Gyerekek, na [így] ne használjunk egy Sonic Tower-t! Erre már mondhatja azt a kisker hogy nem rendeltetés szerű használat!

A cenzúrában az a legrosszabb, hogy nem a █████████████████ !
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Nagy RAM-os topic (RAM-vásárlással kapcsolatos kérdéseknek külön topic nyílt!)
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
[Re:] Új termékkategória a Maxelltől: érkezik a tévétalp alá szánt hangsugárzó
A nagy Mac topic (Mac Mini, iMac, Mac Pro & egyéb Apple desktop)
Gyerekek, na [így] ne használjunk egy Sonic Tower-t! Erre már mondhatja azt a kisker hogy nem rendeltetés szerű használat!

A cenzúrában az a legrosszabb, hogy nem a █████████████████ !

Üdv mindenkinek!
Feleveníteném a fórumot újra. Kinéztem a nevezett cuccot, és kérdzném h kinek mi a véleménye róla így ennyi év után is.
Jelenleg egy 3Ghz/400FSB/1Mb cache. Az alaplapom egy Gigabyte GA-8IPE1000G. Ehhez kompatibilitis a borda, legalábbis ami a rögzítését illeti, ugyanis ott van az a sárga keret. Más lyukak nincsenek rajta, csak a keret 4 darabja.... Amit még tudni kell, h a procim nyáron 75-84'C között ingázik, akár alapjáraton is, most meg a képen látható hőmérsékleten van...
Vélemények ötletek? (ha egyáltalán jár még erre valaki...)![]()
U.I.: Van ötletetek a feszültség értékek láttán? Mert nem normális az biztos... A táp egy M-Tech 450W-os... A ház egy Aerocool Nitron... (az oldalventije jelenleg üzemen kívűl van, molex-csati híjján)
A válaszokat előre is köszönöm! 
[ Szerkesztve ]

Van 1155-ös foglalat hozzá? [link]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!! | Megbízhatóság - awards: http://href.hu/x/aoqm

Már az AM2 miatt is az esztergát javasolta mindenki. 
Nekem még mindig ez megy a gépemben (AM2), nem tudok rá rosszat mondani.
Only a Sith deals in absolutes.

Hi
A gépembe már sok éve működik ez a hűtő.
De most egy kicsit komolyabb feladatot kéne ellátnia amit nem tudom bírna e.
A kérdés egy gyári x6 1090T hűtő jobb e mint ez?
Nem tudom megtartsam e vagy eladjam a mostani porcival.

Ha ilyen a gyári hűtő, akkor a TT Silent Tower bőven jobb.
Az X6 procinak is "csak" 125 watt a TDP értéke. Annak idején egy Prescott P4-et le tudott hűteni a TT Silent Tower, akkor az X6-ra is elég lesz.
Only a Sith deals in absolutes.