic alját is!

[Szerkesztve]

(#109) Gorneck23 válasza Overlocker (#108) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Milyet ha szabad kérdeznem?

Nem mindig segít a polír...

[Szerkesztve]

(#110) Overlocker válasza Gorneck23 (#109) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Sunon.

(#111) Gorneck23 válasza Overlocker (#110) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jó választás...

(#112) Zewa válasza Overlocker (#108) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Sok sikert hozzá! az eredményekről majd pls számolj be! :R

(#113) Overlocker válasza Zewa (#112) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ma teszt, hétfőn rakok fel eredményeket!

(#114) Zewa válasza Overlocker (#113) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Már várjuk! :R

(#115) yakuza.tora válasza Overlocker (#113) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Hétfő van! :DD
Nos, hogy muzsikált a SUNON?!

Alléz Olympique de Marseille!

(#116) Overlocker válasza yakuza.tora (#115) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na ittvagyok :DD ,csak vizsgázom egész héten..

Képek Achill3uS-nál vannak,majd megkérem hogy rakja be!

Kb. -3 fok-ot értem el a Sunon beiktatásával és a Sonic lepolirozásával(ami sztem nemsokat dobott).

3600Mhz-en 1,338v-n 62fok a korábbi 65fok helyett!

Kicsit lassan pörög a Vantec Tornado-hoz képest :D , majd még tolok a feszen. Sajnos kinti teszt elmaradt, mivel nem is volt olyan hideg..

Most a majdnem passzív tesztet csinálok Core2-vel,(tesztalany off course TT Sonic T) hétvégére arról is írok.

[Szerkesztve]

(#117) Achill3uS válasza Overlocker (#116) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

nah, itt a kép [link]
nem gyengén hütött a cucc :C

[Szerkesztve]

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#118) Overlocker válasza Achill3uS (#117) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Thx :C

(#119) Zewa válasza Overlocker (#116) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Ehhh Szép! Grt! 65fokon tartani azért szép teljesitmény! Ez fuloon mért adat? :F

(#120) Overlocker válasza Zewa (#119) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

igen,de most full 62fok, 3600Mhz-en.. :)

[Szerkesztve]

(#121) mrmatyi

mrmatyi
(tag)

Üdv!
Thermaltake Take Silent tower CL-P0025-ről kéne infó!
Erről a hűtőről nagyon sok jót hallani,viszont aggaszt 2 dolog:az egyik,hogy nehéz,a másik:
nagy a felülete,és ahogy ezt legutóbb hallottam akadályozhatja a levegő áramlását a házban!
Ezek tényleg súlyos problémák, vagy elhanyagolható?
Bocsi ha rossz helyre írtam volna!
Köszi!

p4 3.0GHz proc, ASUS P4P800SE, elixír 1024MB DDR400 mem, WD1600YS hdd,Enermax liberty 400,AC Freezer4

(#122) Zewa válasza mrmatyi (#121) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Hello! Ez egy Sonic tower topic de sebaj.. Nekem Sonic towerem és véleményem szerint nem lehet semmi gond a súlyával. (Még a slient Tower esetés sem) A levegőt max akkor akadájozza ha teljesen passzivan üzelteted, és nincs semmi ami mozgassa a levegőt.. (táp esetleg +venti) Elhanagolhato gondok szerintem.. :R

(#123) mrmatyi válasza Zewa (#122) üzenetére

mrmatyi
(tag)

Most lenne majd egy Enermax Liberty 400W-os táp abban lenne egy 12cm-es venti.
Természetesen a procihűtőt sem tenném be venti nélkül,de más légkavarót nem terveznék berakni a hang miatt.
....esetleg alulra egyet, ami elöre lenne betéve, és befele fúj.

p4 3.0GHz proc, ASUS P4P800SE, elixír 1024MB DDR400 mem, WD1600YS hdd,Enermax liberty 400,AC Freezer4

(#124) Zewa válasza mrmatyi (#123) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Nyugott szivvel használhatod! Ne becsüld le majd meg latod mien csudi jo lesz.. ( igaz slient towertem még nem volt de nem lehet rossz ;) )

(#125) yakuza.tora válasza Overlocker (#116) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Egy kalappal a vizsgákhoz! :Y
Anno volt még 2 db SUNONOM, csak sajnos azokon túladtam...kiváncsi lettem volna, mit tud a Sonic 3 brutál 12-es ventivel! :DDD

(#126) Overlocker válasza yakuza.tora (#125) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Thx :R

Hát durva lett volna, de már így is nagyon korrekt ;)

(#127) yakuza.tora válasza mrmatyi (#121) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

Pont jó helyre írtál! :DDD

Nem értem, hogy mi a gond a súlyával??? Vannak ennél sokkal nehezebb hűtők is! A Infinity pl. 1 kg!!!
Nekem volt Sonic-om és szerintem az egyik legjobb hűtő. Ésszel kell felszerelni, de utána semmi gond.
Az jó léghűtő egyik alapfeltétele, hogy nagy legyen a felülete... A jó házban a procihűtő magasságában van - lehetőleg egy 12-es venti - ami szívó hatásával a cpu-ról érkező és a meleg hatására felfelé áramló levegőt is a házon kívülre szívja.
A ventikről pedig csak annyit, hogy mivel a Sonic passzív hűtő, - ha nem húzod a procit - bőven elég az AC Arctic Fan ''L'' 12-es ventije is! (halk és elnyűhetetlen) Szerintem...

[Szerkesztve]

(#128) yakuza.tora válasza Overlocker (#126) üzenetére

yakuza.tora
(PH! addikt)

:DDD 3 venti a Sonic-on egyenként 140 m3/h teljesítménnyel... :DDD

(#129) Overlocker válasza yakuza.tora (#128) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D

Conroe halkan,de hatékonyan! (lehet cikket kéne írnom :) )

Körülmények:

Szobahőmérséklet:25C
Hűtő: Thermaltake Sonic Tower + Cooler Master 12cm-en 700rpm/370rpm-es venti!
A proci a P5B-Deluxe legkisebb beállítható feszét kapta biosból, 1,1V-t , valójában kimérve 1,089v-t kapott.

Teszt:

Alany: Conroe 6600ES B1 step5 polírozva.
Természetesen a közkedvelt Orthos nevű programmal teszteltem,mindkét mag aktívan működött. Illetve megnéztem egy Superpi 1M-t is, hogy mit bír a proci 1,089v-n.

Passzívan 13perc múlva érte el a 82fok-os hőmérsékletet tovább nem engedtem..

2400Mhz/ 700rpm / 50C:[link]
2500Mhz/ 700rpm / 50C:[link]
2600Mhz/ 700rpm / 50C:[link]
2800Mhz/ 700rpm / 53C: [link]
3000Mhz Superpi 1M, 700rpm: [link]

2400Mhz/ 370rpm / 68C: [link]
2500Mz/ 370rpm / 75C: [link]

[Szerkesztve]

(#130) Zewa válasza Overlocker (#129) üzenetére

Zewa
(senior tag)

Szép! Grt az eredményekhez ez is csak azt bizonyitja hogy mien jo ''kis'' hűtő ez. Nem sok tudná tutána csinálni ( Na jo vizhűtés kompresszort kivéve) ;)

(#131) lolerke

lolerke
(újonc)

Üdv!
olvasgatom a topic ot és eddig is tudtam h jó kis hűtő és egyre inkább kedvet kaptam ehet.
utánna is néztem a hivatalos oldalon h kompatibilis ez é az én gépemmel.
hát nézem coolers socket A/462 meg is találom a sonic tower-t sok jó lkis hűtő közt de mikor megnézem a cucc adatain belül akkor nem találom sehol se az Athlon XP-t bár sempront látok ami mögött ott a socA... bár lehet h csak én vok ilyen kötöszködő de akkor most vegyem vagy ne? :D

player - the original, the real, the first, the only

(#132) lolerke

lolerke
(újonc)

Nah nincs itt már senki?

(#133) Overlocker válasza lolerke (#131) üzenetére

Overlocker
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Socket K7/K8-ra jó! Nyugodtan vedd meg! Veszel hozzá 1/2db Sunon vagy vmi vékonyabb ADDA ventit, és nagyon jó teljesítményt kapsz!

(#134) lolerke

lolerke
(újonc)

okés akkor az lesz az első mihelyst találok végre 1 jó pocit alá :D
Jut eszembe nincs véletlen vkinek 1jó kis 2800+ vagy feletti Athlon XP-je :D
nah sebaj remélem mihamarabb üzembe állíthatok 1 ilyen remek kis hűtést ;)

(#135) X@b3e

X@b3e
(PH! addikt)

Srácok, vajon be fog férni a TT Mozart házamba? [link]

Bele szánnám, egy 3000+ vagy 3200+ A64-et C'n'Q-val kellene lehűtenie passzívan, a táp 12cm-es ventije felé fújna, de ez lenne az egyetlen venti benne. Szerintetek megbirkózna ezzel a feladattal?

... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.

(#136) X@b3e válasza X@b3e (#135) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Ne hagyjatok itt kétségek közt :O

(#137) X@b3e válasza X@b3e (#135) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Mindkét kérdésre sajna nem a válasz :( :O

(#138) Maotun

Maotun
(senior tag)

Rakta valaki X2 re mármint vista oprendszerrel venti nélkül elég???

(#139) X@b3e válasza Maotun (#138) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Az op. rendszer nem hinném, hogy befolyásolja, de ha egy 3200+ - al nem bír passzívan, akkor gondolom az X2-vel sem fog... Valami légmozgás kell a házba azért mellé.

(#140) Achill3uS válasza X@b3e (#139) üzenetére

Achill3uS
(PH! nagyúr)

vegyél egy Coolink Bat-ot, vagy egy Scythe Ninja-t, azok elviszik passzívan is az A64-ed, de a Sonic Tower inkább ventivel való használatkor mutatja ki az erejét, a lamellái elég sürüek..

[Szerkesztve]

••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather 3DMark2001 Addict •••

(#141) X@b3e válasza Achill3uS (#140) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

A Ninja tuti nem fér el a HTPC házban. Az a bajom ezzel is, hogy magas. A Bat-ra még nem is gondoltam :B
Most a Thermalright XP-120-at nézem, passzívan az sem lesz jó, de van egy Noiseblocker 12cm-es ventim és C'n'Q-t bekapcsolva sztem nem nagyon fogja felpörgetni. Természetesen 5V-nál többet nem adnék neki.
A Bat esetleg jobb lenne? Nekem a lényeg a némaüzem.. Ha azzal megoldható, akkor lemondok a Thermalright-ről

(#142) X@b3e válasza X@b3e (#141) üzenetére

X@b3e
(PH! addikt)

Ahogy elnézem ezt a Bat-ot, nem kisebb a Towertől, így felejtős. TR XP120 mennyire válhat be?

(#143) lolerke

lolerke
(újonc)

Üdv mindenkinek ismét :D
Rászántam magam... megvettem... igen megcsináltam :D
durva a kicsike de amit öszekinlódtam a felrakással az már poén volt :D
rev2.es volt aszonya a boltos csóka ez ugyanúgy univerzálisan kompatibilis mindenre :D és a nagy f@szt :D persze h nem volt benne socA-hoz rögzítőkészlet :D
Nah de a magyar ember leleményes ember...
lényeg a lényeg külömböző fémbarabokkal sikerült rögzítenem a szabványos socA-s müanyag kis izén a régi cooler kis csatjával :D nemmondom megszenvettem vele :D
A ventik meg...
Csavar... hát az szóba se jöhet próbáltam rácsavarozni a alu kis izét használva de ugyan már esélyem nem volt...
de amint már mondtam a magyar ember leleményes ember 1kis rézdrót és már meg is oldva a probláma bár volt 1 kis probláma a memória kicsit utbanvolt de megcsináltam ... igen megcsináltam :D

de hűt mint az állat :D
35°C-on a 3000+ os Athlon XP-t bár még nem húztam de majd kiderül... :)

Üdv: lolerke

(#144) bandus

bandus
(PH! addikt)
LOGOUT blog

sziasztok! használja valaki ezt a hűtőt asus a7v8x alaplappal? fel lehet rá pakolni? köszi előre is :R

|| Bandusz Oklitusz Egyetemisz Alkeszosz || Eladó Oakley Jupiter Matte Rootbeer/Bronze napszemüveg || Eladó 19k-s utalvány, Bata cipőboltba ||!

(#145) TriackFeri válasza bandus (#144) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Van a készletben socket a-hoz is lefogató. Elvileg fel tudod tenni ha semmi sincs az útjában.

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

(#146) lolerke válasza TriackFeri (#145) üzenetére

lolerke
(újonc)

már ha rev1-es hez sikerül hozájutnod, (boltban már nem lehet kapni) a rev2-eshez nincs socA-s cuccos, én is ígyjártam, de hát ez van, meg kellet kókányolni, de rajta van és jól hűt :)

(#147) body007

body007
(őstag)
LOGOUT blog

Hali!

Tudom senkit nem érdekel de én is beszereztem 1 ilyen szörnyet, és nagyon tetszik.
Még csak 1 ventis de ilyen lesz ha kész lesz

üdv Body

I ♥ Tech House * Dekorációs/grafikai munkákat vállalok

(#148) Gucunja

Gucunja
(fanatikus tag)

azért ez már nagyon durva...

Pulse mini T-mobil-os eladó dobozában. WIFI GPS IGO 8 3,2 MP autófókusz, ANDROID

(#149) pisztoly

pisztoly
(őstag)

sziasztok!

most vettem egy sonic tower-t, de nem nagyon vágom, hogy hogy kell LGA775-re felrakni. :F

Ha vki tudna küldeni 1 képet, azt megköszönném. :)

[ Szerkesztve ]

»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» • airsoft • the real fps • «««««««««««««««««««««««

(#150) TriackFeri válasza pisztoly (#149) üzenetére

TriackFeri
(fanatikus tag)

Ha nem felejtem el akkor estefelé csinálok képet:)

mod: de ha legózol vele akkor rá lehet jönni, én is így jöttem rá:) :DD

[ Szerkesztve ]

A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.